Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#18226

01.08.2013 07:02

Päivän Sana

Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit.

1. Tess. 5:6 (KR33/38)

Vieras

#18227 Re: Hämmentävää

01.08.2013 07:39

#18207: Martti - Hämmentävää

Hämmentävää, kun et kysynyt miten shamanismi liittyy tähän adressiin.


Vieras

#18228 Re: Re: Hämmentävää

01.08.2013 07:47

#18227: - Re: Hämmentävää

 

Miten suurin osa tämän kommenttiketjun viesteistä liittyy avioliittoadressiin?

 

 

 

 

 

 

Signal

#18229 Re: Re: Re: Re: Re: Sisäministeri Päivi Räsänen - jälleen kerran

01.08.2013 07:55

#18206: - Re: Re: Re: Re: Sisäministeri Päivi Räsänen - jälleen kerran

Eläimille kyllä löytyy suojelua, ettei niille aiheuteta kipua, ettei niitä saa tappaa. Pienille syntymättömille ihmisille sellaista lakia ei ole, vaan sairaalassa olevia työntekijöitä pakotetaan olemaan siinä mukana. Alkeellista ns. sivistysvaltiossa.


Vieras

#18230 Re: Re: Re: Hämmentävää

01.08.2013 07:58

#18228: - Re: Re: Hämmentävää

Onpa manipuloiva kysymys. En ole sanonut, että suurin osa liittyyy... Poimit sieltä ainoastaan tuon aborttiasian. Niin, kyllähän se koskettaa, näköjään Sinuakin.


Vieras

#18231 Kenestä voi tulla shamaani?

01.08.2013 08:02




Kuka tahansa voi periaatteessa tuntea kutsumusta shamaaniksi. Olisi eduksi, että ihminen hoitaisi mielenterveytensä kuntoon ennen shamanismin opiskelua, sillä eri tajunnan tasoilla tapahtuva liikkuminen voi järkyttää epästabiilia mieltä. Jos ei ole itse tasapainossa tai on liian nuori eli omaa elämänkokemusta ja kypsyyttä ei ole kertynyt tarpeeksi, on vaikea tuoda tasapainoa ja apua muille. Mutta shamanismista lukemisen voi toki aloittaa jo nuorena ja tankata siitä mahdollisimman paljon tietoa. Kannattaa lukea aiheesta useampikin kirja ja vasta sitten pohtia, miten ryhtyä kokeilemaan harjoituksia itse. Ennen vanhaan shamaaniksi ei aina riemusta kiljuen ryhdytty, vaan se oli tuskallinen henkien kutsumus, joka saattoi ilmentyä sairautena ja vakavana elämänkriisinä, jolloin ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ryhtyä shamaaniksi.








Vieras

#18232 Re:

01.08.2013 08:08

#18225: -

Lääkärinä Päivi Räsänen on toiminut epäammatillisesti ja lääkärietiikkaansa vastaan väittämällä eheytyshoidoiksi nimitetyn puoskaroinnin parantavan homoja.

Rikottu ruukku

#18233 Minä rukoilen että Luoja Jumala päästäisi meidät...

01.08.2013 08:29

synneistä (kaikki vääryys) = kaikille hyväksi Jumalan sanan, Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten / kaikkia kohtaan Laillisen Oikeuden mukaisuuden opetusten ja ohjeiden VASTAISUUKSISTA. Ettei kävisi vanhanaikaisesti, samoin kuin niille noin 4000 vuotta sitten Jumalan sanan vastaisesti / Laittomasti, samoin väärin eläneille Nooan aikaisille...

Joka, se mistä Nooa heitä varoitteli ja valisti, sitten koitui heille maailman lopukseen tuomioksi, kun eivät Nooan varoituksista ja valistuksista välittäneet, vaan yhtyivät pilkkaamaan Jumalan sanalle ja tahdolle uskollisesti elävää ja toimivaa Nooaa. Mutta kukin tuomiokseen ja sinne kärsimysten puolelle ajattomuudessa joutumisekseen.

Näin on käyvä jälleen, tälle pahan vallassa olevalle, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivalle, zaatanaa tuomiokseen palvelevalle ihmiskunnalle. Lähes kaikki ihmiset maailmassa sen hirmuiseksi maailman lopukseen, lopullisen tuomion puolesta, zaatanaa elämällään, vääryyden puolesta sanoillaan ja teoillaan, valinnoillaan ja valtuuttamisillaan, sekä harrastuksillaan, esityksillään kirjoituksillaan, sekä käytöksillään palvelevasti eläen, toimien ja vaikuttaen.

Josta, mitä on ja miksi tuleman pitää, jokainen voi lukea sieltä Raamatun lopussa olevasta Johanneksen ilmestykset osasta. Mutta muuallakin Raamatussa siitä puhutaan.

Kristuksen Jeesuksen nimessä muistuttaen! Vähäinen, valkeudeksi / herätykseksi työhön kutsuttu palvelijansa.

Vieras

#18234 Re: Re:

01.08.2013 08:34

#18232: - Re:

Puoskarointi ei voikkaan ketään parantaa,

mutta Jumala voi!!

 


Vieras

#18235 Re: Re: Re:

01.08.2013 09:06

#18234: - Re: Re:

"Puoskarointi ei voikkaan ketään parantaa,

mutta Jumala voi!!"

--

 

Taas päästiin näihin väitettyihin ihmeparantumisiin. Voisitko mainita vaikka kolme todennettua ihmeparantumista yksityiskohtineen? Ehkä jopa Suomesta eikä Nigerian viidakoista?

 

 

 

 


Vieras

#18236 Miten minusta voi tulla shamaani?

01.08.2013 09:25






Lue asiasta useita kirjoja. Kulje luonnossa ja tee havaintoja, harjoita herkkyyttäsi, seuraa ja tutki uniasi, opettele ymmärtämään paremmin eläin- ja kasvikuntaa. Kun tunnet itsesi valmiiksi, ala tehdä harjoituksia ja aikanaan kokeile transsimatkan tekemistä. Tukea saat esimerkiksi Shamaaniseura ry:n kursseilta tai minun järjestämiltä päiväkursseilta.

Monella ihmisellä shamanismi on nuoresta asti luontainen kutsumus, johon monet merkit ja enteet viittaavat – ihmisellä ei ole vaihtoehtoa. Hän haluaa toimia shamaanina ja toteuttaa sen kautta omaa kutsumustaan, joka voi ihmisistä riippuen olla hieman erilainen; yleensä siihen liittyy parantaminen, luonnonmerkkien ymmärtäminen ja henkimaailman tiedon jakaminen ja hakeminen.





Vieras

#18237 ”Räsäsen toisti vanhan virheen”

01.08.2013 09:29



Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsäsen puheesta nousi kohu, koska Räsäsen ei tiennyt missä roolissa hän puhui. ”Räsäsen toisti vanhan virheen”, kirjoittaa Suomen Kuvalehden blogissa dosentti Tapio Lampinen. Hänen arvio, ettei Räsäsen puhe Kansalähetyspäivillä ollut hartauspuhe, vaan puolueen poliittisen ohjelman esittely.

Kirkko ei Lampisen mukaan voi sanoutua irti Räsäsen puheesta, koska se oli hartaustilaisuudessa eli hengellisillä kesäjuhlilla pidetty.

”Toiseksi irtisanoutuminen ei ollut tarpeellista, koska luterilaisen kirkon johto on johdonmukaisesti sanoutunut irti koko puolueesta sen perustamisesta lähtien. Jo arkkipiispa Martti Simojoki teki niin.”

Lampisen mukaan Räsäsen puheen ongelma oli se, että se on pidetty väärässä yhteydessä ja toisaalta se, ettei puhujalla ole ollut selkeää käsitystä, missä roolissa hän puhuu.

”Sinänsä se, että Räsänen epäröimättä yhdistää uskonnon ja politiikan, ei ole millään tavoin outoa. Niin juuri uskonnollisissa puolueissa tehdään, oli sitten kyseessä Japanin Komeito, Tunisian Ennada tai Yhdysvaltojen teekutsuliike. Demokratioissa tällainen yhdistäminen vain ei ole ongelmatonta.”

Lue Tapio Lampisen blogi Suomen Kuvalehdestä:
http://suomenkuvalehti.fi/blogit/eri-mielta/paivi-rasanen-toisti-vanhan-virheen-ei-tiennyt-missa-roolissa-puheensa-piti


Vieras

#18238 Re: ”Räsäsen toisti vanhan virheen”

01.08.2013 10:08

#18237: - ”Räsäsen toisti vanhan virheen”

"Hänen arvio, ettei Räsäsen puhe Kansalähetyspäivillä ollut hartauspuhe, vaan puolueen poliittisen ohjelman esittely."


Näyttää näitä arvioijia ja arvostelijoita piisaavan!

Olihan us. heng.kesäpäivillä muitakin ministereitä puheita pitämässä, ei heidän puheitaan ole media revitellyt. Taisivat ne puheet olla niin liirum laarumia, ettei tarvinnut hyökätä.

Jokainen Jumalaan uskova ymmärtää mistä tässä ajojahdissa todellisuudessa on kyse!

P.s. Hengellinenpuhe on Raamatun mukainen, kuten Päivin puhe oli.

 

Virgo92

#18239 Re: Älä anna noitanaisen elää

01.08.2013 10:43

#18214: - Älä anna noitanaisen elää 

 En saanut kyseistä videota ns. pyörimään koneessani ,mutta jo sen lähtökuvasta (+ sitten sen kommenteista tietysti) ymmärsi mitä siinä oltiin oikeasti tekemässä ja että tämä uutinen oli tosi. Hirveää , että tuollaista annetaan ,vielä nykyaikana ,tapahtua.Ihme ,ettei poliisi puuttunut asiaan.Saattoi tietysti olla , että poliisiasemalla oli meneillään joku oma, paikallisen woodoon harjoittamisseremonia ja että he eivät  (sen takia)ehtineet ,vai oliko peräti kiitosseremonia sille ,että jo kauan etsitty noita, joka on aiheuttanut kylissä sitä ja tätä, oli vihdoin ja viimein saatu kiikkiin ja poltettiin ,niinkuin pitikin. Mene tiedä.Ainakin minun matkustusintoni (jos nyt sitä on koskaan minulla erityisemmin  sinne ollutkaan)Papua-uuteen Guineaan laimeni lähes kokonaan jo tästäkin vähästä tiedon murusta sen suunnalta. Muistaakseni tuo alue on  (ainakin aikanaan )kuulunut  Australian hallintaan ja Brittiläiseen kansainyhteisöönkin,eli on ainakin periaatteessa kuulunut ns. ´sivistyneeseen maaimaan´  nyt tuota käsitystä on ehkä syytä hieman päivittää. Ehkä kyseessä on sittenkin (kuten  myös , saaren oloja käsittelevässä, tämän illan luontodokumentissa on otsikkona ):"Maa ,jonka aika unohti"...


Vieras

#18240 Tosi mielenkiintoista

01.08.2013 11:33

kun asialla ovat älyn jättiläiset

Vieras

#18241 Tämä näyttää olevan enemmän tai vähemmän kehitysvammaisten terapiafoorumi

01.08.2013 12:02

toivottavasti jotkut saavat ongelmiinsa apua
Virgo92

#18242 Henkinen idioottiko arvostelee?

01.08.2013 12:21

#18241: - Tämä näyttää olevan enemmän tai vähemmän kehitysvammaisten terapiafoorumi 

 Ok. eli kommenttisi on nähty ja nyt kaikki tiedämme ,mitä ajattelet tästä keskustelustamme ,joten voit mainiosti poistua tääliä aikaasi ( ja meidän aikaamme )haaskaamasta. Kaltaisesi kehittynyt yksilö löytää varmasti muita ilmaisukanavia netistä viisauksilleen . Kiitos nyt kuitenkin mielipiteestä ja "Good-bye"


Vieras

#18243 Kauanko shamaaniksi tuleminen kestää?

01.08.2013 13:51







Koko elämän. Vähintäänkin vuosia. Shamanistisen tekniikan voi oppia viikonloppukurssilta, mutta shamaaniksi tuleminen voi kestää vuosikausia. Ei siihen ole mitään mittaria, ihmisillä on erilaiset kutsumukset ja erilainen aikataulu opetella shamanismia. Hyvä nyrkkisääntö on, että ei ala tarjota paikallislehdissä shamanistista parantamista ennen kuin takana on kaksisataa onnistunutta hoitokertaa tuttavilla tai muilla parantavan shamanismin opiskelijoilla. Ja kaikista ei suinkaan tule parantajia.


Missä voin tavata muita shamaaneja?

Lehto – Suomen Luonnonuskontojen yhdistys ry
Shamaaniseura ry.



FK2

#18244 Re: ”Räsäsen toisti vanhan virheen”

01.08.2013 14:07

#18237: - ”Räsäsen toisti vanhan virheen”

 

 

 

Mikä tahansa syy erota kirkosta on hyvä syy. Kiitokset vain Päivi Räsäselle hyvin tehdystä työstä.

 

 

 

 


Vieras

#18245 Re: Re: Re:

01.08.2013 14:07

#18234: - Re: Re:

Puoskarointi ei voikkaan ketään parantaa,

mutta Jumala voi!!

 

 

Saisiko todennettuja esimerkkejä näistä ihmeparantumisista?

 

 

 

 


Vieras

#18246 Re: Re: Re: Re:

01.08.2013 14:20

#18245: - Re: Re: Re:

 

Herra tekee ihmeitä ilman rajaa. Hallelujaa!

http://www.youtube.com/watch?v=SYwz8e-oQFQ

 

 


Vieras

#18247 Re: Re: Re: Re:

01.08.2013 14:33

#18245: - Re: Re: Re:

Yksikään ei halua hampaisiinne raadeltavaksi kuuntelemaan huutoanne: "Väärin sammutettu, väärin sammutettu", kuten palopäällikkö, kun ei palopaikalle ajoissa ehtinyt.

 

Vahtikoira

#18248 Re: Re: Re: Re: Re: Sisäministeri Päivi Räsänen - jälleen kerran

01.08.2013 14:42

#18222: vieras - Re: Re: Re: Re: Sisäministeri Päivi Räsänen - jälleen kerran

Vaikka tämä nyt ei millään tavalla liity ao. adressin otsikkoon niin kerta kiellon päälle: sinun työtehtävääsi ja työtäsi ohjaavat siihen kuuluvat ohjeistukset, säännöt ja työsopimuksessa sovitut asiat. Jokainen aikuinen tämän lienee oivaltanut. Et ole työssäsi oman maailmankatsomuksesi toteuttaja, ellet sitten sellaista vapaa-ajallasi tee vapaaehtoistyönä.

Terveydenhoitoalan työtehtävissäkään et voi kieltäytyä Suomen säädösten mukaan sinulle määrätyistä tehtävistä. Mikäli voisit sen tehdä sen tulisi koskea kaikkia aloja tasavertaisesti ja mihin se johtaisikaan. Abortin ottaminen "keihäänkärjeksi" tässä yhteydessä osoittaa täyttä ymmärtämättömyyttä ja suomalaisen terveydenhuollon halveksimista.

On helppo ottaa tällaisia esimerkkejä ja näyttää siitä kauhukuvastoja sen sijaan, että pystyisi aitoon keskusteluun koska silloin paljastuisi, että tällaiset populistiset mielikuvilla leikittelyt osoittautuvat todellisuutta karttaviksi ja vailla todellisuuspohjaa.

 

Allekirjoita adressi

#18249 Kristillisen avioliiton puolustajat

01.08.2013 14:46


Tässä näkyy kristillisen avioliiton koko auvoisuus:

http://www.youtube.com/watch?v=XA1aPDC8pag


Vieras

#18250 Re:

01.08.2013 15:09

#18225: -

 

Sisäministeri Räsäsen "totuudet" olivat suoraan uskontopuolueen puolueohjelmasta lisättynä väitteellä, ettei kristityn tarvitse välittää Suomen lainsäädännöstä.

 

Aika erikoista ministeriltä mennä agitoimaan puolueensa puolesta uskonnolliseen tilaisuuteen. Kukaan muu suomalainen ministeri ei ole moista mokaa tehnyt.