Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#39379 Re: Otsikko

23.07.2014 17:36

#39377: Valitse nimimerkki - Otsikko




Naiset ja lapset ensin



Näin juutalais-kristilliseltä aatepohjalta on totuttu antamaan hädässä, esim haaksirikossa,  etusija nais-sukupuolelle ja lapsille,  eli heikommaksi katsotulle osapuolelle.  Sama järjestys  on  myös  Gazan sodassa, mutta tarkoitus täysin päinvastainen:  puolustuskyvyttömät  ensimmäisenä surman suuhun.

Heinäkuun alkupuolella Al-Aqsan tv-kanavalla Hamasin  ihmiskilpikäytäntöä ylistettiin  erittäin tehokkaaksi (Hamasin tiedottaja AL Zuhri).  Kymmenen päivää myöhemmin samalta tiedottajalta lipsahti: "Johdamme heitä (siviilejä) kuolemaan. Sitten nopea korjaus:" Ei vaan  yhteenottoon."

Siviilien uhraaminen on saanut taas järkyttävät mittasuhteet.  Mutta iso-pahasusi -Israel taitaakin olla juoksupojan asemassa tässä kaikessa.  Hamasin sotimistaktiikka on ollut samanlainen  kauan:  Provoisoidaan Israel toimimaan,  ja sitten juostaan siviilien helman alle piiloon.

Niin lentävät ilmoille komentokeskuksen katonpäältä  Gazalaiskodin keittiö ja kammari,  ja äiti,  isä,  sekä lapset.  Samaa tekniikkaa käytetään muutenkin Palestiinalaisessa mielipiteenmuokkauksessa,  tehdään törkeyksiä Israelilaisen sotilaan edessä   ja sitten kamera käyntiin.

Näin muokataan asenneilmastoa,  ja se totisesti on  muokkaantunut.  Mutta suurin PR-hyöty Jihadisteille tulee ehdottomasti  sodan raunioilta. (Tästä siis Al Aqsa-kanavan ilotulitus). Sen kansa tosin uhrilampaina  maksaa,  ja tätä näytelmää päivittäin seuraamme.  Se tuottaa palestiinalaisjärjestöille suurimman PR-hyödyn: maailmanlaajan solidaarisuuden ja erityiskohtelun niin YK:n alaisissa järjestöissä,  EU:ssa kuin Arabimaailmassakin.

Sitä myöten tulee myös taloudellinen tuki.  Tätä tukea nimenomaan Länsimaat maksavat,  myös oma maamme.  Suomi osallistuu  mm. Unwran opetustyöhön,  Lähi-Idän pakolaisjärjestön,  jonka koulutiloista Gazassa löytyi toistamiseen  Hamazin rakettierä.  Koululla ovat vierailleet  Suomesta sekä Ulkoministeri,  että Kehitysyhteistyöministeri,  kumpikaan kyseisen koulun käytännön Jihad-opetusta tuntematta!

Kaikki sotilaskohteet, terroristi-solut,  asevarastot,  laukaisualustat,   komentokeskukset ym. on sijoitettu siviilien asumusten sisään,  viereen,   ylä- tai alapuolelle. Siksi siviiliruumiita on mahdoton estää.   Vaikka kuinka tahdottaisiin ja ilmoitettaisiin etukäteen. 

Esim. 17.7 Israelin Pohjois-Gazalaisille antamaa kehotusta poistua alueelta   noudatettiin tuhansittain,  jolloin Hamas uhkasi rintamakarkuruusrangaistuksilla niitä,  jotka eivät palaa "rintamalalohkolleen"  takaisin. Tulitaukomahdollisuuttakaan ei haluttu käyttää, sen pienemmänkin,  pari-tuntisen Hamas itse  katkaisi,  vaikka oma kansa on neulansilmässä.

Miksi merkitykselliset tiedot jäävät välille?  Eivätkä kohtaa tavallista  Uutisten katsojaa/ lukijaa?

Siinä kysymys,  johon kannattaa etsiä vastausta.  Jos Al Zuhrin tiedotteista juuri nämä jäävät tulematta perille asti,  eikö silloin ole koko asiassa suuria mustia aukkoja?  Ja minkälainen kuva Lähi-Idän tapahtumista muodostuu tältä pohjalta ja kenen etua se palvelee?  Jokos olisi syytä vaihtaa kanavaa?












 

Vastaukset


Vieras

#39380 Re: Re: Otsikko

2014-07-23 17:38:42

#39379: - Re: Otsikko

 

 

Minä voin joi valmiiksi kysyä,  että sun ei tartte sitä tehrä,  että mitäs  noi asiat täällä tekee? Non-ni,  ny se on kysytty,  sun ei tartte!    


Oottakos selvinneet helteillä kuinka?

Ja vastaus,  ei oo selvity!   :)


Vieras

#39392 Re: Re: Otsikko

2014-07-24 06:45:12

#39379: - Re: Otsikko

ECI kehoittaa EU:n ulkoministereitä tuomitsemaan Hamasin ihmiskilpien käytön Gazassa, sekä antisemitistisen väkivallan kärjistymisen Euroopassa

Bryssel, 22. heinäkuuta 2014 – Israelin Protective Edge (Suojaava reuna) -puolustusoperaation jatkuessa kolmatta viikkoa Euroopean Coalition for Israel antoi tiistaina julkilausuman. Se pyytää Euroopan unionia tuomitsemaan selkeästi Hamasin sotarikokset, siis terroristisen infrastruktuurin sijoittamisen siiviliväestön keskelle Gazassa. Tällä menettelyllä maksimoidaan siviiliuhrien määrä Israelin puolustusvoimien pyrkiessä eliminoimaan Israelia uhkaavat sotilaskohteet.


Hamas rikkoo selkeästi kansainvälistä lainsäädäntöä, eritoten Geneven sopimuksen ensimmäisen lisäpöytäkirjan artiklaa 58, jonka mukaan selkkauksen osapuolten pitäisi pyrkiä mahdollisimman suuressa määrin välttämään sotilaskohteiden sijoittamista "taajamien läheisyyteen".

“Kun kansainvälinen media raportoi päivittäin Gazaa koskevista vahingoista, se on myös velvollinen osoittamaan nämä ilmeiset Hamasin suorittamat sotarikokset, sen sijaan, että ainoastaan Israelista tehdään syypää”, sanoi Tomas Sandell. ECI muistuttaa, että yhä suurempi joukko maailman johtohenkilöitä on toistanut tukevansa Israelin oikeutta puolustautua Hamasin rakettihyökkäyksiä vastaan. Samalla he kehottavat aselepoon.

“On tärkeää, että nämä samat maailman johtohenkilöt selkeästi tuomitsevat Hamasin harjoittaman ihmiskilpien käytön, jotta voidaan oikaista väärät käsitykset ja osoittaa miksi Israelin maahyökkäyksestä Gazaan on koitunut niin paljon vahinkoa siviileille", Sandell totesi.

Viattomia ihmishenkiä tulee varjella kaikin keinoin, eikä maailma voi enää vaieta siitä, miten Hamas estää oman siviiliväestönsä evakuoinnin hyökkäyksen kohteina olevilta asuinalueilta. Tämä rikkoo selkeästi Geneven sopimuksen ensimmäisen lisäpöytäkirjan artiklaa 51 (7).

ECI ilmaisee myös syvän huolestumisensa eri puolilla Eurooppaa ilmenneestä Israel-vastaisten mielenosoitusten lisääntyvästä radikalisoitumisesta. Mielenosoitukset on suunnattu  juutalaisia kohteita vastaan.
Euroopassa ei vuonna 2014 voida suvaita juutalaisten omaisuuteen ja synagogiin kohdistuvia väkivallantekoja.  Vaadimme Ranskan hallitusta ottamaan selkeän kannan hiljattain Pariisin esikaupungissa Sarcellesissa tapahtuneita kahteen synagogaan kohdistuneita väkivaltaisia hyökkäyksiä vastaan. Siellä myös poltettiin ja ryöstettiin kolme juutalaisten omistamaa kauppaa. ECI vetosi Euroopan unionin ulkoministereihin, että he ottaisivat tämän polttavan aiheen käsiteltäväksi tiistain huippukokouksessa Brysselissä.

Viime viikolla Pariisissa pääministeri Manuel Valls varoitti Ranskaa kohtaavasta uudesta antisemitismin muodosta. Sitä lietsovat kovan linjan vasemmisto ja koomikko Dieudonnén kaltaiset henkilöt, jotka syyttävät "juutalaisia" kaikista maailman ongelmista.

Ranskan sisäministeri Bernard Cazeneuve sanoi: “Kun uhkaillaan synagogaa ja poltetaan kauppa siitä syystä, että sen omistaja on juutalainen, silloin syyllistytään antisemitistisiin tekoihin. Mikään ei voi oikeuttaa sellaista väkivaltaa.”

“Sellainen Eurooppaa, jossa juutalaiset eivät enää tunne oloaan turvalliseksi ja suojelluksi, on epäonnistunut versio siitä Euroopasta, jollaista Adenaur, Monet ja Schuman visioivat", totesi Sandell lopuksi. “Me kehotamme sen vuoksi Euroopan unionin johtajia vakavasti ryhtymään välittömiin toimenpiteisiin.”

 






Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2014-07-24 13:47:59