Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#24751 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tämmöistä tiedettä....

14.11.2013 20:16

#24750: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tämmöistä tiedettä....

Velttoina riippuvat halvatun sääret;samoin sananlasku tyhmäin suussa.

Sananlaskut 26;7


Vieras

#24752 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tämmöistä tiedettä....

14.11.2013 20:17


Vieras

#24753 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tämmöistä tiedettä....

14.11.2013 20:23


Vieras

#24754 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tämmöistä tiedettä....

14.11.2013 21:01

#24753: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tämmöistä tiedettä....

 

"Kastuu se viimein yks kivi, kuin kaikki koirat siihen kusella käypi".

 


Vieras

#24755 Re: p. ja muut ystävät

14.11.2013 21:08

#24716: - p. ja muut ystävät

 

Hei Very!   Osanotto.  Oliko jo hautajaiset?


Vieras

#24756 Viimeinen isku "tutkimukselle":si

14.11.2013 21:31

#24711: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Piiskaa vai porkkanaa?

"Since the study has finally actually been reviewed by a third-party with no personal connection to the author, now is the time for the media to report on it – and how anti-gay activists have resorted to frankly just making stuff up."

http://www.glaad.org/blog/journals-editorial-board-member-calls-anti-gay-paper-bullsht


Vieras

#24757 terapia auttaa ja ei auta

14.11.2013 22:10



..Fem-kanavalla tuli tänä iltana: "terapia auttaa hoitoonsa motivoituneita pedofiileja luopumaan seksuaalisen poikkeavuutensa toteuttamisesta";


mutta HUOM.: tällä palstalla väitetään, että homous ja mitä niitä nyt onkaan, lisääkin ilmeneviä suuntautumisia,
OVAT TÄYSIN HOIDON TAVOITTAMATTOMISSA?!??


Niin no transut tietty niitä voidaan kyllä leikellä vähän sieltä sun täältä ja pumpata hormooneja kehoon...ja a'vot, näin syntyy EHJÄ IHMINEN??

 

Eikö ihminen ole vain tosi VIISAS elukka;)?





Vieras

#24758 Re: terapia auttaa ja ei auta

14.11.2013 22:12

#24757: - terapia auttaa ja ei auta

..Fem-kanavalla tuli tänä iltana: "terapia auttaa hoitoonsa motivoituneita pedofiileja luopumaan seksuaalisen poikkeavuutensa toteuttamisesta" Siis HUOM! toteuttamisesta.


Vieras

#24759 Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

14.11.2013 22:13

#24735: - Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

"Mistä ihmeestä luulet homojen "demonisoivan" eli vihaavan naisia tai päinvastoin lesbojen vihaavan miehiä??? Täyttä huuhaata koko kirjoituksesi! Jos ei tunne seksuaalista viettiä toiseen sukupuoleen ei tarkoita sitä että "demonisoisi" tämän. Takerrut koko ajan pelkkään seksuaalisuuteen."

Ei, vaan nyt kyllä joku muu takertuu. Jo toistamiseen alleviivaan, että minä kuten tuo Hesarin artikkelikin esittelemä tutkimus käsittelee nimenomaan "kiintymistä" - ja minä erittelen siitä vielä syvemmän tunnesidoksen muodon, jota kutsun "kiinnittymiseksi". Toisaalta ymmärrän, että tällaiset tunneseikat voivat olla vaikeasti hahmotettavia monelle, ellei niitä ole itse päässyt kokemaan, tai jos ei asiaa ole koskaan tarkemmin syventynyt miettimään.

Ihmissuhdeasiat (eli kenen kanssa muoldostamme suhteita) ovat ytimeltään juuri näitä kiinnittymisen ja kiintymyksen, syvien tunnetasojen kysymyksiä, johon seksuaalisuus (mukaanlukien seksuaalisen halun suuntautuminen) toki sitten myöhemmin tulee oleellisena tekijänä liittymään.

Sitä paitsi katsantokantani ei ole yhtään niin homouskeskeinen kuin monet lukijat täällä näyttävät tulkitsevan. En ole missään erikseen korostanut, että lainaamasi "demonisoinnin" käsite koskisi pelkästään tai edes erityisesti homoja. Nämä ilmiöt ovat hyvin yleisinhimillisiä, eikä ole mitenkään tavatonta, että esim. mies voi vihata (eli omalla tavallaan "demonisoida") naissukupuolta ja silti haluaa heidän kanssaan seksiä. Se voi tosin sitä kautta saada hyvin kieroja muotoja, ja sisältää vaikkapa alistamista, epäkunnioittavaa käytöstä ja pahimmillaan jopa sadistisia ja väkivaltaisia elementtejä. Raiskaajat tai himomurhaajat ovat tästä asetelmasta puhuva esimerkki.

Homoseksuaaliset eivät varmaan useinkaan vihaa vastakkaista sukupuolta, mutta silti joku mekanismi estää heitä usein kiintymästäkin mutta ainakin kiinnittymästä sen edustajiin. Seksuaalisuus ei tätä tyhjentävästi selitä, mutta kiinnittymisen mekansmi selittäisi hyvinkin.

Vieras

#24760

14.11.2013 22:25

Pelastusarmeijan perustaja William Booth, profetia ja ilmestys: Millainen on kristikunnan hengellinen tila juuri ennen Messiaan paluuta.

Vieras

#24761 Conservative (hidden) anti-gay agenda

14.11.2013 22:31


Vieras

#24762 Kumoa nämä tutkimukset!

14.11.2013 22:35

#24759: - Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

http://www.aacap.org/AACAP/Families_and_Youth/Facts_for_Families/Facts_for_Families_Pages/Children_with_Lesbian_Gay_Bisexual_and_Transgender_Parents_92.aspx

 

http://www.queerty.com/study-lesbians-make-great-parents-world-is-round-20121101/

What effect does having LGBT parents have on children?

Sometimes people are concerned that children being raised by a gay parent will need extra emotional support or face unique social stressors.Current research shows that children with gay and lesbian parents do not differ from children with heterosexual parents in their emotional development or in their relationships with peers and adults. It is important for parents to understand that it is the the quality of the parent/child relationship and not the parent’s sexual orientation that has an effect on a child’s development. Research has shown that in contrast to common beliefs, children of lesbian, gay, or transgender parents:

  • Are not more likely to be gay than children with heterosexual parents.
  • Are not more likely to be sexually abused.
  • Do not show differences in whether they think of themselves as male or female (gender identity).
  • Do not show differences in their male and female behaviors (gender role behavior).

Vieras

#24763 Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

14.11.2013 22:36

#24759: - Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

 

Tuosta kiintymisen ja kiinnittymisen erosta olis kiva kuulla vielä lisää.  Uskoisin myöskin sen ilmanmuuta vaikuttavan tuossa äiti-poika suhteessa,  koska jos se on mennyt kovasti pieleen,  tai jäänyt vajaaksi,  eihän pojassa silloin ole edes tapahtunut sitä kehitystä,  minkä varassa hän alkaisi katsella tyttöjä sillä silmällä.


Tuosta Regneruksesta oli myös yksi haastatteluvideo, mutta tuo kaveri ei ole aivan niitä kaikkein avonaisempia puhujia,  johon voi voimakkaasti vaikuttaa tietysti tämä tilanne.  Mutta ihan vilpittömän tuntuinen kaveri.  ja kertoo siinä loppupuolella,  että hänelle taas ei muunlaista rahoitusta ole ollut tarjollakaan.  Jonka kyllä uskoo,  koska hänen tuloksensa suuntautuvat näin.   
Hänen puhetapansa on hiukan loppuun katoavaa sorttia,  en oikein saanut itse selvää.http://www.youtube.com/watch?v=VttYt2NXb6Q 

Näennäistieteen leima lyödään kaikkiin vastaanpullikoiviin, omilla aivoilaan ajatteleviin vastahankoilijoihin tänä päivänä varmasti,  niinkuin täällkin on nähty tapahtuvan.  



Vieras

#24764 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

14.11.2013 22:43

#24763: - Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

"

Tuosta kiintymisen ja kiinnittymisen erosta olis kiva kuulla vielä lisää.  Uskoisin myöskin sen ilmanmuuta vaikuttavan tuossa äiti-poika suhteessa,  koska jos se on mennyt kovasti pieleen,  tai jäänyt vajaaksi,  eihän pojassa silloin ole edes tapahtunut sitä kehitystä,  minkä varassa hän alkaisi katsella tyttöjä sillä silmällä."

No niin toinen mutustelija!

"Tuosta Regneruksesta oli myös yksi haastatteluvideo, mutta tuo kaveri ei ole aivan niitä kaikkein avonaisempia puhujia,  johon voi voimakkaasti vaikuttaa tietysti tämä tilanne.  Mutta ihan vilpittömän tuntuinen kaveri.  ja kertoo siinä loppupuolella,  että hänelle taas ei muunlaista rahoitusta ole ollut tarjollakaan.  Jonka kyllä uskoo,  koska hänen tuloksensa suuntautuvat näin."

Voi! onhan se niin lutunen että eihän sitä voi kun uskoa! Oletko lukenut nuo linkit joita tänne on postitettu?? Jopa julkaisu jossa se julkaistiin sanoo sitä nykyisin B`shitiksi!!!

 


Vieras

#24765 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

14.11.2013 22:46

#24763: - Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

"Since the study has finally actually been reviewed by a third-party with no personal connection to the author, now is the time for the media to report on it – and how anti-gay activists have resorted to frankly just making stuff up."

http://www.glaad.org/blog/journals-editorial-board-member-calls-anti-gay-paper-bullsht

 

Mark Regnerus was coached to pretend his study wasn't biased

http://www.glaad.org/blog/mark-regnerus-was-coached-pretend-his-study-wasnt-biased


Vieras

#24766

14.11.2013 22:52

Päivän Sana

Ja hän himoitsi jatkuvasti sivuvaimojen tapaan, jotka kuuluvat niille, joiden lihallinen jäsen on kuin urosaasien lihallinen jäsen ja joiden sukupuolielin on kuin oriiden sukupuolielin.

Hesekiel 23:20

Vieras

#24767 Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

14.11.2013 22:55

#24738: - Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

"Teet jälleen virhepäätelmiä. Kylmä äiti voi aiheuttaa pojalle ongelmia naissuhteiden luontiin, mutta se on aivan eri asia kuin seksuaalisen suuntaumisen muuttuminen. Sotket totaalisesti asioiden eri tasot.

Lapselle kehittyvä seksuaalinen suuntautuminen samaan sukupuoleen ei noudata tällaista kiimateoriaa."

Kokeeko kukaan seksuaalista mielenkiintoa ihmistä kohtaan, josta ei pidä? Jos "kylmä äiti" aiheuttaa ongelmia pojalle naissuhteiden luontiin, se taatusti aiheuttaa ongelmia myös seksuaaliseen suuntautumiseen naisia kohtaan. Tämä prosessi vain tapahtuu hyvin varhain, kun lapsi on vielä niin pieni ettei hän vielä koe seksuaalisen halun tuntemuksia saati kiimaa (jotka heräävät hormonitoiminnan myötä teini-iässä). Siitä syystä moni "tuleva homo" voi jo varhain lapsuudessa huomata kiinnostuneensa samasta sukupuolesta, siinä missä heterolapsi yleensä ihastuu vastakkaiseen. Myöhemmin tältä pohjalta toteutuu myös seksuaalisen suuntauksen kohdistuminen.

"Pedofiilin puolustuspuhe...?"

Kyllä, aivan. En koe pedofilian kehityksen luonteen millään lailla poikkeavan muista seksuaalisen suuntauksen kehityksistä, vaikka siihen vaikuttavatkin ihan omat vaikuttimensa. Pedofiili omasta puolestaan ei kykene kiinnittymään aikuiseen yksilöön (yleensä käsittääkseni siksi, ettei hänen psyykkinen kehityksensä ole yltänyt aikuisen tasolle erityisesti itsetunnon muodostumisessa), ja kokee siksi vetovoimaa lapsiin. Pedofiliaan liitetään ja kuuluu usein myös kontrollintarve, mutta niin voi kuulua myös muihin seksuaalisen halun kohdistumisiin, eli se on erillinen osa psykologista kokonaisuutta, eikä tyypillisesti tai nimenomaisesti pedofilialle luontainen ominaisuus (joskin saattaa olla yleisempi siinä, kun on muutenkin kyseessä kiinnostus heikompiin, ja pedofiilin heikkouden tunteen kompensoinnin tarve voi olla ilmeinen).

Mutta todellisuudessa tämä ei ole mikään "puolustuspuhe", vaan pelkkää ymmärrystä ilmiön luonteesta. Ymmärtäminen ei ole hyväksymistä.

"Koska hän on homo. Piste."

Samanlainen epäperuste kuin kysyttäessä "onko Jumala olemassa?", ja vastattaisiin "kyllä, koska hän on Jumala. Piste.". Se riittää uskovalle, muttei kerro asian luonteesta mitään oleellista.

"Perustat ajattelusi hierarkiaan, jossa heteroseksuaalinen orientaatio on ainoa "kypsä" laatuaan. Tämä ajattelu on vailla minkäänlaista näyttöpohjaa ja vie totaalisesti pohjan myös uskottavuudeltasi."

Tämä lienee lukijan oma tulkinta kirjoittamastani. Nimenomaan korostan, että nämä psykologiset asianhaarat ovat yleisiä ja yhteisiä kaikille ihmisille, ja että ovat osaltaan vaikuttamassa siihen, millaisiksi me kaikki lopulta muodostumme. Ei kukaan ole sen "kypsempi" tai "vajavaisempi", jos oletamme että jokainen suuntaus on oma lopputulemansa tietystä kehityskulusta. Olen tosin kyllä myös täällä sivuuttanut teorioita, jotka näkevät heterouden seksuaalisen suuntauksen kohdistumisen luonnollisena ideaalina, ja jossa homous on siihen nähden "etsivän mielen harha-askel". Lapsiperheen perustamisen tiellä se kieltämättä jollakin tavalla myös on sitä.

En siltikään halua mitenkään korostaa, että joku luonnollinen ilmiö olisi alisteinen jollekin toiselle (vaikka se siis käytännössä saattaisikin olla epäedullisempi). Tämä ei ole millään tavalla mielekästä, koska juuri se johtaa toisaalta syrjintään ja toisaalta marttyyrin tai uhrin asemaan. Vastakkaisasettelut kuten "oikein-väärin" tai "hyvä-huono" ovat suhtautumiskysymyksiä.

Ainoa merkityksekäs rinnakkaisasetelma olisi siinä tapauksessa "toimii-ei toimi" (terveisiä Neale Donald Walsch:ille), sillä se ei ole mielipidekysymys. Lasten teossa homous ei toimi, ja sillä perusteella sen voisi katsoa olevan "epäkypsä" tai paremminkin "epätaloudellinen" tilanne. Mutta, kuten sanottu, homoseksuaalisuus on seksuaalinen suuntaus siinä missä muutkin seksuaalisen halun suuntaukset, eli siinä mielessä ovat kaikki ihan samalla viivalla tarkastelussani.


Vieras

#24768 Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

14.11.2013 23:06


Vieras

#24769 Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

14.11.2013 23:08

#24759: - Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

 

Voisko tota ammattislangia hiukan saada suomalaiseen muotoon,  kun se ei oikein sanakirjakonstein aukea?

Vaikka  tärkeimmät termit?       peer review system   onko vertaisryhmän kanssa tekemisissä?

As for anti-gay activists' claim that the study was peer-reviewed?

In his audit, he writes that the peer-review system failed because of “both ideology and inattention” on the part of the reviewers (three of the six reviewers, according to Sherkat, are on record as opposing same-sex marriage). What’s more, he writes that the reviewers were “not without some connection to Regnerus,” and suggests that those ties influenced their reviews.


Vieras

#24770 Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

14.11.2013 23:14

#24767: - Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

Siis väität jotain jonka taas seuraavassa kirjoituksessasi kumoat taas väittääksesi samaa joka sitten kuitenkaan ei ole sitä mitä väität jälleen todetaksesi että väittämäsi ei pidä tai pitää paikkansa! Olisikohan jollain syytä kääntää tutkiminen itseensä eikä muihin? Vastaatko muuten useinkin itsellesi? Viitaten viestiin

#24763


Vieras

#24771 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

14.11.2013 23:28

#24765: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumises


funded by the anti-LGBT Witherspoon Institute was intended to further their agenda, rather than shed any actual light on the topic.  
- tämän kyllä voi ymmärtää sitä kautta ainoaksi mahdollisuudeksi saada rahaa tuohon valtavirtaa kumartamattomaan tutkimukseen.  


Vieras

#24772 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

14.11.2013 23:31


Vieras

#24773 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

14.11.2013 23:44

#24771: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

Oletko tutustunut tutkimukseen? Kuinka otannat tehtiin ja kuinka monta todella homoseksuaalisen perheen lasta oli tutkimuksessa? Oliko tutkimuksessa avioero perheiden lapsia? Kuinka hetero perheitten lapset luokiteltiin? Annahan sitten tulla vastauksia tästä niin kattavasta tutkimuksesta! Jään odottamaan!


Vieras

#24774 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

14.11.2013 23:51

#24773: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

 

No pistä suomennosta edes jostakin olennaisista asioista.  Kun tulee tänne niin rätti väsähtäneenä ei millään jaksa alkaa käymään pitkiä juttuja läpi sanakirja kourassa.  Ja tietyn alueen  juttuihin on omat kieli- tottumuksensa.  Voithan laittaa vaikka vain suurinpiirtein,  ei tarvitse sanasta sanaan. 


Tai lait huomenna. Mutta iltapuhteiks: Iltamyöhä taipaleella muuan reissumies hän viheltelee kulkeissaan Hän mistä tulee minne menee taivas yksin ties on musta kissa seuranaan Mut kylmä alkaa ahdistella miestä hilpeää hän kaipaa varmaan kotia ja lieden lämpimää On ilta myöhä taipaleella muuan reissumies hän viheltelee kulkeissaan Tien laidassa hän näkee mökin pienen aution ja ovi sen on raollaan se turvapaikkaa tietää siinä kylmän suoja on ja reissumies on iloissaan Hän kissaansakin kutsuu mihin mirri häipyi hei? mut poissaolo kissan häntä kauan vaivaa ei on oma nahka lähinnä ja lämpö tärkeää kai hiirtä kissa pyydystää On liedessä voi ihme! pari hiiltä hehkuvaa hän takan ääreen hapuilee Ei uskalla hän heikkoon hehkuun edes puhaltaa se sinälläänkin riittänee Hän käsiänsä ojentelee lieden lämpimään ja jokin kaunis muisto lämmittää kai sydäntään Niin tuli aamu arjen koura utulinnan kaas on reissumiehen kylmä taas On päällä kylmän tuhkan kissa yötään viettänyt ja kiilusilmät hehkun loi Sen minkä luuli hiillokseksi kissa onkin nyt kun aamu valon tupaan toi Mut reissumies ei moista jouda ajattelemaan vaan vihellellen tielle työntyy kissa mukanaan Hän mistä tulee minne menee taivas yksin ties on taipaleella reissumies

Vieras

#24775 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

14.11.2013 23:53

#24774: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

Jos et kerran osaa englantia niin on myös turha tulla englanninkielistä tutkimusta puolustamaan!