Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#23679 Re: Impivaarassa, komeroisen vuoren alla

31.10.2013 23:30

#23630: - Re: Re: Vapaus ja vastuu, henkinen sisältö

"Maailmanmeno on muuttunut hektisemmäksi ihmisistä vähemmän välittäväksi, itsekkäämmäksi oman voiton maksimoinnin tavoitteluksi, toisten erilaisten ihmisten suhteen avoimen vihamieliseksi. Mikää näistä ei liity siihen, että toisaalta on ollut kehitystä tasa-arvoisuuden ja erilaisuuden arvostamisen suuntaan. Näitä kahta trendiä ajavat aivan eri ihmiset. Ja näistä jälkimmäiseen kuuluu agenda tasa-arvoisen avioliiton edistämiseksi.

Jos on Impivaarassa, ei ehkä kykene erottamaan trendien olennaisia eroja. Siitä pahoitteluni."

Impivaarassa on rauhaa ja aikaa katsella asioita tarkemmin kuin sieltä hektisestä maailmasta, joten on helpompi nähdä yhteyksiä sellaisissa nopeasti katsottuna kovin erilaisissa asioissa, joita ei ehkä heti arvaisi saman ilmiön eri kääntöpuoliksi.

On naiivia ajatella, etteikö maailman asiat jollakin lailla liittyisi toisiinsa, vaikka olisikin "eri ihmiset" asialla. Oikea käsi ei aina tiedä, mitä vasen tekee, eikä ainakaan aina mistä syystä.

Vastaukset


Vieras

#23680 Re: Re: Impivaarassa, komeroisen vuoren alla

2013-11-01 00:02:10

#23679: - Re: Impivaarassa, komeroisen vuoren alla

 

Juu,  Impivaarassa,  sehän on muuten myönteinen kuva,  eikä kielteinen,  on avaruutta,  puhtautta, ja kuulakkuutta,   jossa ihmisen tietoisuuden monikerroksinen elementti toimii herkkyyden ehdoilla.  
Tässä heti malttamattomana kysyisin,   että mitä nyt juuri näät tässä suhteessa yhteiskunnassa saman asian kääntöpuolina?

Tuossa Ruotsin sukupuolettomuuskasvatuksessa on jotain oikein kylmältä kalskahtavaa,  Näin eräästä Daghemmetistä kuvattua ohjelmaa TV:ssä.  Päiväkoti oli kokonaan luopunut juuri näistä maskul. ja femiininisistä ilmaisuista.  Hon, Han.   Hyvä,  että kirjoitat tästä!

Ajatus näitä ilmiöitä pohtiessa vilahtaa aina välillä hengellisen käsitteistön puolelle: luopumukseen.  Ja vaikka luopumuksen ihminen tarkoittaa ensisijassa itseään antikristusta,  on omassa päässä usein ollut kuva luopumuksen ihmisestä,  samoin kuin käsitteenä puhutaan esim. antiikin ihminen,  tarkoittaen koko saman ajan ryhmälle tyypillistä ihmistä.

Mutta Hyvää Yötä välillä! 
P.


Vieras

#23721 Re: Re: Impivaarassa, komeroisen vuoren alla

2013-11-01 15:03:48

#23679: - Re: Impivaarassa, komeroisen vuoren alla

"On naiivia ajatella, etteikö maailman asiat jollakin lailla liittyisi toisiinsa, vaikka olisikin "eri ihmiset" asialla. Oikea käsi ei aina tiedä, mitä vasen tekee, eikä ainakaan aina mistä syystä."

Siis mielestäsi Audilla kaahaava öykkäripersu ja viherpiipertäjähomo ovat vain saman asian kaksi eri puolta....? Molemmat ovat aikamme ilmiöitä, mutta ovat viemässä tätä maailmaa koko lailla eri suuntaan. Jos ei tätä huomaa, on aivot Impivaara stand by-asennossa. Ja jos niistä rakentaa yhteisen salaliittoteorian, on mielikuvitus mittaamaton... tai siis mittaamattoman rajallinen, salaliittoon kun on pakkomielteisesti saatava kaikki samaan pakettiin.