Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#23440 Käsitteet yhä hukassa

29.10.2013 17:00

#23437: - Re: Käsitteet hukassa

 

Mitähän se "homohypetys", joka on mielestäsi hurmoshenkistä, oikein on? Mitenkä siinä ilmenee hurmostila?

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#23442 Re: Käsitteet yhä hukassa

2013-10-29 17:40:30

#23440: - Käsitteet yhä hukassa

No se on varmaan sitä kun kokoajan puhutaan homoista? Niin mutta ketkäs nyt sitten siitä puhuu? Taitaa olla nämä uskovaiset enimmäkseen. Koittaisivat nyt vaan tajuta että homoja on aina ollut, on ja tulee aina olemaan!


Vieras

#23466 Re: Käsitteet yhä hukassa

2013-10-29 23:12:30

#23440: - Käsitteet yhä hukassa

"Mitähän se 'homohypetys', joka on mielestäsi hurmoshenkistä, oikein on? Mitenkä siinä ilmenee hurmostila?"

Tästä "hypetykestä" kertoo tarkemmin tohtori Ahvio, alkaen suunnilleen kohdasta 09.40 viestissä #23430 linkitetyssä tuubiklipissä.

Mitä tulee tähän "hurmoshenkisyyteen", myönnän kiusallani käyttäneeni sanaa, jolla on hiukan vastaavanlainen yliampuva funktio kuin homoagendaa kritisoivalla "homofoobikolla". Toki on olemassa ihmisiä, jotka on tai voitaisiin diagnosoida niin vakavasti homoja pelkääviksi, että ko. termi on asiallinen, mutta kuten Ahviokin lähempänä linkatun leikkeen loppua (18 min) toteaa, sitä käytetään tietoisen tahallisesti kriittisen tahon psykopatologoimiseksi, heidän mielipiteidensä vähättelemis- ja hiljentämispyrkimyksenä.

Ei silti, kokonaisuudessaan homoutta on tuotu pitkän aikaa esille tavalla, jota on pohjustanut tietyntasoinen "hillitty" hurmoksellisuus, ehkä enemmän jonkinlaisen "homouden ilosanoman" kautta, identiteettisenä me-henkisyytenä, jonka eräänä huipentumana ovat olleet juuri nämä karnevaalimaiset pride-kulkueet. Otin umpimähkään tuohon alle kaksi linkkiä eri pridekulkueista (tuubista löytyy lisää), katsokaa ja arvioikaa itse hurmoksellisuuden aste. Nämä kulkueet ovat homoagendan yleisölle näkyvin puoli, eli se on vahvimmin luomassa mielikuvaa tästä missiosta (sic!) ja homoista itsestään.

http://www.youtube.com/watch?v=AMDfVw7TqBc

http://www.youtube.com/watch?v=-Dgtn_BZnAE