Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#23426 Re: Re: Sirpa - Ihmeparantuminen

29.10.2013 13:34

#23421: Virgo92 - Re: Sirpa - Ihmeparantuminen

Voi sinua Virgo92. Etkö sinä salli muille mitään hyvää? Osaatko sinä iloita ollenkaan toisten puolesta, jotka saavat avun vaikeaan elämäntilanteeseensa? Olisiko se ollut parempi mielestäsi, että apua ei olisi tullut? Minäkin olen kokenut "ihmeellisen asian", mutta en sitä kerro täällä. Ystäväni tietävät. Sinunlaisesi eivät sellaista kärsi kuulla.


Vieras

#23427

29.10.2013 13:59

Päivän Sana

Kultarengas sian kärsässä on kaunis nainen, älyä vailla.

Sananl. 11:22
Teorbi

#23428 Re: Re: Re: Sirpa - Ihmeparantuminen

29.10.2013 14:17

#23426: - Re: Re: Sirpa - Ihmeparantuminen

Karismaattiset lahkot tarjoavat ihmeparantumiskertomuksia pilvin pimein. Todella harvat näistä väitetyistä ihmeistä on todennettu lääketieteellisesti. Yleensä aidon "ihmeparantumisen" taustalla on placebo-ilmiö.

Näihin "ihmeisiin" liittyy niin paljon huijausta ja hyväksikäyttöä, että sinun on turha yrtittää syyllistää Virgo92:ta, joka on älykäs, kriittinen ja skeptinen luuttumusiikin ystävä.

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#23430 Salajuoni paljastetaan

29.10.2013 15:06

Dosentti, tutkija Juha Ahvio paljastaa marxilaisen homosalajuonen kristinuskoa vastaan.

http://www.youtube.com/watch?v=Y5gnenhtxxQ


Vieras

#23431 Re: Re: Norjasta

29.10.2013 15:41

#23325: - Re: Norjasta

Meniköhän kommenttisi oikeaan osoitteeseen, kun osoitit sen nimimerkille 'Jeesuksen oma'. Ainakaan hänen  kommentissaan #23323 ei ole Piho-juttuja.

Sellainen tuntuma tuli asiasta, saa korjata jos olen väärässä,  siinä tapauksessa pyydän anteeksi.


Vieras

#23432 Re: Salajuoni paljastetaan

29.10.2013 15:47

#23430: - Salajuoni paljastetaan

 

Kiitos sinulle linkistä!

Ollaan valveilla!

 


Vieras

#23433 Re: Salajuoni paljastetaan

29.10.2013 15:58

#23430: - Salajuoni paljastetaan

 

Tutkija? Me ollaan tutkijoita kaikki...

Dosentti? No siis ei voi olla totta!

Marxilaista? Ahviolle kaikki muu paitsi teekutsuliike on marxilaista.

Salajuoni? Aivan kamalan salainen juoni, joka on julkaistu 1980-luvulla jossain jenkkilehdessä.

 

 


Vieras

#23434 Re: Re: Re: Tasa-arvo, erillisoikeudet, ihanteet ja propaganda

29.10.2013 16:14

#23411: - Re: Re: Tasa-arvo, erillisoikeudet, ihanteet ja propaganda

Kiitos mielenkiinnosta ja ystävällisistä sanoista!

Minun on vaikeata missään yhteydessä kutsua syrjintää positiiviseksi, sillä se on aina kielteinen ilmiö. Syrjintää ei kuitenkaan saa sotkea kritiikkiin, jolla tarkoitan kriittistä tarkastelua. Asianosaiset eivät aina luonnollisestikaan arvosta sitä, että heidän edustamaansa asiaa tai tahoa arvostellaan, mutta edustaessaan jotakin ihmisen on myös osattava kohdata muunlaisia näkemyksiä ja kärkevääkin kritiikkiä. Kyseenalaistamisen taitoa täytyy myös soveltaa omiin ajatuksiinsa ja näkemyksiinsä.

Aion vielä kirjoittaa erillisoikeuksista ja tasa-arvosta lisää, jahka kerkeän syventyä asiaan. Ehkä se osaltaan avaa lisää kysymästäsi aiheesta.


Vieras

#23435 The Truth About Homosexuality & The Bible 1 of 3

29.10.2013 16:17

http://www.youtube.com/watch?v=9Slom_-OfXI

Mielenkiintoinen puheenvuoro jonka monen täällä pauhaavan hihhulin soisi katsovan! Ja ennen kaikkea kuuntelevan! Kyseinen herra on uskonmiehiä itsekkin.

Vieras

#23436 Re: Re: Re: Re: Tasa-arvo, erillisoikeudet, ihanteet ja propaganda

29.10.2013 16:21

#23434: - Re: Re: Re: Tasa-arvo, erillisoikeudet, ihanteet ja propaganda

 

Kai sinä sitten tarkastelet kriittisesti myös esimerkiksi vasenkätisiä, ruskeasilmäisiä ja tummaihoisia.

On tosin vaikea ymmärtää, miksi ihmisen synnynnäisiä ominaisuuksia pitäisi kritisoida.

 

 


Vieras

#23437 Re: Käsitteet hukassa

29.10.2013 16:30

#23423: - Käsitteet hukassa

"Hurmoshenkeä löytyy tasan tarkkaan vain uskonnollisten fanaatikkojen, joita useimmat tämän adressin allekirjoittajat lienevät, pään sisältä."

Hurmoshenkeä löytyy kaikilta niiltä tahoilta, jotka suhtautuvat asiaansa fanaattisesti, määrätietoisesti, tunteikkaasti ja intohimoisesti. Hurmos ei itsessään ole kielteinen ilmiö, mutta se saattaa johtaa suhtautumiseen, jossa ei osata tai haluta kiinnittää huomiota asian ulkoisiin tai siitä eroaviin näkemyksiin. Sen lisäksi tässä tilassa oleva ihminen suhtautuu asiaansa kovin tunnepitoisesti ja henkilökohtaisella tasolla, pikemmin kuin harkitusti asiatasolla.

Termi tosiaan yleensä liitetään uskonnolliseen tunnelataukseen, mutta vastaavaa tunneomistautumista esiintyy yhtä lailla myös maallisemmissa yhteyksissä. Esimerkkinä tulee mieleen vaikkapa kyynelehtivä ihmisjoukko Obaman virkaanastujaisissa tai yleisön käyttäytyminen suuressa urheilutapahtumassa.


Vieras

#23438 Re: Re: Re: Re: Re: Tasa-arvo, erillisoikeudet, ihanteet ja propaganda

29.10.2013 16:35

#23436: - Re: Re: Re: Re: Tasa-arvo, erillisoikeudet, ihanteet ja propaganda

"Kai sinä sitten tarkastelet kriittisesti myös esimerkiksi vasenkätisiä, ruskeasilmäisiä ja tummaihoisia. On tosin vaikea ymmärtää, miksi ihmisen synnynnäisiä ominaisuuksia pitäisi kritisoida."

Kyllä, jos nämä tahot haluavat vaikuttaa tilaansa kritiikkiä edellyttävällä tavalla. Homouden synnynnäisyydestä on ollut jo tuolla aiemmin niin paljon puhetta, etten nyt siihen enää syvenny uudelleen.


Vieras

#23439 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tasa-arvo, erillisoikeudet, ihanteet ja propaganda

29.10.2013 16:57

#23438: - Re: Re: Re: Re: Re: Tasa-arvo, erillisoikeudet, ihanteet ja propaganda

 

Siispä vasenkätisiä pitää alkaa uudelleen pakottaa oikeakätisiksi, ja muille kuin valkoihoisille pitää olla omat koulut ja bussit. Näin saadaan hurmoksellinen väsenkätisyys- ja tummaihoisuushypetys kuriin. Ja tietysti naisilta pitää poistaa äänioikeus, jotta turhanaikainen naishypetys laantuu.

 

 

 

 

 

 


Vieras

#23440 Käsitteet yhä hukassa

29.10.2013 17:00

#23437: - Re: Käsitteet hukassa

 

Mitähän se "homohypetys", joka on mielestäsi hurmoshenkistä, oikein on? Mitenkä siinä ilmenee hurmostila?

 

 

 


Vieras

#23441 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katse moraalin ytimeen...

29.10.2013 17:34

#23102: Virgo92 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katse moraalin ytimeen...

Virgo92, ole ainakin minun puolestani huoletta, en sinua syytä mistään. Vastasit vain jonkun tekemään kysymykseen - siinä kaikki. Se on ihan jees (yes).

Mainitsit tuossa: "Miekkalähetys, väkivalloin käännyttäminen ja uskonsodat..." Noita asioita käytetään monesti kristinuskoa vastaan. Sehän on aika selvää, koska ovat negatiivisia asioita. Kirjoituksessa #23419 pyöritellään osittain samoja asioita kohdassa: ...käsitetään usein väärin...  &  ...lähtee ihmisen päätöksestä tulla hyväksi... Nimittäin tuossa "ihmisen päätöksessä tulla hyväksi" on käsitykseni mukaan käsitetty uskonasiat pahasti mönkään. Kristinuskon ja Raamatun mukaan uskis on syntinen ihminen ja siksi tarvitsee pelastajaa. Ei-uskovalla ihmisellä on toisinaan käsitys, että jos hän (siis ei-uskova) aikoisi kelvata Jumalalle, pitäisi tämän ei-uskovan henkilön ensin tulla hyväksi voidakseen sitten kelvata Jumalalle ja ruveta uskikseksi. Tässä on asiat käsitetty väärin. Tuolla tavalla jos pitäisi ensin tulla hyväksi, kukaan ei koskaan voisi tulla uskovaksi ihmiseksi. Näin se vain on. Olemme syntisiä ja ihmisluonnolle se on ikävä ja hankala paikka, koska haluaisimme tuoda jotain omaa, edes jotain Jumalalle. (Täällä maanpäällä asiat ovat toisenlaisia kuin hengelliset asiat.)

Uskiksena ajattelen, että Kristus on "pomoni" ja kunnioitan Häntä. Raamatun mukaan Kristus on jumalolento ja synnitön. Kuten mainitsin, ihminen on käsitykseni mukaan syntinen ja vajavainen. Tästä pääsenkin sitten noihin uskonsotiin ja muihin negatiivisiin asioihin. Esimerkkinä voisin mainita myös Hitlerin kauhistuttavat aikaansaannokset. Kaikki nämä ovat tietenkin ihmisten tekemien päätösten seurauksia, uskonsodat yms. Ihminen on kaukana täydellisyydestä. Varmaan myös sinulle on joskus käynyt niin, että olet tullut tehneeksi töllön töitä, vaikka etukäteen ei ollut tarkoitus.

"Pomoni" on kuitenkin täydellinen ja synnitön. Uskiksena käytän sanontaa: Keskitä katseesi Kristukseen. Myös: Älä katso itseesi, katso taivasta! Hyväksyn, että historiassa on tapahtunut uskonsotia yms. mutta samalla toivon, että tulevaisuus olisi parempi. Niin, en sinua syytä mistään. Historia on kait otettava sellaisena kuin se on tapahtunut. Siihen ei voi vaikuttaa.

Aattelin kirjoittaa tämän näkemykseni. Eri ihmisillä on erilaiset mielipiteet. Ehkä siitä huolimatta on mahdollista ymmärtää miten toinen henkilö näkee asiat. Se ei tarkoita sitä, että asioista pitäisi ruveta kinaamaan ja riitelemään. Suattaapi olla, että et ymmärtänyt yhtäkään sanaa (tulkki puuttuu):) Hyvää jatkoa.


Vieras

#23442 Re: Käsitteet yhä hukassa

29.10.2013 17:40

#23440: - Käsitteet yhä hukassa

No se on varmaan sitä kun kokoajan puhutaan homoista? Niin mutta ketkäs nyt sitten siitä puhuu? Taitaa olla nämä uskovaiset enimmäkseen. Koittaisivat nyt vaan tajuta että homoja on aina ollut, on ja tulee aina olemaan!


Vieras

#23443 "Salajuoni" olikin vain jo aiemmin tutkittua julkista tietoa

29.10.2013 17:49

#23433: - Re: Salajuoni paljastetaan 

Tässä eräs tapa, jolla yritetään epätoivon vimmalla vesittää dosentti Ahvion terävää analyysiä Seta-vetoisen homoliikkeen kulttuurimarxilaisista juurista kirjassaan: Miten tähän on tultu? Seksuaalivallankumouksen kulttuurimarxilaiset juuret

Ahvion kirja ei siis ole mitään "uutta ja ennen tuntematonta tutkimustietoa tuottava tutkimus, vaan suomalaiseen asiayhteyteen sovellettu ajankohtainen aatehistoriallinen yhteenveto jo aiemmin sekä akateemisesti tutkitusta että marxistien ja homoliikkeen omista lähteistä esille tuodusta." Tästä syystä Ahvio ei paljasta mitään ennestään tuntematonta, vaan pikemminkin muistutaa ja palautaa mieliin "läntisen marxismin keskeisimpiä ideologisia esiymmärryksiä, linjauksia ja yhteiskunnallisia tavoitteenasetteluita, jotka ovat edelleen varsin ajankohtaisia."

Dosentti Juha Ahvio ei esitä kirjassaan minkäänlaisia salaliittoväitteitä. "Amerikkalaisen homoliikkeen – joka on alusta asti toiminut ja edelleen toimii suomalaisen homoaktivismin esikuvana – marxilaiset 1960-luvun ideologiset lähtökohdat eivät ole mikään salaisuus eikä näistä lähtökohdista kumpuavia tavoitteenasetteluita määrittelevien julkisten dokumenttien sisällön toteaminen merkitse salaliittoväitteen esittämistä."

"Näihin dokumentteihin ja aiheeseen liittyvään tutkimuskirjallisuuteen viittaamista voidaan toki paheksua eri syistä, mutta tällaisen paheksunnan ilmaisu ei vielä riitä asialliseksi perusteeksi varsin vahvalle salaliittoteoriaväitesyytökselle. Marxilaishenkisen seksuaalivallankumouksen agenda on ”salattu” vain silloin, kun tästä agendasta ollaan sinisilmäisen tietämättömiä, sitä ei muisteta tai ei vastoin parempaa tietoa taktisista syistä haluta muistaa."

 


Vieras

#23444 Kesä vai talvi

29.10.2013 18:07

Mitä, onko tämä masiina vielä kesäajassa. Ei haittaa ainakaan meikäläistä.

Vieras

#23445 Re: "Salajuoni" olikin vain jo aiemmin tutkittua julkista tietoa

29.10.2013 18:10

#23443: - "Salajuoni" olikin vain jo aiemmin tutkittua julkista tietoa

Ajankohtainen? Ei taida olla erityisen ajankohtainen, kun julkisuudessa siitä puhuu vain dosentti Ahvio itse.

Aatehistoriallinen yhteenveto? Tuon on aivan liian vaativa määritelmä. Parempi on puhua vaatimattomasta pamfletista. Eipä fundamentalistiteologista olisikaan aate- ja oppihistorioitsijaksi.

Sekä akateemisesti tutkitusta että marxistien ja homoliikkeen omista lähteistä esille tuodusta? On helppo arvata, millaisia tukimuksia ja tulkintoja Ahvio suosii yrittäessään tehdä tendenssimäisestä pamfletistaan epätoivoisesti tieteellisen yhteenvedon näköistä teosta.

Amerikkalainen homoliikke suomalaisen homoaktivismin esikuvana? Ahviolla ei ole antaa yhtäkään faktaa väitteensä tueksi. Sen sijaan Ahvion omat esikuvat löytyvät kyllä kiistatta rapakon takaa, nimittäin Yhdysvaltain kristillisestä oikeistosta ja sen näennäistutkimuksia suoltavista instituuteista. Sellainen Ahvion työnantaja, surullisenkuuluisan Leo Mellerin luotsaama Patmos ry:kin yrittää olla. Eipä olisi ihme, jos Patmos saisi myös rahoitusta USA:sta.

 

Tänä iltana nähdään Ahvio vauhdissa Islam-illassa, joten kukin voi muodostaa käsityksen hänen väittelykyvyistään.

 

 

Virgo92

#23446 Re: Re: Re: Re: Sirpa - Ihmeparantuminen

29.10.2013 18:25

#23428: Teorbi - Re: Re: Re: Sirpa - Ihmeparantuminen  

 Virtuaalinen suukko Sulle Teorbi  ja  oikein halauskiitos kun puolustit sitä näkemystä, että noita ihmeparantamisia on ihan turha yrittää  vyöryttää taas uutta ´aaltoa´  tänne palstalle  ,kun ne ja kaikki mikä  niihin uskomiseen liittyy on jo ainakin kahteen kertaan täällä esitelty ja käsitelty  teemana ja tultu siihen viisaaseen lopputulokseen ,että uskoo ken uskoo ja sillä hyvä, mitään niiden perusteella ei kuitenkaan voi todistaa , saati  sitten. väittää ja sillä siisti.   Lopullisena ajatuksenahan siinä kuitenkin  on saada meidät synnintuntoon ja hirveästi katumaan sitä ,että kumppani sattuu olemaan samaa sukupuolta ja että  vielä rakastammekin  toisiamme...   Mutta eipä hätiä mitiä, silloin tarjoutuukin joku loitsunlukija tai ihmeparantaja jonkun seurakunnan puolesta ja riittää kunhan  antautuu  hänelle ehdoitta ´koe-eläimeksi´.... Mutta jäisikö se sitten siihenkään? Epäilen, uskon että seurakunnan tiedotusjulkisuus olisi lopullisen tyytyväinen vasta kun saisi myös puolison tyrkytettyä  vasta´käännytetylle´ tai "eheytetylle" kuten tuo heidän terminsä kuuluu...Vasta sehän olisi käyttökelpoinen tapaus heidän seurakuntansa käännytysvoiman elävänä todistuskappaleena ja  jotenkin ´esimerkkinä´ tarjottavana malliparina. (á la Amadeus) Sattuneista syistä en nyt kuitenkaan halua ,enkä aio mennä kenenkään  miehen kanssa naimisiin, eikä tulevaisuus minään ´seurakuntasisarena´tai  jonain "vaimona ja naisena seurakunnassamme"  myöskään pahemmin  minua  houkuttele.Kaikki vain eivät  juuri sellaisia ihmeitä  elämäänsä kaipaa. Niitä kun voi riittää jakaa  ihan tavallisessa arjessakin-kenen mitäkin...


Vieras

#23447 Re: Re: "Salajuoni" olikin vain jo aiemmin tutkittua julkista tietoa

29.10.2013 18:41

#23445: - Re: "Salajuoni" olikin vain jo aiemmin tutkittua julkista tietoa 

 "Vaatimaton pamfletti"? Homoaktivistin määritelmä suomalaiseen asiayhteyteen sovelletusta ajankohtaisesta aatehistoriallisesta yhteenvedosta, jossa valotetaan homoliikkeen syntyä ja tavoitteita, akateemisesti tutkitulla marxistien ja homoliikkeen omista lähteistä esille tuodulla tiedolla.

Sen sijaan Ahvion omat esikuvat löytyvät kyllä kiistatta rapakon takaa, nimittäin Yhdysvaltain kristillisestä oikeistosta ja sen näennäistutkimuksia suoltavista instituuteista.Sellainen Patmos ry:kin yrittää olla. Eipä olisi ihme, jos Patmos saisi myös rahoitusta USA:sta.? Ohoh! Aivan kamalan salainen juoni on nyt siis paljastettu! Homoaktivistien on näemmä tässä vaiheessa turvauduttava heiluttamaan salaliittoteoria-korttia, jospa se pelastaisi tukalasta tilanteesta, siinä vaiheessa kun joku avaa julkisten dokumenttien paljastavia sisältöjä homoliikkeen taustoista.


Vieras

#23448 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tasa-arvo, erillisoikeudet, ihanteet ja propaganda

29.10.2013 18:56

#23439: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tasa-arvo, erillisoikeudet, ihanteet ja propaganda

"Siispä vasenkätisiä pitää alkaa uudelleen pakottaa oikeakätisiksi, ja muille kuin valkoihoisille pitää olla omat koulut ja bussit. Näin saadaan hurmoksellinen väsenkätisyys- ja tummaihoisuushypetys kuriin. Ja tietysti naisilta pitää poistaa äänioikeus, jotta turhanaikainen naishypetys laantuu."

Kirjoittelet asian vierestä tietämättäsi todellisuutta. Suomessa ennen oli vain valkoihoisia, jos asiassa mennään taaksepäin. Tummaihoisia ihmeteltiin! Missä olet ollut silloin, kun et tätä tiedä? Vasenkätisyysasiakin on sinulle epäselvä.

Homot olivat ennen "kaapeissaan", vai missä olivat? Ei niitä näkynyt missään ennen. Pakotatko heidätkin  takaisin kaappiin, vai minne sitten heidän pitää mennä, kun kaipaat entisaikaa?

Avioliittolaki on tasa-arvoinen naisen ja miehen välillä.

 

 


Vieras

#23449 Re: Re: Re: Re: Re: Sirpa - Ihmeparantuminen

29.10.2013 19:06

#23446: Virgo92 - Re: Re: Re: Re: Sirpa - Ihmeparantuminen

 

Ihan saat vapaasti elää tahtomallasi tavalla, mutta toivon, että antaisit Amadeuksenkin elää rauhassa omaansa.

Minua häiritsee hänen (A) jatkuva mollaaminen!

 


Vieras

#23450 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sirpa - Ihmeparantuminen

29.10.2013 19:38

#23449: - Re: Re: Re: Re: Re: Sirpa - Ihmeparantuminen

Samaa mieltä. Minua myös häiritsee se, jos joku saa elämänsä järjestykseen, tai muuten apua itselleen ja perheelleen, niin heti ollaan siitä moittimassa huonona asiana.