Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#23676 Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

31.10.2013 22:48

Samalla kommenttina viesteihin #23668 - #23670.

Kysymys ei ole loppupeleissä siitä, millaisia vanhempia homot ovat, eikä edes siitä, millaisiksi heidän lapsensa kehittyvät. Toki myös se on tärkeätä, mutta asia on yhteiskuntatasolla paljon laajempi. Yritän valottaa tätä tässä alla, mutta ensin pari kommenttia näistä esitetyistä tutkimuskoosteista.

Tämänhetkinen lähtökohta kentällä on tämä: “There’s considerable disagreement among sociologists as to what the consequences are of raising a child in a…single-sex family, whether that is harmful to the child or not” (ote artikkelista "Gay parents are as good as straight/BU"). Yksimielisyyttä asiasta ei ole, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että erillisiin tutkimustuloksiin vetoaminen ei tästä syystä ole vielä tässä vaiheessa erityisen mielekästä, vaan ratkaisuja on tehty ja tullaan tekemään hatarien tietojen pohjalta.

Kuten aiemminkin olen todennut, näiden tutkimusten otokset ovat väkisinkin hyvin vaatimattomia, sillä sateenkaarilapsia on suhteessa vähän, ja vielä harvemmat heistä vielä saavuttaneet aikuisuutta. On silti helppoa saada asiat näyttämään hyvältä, ja aivan samoin voisi heteroperheistä erikoisryhmiä luomalla saada loistavia tuloksia, vaikka kaikki tietävät, että erittäin huonoja kasvatustuloksia esiintyy myös heteroperheissä. Tutkimukset perheidensisäisistä kasvatustuloksista eivät siis lopultakaan ole edes relevantteja koko asiassa. Olennaista on nähdä, miten "tasa-arvoinen" avioliitto avoimine adoptio-oikeuksineen vaikuttaa yhteiskunnallisella tasolla yhteiskuntaamme.

Ruotsista voi, kuten tuolla aiemmin joku kirjoitti, tosiaan saada aavistuksia suunnasta ja vaikutuksista. Kun homoudesta tulee arkipäivää kaikille, se muuttaa arkipäivän olemusta kuten maahanmuuttajat tai mikä tahansa muu uusi elementti. Siksi esim. Ruotsin esikouluissa on ohjeistettu kasvattajia "sukupuolineutralisointiin", mikä käytännössä tarkoittaa, että lapsilta riisutaan oikeus olla poikia ja tyttöjä, ja heistä tehdään mieleltään sukupuoletonta massaa.

Parhaimmillaan tämä voisi olla sitä, että lasten annetaan olla sitä, mitä ovat, eikä väkisin muokattaisiin pojista vaikkapa "kovia" ja tytöistä "hempeitä" tms., mutta jo käytetty termi ("könsneutralisering") kuvastaa hyvin perimmäistä ajatusta, kuten myös se, että jossakin jo korvataan "han" ja "hon" sanalla "hen" (suomeksi tuo on jo toki valmiina "hän").

Tämä kuulostaa harmittomalta, ja hyvin toteutettuna se voisi toki myös olla sitä, mutta yhtä kaikki yhteiskunta tulee joutumaan asennoitumaan vastaanottamaan uudet tulokkaansa myös sukupuolimaisemassa - aivan samoin kuin mamukysymyksessä täytyy adaptoitua vastaanottamaan uusia kulttuurisia ilmentymiä poistamalla omia vallitsevia erityispiirteitä ja hyväksymällä uusia. Homosuhteet ja -perheet täytyy siis tuoda esiin opetussuunnitelmissa ja -materiaalissa, ja muilla tavoin adoptoida kansalliseen mielikuvaamme. 1)

Voi olla, että homous ei jätä jälkiä homojen lapsiin (ainakin tätä nyt kovin vakuutellaan tämän vaatimattoman otannan pohjalta, mikä yleensä ei ole tieteellisessä tutkimuksessa tapana), mutta jo tällä tavalla se vaikuttaa koko yhteiskunnan yleiseen sukupuoli-identiteettiin. Tästä voisi ihan oikeastikin saada aihetta moneen tutkimukseen. Mies ja nainen -painotteinen yhteiskunta muuttuu reilun askeleen kohti androgyynistä olemusta, kun homoliitoille tehdään tilaa. Se muuttuu siis ihan konkreettisesti. On melko optimistista todeta, etteikö tällä voisi olla hiljattaista vaikutusta ihmiskunnan yleiseen identiteettikokemukseen samaan suuntaan, kun tiedämme, miten voimakkaasti sukupuoli-identiteettiset rooliesikuvat muuttavat lapsia.

Tällaisia "ennakoimattomia" vaikutuksia ei ole tietääkseni myöskään missään vielä tutkittu.

Mielenkiintoinen on myös ajatus siitä, mistä ja millä perusteilla tullaan "tuottamaan" lapset näihin homoperheisiin, jos saavat luvan avoimeen adoptioon. Sillä jos poisluetaan huonoista oloista turvaan adoptoidut lapset, kaikki muut homosuhteisiin potentiaaliset lapset on jostakin joko "irrotettava" tai muuten valmistettava.

Adoptoiduksi joutuminen on aina jonkin tasoinen kriisi lapselle, sillä se rikkoo turvallisuuden ja yhteenkuuluvuuden ketjun (paitsi ehkä hyvin varhain adoptoiduilla vauvoilla). Näitä seurauksia ovat kokeneet mm. sotalapset aikoinaan, vaikka olisivatkin hyviin perheisiin sijoitettuja. Se aiheuttaa aina eroahdistusta, mikä tunneperäisesti kytkeytyy sisäiseen "minä en kelpaa" tai "en voi luottaa" kaltaiseen kokemuskenttään. Kyllä sen yli yleensä pääsee elävänä ja näennäisen terveenä, mutta se voi jättää sisäisiä jälkiä, joilla saattaa olla vaikutusta elämiseen myöhemmin, ja usein onkin.

Siksi olisi ensisijaisen tärkeätä, että lapsia tekevät vanhemmat eivät joutuisi tilanteeseen, jossa joutuisivat luopumaan lapsestaan. Erokin on lapselle kriisi, vaikka usein parempi ratkaisu kuin ainainen eripura perheessä. Päämääränä pitäisikin olla, että perustettava lapsiperhe koostuisi itsenäisistä ja kypsistä vanhemmista, josta jo olenkin kirjoittanut aiemmin.

Erityisen järkyttävää mielestäni on, jos lapsia ihan "tehtaillaan" homo- tai muille perheille "tilauksesta", kuin lapset olisivat jotakin aikuisten leikkikaluja tai hyödykkeitä.

"Tasa-arvoiseen" avioliittolakiin sisältyy siis paljon muutakin kuin mitä pinnalta katsottuna vaikuttaa, enkä varmasti ole saanut tähän kaikkea olennaista. Mutta kuten näemme, kyse on siinä paljon muusta - itse asiassa kokonaan muusta - kuin homojen tasa-arvosta. Kysymys on koko elinpiirimme ja olemassaolomme huomattavasta muutoksesta.

Olemmeko tekemässä ratkaisumme ajatuksella ja todelliseen asianlaitaan perustuen, vai ihan vain tunnepohjaisten mielikuvien perusteella?

1) http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:423564/FULLTEXT01.pdf


Vieras

#23677 Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

31.10.2013 22:54

#23655: - Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

 

Tuossa vetoamisessa Yhdysvaltain etelävaltioihin  (mustien eriarvoisuudesta) on niin  epäaito "uhrimentaliteetti"  että mahtaa siellä kirjoittajankin puolella tuntua pikkuisen epämukavuutta?


 


Vieras

#23678 Re: Re: Re: Vapaus ja vastuu, henkinen sisältö

31.10.2013 23:02

#23673: - Re: Re: Vapaus ja vastuu, henkinen sisältö

"Sori mutta taidat olla poliitikko tai itseoppinut "psykologi". Ei millään pahalla, mutta molemmat kirjoittavat puoli sivua tai puhuvat pari tuntia selittääkseen asian jonka voi selvittää parilla lauseella. Ihan vain noin havainto. Ei tosiaan millään pahalla mutta tiivistä hieman. Ja tuosta kannastasi ei oikein saa selvää, vai onko tarkoituksesi vain herättää huomiota? Reagoin myös eräänlaiseen toisten yläpuolelle asettumiseen, paljon sanoja mutta vähän asiaa."

Tarkoituksenani on vain herättää ajatuksia - ja myös asiasta, eikä pelkästään kirjoittajasta ja hänen ulosannistaan.


Vieras

#23679 Re: Impivaarassa, komeroisen vuoren alla

31.10.2013 23:30

#23630: - Re: Re: Vapaus ja vastuu, henkinen sisältö

"Maailmanmeno on muuttunut hektisemmäksi ihmisistä vähemmän välittäväksi, itsekkäämmäksi oman voiton maksimoinnin tavoitteluksi, toisten erilaisten ihmisten suhteen avoimen vihamieliseksi. Mikää näistä ei liity siihen, että toisaalta on ollut kehitystä tasa-arvoisuuden ja erilaisuuden arvostamisen suuntaan. Näitä kahta trendiä ajavat aivan eri ihmiset. Ja näistä jälkimmäiseen kuuluu agenda tasa-arvoisen avioliiton edistämiseksi.

Jos on Impivaarassa, ei ehkä kykene erottamaan trendien olennaisia eroja. Siitä pahoitteluni."

Impivaarassa on rauhaa ja aikaa katsella asioita tarkemmin kuin sieltä hektisestä maailmasta, joten on helpompi nähdä yhteyksiä sellaisissa nopeasti katsottuna kovin erilaisissa asioissa, joita ei ehkä heti arvaisi saman ilmiön eri kääntöpuoliksi.

On naiivia ajatella, etteikö maailman asiat jollakin lailla liittyisi toisiinsa, vaikka olisikin "eri ihmiset" asialla. Oikea käsi ei aina tiedä, mitä vasen tekee, eikä ainakaan aina mistä syystä.


Vieras

#23680 Re: Re: Impivaarassa, komeroisen vuoren alla

01.11.2013 00:02

#23679: - Re: Impivaarassa, komeroisen vuoren alla

 

Juu,  Impivaarassa,  sehän on muuten myönteinen kuva,  eikä kielteinen,  on avaruutta,  puhtautta, ja kuulakkuutta,   jossa ihmisen tietoisuuden monikerroksinen elementti toimii herkkyyden ehdoilla.  
Tässä heti malttamattomana kysyisin,   että mitä nyt juuri näät tässä suhteessa yhteiskunnassa saman asian kääntöpuolina?

Tuossa Ruotsin sukupuolettomuuskasvatuksessa on jotain oikein kylmältä kalskahtavaa,  Näin eräästä Daghemmetistä kuvattua ohjelmaa TV:ssä.  Päiväkoti oli kokonaan luopunut juuri näistä maskul. ja femiininisistä ilmaisuista.  Hon, Han.   Hyvä,  että kirjoitat tästä!

Ajatus näitä ilmiöitä pohtiessa vilahtaa aina välillä hengellisen käsitteistön puolelle: luopumukseen.  Ja vaikka luopumuksen ihminen tarkoittaa ensisijassa itseään antikristusta,  on omassa päässä usein ollut kuva luopumuksen ihmisestä,  samoin kuin käsitteenä puhutaan esim. antiikin ihminen,  tarkoittaen koko saman ajan ryhmälle tyypillistä ihmistä.

Mutta Hyvää Yötä välillä! 
P.


Vieras

#23681

01.11.2013 00:07


Menin vielä illan päätteeksi katsomaan ajankohtaisia seurakuntalaisesta. Kuinka ollakkaan tuli
aivan keskelle teemaamme  uutinen saksasta:Saksassa sallitaan pian kolmas sukupuoli
30.10.2013 09:57 | Radio Dei | Radio Dei Toimitus

Ulkomaat Saksassa vastasyntynyttä ei ylihuomisesta lähtien tarvitse määritellä pojaksi tai tytöksi. Jos vauvan sukupuolesta ei ole selvyyttä, voidaan se jättää syntymätodistuksessa määrittelemättä kokonaan.
Saksa on ensimmäinen Euroopan maa, jossa näin voi tehdä.

http://www.seurakuntalainen.fi/       


Vieras

#23682

01.11.2013 00:11


Toivon viestejä Lähi-Idästä:

 

Helsingissä vieraillut egyptiläinen lääkäri Samuel Maher. Hänelle eräs muslimi oli sanonut: "Kiitos egyptiläisille kristityille ja Raamatun ohjeille. Jeesus käski teitä rakastamaan
vihollisianne ja vainoojianne. Jos te toimisitte islamilaisten periaatteiden mukaan, te polttaisitte moskeijamme, kun me olemme polttaneet kirkkonne. Tästä seuraisi sisällissota."

Kristittyihin suhtaudutaan kunnioittavasti, koska he käyttäytyvät kriisissä eri tavalla kuin muut, arvioi niin ikään Suomessa käynyt arabimaailman pastorien yhdistyksen Aweman kairolainen johtaja Mahed Fouad. Hänen mukaansa radikaalimuslimit suuttuvat, mutta kristityt rakastavat ihmisiä, yrittävät auttaa heitä ja osallistuvat maansa tulevaisuuden rakentamiseen. Siihen heillä on nyt historiallinen mahdollisuus.

http://www.seurakuntalainen.fi/kolumnit/3858/toivon_viesteja_lahi-idasta




Vieras

#23683 Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

01.11.2013 00:43

#23676: - Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

"Kuten aiemminkin olen todennut, näiden tutkimusten otokset ovat väkisinkin hyvin vaatimattomia, sillä sateenkaarilapsia on suhteessa vähän, ja vielä harvemmat heistä vielä saavuttaneet aikuisuutta. On silti helppoa saada asiat näyttämään hyvältä, ja aivan samoin voisi heteroperheistä erikoisryhmiä luomalla saada loistavia tuloksia, vaikka kaikki tietävät, että erittäin huonoja kasvatustuloksia esiintyy myös heteroperheissä. Tutkimukset perheidensisäisistä kasvatustuloksista eivät siis lopultakaan ole edes relevantteja koko asiassa. Olennaista on nähdä, miten "tasa-arvoinen" avioliitto avoimine adoptio-oikeuksineen vaikuttaa yhteiskunnallisella tasolla yhteiskuntaamme."

Tutkimuksia on tehty aika paljon ja laajan aijan kanssa jos vain herra ..tai rouva tutkija voi hieman tutustua aineistoon.

"Ruotsista voi, kuten tuolla aiemmin joku kirjoitti, tosiaan saada aavistuksia suunnasta ja vaikutuksista. Kun homoudesta tulee arkipäivää kaikille, se muuttaa arkipäivän olemusta kuten maahanmuuttajat tai mikä tahansa muu uusi elementti. Siksi esim. Ruotsin esikouluissa on ohjeistettu kasvattajia "sukupuolineutralisointiin", mikä käytännössä tarkoittaa, että lapsilta riisutaan oikeus olla poikia ja tyttöjä, ja heistä tehdään mieleltään sukupuoletonta massaa."

Täyttä valehtelua koska itse asun Ruotsissa ja voin todeta tuon sinun valehtelusi!

"Parhaimmillaan tämä voisi olla sitä, että lasten annetaan olla sitä, mitä ovat, eikä väkisin muokattaisiin pojista vaikkapa "kovia" ja tytöistä "hempeitä" tms., mutta jo käytetty termi ("könsneutralisering") kuvastaa hyvin perimmäistä ajatusta, kuten myös se, että jossakin jo korvataan "han" ja "hon" sanalla "hen" (suomeksi tuo on jo toki valmiina "hän")."

Asutko Ruotsissa? Minä asun ja voin vain sanoa että kirjoitat täyttä pa..kaa!

"Tämä kuulostaa harmittomalta, ja hyvin toteutettuna se voisi toki myös olla sitä, mutta yhtä kaikki yhteiskunta tulee joutumaan asennoitumaan vastaanottamaan uudet tulokkaansa myös sukupuolimaisemassa - aivan samoin kuin mamukysymyksessä täytyy adaptoitua vastaanottamaan uusia kulttuurisia ilmentymiä poistamalla omia vallitsevia erityispiirteitä ja hyväksymällä uusia. Homosuhteet ja -perheet täytyy siis tuoda esiin opetussuunnitelmissa ja -materiaalissa, ja muilla tavoin adoptoida kansalliseen mielikuvaamme. 1)"

Jaha. Olet vielä jos en sano rasisti niin ainakin vihamielinen ulkomaalaisuutta kohtaan. Muuten mistä tuo oli kopioitu?

 

"Voi olla, että homous ei jätä jälkiä homojen lapsiin (ainakin tätä nyt kovin vakuutellaan tämän vaatimattoman otannan pohjalta, mikä yleensä ei ole tieteellisessä tutkimuksessa tapana), mutta jo tällä tavalla se vaikuttaa koko yhteiskunnan yleiseen sukupuoli-identiteettiin. Tästä voisi ihan oikeastikin saada aihetta moneen tutkimukseen. Mies ja nainen -painotteinen yhteiskunta muuttuu reilun askeleen kohti androgyynistä olemusta, kun homoliitoille tehdään tilaa. Se muuttuu siis ihan konkreettisesti. On melko optimistista todeta, etteikö tällä voisi olla hiljattaista vaikutusta ihmiskunnan yleiseen identiteettikokemukseen samaan suuntaan, kun tiedämme, miten voimakkaasti sukupuoli-identiteettiset rooliesikuvat muuttavat lapsia."

Eli et hyväksy tutkimuksia joissa monen vuoden aikana on havainnoitu lapsia? Taasen varmaan hyväksyt tutkimukset joissa homoseksuaaleja on tutkittu esim. sormien pituuden mukaan..alkaa haista rotutukimukselta!

"Mielenkiintoinen on myös ajatus siitä, mistä ja millä perusteilla tullaan "tuottamaan" lapset näihin homoperheisiin, jos saavat luvan avoimeen adoptioon. Sillä jos poisluetaan huonoista oloista turvaan adoptoidut lapset, kaikki muut homosuhteisiin potentiaaliset lapset on jostakin joko "irrotettava" tai muuten valmistettava."

Tuotetaan? Mistä tuotetaan lapset hetero adoptioon? Lasten tuotanto? Alkaa haista aika lailla jollekkin!!!

"Tasa-arvoiseen" avioliittolakiin sisältyy siis paljon muutakin kuin mitä pinnalta katsottuna vaikuttaa, enkä varmasti ole saanut tähän kaikkea olennaista. Mutta kuten näemme, kyse on siinä paljon muusta - itse asiassa kokonaan muusta - kuin homojen tasa-arvosta. Kysymys on koko elinpiirimme ja olemassaolomme huomattavasta muutoksesta."

Ja voitko selittää kuinka "elinpiirimme ja olemassaolomme" muuttuu???

"1) http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:423564/FULLTEXT01.pdf" Uppsats!!!??? Kanske du borde lära dig lite svenska!?


Vieras

#23684 Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

01.11.2013 00:50

#23676: - Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

Keittiö psykoloogi liikkeellä!! Alkaa naurattamaan noi sun juttus!

Kun alkaa katsomaan mitä olet kirjoittanut niin siinä on tietty jatkumo......ei homoissa mitään vikaa mutta pikku hiljaa alkaakin nousta esiin että kaikki onkin homouden syytä! Kohta jo Heilataan! Läpinäkyvää pa:ta koko kirjoittelusi alusta alkaen!


Vieras

#23685

01.11.2013 02:33

Homoille ei adoptio oikeuksia

Vieras

#23686 Sairas ilmio

01.11.2013 02:34

sairasta touhua

Vieras

#23687 Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

01.11.2013 02:47

#23683: - Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

"Täyttä valehtelua koska itse asun Ruotsissa ja voin todeta tuon sinun valehtelusi!"

Siinä tapauksessa voi olla jo aika että tarkistat mitä kotimaassasi on meneillään, voit vaikka googlata "hen i förskolan" tai "könsneutralitet i förskolan" tai vastaavaa.

Ruotsi on iso maa, ja siellä näkyy tätä sukupuolineutraaliusasiaa käsiteltävän eri lailla riippuen paikkakunnasta. Voi hyvin olla, ettei sinun lähettyvillä tätä vielä esiinny. Asiasta käydään myös julkista keskustelua puolesta ja vastaan. Kertomani ei siis ole valehtelua, vaan korkeintaan tulkinnanvarainen juttu, mitä ilmiön laajuuteen tulee.

"Jaha. Olet vielä jos en sano rasisti niin ainakin vihamielinen ulkomaalaisuutta kohtaan. Muuten mistä tuo oli kopioitu?"

Mikä sanomastani oli ulkomaalaisvihamielisyyttä? Tein ihan yleisiä huomioita maahanmuuton näkyvistä seurauksista. Tekstiä ei ole kopioitu mistään.

Mitä suhtautumiseeni tutkimuksiin tulee, viittaan aikaisemmin sanottuun.

"Tuotetaan? Mistä tuotetaan lapset hetero adoptioon? Lasten tuotanto? Alkaa haista aika lailla jollekkin!!!"

Asia haiskahtaa minunkin mielestäni. Sen verran outoja juttuja olen kuullut tavoista, joilla homot ovat tekeytyneet raskaaksi. En silti viitannut pelkästään siihen, vaan myös ajatukseen, että jos homoille suodaan avoin adoptio-oikeus, lasten kysyntä todennäköisesti tulee kasvamaan, ja tätä kysyntää varten todennäköisesti tulee muodostumaan myös tarjontaa. Tämä voi tietenkin tapahtua valvotusti ja asiallisesti, mutta väärinkäytösten ja hyväksikäytön mahdollisuus on ihmisen ollessa kyseessä aina ajateltavissa.

On kuitenkin totta, että maailmassa on paljon lapsia, joita adoptio auttaa uuteen elämään, joten näissä tapauksissa voin vain toivoa, että he pääsisivät rakastavaan ja huolehtivaan perheeseen, koostui se muuten kenestä tahansa. Tällaisissa ääritapauksissa mikä tahansa parempi ratkaisu on aina parempi ratkaisu.

"Ja voitko selittää kuinka "elinpiirimme ja olemassaolomme" muuttuu???"

Jos luet tekstini uudelleen vähän rauhallisemmassa mielentilassa, saatat löytää siitä viitteitä tästä. En tosin ole mikään ennustaja, joten en voi antaa mitään tyhjentävää vastausta. Mutta paljon riippuu siitä, miten tällainen yhteiskunnallinen muutos yksityiskohdiltaan ja hengeltään toteutettaisiin. Vaikutukset ovat joka tapauksessa suurelta osin hitaita ja pitkävaikutteisia, joten lopullista tulosta saatetaan saada ihailla vasta vuosikymmenten tai erinäisten sukupolvien kuluessa.

"Uppsats!!!??? Kanske du borde lära dig lite svenska!?"

Kanske det. Men vi talar ju inte om en "uppsats" eller essä på grundskolenivå, utan ett slutarbete på högskolenivå, inte kanske riktigt i detta speciella fall om en universitetsavhandling, men ändå helt saklig och granskad text. Jag satte inte linken här som ett bevis på vad jag framfört, men texten är ett intressant bevis på att sådana här saker faktiskt är på gång och behandlas  i svenska skolväsendet. Jag tycker i alla fall, att det är värt att notera. Det finns möjligen mera formella och vetenskapligt giltiga avhandlingar och forskningar i ämnet, men har tyvärr inte haft tid eller ork att fördjupa mig på detta plan i ärendet.

(Ehkäpä pitäisi. Emme kuitenkaan puhu tässä peruskoulutasoisesta "aineesta" eli esseestä, vaan korkeakoulutasoisesta lopputyöstä, ei välttämättä tässä tapauksessa ihan yliopiston väitöksen tasoisesta, mutta silti ihan asiallisesta ja tarkastetusta tekstistä. Laitoin tähän linkin en todistaakseni sanomani oikeutta, mutta teksti on kuitenkin mielenkiintoinen todiste siitä että tällaisia asioita tosiaan on meneillään ja käsitellään ruotsalaisessa koululaitoksessa. Olen kuitenkin sitä mieltä, että tämä on aiheellista huomioida. Aiheesta löytyy mahdollisesti muodollisempia ja tieteellisesti päteviä väitöksiä ja tutkimuksia, mutta minulla ei valitettavasti ole ollut aikaa ja voimia syventyäkseni asiaan tällä tasolla.)


Vieras

#23688 Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus kommentoijaan

01.11.2013 03:00

#23684: - Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

"Keittiö psykoloogi liikkeellä!! Alkaa naurattamaan noi sun juttus!

Kun alkaa katsomaan mitä olet kirjoittanut niin siinä on tietty jatkumo......ei homoissa mitään vikaa mutta pikku hiljaa alkaakin nousta esiin että kaikki onkin homouden syytä! Kohta jo Heilataan! Läpinäkyvää pa:ta koko kirjoittelusi alusta alkaen!"

Kiitos hyvästä esimerkistä, jossa käy ilmi tuo Ahvionkin esilletuoma homoagendan puolustajien käyttämä metodiikka ainakin kohtien 5, 6, 8 ja 9 mukaan. Homofoobisuustermiä on kuitenkin näkynyt viime aikoina melko vähän, mikä positiivisena sivuhuomiona todettakoon.

Ote viestistä #8337:

Homoliikkeen avoin agenda:GAID-niminen homolehti 11/1987 USA artikkeli:The Overholingt The Straight America by Marshall Chirck

1.Homoudesta puhuttava kovaa ja usein mediassa eli tehotoisto(perinteinen manipulaation keino)
2.konservatiivisten kirkkojen katsannot muutettava ja tuettava homo myönteistä teologiaa
3.kirkkojen moraalinen arvovalta murennettava
4.on vedottava tieteeseen ja julkiseen mielipiteeseen vaikka ilman perusteita
5.homojen on tietoisesti otettava uhrin asema vaikka ovat haastajia.
6.On vedottava kaikessa syrjintään samoin kuin metodisesti maahanmuuttajat rasismiin
7.homot on kuvattava positiivisesti 8.vastustajat on leimattava : Asiallisilla perusteilla ei väliä
9.homouden arvostelijat on saatettava huonoon valoon
10.Homofobia( sairaanloinen pelkotila= fobia )probagandatermin käyttö.Sillä saadaan vastustaja leimattua erittäin syrjivällä tavalla. Vastustaja ei enää vakavasti otettava.
Perinteiset instituutiot on vallattava sisältä päin: koulu,kirkko,media.


Vieras

#23689 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

01.11.2013 04:40

#23639: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.


Kieli on pieni jäsen, mutta se voi kerskua suurilla asioilla. Pieni tuli sytyttää palamaan suuren metsän!


Kaikki eläimet voi ihminen kesyttää ja onkin kesyttänyt, nelijalkaiset, linnut, matelijat ja meren eläimet,


mutta kieltä ei yksikään ihminen pysty kesyttämään. Se on hillitön ja paha, täynnä tappavaa myrkkyä.


Kielelläme ylistämme Herraa ja Isää, ja sillä me myös kiroamme ihmisiä, Jumalan kuvaksi luotuja.

 

Kiitos ja kirous lähtevät samasta suusta. Tämä ei käy, veljeni!


Mutta jos teidän sydäntänne hallitsee katkera kateus ja riidanhalu, älkää vastoin totuutta kerskuko kuvitellulla viisaudellanne.”

 


Vieras

#23690 Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

01.11.2013 04:58

#23684: - Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen



Älkää panetelko toisianne, veljet. Joka panettelee veljeään tai tuomitsee hänet, puhuu lakia vastaa, ja tuomitsee lain. Mutta jos tuomitset lain, et ole lain noudattaja, vaan sen tuomari.


Yksi ainoa on lainsäätäjä ja tuomari, hän jolla on valta pelastaa ja valta tuomita kadotukseen. Mutta mikä sinä olet tuomitsemaan lähimmäisesi?


Taipukaa siis Jumalan alaisuuteen, mutta vastustakaa Paholaista, niin se lakkaa ahdistamasta teitä.


Tuntekaa kurjuutenne, surkaa ja itkekää! Kääntyköön naurunne murheeksi, ilonne masennukseksi.


Nöyrtykää Herran edessä, niin Hän on teidät korottava.”

 


Vieras

#23691 Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

01.11.2013 05:17

#23683: - Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

Hei! Mitä sinä vaahtoat tänne Suomeen, kun kerran olet "Onnelassa-vasenkätisten Rootsissa". Ruotsalaiset ovat tunnetusti-no jaa, bästa broreja!


Vieras

#23692 Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto!!

01.11.2013 05:34

#23685: -

Homoille ei adoptio oikeuksia

Ei, eikä millään "vilunkipelillä" ansaita lakien muuttamista. Lakien muuttamiseen on aina oltava todelliset faktat. Uskottavuus menee oikeuslaitokseen ja  lakeihin, jos eduskunta hyväksyy avioliittolain muuttamisen, koska se vaikuttaa niin monella vahingollisella tavalla arkielämään suurimmassa kansanryhmässä. " Vilunkikonstein saatua etua, omaisuutta yms, niistä on omat lakipykälänsä.

 


Vieras

#23693 Re: Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus kommentoijaan

01.11.2013 06:42

#23688: - Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus kommentoijaan

Älä lainaa jos et tiedä asiasta mitään!

Tuossa on nimittäin niin paljon väärin ja muutama juttu vielä keksittykkin. Voisitko korjata edes lähteen?


Vieras

#23694 Re: Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

01.11.2013 07:29

#23687: - Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

"Det finns möjligen mera formella och vetenskapligt giltiga avhandlingar och forskningar i ämnet, men har tyvärr inte haft tid eller ork att fördjupa mig på detta plan i ärendet."

Ehkäpä sinun sitten ei pitäisi edes asiasta puhua jos kerran ei asiaan ole ollut aikaa edes tuon paremmin tutustua.


Vieras

#23695 Re: Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus kommentoijaan

01.11.2013 07:35

#23688: - Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus kommentoijaan

Kävit sitten Pihoa lainaamassa. Oikeassa listassa on nimittäin 6 kohtaa!

Homoliikkeen avoin agenda:GAID-niminen homolehti 11/1987 USA artikkeli:The Overholingt The Straight America by Marshall Chirck

Tuossa ylläolevassa lauseessa on NELJÄ virhettä! Voisitko ystävällisesti korjata ne!

Kannattaisi muutenkin tutustua kirjoituksen alkuperään ja miksi se on kirjoitettu!


Vieras

#23696 Re: Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

01.11.2013 07:50

#23687: - Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

 

Arvoisa vara-Ahvio, olet yrittänyt omaksua roolin näennäistieteellisenä näennäisasiantuntijana. Kaikesta tuottamastasi tekstistä paistaa kuitenkin yksi lähtöoletus, nimittäin se, että kaiken pahan alku ja juuri maailmassa on homoseksuaalisuus. Tätä aksioomaasi yrität tukea viittauksilla vaihtelevan tasoisiin tutkimuksiin, kuten alempien tutkintojen opinnäytetöihin, ja epämääräisillä rinnastuksilla ja perustelemattomilla väitteillä. Varmuuden vuoksi viittaat myös luultavasti olemassa oleviin kovan tason tieteellisiin tutkimuksiin, joita et ehdi löytää etkä lukea. Kaiken huipuksi väität kirjoittavasi asiapohjalta etkä "tunnepohjaisten mielikuvien perusteella". Silti tekstisi vilisevät tunnepohjaisia perusteluja, joissa käytät hyväksesi milloin sotaveteraaneja, milloin lapsia.

Luuletko, etteivät koulutetut ihmiset näe tuon stignafuulian lävitse?

 

 

 


Vieras

#23697 Re: Re: Re: Impivaarassa, komeroisen vuoren alla

01.11.2013 07:54

#23680: - Re: Re: Impivaarassa, komeroisen vuoren alla

Juu,  Impivaarassa,  sehän on muuten myönteinen kuva,  eikä kielteinen,  on avaruutta,  puhtautta, ja kuulakkuutta,   jossa ihmisen tietoisuuden monikerroksinen elementti toimii herkkyyden ehdoilla.

 

Tuo on jo sen tason naiivia impivaaralaisuutta, että aivan tavallinen politiikkaa seuraava kansalainen jää monttu auki!

 

"Ja vaikka luopumuksen ihminen tarkoittaa ensisijassa itseään antikristusta,  on omassa päässä usein ollut kuva luopumuksen ihmisestä,  samoin kuin käsitteenä puhutaan esim. antiikin ihminen,  tarkoittaen koko saman ajan ryhmälle tyypillistä ihmistä."

Tuo selittää sen sinisilmäisen naiiviuden.

 

 


Vieras

#23698

01.11.2013 08:20

Päivän Sana

Sillä jokainen ylimmäinen pappi asetetaan uhraamaan sekä lahjoja että teurasuhreja, minkä tähden oli tarpeellista, että tälläkin on jotakin uhrattavaa.

Hepr. 8:3

Vieras

#23699 Re:

01.11.2013 08:34

#23682: -

Oliko tällä kommentilla jokin yhteys keskustelun aiheeseen?


Vieras

#23700 Re: Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

01.11.2013 09:24

#23687: - Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

"

Siinä tapauksessa voi olla jo aika että tarkistat mitä kotimaassasi on meneillään, voit vaikka googlata "hen i förskolan" tai "könsneutralitet i förskolan" tai vastaavaa.

Ruotsi on iso maa, ja siellä näkyy tätä sukupuolineutraaliusasiaa käsiteltävän eri lailla riippuen paikkakunnasta. Voi hyvin olla, ettei sinun lähettyvillä tätä vielä esiinny. Asiasta käydään myös julkista keskustelua puolesta ja vastaan. Kertomani ei siis ole valehtelua, vaan korkeintaan tulkinnanvarainen juttu, mitä ilmiön laajuuteen tulee."

 

Kuulehan, Asiasta on tosiaan keskusteltu mutta ihan sivistyneesti. Mitään pakkoa ei ole tuota sanaa käyttää ja ilmeisestikkin olet törmännyt uutiseen yhdestä päiväkodista jossa tuota kokeiltiin. Mitenkä tämä muuten liittyy homoseksualismiin?

 

"Mikä sanomastani oli ulkomaalaisvihamielisyyttä? Tein ihan yleisiä huomioita maahanmuuton näkyvistä seurauksista. Tekstiä ei ole kopioitu mistään."

En ole rasisti mutta....

 

"

Asia haiskahtaa minunkin mielestäni. Sen verran outoja juttuja olen kuullut tavoista, joilla homot ovat tekeytyneet raskaaksi. En silti viitannut pelkästään siihen, vaan myös ajatukseen, että jos homoille suodaan avoin adoptio-oikeus, lasten kysyntä todennäköisesti tulee kasvamaan, ja tätä kysyntää varten todennäköisesti tulee muodostumaan myös tarjontaa. Tämä voi tietenkin tapahtua valvotusti ja asiallisesti, mutta väärinkäytösten ja hyväksikäytön mahdollisuus on ihmisen ollessa kyseessä aina ajateltavissa.

On kuitenkin totta, että maailmassa on paljon lapsia, joita adoptio auttaa uuteen elämään, joten näissä tapauksissa voin vain toivoa, että he pääsisivät rakastavaan ja huolehtivaan perheeseen, koostui se muuten kenestä tahansa. Tällaisissa ääritapauksissa mikä tahansa parempi ratkaisu on aina parempi ratkaisu."

 

Jokainenhan voi saattaa itsensä raskaaksi miten haluaa. Sitä kai ei ole missään säädelty? Voitko muuten tarkistaa montako homo adoptiota Ruotsissa on tapahtunut lain voimaantulon jälkeen.

"Det finns möjligen mera formella och vetenskapligt giltiga avhandlingar och forskningar i ämnet, men har tyvärr inte haft tid eller ork att fördjupa mig på detta plan i ärendet."

Ehkä sinun ei sitten pitäisi edes puhua asiasta jos sinulla ei ole aikaa ja halua syventyä tutkimuksiin. Pelkästään mutu pohjalta siis kirjoitat.