Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#23626 Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

31.10.2013 17:45

#23624: - Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto. 

Mutta enää sitä ei revitä auki eikä lähdetä ropeloimaan muuksi kuin se on tarkoitettu: miehen ja naisen väliseksi julkiseksi liitoksi. Ei ole mitään syytä muuttaa nykyistä avioliittolakia joka on kaikille naisille ja miehille tasa-arvoinen, ja jonka jatkumo nykymuotoisenaan on myös turvattava. Päättäjien vastuulla on pitää huolta siitä että perinteinen avioliittoinstituutio sellaisena kuin se on tarkoitettu, säilytetään.

Sen tähden, tällä adressilla vedotaan kaikkiin suomalaisiin, että käsitystä avioliitosta naisen ja miehen välisenä julkisena liittona suojellaan ja edistetään lastemme ja yhteiskuntamme parhaaksi.


Vieras

#23627 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Salajuoni" olikin vain jo aiemmin tutkittua julkista ti

31.10.2013 17:45

#23625: Signal - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Salajuoni" olikin vain jo aiemmin tutkittua julkista tietoa

Ja tapahtui, että kun papit tulivat ulos pyhästä paikasta, täytti pilvi Jehovan huoneen. Eivätkä papit voineet pilven tähden seistä palvelemassa, sillä Jehovan kirkkaus täytti Jehovan huoneen. Silloin Salomo sanoi: ”Jehova itse sanoi, että hänen oli määrä asua sankassa hämäryydessä. Olen menestyksellisesti rakentanut sinulle huoneen ylhäiseksi asuinsijaksi, pysyvän paikan asuaksesi siinä ajan hämärään asti.” Sitten kuningas käänsi kasvonsa ja alkoi siunata koko Israelin seurakuntaa koko Israelin seurakunnan seisoessa. Ja hän sanoi edelleen: ”Siunattu on Jehova, Israelin Jumala, joka omalla suullaan puhui isälleni Daavidille ja omalla kädellään on antanut täyttymyksen, hän kun sanoi: ’Siitä päivästä lähtien, jona toin kansani Israelin pois Egyptistä, en ole kaikista Israelin heimoista valinnut yhtään kaupunkia, jonne rakennettaisiin huone, jotta nimeni pysyisi siinä, mutta minä valitsen Daavidin tulemaan kansani Israelin johtoon.’ Ja isäni Daavidin sydämenasiaksi tuli huoneen rakentaminen Jehovan, Israelin Jumalan, nimelle. Mutta Jehova sanoi isälleni Daavidille: ’Koska huoneen rakentaminen nimelleni on osoittautunut sydämenasiaksesi, olet tehnyt hyvin, sillä se on osoittautunut sydämenasiaksesi. Et sinä kuitenkaan rakenna sitä huonetta, vaan poikasi, joka tulee kupeistasi, hän rakentaa sen huoneen nimelleni.’ Ja Jehova ryhtyi toteuttamaan sanaansa, jonka hän oli puhunut, että minä nousisin isäni Daavidin sijaan ja istuisin Israelin valtaistuimella, niin kuin Jehova oli puhunut, ja rakentaisin huoneen Jehovan, Israelin Jumalan, nimelle ja sijoittaisin sinne paikan arkkua varten, jossa on se Jehovan liitto, jonka hän teki esi-isiemme kanssa tuodessaan heitä pois Egyptin maasta.” Sitten Salomo asettui seisomaan Jehovan alttarin edustalle koko Israelin seurakunnan eteen ja levitti kätensä kohti taivaita ja sanoi: ”Oi Jehova, Israelin Jumala, ei ole ylhäällä taivaissa eikä alhaalla maan päällä sinun kaltaistasi Jumalaa, joka pidät liiton ja säilytät rakkaudellisen huomaavaisuuden palvelijoitasi kohtaan, jotka vaeltavat edessäsi kaikesta sydämestään, sinun joka olet pitänyt palvelijaasi Daavidia, isääni, kohtaan sen minkä hänelle lupasit, niin että annoit lupauksen omalla suullasi ja olet omalla kädelläsi saanut aikaan täyttymyksen, kuten tänä päivänä. Ja nyt, oi Jehova, Israelin Jumala, pidä palvelijaasi Daavidia, isääni, kohtaan se minkä hänelle lupasit sanoen: ’Sinun sukuasi olevaa miestä ei karsita pois edestäni, istumasta Israelin valtaistuimella, jos vain poikasi pitävät huolen tiestään vaeltamalla edessäni, niin kuin sinä olet edessäni vaeltanut.’ Ja nyt, oi Israelin Jumala, pyydän, osoittautukoon lupauksesi, jonka olet palvelijallesi Daavidille, isälleni, antanut, luotettavaksi. Mutta asuuko Jumala todellakin maan päällä? Katso! Taivaisiinkaan, niin, taivasten taivaaseen, sinä et voi mahtua, saati sitten tähän huoneeseen, jonka olen rakentanut!


Vieras

#23628 Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

31.10.2013 17:48

#23626: - Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

Päättäjien vastuulla on pitää huolta siitä että perinteinen avioliittoinstituutio sellaisena kuin se on tarkoitettu, säilytetään.

Sen tähden, tällä adressilla vedotaan kaikkiin suomalaisiin, että käsitystä avioliitosta naisen ja miehen välisenä julkisena liittona suojellaan ja edistetään lastemme ja yhteiskuntamme parhaaksi.

 

 

Kansanedustajat eivät ole sitoutuneet säilyttämään mitään lakia muuttumattomana. Lakeja korjataan tarpeen mukaan, kuten nyt on avioliittolain laita.

Tällä adressilla ei ole minkäänlaista virallista statusta, eivätkä sen allekirjoitukset ole edes varmennettuja.

 

 

 

Signal

#23629 Re: Re: Re: Re: Re: Sirpa - Ihmeparantuminen

31.10.2013 17:50

#23492: - Re: Re: Re: Re: Sirpa - Ihmeparantuminen

Ei ole pahan suopuudesta kyse, vaan silmien avaamisesta. Herra tekee kyllä ihmeitä, mutta kaikki "ihmeet" eivät ole häneltä.

2Tes.2:11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
2Tes.2:12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

Matt.7:22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'

Mat.7:23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.


Vieras

#23630 Re: Re: Vapaus ja vastuu, henkinen sisältö

31.10.2013 17:59

#23621: - Re: Vapaus ja vastuu, henkinen sisältö

"Eikö se olennainen asia ole, että todellisuus muuttuu, ja se muuttuu johonkin suuntaan? Eikö olennaista ole se, että kaikkien pitäisi pysähtyä tarkistamaan, onko tämä kehitys oikeasti edistystä, vai onko vallitseva muutoksen suunta mahdollisesti loppupäässä haitallinen?"

Maailmanmeno on muuttunut hektisemmäksi ihmisistä vähemmän välittäväksi, itsekkäämmäksi oman voiton maksimoinnin tavoitteluksi, toisten erilaisten ihmisten suhteen avoimen vihamieliseksi. Mikää näistä ei liity siihen, että toisaalta on ollut kehitystä tasa-arvoisuuden ja erilaisuuden arvostamisen suuntaan. Näitä kahta trendiä ajavat aivan eri ihmiset. Ja näistä jälkimmäiseen kuuluu agenda tasa-arvoisen avioliiton edistämiseksi.

Jos on Impivaarassa, ei ehkä kykene erottamaan trendien olennaisia eroja. Siitä pahoitteluni.


Vieras

#23631 Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

31.10.2013 17:59

#23628: - Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto. 

Päättäjien vastuulla on pitää huolta siitä että perinteinen avioliittoinstituutio sellaisena kuin se on tarkoitettu, säilytetään. Nykyistä avioliittolakia ei ole mitään tarvetta "korjata". Turha luulla että päättäjiä vietäisiin kuin "pässiä narusta" tätä nykyistä avioliittolakia auki repimään. Heillä on sentään järki päässä, etteivät taivu minkään väärän painostuksenkaan alla romuttamaan nykyisen avioliittoinstituution jatkumoa.

Sen tähden, tällä adressilla vedotaan kaikkiin suomalaisiin, että käsitystä avioliitosta naisen ja miehen välisenä julkisena liittona suojellaan ja edistetään lastemme ja yhteiskuntamme parhaaksi.


Vieras

#23632 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sirpa - Ihmeparantuminen

31.10.2013 18:03

#23629: Signal - Re: Re: Re: Re: Re: Sirpa - Ihmeparantuminen

 

Kun taivas on suljettuna, niin ettei tule sadetta, koska he ovat tehneet jatkuvasti syntiä sinua vastaan, ja he todella rukoilevat tätä paikkaa kohti ja kiittävät nimeäsi ja kääntyvät pois synnistään, koska sinä jatkuvasti ahdistit heitä, niin kuulethan sinä taivaista, ja varmasti annat anteeksi palvelijoittesi, niin, kansasi Israelin, synnin, koska sinä opetat heille hyvän tien, jota heidän tulee vaeltaa, ja varmasti annat sadetta maallesi, jonka olet antanut kansallesi perintöomaisuudeksi. Jos maahan tulee nälänhätä, jos tulee rutto, jos tulee viljanpolte, viljanruoste, kulkusirkkoja, torakoita, jos heidän vihollisensa piirittää heitä heidän porttiensa maassa – millainen vitsaus tahansa, millainen sairaus hyvänsä – niin minkä tahansa rukouksen, minkä tahansa suosionpyynnön joku ihminen tai koko kansasi Israel esittäneekin, koska kukin heistä tuntee oman sydämensä vitsauksen, ja he todella levittävät kätensä tätä huonetta kohti, niin kuulethan sinä taivaista,

 

 

 

 

 



Vieras

#23633 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

31.10.2013 18:04

#23631: - Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

 

Kansanedustajat eivät ole sitoutuneet säilyttämään mitään lakia muuttumattomana. Lakeja korjataan tarpeen mukaan, kuten nyt on avioliittolain laita.

Tällä adressilla ei ole minkäänlaista virallista statusta, eivätkä sen allekirjoitukset ole edes varmennettuja.

 

 

 

Totuus ei kauppatavaraa

#23634 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

31.10.2013 18:10

Valitse nimimerkki

#23635 Re: Re: Re: Re: tasa-arvo?

31.10.2013 18:13

#23619: On kirjoitettu - Re: Re: Re: tasa-arvo?

Oletpa aikamoinen venkoilija. Vanha liitto sisältää lähtökohtaisesti ankarampia säännöstöjä kuin uusi. Paavali käsittelee tätä asia paljon ja suodattaa sieltä olennaisia lakeja inhimillisempään suuntaan. Jeesuskin sanoi, ettei mitään lakia ole tullut kumoamaan, vaan kehottaa lukemaan ja tulkitsemaan niitä rakkauden kaksoiskäskyn kautta. Missä kohdassa Uutta testamenttia tuomitaan vanhan liiton aikaiset polygamiat nimenomaan polygamian takia?

"Raamatun Sanan  pohjalla olevat ovat lujalla pohjalla..vaikka tässä ajassa näennäisesti tappio tulisikin niin on olemassa myös iankaikkusuus ja siellä viimeistään puntit tasataan."

Olenko tuossa jälleen kerran havaitsevinani perususkislaisen lähimmäisenrakkauden.... eiku vahingonilon, joka kyllä taitaa olla hieman ennenaikainen....?

Fiilis on vähän sama kuin katkerassa työväenlaulussa: "Vielä tulee aikajolloin veri punnitaan, suolet irti kiskotaan ja per...e tervataan!"

 


Vieras

#23636 Re: Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto.

31.10.2013 18:15

#23603: Avioliitto pidettäköön kunniassa - Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. 

"Muunkaltaisia suhteita harrastavat kehitelkööt niille omat nimensä ja yrittäkööt saada sille lain voiman."

Totta!

Avioliitto pidettäköön naisen ja miehen välisenä liittona (99,4:lle % väestönosa huomioiden), ja rekisteröidyssä parisuhteessa eläjät (0,1 - 0,6 % väestönosa huomioiden) samaa sukupuolta olevat parit yrittäköön saada suhteelleen uuden lainvoimaisen muodon, joka voisi esim. olla pariliiton nimikkeellä oleva. Tätä nimikettähän on jo jossain esitetty.


Vieras

#23637 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

31.10.2013 18:17

#23633: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto. 

Päättäjien vastuulla on pitää huolta siitä että perinteinen avioliittoinstituutio sellaisena kuin se on tarkoitettu, säilytetään. Nykyistä avioliittolakia ei ole mitään tarvetta "korjata". Turha luulla että päättäjiä vietäisiin kuin "pässiä narusta" tätä nykyistä avioliittolakia auki repimään. Heillä on sentään järki päässä, etteivät taivu minkään väärän painostuksenkaan alla romuttamaan nykyisen avioliittoinstituution jatkumoa.

Sen tähden, tällä adressilla vedotaan kaikkiin suomalaisiin, että käsitystä avioliitosta naisen ja miehen välisenä julkisena liittona suojellaan ja edistetään lastemme ja yhteiskuntamme parhaaksi.


Vieras

#23638

31.10.2013 18:19

Vaka vanha Väinämöinen
lähteäksensä käkesi
tuonne kylmähän kylähän,
pimeähän Pohjolahan.

Otti olkisen orihin,
hernevartisen hevosen,
pisti suitset kullan suuhun,
päitsensä hopean päähän:
itse istuvi selälle,
löihe reisin ratsahille.
Ajoa hyryttelevi,
matkoansa mittelevi
orihilla olkisella,
hernevarrella hevolla.

Ajoi Väinölän ahoja,
Kalevalan kankahia:
hepo juoksi, matka joutui,
koti jääpi, tie lyheni.
Jo ajoi meren selälle,
ulapalle aukealle
kapioisen kastumatta,
vuohisen vajoumatta.

Olipa nuori Joukahainen,
laiha poika lappalainen.
Piti viikoista vihoa,
ylen kauaista kaetta
kera vanhan Väinämöisen,
päälle laulajan ikuisen.

Laativi tulisen jousen,
jalon kaaren kaunistavi:
kaaren rauasta rakenti,
vaskesta selän valavi;
noita on kullalla kuvaili,
hopealla huolitteli.

Mistä siihen nauhan saapi,
kusta jäntehen tapasi?
Hiien hirven suoniloista,
Lemmon liinanuorasista!

Sai kaaren kanineheksi,
jousen varsin valmihiksi.
Kaari on kaunihin näköinen,
jousi jonki maksavainen:
hevonen selällä seisoi,
varsa juoksi vartta myöten,
kapo kaarella makasi,
jänö jäntimen sijassa.

Vieras

#23639 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

31.10.2013 18:22

#23637: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

Päättäjiä sitoo Suomen perustuslaki ja kansainväliset sitoumukset, joissa tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat selkeästi ilmaistu. Suomen päättäjiä ei millään tavoin sido se, että te tiukkapipot ette tykkä homoista ettekä halua heidän oikeuksiensa toteutuvan - perustuipa mielipiteenne mihin tahansa satukirjojen tulkintaan.


Vieras

#23640 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

31.10.2013 18:22


Vieras

#23641 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

31.10.2013 18:29

#23639: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

On päättäjien vastuulla pitää huolta siitä että perinteinen avioliittoinstituutio tarkoitettu sellaisena kuin se on, säilytetään. Nykyistä avioliittolakia ei ole mitään tarvetta "korjata". Turha luulla että päättäjiä vietäisiin kuin "pässiä narusta" tätä nykyistä avioliittolakia auki repimään. Heillä on sentään järki päässä, etteivät taivu minkään väärän painostuksenkaan alla romuttamaan nykyisen avioliittoinstituution jatkumoa.

Sen tähden, tällä adressilla vedotaan kaikkiin suomalaisiin, että käsitystä avioliitosta naisen ja miehen välisenä julkisena liittona suojellaan ja edistetään lastemme ja yhteiskuntamme parhaaksi.


Vieras

#23642 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

31.10.2013 18:29

#23640: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto. 

 Ainoastaan silloin kun viesti ei näytä ensimmäisellä kerralla menevän perille.


Vieras

#23643 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

31.10.2013 18:47


Vieras

#23644 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

31.10.2013 18:49

#23640: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

On päättäjien vastuulla pitää huolta siitä että perinteinen avioliittoinstituutio tarkoitettu sellaisena kuin se on, säilytetään. Nykyistä avioliittolakia ei ole mitään tarvetta "korjata". Turha luulla että päättäjiä vietäisiin kuin "pässiä narusta" tätä nykyistä avioliittolakia auki repimään. Heillä on sentään järki päässä, etteivät taivu minkään väärän painostuksenkaan alla romuttamaan nykyisen avioliittoinstituution jatkumoa.

Sen tähden, tällä adressilla vedotaan kaikkiin suomalaisiin, että käsitystä avioliitosta naisen ja miehen välisenä julkisena liittona suojellaan ja edistetään lastemme ja yhteiskuntamme parhaaksi.


Vieras

#23645 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liit

31.10.2013 18:49

#23643: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

On päättäjien vastuulla pitää huolta siitä että perinteinen avioliittoinstituutio tarkoitettu sellaisena kuin se on, säilytetään. Nykyistä avioliittolakia ei ole mitään tarvetta "korjata". Turha luulla että päättäjiä vietäisiin kuin "pässiä narusta" tätä nykyistä avioliittolakia auki repimään. Heillä on sentään järki päässä, etteivät taivu minkään väärän painostuksenkaan alla romuttamaan nykyisen avioliittoinstituution jatkumoa.

Sen tähden, tällä adressilla vedotaan kaikkiin suomalaisiin, että käsitystä avioliitosta naisen ja miehen välisenä julkisena liittona suojellaan ja edistetään lastemme ja yhteiskuntamme parhaaksi.


Vieras

#23646 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen

31.10.2013 18:53

#23645: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liit

"Sen tähden, tällä adressilla vedotaan kaikkiin suomalaisiin, että käsitystä avioliitosta naisen ja miehen välisenä julkisena liittona suojellaan ja edistetään lastemme ja yhteiskuntamme parhaaksi."

Edistetään? Kohta ilmeisesti ei edes ateistit pääse avioliittoon? Vai? Seuraavaksi lapsettomat? Tämähän haiskahtaa salaiselta agendalta!!!!


Vieras

#23647 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön väli

31.10.2013 18:56

#23646: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen

On päättäjien vastuulla pitää huolta siitä että perinteinen avioliittoinstituutio tarkoitettu sellaisena kuin se on, säilytetään. Nykyistä avioliittolakia ei ole mitään tarvetta "korjata". Turha luulla että päättäjiä vietäisiin kuin "pässiä narusta" tätä nykyistä avioliittolakia auki repimään. Heillä on sentään järki päässä, etteivät taivu minkään väärän painostuksenkaan alla romuttamaan nykyisen avioliittoinstituution jatkumoa.

Sen tähden, tällä adressilla vedotaan kaikkiin suomalaisiin, että käsitystä avioliitosta naisen ja miehen välisenä julkisena liittona suojellaan ja edistetään lastemme ja yhteiskuntamme parhaaksi.


Vieras

#23648 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön

31.10.2013 19:01


Vieras

#23649 Re: Re: Re: Re: Re: tasa-arvo?

31.10.2013 19:04

#23635: Valitse nimimerkki - Re: Re: Re: Re: tasa-arvo?

Jospa minäkin 'ulkopuolisena tarkkailijana' kirjoitan muutaman rivin tästä. Asiat näyttävät menevän solmuun, koska eri kirjoittajilla on täysin erilaiset katsantokannat samasta asiasta.

Ei todellakaan VT:n useilla vaimoilla ole mitään tekemistä enää nykyhetken kanssa. Mutta tuolloin VT:n aikana tilanne oli vielä tuollainen. Kyllä esimerkiksi tässä vaimoasiassa UT:n puolella on voimassa olevat systeemit. Tämä on hyvin selvä juttu. Sori vaan mutta näin on.

Tuosta vahingonilosta vaan sen verran, että iankaikkisuusasia ja viimeinen tuomio kuuluvat kristinuskon sanomaan. Ne kuuluvat minunkin hengelliseen ajattelutapaani Raamatun mukaisesti. Uskon, että on olemassa myös viimeinen tuomio. En usko siihen siksi, että haluaisin sillä vahingoittaa joitakin ihmisiä tai että olisin joillekin vahingoniloinen. Päinvastoin, kristilliseen elämään kuuluu se, että haluan myös lähimmäiseni parasta, ei siis vahingoniloa. Vielä haluan tietysti korostaa väärinkäsitysten välttämiseksi, että uskominen Kristukseen on tietysti vapaaehtoista. Itse uskon Häneen mielelläni. Kukin ajattelee omalla tavallaan ja riitely asioista on turhaa.

Virgo92

#23650 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön

31.10.2013 19:06

#23647: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön väli 

 Mitä jos lopettaisit tuon  saman  jo moneen kertaan sanomasi jankkaamisen? Siinä ei ole enää  mitään uutta....