Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Suomi on tasa arvoinen jo nyt homoillekkin.

#39396 Re: Re: no niin Suomi on tasa arvoinen jo nyt

24.07.2014 08:28

#39394: - Re: no niin Suomi on tasa arvoinen jo nyt

No tuo on taas sitä homojen valheita, joita he eivät itsekkään usko. Pitää vain jauhaa tutkimuksia vastaan, kun ei ole muutakaan. Lopettakaa tuollainen höpötys.

Homoja ei kukaan syrji, paitsi kuvitella saa mitä haluaa.

Vastaukset


Vieras

#39398 Re: Re: Re: no niin Suomi on tasa arvoinen jo nyt

2014-07-24 09:06:55

#39396: Suomi on tasa arvoinen jo nyt homoillekkin. - Re: Re: no niin Suomi on tasa arvoinen jo nyt

Ilmeisesti EU:n virkamiehet ja tutkijat ovat kaikki homoja, koska linkkaamani tiedot perustuivat Euroopan osalta heidän tekemiinsä tutkimuksiin.

Tässä laajempi katsaus asiaan

http://www.coe.int/t/Commissioner/Source/LGBT/LGBTStudy2011_en.pdf

...ja tässä syrjintään liittyvän tutkimuksen tulokset maa- ja kysymyskohtaisesti.

http://fra.europa.eu/DVS/DVT/lgbt.php

Bögarnas fel

#39401 No niin, Suomi on tasa-arvoinen jo nyt ?

2014-07-24 11:17:52

#39396: Suomi on tasa arvoinen jo nyt homoillekkin. - Re: Re: no niin Suomi on tasa arvoinen jo nyt

Siihen "kuvitteluun" saa kyllä lisämateriaalia ,valmiita kielikuvia, ja runsaasti  päivittäistä tukea tältä palstalta.

-Esim. kommentteja, joissa meidän kerrotaan olevan uhka "terveelle Suomelle" (missähän se sellainen on?)

-rukouksia Jumalalle sen puolesta ,ettemme Suomessa saisi koskaan niitä samoja oikeuksia,jotka kaikissa muissa pohjoismaissa jo on (onko Suomi  muuten ´pohjoismaa´ sanan skandinaavisille ´veljeskansoillemme´tutussa merkityksessä ???)

Minusta Suomessa pikemminkin tehdään hyvinkin ´balttilaiseen käytäntöön ´ viittaavia , demagogisen populismin johtamia ratkaisuja vähemmistöpolitiikassa ,joka(... ikäänkuin ´sattumalta´ varmaan sekin)  on jäljessä kaikessa  kaikkia ´muita´pohjoismaita ?

Jaa-a, taitavat kuulkaa olla ihan vaan ja pelkästään ´muita´ maita meihin verrattuna ne ruotsitnorjatjatanskat...eli: ME olemme täällä ja HE ovat siellä.

Kuvitellahan tosiaan saa,mitä haluaa. Kuvitella esim. Suomen olevan samanlainen pohjoismaa kuin esim.Ruotsi,mutta se kyllä valitettavasti jää vain suomalaisten hellimäksi poliittiseksi  kuvitelmaksi.

Todellisuudessahan tämä on vain sitä  idän ja lännen välistä kohtaamiskenttää, joka on kaikissa  poliittisissa ratkaisuissaan ja kannanotoissaan  aina ollut riippuvainen enemmän  idästä, kuin lännestä.

Muu on tosiaan  pelkkää kuvitelmaa,täällähän otetaan "sijaintimme ja ´poliittiset realiteetit´ huomioon", aina ja kaikessa,  eikä koskaan  pyritä ärsyttämään kannanotoilla, tai edes omalla  sisäpolitiikallamme tärkeää kauppakumppaniamme.....

Eipä oikein kuulosta järin  skandinaaviselta käytännöltä tuo  tuommoinen tarkkuus noissa asioissa....

Minulla on skandinaavisesta avoimuudesta yhteiskunnallisissa asioissa aivan toisenlainen mielikuva-siis se  aivan erilainen tapa suhtautua asioihin ,kuten vähemmistöjen oikeuksiin,  kuin se mikä meidän  maassamme todellisuudessa vallitsee.

Eroa on ja paljon-jossain asioissa kuin yöllä ja päivällä....


Vieras

#39402 Re: Re: Re: no niin Suomi on tasa arvoinen jo nyt

2014-07-24 12:48:31

#39396: Suomi on tasa arvoinen jo nyt homoillekkin. - Re: Re: no niin Suomi on tasa arvoinen jo nyt

Varmasti on tasa arvoinen jo nyt homoillekin. Miksi, no siksi, jos on ainoastaan miespari, tai naispari, niin tasa arvo  on jo nyt heille. Muutamat vaan unohtavat sen, että ihmiset ovat naisia ja miehiä jotka luonnonmukaisesti muodostavat aviosuhteen naisen ja miehen väliseksi. Ne, jotka ovat totuuden unohtaneet haluavat, että ihmiset olisivat sukupuolettomia tai vain uroksia, tai pelkästään vaan naisia. Sellaisiin harhakuvitelmiin ei pidä koko kansakuntaa kansanedustajiemme viedä tätä kansaa. Pahasti olemme silloin eksyksissä, jos totuus kielletään. Totuus on se, että avioliitto on vain naisen ja miehen välinen, eikä lakia pidä muuttaa harhakäsityksien mukaiseksi, ettei totuus unohtuisi. Homot eläkööt elämäänsä kuten tähänkin asti parisuhteessa. Asiat pitää olla selviä, eikä totuutta pidä hämärtää.