Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#24677 Re: Re: Re: “atheist mega-churches”

13.11.2013 13:28

#24675: - Re: Re: “atheist mega-churches”

"hits that took the place of gospel songs" Meniköhän käännos nyt  ihan oikein??


Vieras

#24678 Re: Re: “atheist mega-churches”

13.11.2013 14:11

#24676: - Re: “atheist mega-churches”

: D D tämä on hyvä, ihan Fingerpori kamaa vai onko tämä sitä : D

sanojemme mukaan meidät tuomitaan

#24679 Re: “atheist mega-churches”

13.11.2013 14:40

#24671: - “atheist mega-churches”

Jo on aikoihin eletty! Mutta lopun aikaahan tässä eletäänkin.

Videota en viitsi edes katsoa.


Vieras

#24680 Re: Re: Re: “atheist mega-churches”

13.11.2013 14:40

#24678: - Re: Re: “atheist mega-churches”

Kysy sinä mitä vaan - niin minä vastaan - mitä vaan!


Vieras

#24681 Pimeää

13.11.2013 15:01




SETA 12.11.2013

Sateenkaariperheiden vanhemmuus kiireellisesti kuntoon

"Ongelmallista työryhmän ehdotuksessa on se, että transsukupuolisten henkilöiden vanhemmuutta ei vahvistettaisi oikean sukupuolen mukaisesti. Transnainen vahvistettaisiin lapsen isäksi ja transmies lapsen äidiksi. Tällä tavoin väestötietojärjestelmään ja muihin rekistereihin tulee kirjatuksi merkintä, joka paljastaa vanhemman transtaustan. Tämä altistaa sekä vanhemman että lapsen syrjinnälle koko loppuelämänsä ajan. Olisi harkittava vanhempi-termin käyttöä tai vanhemman rekisteröimistä isäksi tai äidiksi juridisen sukupuolensa mukaisesti", painottaa Trasekin puheenjohtaja Antti Karanki. "

http://www.seta.fi/uutiset.php?aid=17989

Hei ystävät, pysyttekö "kyydissä"?
Mä "putosin"!
Ei voi, kun todeta, "sekoitus" on valtaisaa... niin ja lapset tässä pyörityksessä...onko järkiKIN täysin pimentynyt?!


Vieras

#24682 Ehkä voisit lukea koko tekstin.

13.11.2013 15:20

Järjestöt: Sateenkaariperheiden vanhemmuus kiireellisesti kuntoon

Työryhmä ehdottaa sateenkaariperheiden aseman parantamista.

Oikeusministeriön työryhmä luovutti tänään ministeri Henrikssonille mietinnön, joka sisältää esityksen uudeksi isyyslaiksi. Esitys ei sisällä pykäliä naisparin lapsen aseman määrittymisestä, mutta äitiyden määrittymisestä on tehty muistio, jossa nostetaan esiin ehdotuksia sekä naisparin vanhemmuuden vahvistamisesta nykyistä tasa-arvoisemmin että sukupuoltaan korjaavien henkilöiden vanhemmuudesta.

Sateenkaariperheet, Seta ja Trasek vaativat, että hallitus sisällyttää isyyslakiuudistukseen sateenkaariperheiden asemaa koskevat uudistukset. Työryhmän ehdotukset eivät kuitenkaan ole riittäviä. Järjestöt toivovat isyyslaista vanhemmuuslakia, jossa turvataan kaikenlaisten perheiden asema.

"Sateenkaariperheisiin syntyvien lasten oikeuksien kannalta on tärkeää, että hallituksen lopullinen esitys isyyslaiksi sisältäisi naisparien lasten aseman määrittämiseen tarvittavat pykälät", sanoo Sateenkaariperheet ry:n toiminnanjohtaja Juha Jämsä.

"Asian ratkaisemista ei missään nimessä saa lykätä tuonnemmaksi. On lapsen kiistaton etu, että lapsen ja vanhemman juridinen suhde saadaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa vahvistettua. Asia on hoidossa jo muualla Pohjoismaissa ja läntisessä Euroopassa."

Isyyslain mukaan eri sukupuolta olevalle parille syntyvän lapsen isyys vahvistetaan aviomiehelle oletuksen perusteella automaattisesti ja avomiehelle tunnustamisen perusteella. Esityksen mukaan tulevaisuudessa lapsen voisi tunnustaa jo etukäteen neuvolassa. Tällöin myös avoliittoon syntyvän lapsen oikeudellinen asema on selvä heti syntymästä lähtien. Tämä on lapsen kiistaton etu. Jos samaa menettelyä ei sovelleta naispareihin, lapset asetetaan keskenään eriarvoiseen asemaan. Naisparin lapsen oikeudellinen asema turvataan tällä hetkellä vasta kauan syntymän jälkeen perheen sisäisen adoption kautta. Prosessi kuluttaa turhaan yhteiskunnan resursseja eikä toteuta tavoitetta saada lapsen oikeudellinen asema selväksi niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista.

Työryhmä arvioi erillisessä muistiossa äitiyden määrittymistä ja eri vaihtoehtoja ratkaista kysymys. Työryhmä asettuu sen kannalle, että naisparin äitiyden määrittyminen olisi perusteltua lisätä lakiin, mutta vain rajatuissa tapauksissa. Työryhmän mukaan äitiys voitaisiin vahvistaa oletuksen tai tunnustamisen kautta silloin kun raskaus on alkanut hedelmöityshoitoklinikalla, äidin puoliso on antanut kirjallisen suostumuksen hoitoihin ja on käytetty sellaisia siittiöitä, joiden luovuttajaa ei voida vahvistaa isäksi.

"On myönteistä, että työryhmä ehdottaa naisparien tilanteeseen parannusta", Setan pääsihteeri Aija Salo toteaa.

"Työryhmän ehdottama rajaus hedelmöityshoitotilanteisiin ei kuitenkaan ole yhdenvertainen. Tavoitteena täytyy olla, että naisparin lapsen vanhemmuus ratkeaa kaikissa tilanteissa samoin kuin eri sukupuolta olevan parin."

Tuoreen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen päätöksen (X & muut vs. Itävalta 2013) mukaan jäsenvaltiot eivät voi vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä asettaa eri ja samaa sukupuolta olevia avopareja eri asemaan, vaan samaa sukupuolta olevilla avopareilla on oltava samat oikeudet kuin eri sukupuolta olevilla. Selkeimmin nykyinen laki asettaa parit eriarvoiseen asemaan silloin, kun samaa ja eri sukupuolta oleva avopari käyttää lahjoitettuja siittiöitä hedelmöityshoitoklinikalla. Synnyttäjän miespuolisella puolisolla on jo nykyisin mahdollisuus tulla vahvistetuksi isäksi tunnustamalla lapsi, joka ei ole geneettisesti hänen perillisensä. Naispuolinen puoliso voi vastaavassa tilanteessa tulla vanhemmaksi vain pitkällisen adoptioprosessin kautta. Nykylainsäädäntö on siis selkeästi ristiriidassa ihmisoikeustuomioistuimen helmikuisen päätöksen kanssa.

Järjestöt ovat tyytyväisiä, että työryhmän esityksessä on pohdittu transsukupuolisen vanhemman vanhemmuuden määrittymistä ja lisätty lakiesityksen perusteluihin selvennys, jonka mukaan transnainen voidaan vahvistaa hänen siittiöistään syntyneen lapsen isäksi. Edelleen olisi tärkeää määritellä oikeudellisen äitiyden määrittyminen niin, että transmiehen synnyttämän lapsen vanhemmuus olisi itsestään selvä ja laissa selvästi määritelty.

"Ongelmallista työryhmän ehdotuksessa on se, että transsukupuolisten henkilöiden vanhemmuutta ei vahvistettaisi oikean sukupuolen mukaisesti. Transnainen vahvistettaisiin lapsen isäksi ja transmies lapsen äidiksi. Tällä tavoin väestötietojärjestelmään ja muihin rekistereihin tulee kirjatuksi merkintä, joka paljastaa vanhemman transtaustan. Tämä altistaa sekä vanhemman että lapsen syrjinnälle koko loppuelämänsä ajan. Olisi harkittava vanhempi-termin käyttöä tai vanhemman rekisteröimistä isäksi tai äidiksi juridisen sukupuolensa mukaisesti", painottaa Trasekin puheenjohtaja Antti Karanki.

"Tärkeintä on kuitenkin, että transtaustaisen henkilön biologinen vanhemmuus voidaan vahvistaa mutkattomasti."

 


Vieras

#24683 Re: Re: Re: “atheist mega-churches”

13.11.2013 15:21


Vieras

#24684 Re: Re: “atheist mega-churches”

13.11.2013 15:22

Signal

#24685 Re: Lukemista

13.11.2013 15:47

#24627: sanojemme mukaan meidät tuomitaan - Lukemista

Voi sinua, miten huiputettavissa olet. Mitkä ovat Hänen tulemuksensa merkit?

Jer.23:31 Katso, minä käyn niiden profeettain kimppuun, sanoo Herra, jotka ottavat sanansa omalta kieleltään, mutta sanovat: 'Se on Herran sana.' 
Jer.23:32 Katso, minä käyn niiden kimppuun, jotka ennustavat valheunia, sanoo Herra, ja kertovat niitä ja eksyttävät minun kansaani valheillansa ja kerskumisellansa, vaikka minä en ole heitä lähettänyt enkä käskenyt ja vaikka heistä ei ole mitään hyötyä tälle kansalle, sanoo Herra.

Signal

#24686 Re: Enkeli-ilmestyksiä lisää

13.11.2013 16:01

#24636: sanojemme mukaan meidät tuomitaan - Enkeli-ilmestyksiä lisää

Minäkin uskoin vielä joku vuosi sitten noihin enkelijuttuihin. Pyhä Henki ei kuitenkaan vahvista näitä todistuksia, joten ne ovat jostain toisesta lähtöisin.


Vieras

#24687 Re: Re: Enkeli-ilmestyksiä lisää

13.11.2013 16:05

#24686: Signal - Re: Enkeli-ilmestyksiä lisää

 

Jollei Pyhästä Hengestä, niin sitten Isästä tai Pojasta. Kristityillähän näitä jumalia riittää.

 

 


Vieras

#24688 Re: Re: Re: Re: Re: Elämään soveltumattomia ohjeita...

13.11.2013 16:47

#24650: res.matr. - Re: Re: Re: Re: Elämään soveltumattomia ohjeita...

 

No Heippa taas!  Sullahan on hyvä englanninkielen taito Hei!!

" Jos seuraavassa elämässäni syntyisin naiseksi, niin toivottavasti en ainakaan Saudi-arabiaan...    Niin minäkin ajattelisin miehenä jos,  Euroopan ja yhdysvaltain ulkopuolella sattuisin .. .   Mutta nyt onkin Egypti jo ohittanut  Saudi-Arabian,  siitä luin tuosta Glarionista myös.   Muslimiveljeskunta on paljon rajumpi juttu,  kuin julkisuus kertoo länsimaissa.  Se on todellinen teokratia.  
Kristittyjen uskovien  perheiden nuoria naisia houkuteltiin kauppojen alakertoihin tutustumaan special-tuotteisiin,  ja napattiin jalkavaimoiksi  muslimeille.  Tässä viimeksikuluneen vuoden aikana.  En ihan juuri ole kuullut tästä mitään uutta, että onko heistä ketään  saatu  pelastettua.


 


Vieras

#24689 Re: Re: Re: “atheist mega-churches”

13.11.2013 17:35

#24675: - Re: Re: “atheist mega-churches”

 

Joo,  nähtäväksi jää,  mitä tuleman pitää,  kun ilmiö kasvaa ja siivet alleen saa.


Vastaavanlaista,  tosin vielä uskonnollisella pintakuorrutuksella varustettua löytyy Suomen ev.lut kirkon kekkereistä. Ihmisillä voi olla ihan hauskaa ilman Jumalaakin noissa touhuissaan.


Vieras

#24690 Re: Pimeää

13.11.2013 17:41

#24681: - Pimeää

 

Sepä se,  vauhti kiihtyy, ja hullummaksi hiiltyy!


Vieras

#24691 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Elämään soveltumattomia ohjeita...

13.11.2013 17:54

#24688: - Re: Re: Re: Re: Re: Elämään soveltumattomia ohjeita...

Enpä oikein luottaisi tämän Clarionproject:in juttuihin. Moni kakku päältä kaunis....mutta kun hieman raapaisee pintaa syvemmälle niin voi yllättyä!

vieras vaan

#24692 Re: Re: Re: Re: “atheist mega-churches”

13.11.2013 18:03

#24677: - Re: Re: Re: “atheist mega-churches”

Käännös oikein tai väärin.

Gospelista..... musiikin lisäksihän se tarkoittaa evankeliumia ja ilosanomaa.
Yhdysvalloissa esim. on nämä gospel kuorot esittämässä hengellistä musiikkia jumalanpalveluksissa. Evankeliumiteksti ainakin useimmiten meillä  luetaan, vaikka onhan meilläkin kirkkokuorot useassa seurakunnassa. Ilosanomaa kerrotaan molemmissa laulaen ja luettuna. Näin olen mie käsittänyt. Saa korjata, jos meni väärin.


Vieras

#24693 Re: Pimeää

13.11.2013 18:11

#24681: - Pimeää

Voi tuota sekoitusta... Missä ne lapsen/lasten oikeudet sitten ovat tuossa itsekkyydessä???. Missä on lapsen oikeus äitiin ja isään???. Huijataanko tuossa lapsia???


Vieras

#24694 Re: Re: Pimeää

13.11.2013 18:23

#24693: - Re: Pimeää

"Tuoreen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen päätöksen (X & muut vs. Itävalta 2013) mukaan jäsenvaltiot eivät voi vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä asettaa eri ja samaa sukupuolta olevia avopareja eri asemaan, vaan samaa sukupuolta olevilla avopareilla on oltava samat oikeudet kuin eri sukupuolta olevilla. Selkeimmin nykyinen laki asettaa parit eriarvoiseen asemaan silloin, kun samaa ja eri sukupuolta oleva avopari käyttää lahjoitettuja siittiöitä hedelmöityshoitoklinikalla. Synnyttäjän miespuolisella puolisolla on jo nykyisin mahdollisuus tulla vahvistetuksi isäksi tunnustamalla lapsi, joka ei ole geneettisesti hänen perillisensä. Naispuolinen puoliso voi vastaavassa tilanteessa tulla vanhemmaksi vain pitkällisen adoptioprosessin kautta. Nykylainsäädäntö on siis selkeästi ristiriidassa ihmisoikeustuomioistuimen helmikuisen päätöksen kanssa."


Vieras

#24695 Re: Re: Pimeää

13.11.2013 18:29

#24693: - Re: Pimeää

 

Lapsille tällaiset asiat ovat paljon mutkattomampia kuin kaiken maailman nutturaniskaisille pierunpidättäjille, sanoi tätini tässä taannoin.

 

 


Vieras

#24697 Re: Re: Re: Re: Re: “atheist mega-churches”

13.11.2013 18:46

#24692: vieras vaan - Re: Re: Re: Re: “atheist mega-churches”

Voi, kuinka sinä tiedät tuon kaiken? Olet kyllä Dosentti!


Vieras

#24698

13.11.2013 19:22


http://www.tv7.fi/

ANNE MIETTINEN

ei hyvää päivää

#24699 Jep

13.11.2013 19:31

Täällä taas takajunttilan jyväjemmareilla ei ole muutakaan tekemistä kuin kerätä tähän nimiä. kuinka paljon se oikeesti teitä liikuttaa jos kaks samaa sukuolta olevaa henkilöä menee naimisiin tai rekisteröi liittonsa ?!?

Vieras

#24700 Re: Jep

13.11.2013 19:51

#24699: ei hyvää päivää - Jep

Taidat olla statinkunteja- ihan statin Rekolasta, kun tuollaista pamlaat. Meitä ei kiinnosta niin yhtään teidän puuhastelut. Pysykää vain mahdollisimman kaukana, niin kliffasti gungaa!