Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Bögarnas fel

#39401 No niin, Suomi on tasa-arvoinen jo nyt ?

24.07.2014 11:17

#39396: Suomi on tasa arvoinen jo nyt homoillekkin. - Re: Re: no niin Suomi on tasa arvoinen jo nyt

Siihen "kuvitteluun" saa kyllä lisämateriaalia ,valmiita kielikuvia, ja runsaasti  päivittäistä tukea tältä palstalta.

-Esim. kommentteja, joissa meidän kerrotaan olevan uhka "terveelle Suomelle" (missähän se sellainen on?)

-rukouksia Jumalalle sen puolesta ,ettemme Suomessa saisi koskaan niitä samoja oikeuksia,jotka kaikissa muissa pohjoismaissa jo on (onko Suomi  muuten ´pohjoismaa´ sanan skandinaavisille ´veljeskansoillemme´tutussa merkityksessä ???)

Minusta Suomessa pikemminkin tehdään hyvinkin ´balttilaiseen käytäntöön ´ viittaavia , demagogisen populismin johtamia ratkaisuja vähemmistöpolitiikassa ,joka(... ikäänkuin ´sattumalta´ varmaan sekin)  on jäljessä kaikessa  kaikkia ´muita´pohjoismaita ?

Jaa-a, taitavat kuulkaa olla ihan vaan ja pelkästään ´muita´ maita meihin verrattuna ne ruotsitnorjatjatanskat...eli: ME olemme täällä ja HE ovat siellä.

Kuvitellahan tosiaan saa,mitä haluaa. Kuvitella esim. Suomen olevan samanlainen pohjoismaa kuin esim.Ruotsi,mutta se kyllä valitettavasti jää vain suomalaisten hellimäksi poliittiseksi  kuvitelmaksi.

Todellisuudessahan tämä on vain sitä  idän ja lännen välistä kohtaamiskenttää, joka on kaikissa  poliittisissa ratkaisuissaan ja kannanotoissaan  aina ollut riippuvainen enemmän  idästä, kuin lännestä.

Muu on tosiaan  pelkkää kuvitelmaa,täällähän otetaan "sijaintimme ja ´poliittiset realiteetit´ huomioon", aina ja kaikessa,  eikä koskaan  pyritä ärsyttämään kannanotoilla, tai edes omalla  sisäpolitiikallamme tärkeää kauppakumppaniamme.....

Eipä oikein kuulosta järin  skandinaaviselta käytännöltä tuo  tuommoinen tarkkuus noissa asioissa....

Minulla on skandinaavisesta avoimuudesta yhteiskunnallisissa asioissa aivan toisenlainen mielikuva-siis se  aivan erilainen tapa suhtautua asioihin ,kuten vähemmistöjen oikeuksiin,  kuin se mikä meidän  maassamme todellisuudessa vallitsee.

Eroa on ja paljon-jossain asioissa kuin yöllä ja päivällä....


Vieras

#39402 Re: Re: Re: no niin Suomi on tasa arvoinen jo nyt

24.07.2014 12:48

#39396: Suomi on tasa arvoinen jo nyt homoillekkin. - Re: Re: no niin Suomi on tasa arvoinen jo nyt

Varmasti on tasa arvoinen jo nyt homoillekin. Miksi, no siksi, jos on ainoastaan miespari, tai naispari, niin tasa arvo  on jo nyt heille. Muutamat vaan unohtavat sen, että ihmiset ovat naisia ja miehiä jotka luonnonmukaisesti muodostavat aviosuhteen naisen ja miehen väliseksi. Ne, jotka ovat totuuden unohtaneet haluavat, että ihmiset olisivat sukupuolettomia tai vain uroksia, tai pelkästään vaan naisia. Sellaisiin harhakuvitelmiin ei pidä koko kansakuntaa kansanedustajiemme viedä tätä kansaa. Pahasti olemme silloin eksyksissä, jos totuus kielletään. Totuus on se, että avioliitto on vain naisen ja miehen välinen, eikä lakia pidä muuttaa harhakäsityksien mukaiseksi, ettei totuus unohtuisi. Homot eläkööt elämäänsä kuten tähänkin asti parisuhteessa. Asiat pitää olla selviä, eikä totuutta pidä hämärtää.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.07.2014 13:20


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.07.2014 13:21



Vieras

#39405 Re: Hiv on homojen kasantauti THL.

24.07.2014 13:23

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.07.2014 13:23


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.07.2014 13:28


Bögarnas fel

#39408 Re: Homoliitot tulee kestää !

24.07.2014 13:34

#39404: Naisen ja miehen avioliiton puolesta ja terveen Suomen puolesta. - Homoliitot tulee estää.

No niin, terveisiä siis vaan taas "terveen Suomen "puolesta,vai kuinka ? Homojahan täällä ei syrji kukaan "itse he vain kuvittelevat", eikö niin? Sehän tuolla edellä meille tehtiin jo selväksi oikein "arvovaltaiselta taholta",kaiketikin...Ovatkohan nämäkin  kirjoitukset täällä taas tälläkin sivulla  siis vain näköharhaa ja kuvitelmaa kaikki ? Parhaalla tahdollanikaan kun  en saa luetuksi niistä mitään kovin myönteistä meitä homoseksuaaleja kohtaan...

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.07.2014 13:43


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.07.2014 13:45


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.07.2014 13:47


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.07.2014 13:51


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.07.2014 13:53


Bögarnas fel

#39414 Homoja ei siis syrjitä Suomessakaan...

24.07.2014 14:33

#39407: Homoja ei siis syrjitä Suomessakaan. - Naisen ja miehen avioliitto. EI homoille.

....kunhan vain eivät saa niitä oikeuksia, mitä kaikissa  muissa, riippumattomammissa ja edistyksellisemmissä länsi-Euroopan maissa on .

Ai i,niin mutta Suomihan onkin henkistä itä-Eurooppaa... meinasi ihan unohtua..

Ihan ilman minkäänlaisia viemäreitä ei muuten  Suomessa voi olla, jo säädösten direktiivien ja asetustenkaan mukaan, yksikään huusholli. Viemärien on oltava siinä kunnossa ,ettei niistä leviä minkäänlaisia tauteja ympäristöön (kuten esim. Afrikassa)

Jos jotain sellaista vaaraa ilmenee ,siitä on täällä heti tiedotus radiossa, josta meneillään oleva ohjelmayhteys katkeaa tiedotuksen ajaksi. Oletteko pannut merkille?

Teidän ´puhtaassa ´mielikuvituksessanne viemärit taas lähinnä liittyvät analogisesti ihmisen anatomiaan ja anaali-toimintaan .

Kysyttekö esim. vaimoltanne :" Kultaseni ,vetääkö viemärisi tänään, vai onko se taas tukossa?"

Vaihdatteko lastenne ja vanhustenne "vuotavat viemäritiivisteet " säännöllisesti ? Hyi, eikö se olekin saastaisinta mitä maailmassa voi olla !!!!

Eikö siitä saa jo varman HIV-tartunnan!

Leivotteko ja laitatteko vielä paljain käsin sen jälkeen ruokaa vieraillenne? Hui kauheaa-kotinnehan on varsinainen AIDS:in  pesä !

Entä levittääkö koko perheenne paikkakunnallanne AIDS:ia?

Ettekö tiedä ,että avioliitto on nimenomaan AIDS:in  vähentämistä eikä lisäämistä varten ?

Tehän ette syrji meitä ,te vain puhutte meistä tällä tavalla kivasti ,niinkuin tietysti  itsestänne ja kaikista muistakin ihmisistä.Eihän se ole mitään syrjintää. Näinhän ihmisistä on tapana puhua....

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.07.2014 14:57


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.07.2014 14:58


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.07.2014 14:59



Vieras

#39418 Naisen ja miehen avioliitto voitti 10-6

24.07.2014 15:20

On Se hienoo. Lakivaliokunnalla ruusuja ja kiitos.

Vieras

#39419 Naisen ja miehen avioliitto voitti 10-6

24.07.2014 16:08

Onhan se hyvä, että jotkut kirjoittavat faktoista. Hiv on vakava tauti ja ei kai sitä kukaan tahallaan ja tyhmyyttään itselleen halua. Hyvä vaan, kun ihmiset saavat tietoa täällä asiasta ja toivottavasti ymmärryskin herää todellisuuteen. Hyvä olis oikaista käsityksiään elämästä ja käytöksestä toisia ihmisiä kohtaan, jos on väärässä. Ihminenhän voi oppia vääriä tapoja ja elää holtittomasti. Uskollisuus avioliitossa on paras asia naisen ja miehen väliselle liitolle. Lakivaliokunnassa ovat asiantuntijat olleet koolla ja hyväksi havaittu voitti.
Bögarnas fel

#39420 Re: Naisen ja miehen avioliitto voitti 10-6

24.07.2014 16:33

#39419: - Naisen ja miehen avioliitto voitti 10-6

Voitti? Oliko näiden avioliittotyyppien välillä sitten joku  paremmuuskilpailukin ?

Minulta se jäi kokonaan huomaamatta...

Miten muuten  saattoi olla, kun kerran koko samansukupuolisten avioitumismahdollisuuttakaan  ei olla hyväksytty?

Minusta tässä voitti lähinnä asiassa mielipiteiltään  kahtia jakautuneen lakiasäätävän valiokunnan vanhoillisempi siipi, mikä ei suinkaan tarkoita ,että eduskunnan kaikki kansanedustajat olisivat syksyllä asiasta äänestäessään samaa mieltä.

Ratkaiseva mestaruusottelu on vielä pelaamatta.

Älkää repikö pelihousujanne ennen sitä !


Vieras

#39421 Re: 10-6 homot hävisi

24.07.2014 16:45

#39406: Naisen ja miehen avioliiton puolesta ja terveen Suomen puolesta. - 10-6 homot hävisi

"Valiokunnan puheenjohtaja Anne Holmlund (kok.) perusteli hylkäävää päätöstä kolmella keskeisellä ja painavalla seikalla:

(1)Kansalaisaloitteen esitys on perusteluidensa osalta sisäisesti ristiriitainen,"

Äänestyksessä oli hylkäysehdotusta vastassa ehdotus hyväksymisestä ehdollisesti niin, että sitä vielä muokataan. Tällä tavoin hallituksen esityksiäkin on pyydetty muokkaamaan tässä vaiheessa. On siis selvää, että todelliset perusteet lakialoitteen hylkäämisehdotukselle eivät perustuneet tähän esitettyyn syyhyn.

"(2) aloitteessa ei riittävästi arvioida esitetystä muutoksesta seuraavia tosiasiallisia vaikutuksia"

...josta puheenjohtajakin jo totesi, että sellaisia ei voi kansalaisaloitteelta vaatiakaan. Jos hänen puheissaan  olisi edes himpun verran tolkkua, hän olisi joko perustellut sen, että tarkemmat selvitykset pitää tehdä virkamiestyönä niin kuin muissakin laeissa tai kertoa avoimesti todellisen mielipiteensä, että vastustaa lakia muista syistä. Nyt esitetty syy tarkoittaisi käytännössä sitä, että lakivaliokunta ei halua päästää yhtään kansalaisaloitetta läpi ja täten vesittää koko kansalaisaloitelain.

"ja (3) aloitteessa esitetty avioliittolain muuttaminen vaikuttaisi väistämättä myös moniin muihin lakeihin, jotka pitäisi avata ja muuttaa vastaavasti."

Lähes huonoin mahdollinen syy vastustaa lakimuutosta: Totta kai laki vaikuttaa muihin lakeihin. Tällä perusteella olisi pitänyt tyrmätä esim. laki EU-jäsenyydestä, koska se vaikutti niin moneen muuhun lakiin.

"Tyrmäys oli jo toinen, ja lakivaliokunnan äänestystulos oli perusteellisten asiantuntijakuulemisten jälkeen odotettu..."

Tältä porukalta se oli valitettavasti odotettu - kunhan ensin käveltiin yksittäisen kansanedustajan päätösvallan yli ja heitettiin virallinen valiokunnan jäsen ulos päätöksestä!!! Perusteet tyrmäämiselle olivat edelleen teknisiä, joilla pyrittiin tosiasiallisen homovihamielisen asenteen ohjaamana viivyttämään lain säätämistä.


Vieras

#39422 Re: Re: Re: Tarkoitushakuisesti tai tietämättömyyttään

24.07.2014 17:30

#39376: - Re: Re: Tarkoitushakuisesti tai tietämättömyyttään

Kiitos kommentistasi.

Samaa tekopyhä sanaa käyttävät kaikki, mutta tuon sanan merkitys on täysin erilainen niille henkilöille, jotka kirjoittavat "jeesuksista" kuin taas henkilöille, jotka kirjoittavat "Jeesus". Se johtunee siitä, että todennäköisesti mielestäsi vain ihmiset voivat armahtaa toisiaan. Omasta mielestäni myöskin Jumala voi armahtaa meitä ja antaa anteeksikin. Ja Jumala on se, josta kerrotaan Raamatussa.

Jotain siis pursuilee sinun määritelmässäsi ja määritelmissäsi.


Vieras

#39423 Re: Re: Re: Re: Tarkoitushakuisesti tai tietämättömyyttään

24.07.2014 17:49

#39422: - Re: Re: Re: Tarkoitushakuisesti tai tietämättömyyttään

"...todennäköisesti mielestäsi vain ihmiset voivat armahtaa toisiaan. Omasta mielestäni myöskin Jumala voi armahtaa meitä ja antaa anteeksikin."

Ongelma onkin se, että nämä jeesukset asettavat itsensä Jeesuksen/Jumalan asemaan ja päättävät oman asenteellisen Raamatun tulkintansa kautta, kuka minnekin silloin joskus joutuu. Ja jos he olisivat vain sitä mieltä, he ainoastaan huolestuneina varoittelisivat. Mutta kun ei, asenteellinen inho ja viha pursuilee hurskaan julkisivun alta, kun he haukkuvat, uhkailevat ja muuten rypevät "kauheuksien" kuvauksissaan.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.07.2014 18:32



Vieras

#39425 Re: Re: Re: Otsikko

24.07.2014 19:09

#39392: - Re: Re: Otsikko

 

 

Olipa tärkeä juttu,  mistä tämän löysit?