Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Signal

#18151 Re: Re: Re: Re: Jeesus puhuu itsestään "Minä olen"

30.07.2013 19:26

#18145: - Re: Re: Re: Jeesus puhuu itsestään "Minä olen"

Jesajassa on paljon Suomeenkin liittyvää. Herra tulee yllättämään kaikki porukat. Sitä odotellessa.


Vieras

#18152

30.07.2013 19:30

Transsi on tekniikka, joka muuttaa ihmisen tajunnan tasoa niin, että hän vaipuu erilaiseen tajunnan tilaan. Tietoisuus arkitodellisuudesta vaipuu taustalle ja vahvassa transsissa ihminen saa kokemuksen loveen lankeamisesta ja hänen shamanistinen näkökykynsä aukeaa. Joskus tuntuu, kuin heräisi tumman unen kautta uuteen maailmaan. Transsissa shamaani kulkee henkimaailman eri tasoilla ja etsii vastausta kysymykseen tai tehtävään. Matkaa ei tehdä kevyin perustein tai huvikseen, vaan tiedonhaku- tai avunhakutarkoituksessa. Matkalla näkee, kuulee, haistaa ja maistaa, usein myös havainnot tulevat tietämisenä.
Virgo92

#18153 Re: Re: Sastamalan Gregorianasta...

30.07.2013 20:03

#18140: Lumi - Re:

Näin kylllä ilmoituksesi siitä ja tapahtuma olisi varmasti ollut näkemisen ja kuulemisen arvoinen,onhan ko. Hopkinson -Smith myös eräs niitä tunnetuimpia  ja aivan Paul O´Detten veroinen luuttusolisti. (tosin ehkä ei  aivan yhtä laaja-alainen) Valitettavasti olimme silloin kuitenkin sukulaisvierailulla Oulussa. Toivottavasti tuo vanhan musiikin tapahtuma on saanut pysyvämmänkin jalansijan paikkakunnalla. Vaikutti ,että konsertit pidettiin jossain vanhassa kivikirkossa siellä. Mikä olisikaan ihanteellisempi akustiikka ympäristö sellaiselle ,kuin juuri joku vanha katedraali tai (sellaisen puutteessa) vanha holvikirkko.Sen seinät antavat juuri ne oikeat"linnakai´ut" esityksille.!


Vieras

#18154 Re:

30.07.2013 20:15

#18152: -

Fysiologisesti ja psykologisesti myös hurmokselliset uskonnolliset kokemukset ovat usein transseja. Niissä vain koetaan eri sisältöjä kuin shamanismissa, koska ihmiset ovat virittyneet niitä odottamaan. Sitten selitellään, kuinka tuo on p-leestä ja tämä taas pyhää henkeä...


Vieras

#18155 Re: Sin brazos ,sin piernas....

30.07.2013 21:27

#18139: Virgo92 - Sin brazos ,sin piernas....


Kuule, voiskohan olla kyse samasta asiasta jälleen,  nimittäin talidomidista,  joka on uudelleen putkahtanut esiin muistaakseni Brasiliassa.  Talidomidihan oli 50 - luvun raskauspahoinvoinnin lääke,  - nyt sitä käytettiin kyllä muun sairauden hoitoon,  kun epämuodostumat taas tulivat esiin.  Äskettäin tästä luin.

Tämä kärsimys on kyllä sellainen asia,  joka tuntuu aivan mahdottoman vaikealta sulattaa.  Itsekkin kamppailen näissä kohdin, että Voi Herra Miksi!  

Kun kysyit,  tätäkö Jumala hänen kohdallaan halusi,  joutuu,  vaikkei ymmärräkkään miksi,   miettimään lähtökohtia ihmisen tuomionalaiselle tilalle ja kärsimykselle,  ja menemään valintojen alkuun kauaksi meidän päivistämme:

Löysin aika erkoisen ajatuksen kaukaa Esran kirjasta;  -  mutta ensin   Viis. 12:10    " Oi,  Aadam,  mitä sinä olet tehnyt kaikille näille,  jotka polveutuvat sinusta?   ja mitä on sanottava eevalle,  joka kuunteli käärmeen puhetta..."

2. Esra 4:30   Oi,   Adam, mitä sinä olet tehnyt,   sillä vaikka ainoastaan sinä olet tehnyt syntiä, 
.                     ei lankeemus kuitenkaan ole yksin sinun,  vaan myös meidän,   jotka olemme
.                     sinun jälkeläisiäsi,  7:118

Aadamin aiheuttamana pidetään yleismaailmallista kuolemaa. tähän liittyy myös kärsimyksen ongelma.
----------------------------------------------------------------------------- 

Evankeliumi alkaa enkeli-ilmoituksella siitä,    että syntyvän lunastajan nimi on oleva Jeesus, sillä Hän on vapahtava kansansa heidän synneistään.     
Kun aika oli tullut,  lähetti Jumala Poikansa,  lain alaiseksi syntyneen,  lunastamaan lainalaiset,  että me pääsemme lapsen asemaan. KENEN lapsen,   JUMALAN / JEESUKSEN.   
.                  Lapsen asema - ja vielä Jumalan - OHO - käsitinköhän oikein?  Jos olen lapsen suhteessa kaiken elämän antajaan,   eikö koko kuoleman ja katoavaisuuden kolkko verho ole vedetty pois elämäni vaiheista!

Adamin synnin tähden kaikki ihmiset ovat joutuneet Jumalan tuomion alaiseksi.      Kristuksessa tuomio puretaan ja myös sitä 
seuraavien seuraamusten valta murtuu,   kun ihminen siirtyy kuolemasta elämään!





Vieras

#18156 Re: Sin brazos ,sin piernas....

30.07.2013 21:40

#18139: Virgo92 - Sin brazos ,sin piernas....




On tämä aikamoinen katsoa kuvien kanssa,  huh senttään!

Tässä yhteydessä sana:  "kenellekkään ei anneta suurempaa kuormaa,  kuin mitä jaksaa kantaa,  tuntuu kylläkin ... ei tähän  pysty sanomaan yhtään mitään!   Parempi ehkä ollakkin hiljaa:"



Nick Vujicic: A Motivational Speaker      Evankelista ILMAN JALKOJA JA KÄSIÄ !

Submitted by Keenah on May 21st, 2013 


I was in the middle of watching television when I saw Nick Vujicic in the news today. So I asked myself, why not bubble it here?

Nick Vujicic is an evangelist and a motivational speaker as well. Everyone or should I say, almost everyone know how great his story is. He was born with no arms and no legs but in spite of it, he still loves living. There were times when he became so depressed and decided to end his life by drowning his self in a bathtub. But later on, he realized that he doesn't want to leave his loved ones with a burden and guilt. At the age of 15, he started to seal his faith in God and there goes his amazing journey.

With his amazing and unique story, a lot of people were inspired and have begun to live life with hope embracing the positive attitude. I know that because I myself was moved by him as well. Lately, I was too depressed that I didn't even bother thinking how beautiful life is and how blessed I am. I even think living is useless. But when I saw him again in the television, the hope I have inside me started to rise up again. I realized that even though I have a tragic story in life, I shouldn't just give up. Mine's problem was like a penny of what he has. Knowing that he can do it, I must have faith that I can too!

"IF NICK VUJICIC CAN DO IT, YOU CAN DO IT!"

That was the line that I always want to remind myself with. You should too!
Embrace life because God won't give you a burden you cannot carry.

Nick Vujicic once said, "God won't allow anything happen in your life if it's not good for you."
p.







Vieras

#18157 Re: Re: Re: Hei, kirjoittakaa nyt vähän enemmän sitaatteja Raamatusta!

30.07.2013 21:42

#18142: - Re: Re: Hei, kirjoittakaa nyt vähän enemmän sitaatteja Raamatusta!

 

Näkispä vaikka 3 -5  jaetta vieretysten  eri käännöksistä niin vois vertailla!   -  ei taida olla mahdollista?



Vieras

#18158 Jumalan Sanaa

30.07.2013 21:45

Papin saarna keskeytettiin epäasiallisten puheiden takia kesäkuussa Imatralla Etelä-Karjalassa, uutisoi Helsingin Sanomat.

Ratkaisun teki toinen pappi, joka oli myös toimittamassa ehtoollisjumalanpalvelusta.

Helsingin Sanomien tietojen mukaan pappi nimitteli paikkakuntalaisia kevytkenkäisiksi ja epärehellisiksi, arvosteli naispappeja ja esitti Tainionkosken kirkossa istuneille suoria ja henkilökohtaisia kysymyksiä.

– Kyseisen henkilön käyttäytyminen tuli yllätyksenä, Imatran seurakunnan kirkkoherran sijainen, pastori Ritva Tamminen sanoo HS:lle.

Toinen pappi otti saarnan keskeyttämisen jälkeen ohjat käsiinsä ja vei jumalanpalveluksen loppuun.

Hän kertoo, että saarnastuolista poistunut pappi on lomaillut tapauksesta lähtien. Mahdollisista toimenpiteistä ei ole vielä tehty päätöstä.

Vieras

#18159 Re: Räsäsen lausahduksista

30.07.2013 23:16

#18149: Vahtikoira - Räsäsen lausahduksista

 

Heli Karhumäki ritiseeraa  taas Seppo  Simolaa  (Kirkko ja kaupunki - lehdestä),        aikas napakasti.   Karhumäki on ollut liberaalilla kannalla useissa asioissa,  mutta nyt töniminen tökkii oikein kunnolla:

"Simolan ongelmana on myös tiukka lokeroiminen ja yksinkertaistaminen. Hänen kirjoituksissaan vitoslaisuuteen kuuluvien useiden järjestöjen kannattajat näyttäytyvät yhtenäisenä massana, jotka eivät ole meitä vaan niitä toisia. Eikö kokeneella papilla ole minkäänlaista kokemusta viidesläisen suunnan yksittäisten kristittyjen keskustelevuudesta, itsetutkiskelusta, omantunnonherkkyydestä ja nöyryydestä Jumalan edessä?


Minä tunnen tällaisia vitoslaisia kasapäin, ja pidän Simolan näköalaa siksi harhaanjohtavana. Se ei ole kunniaksi papille eikä kirkolliselle journalistillekaan. Se ei myöskään palvele lukijoiden oikeutta saada oikeita ja olennaisia arvioita kirkostamme.
Meillä on kirkossa monia terävästi kirjoittavia toimittajia, jotka ilman sumentavaa karsinointia ja tahallista loukkaamista saavat asiansa sanotuksi. Uskon, että he pystyvät myös avartamaan asenteita paljon tehokkaammin kuin Simola


. Simolalla on paljon tukijoita, jotka kehuvat häntä sitä riemukkaammin, mitä rumemmin hän viidesläisiä kyykyttää! Tätä ihmettelen.                                                                                                                                                                                                               Jos tukijat ovat aidosti Simolan ja kirkon puolella, minusta rakkauden ja totuuden vaatimus edellyttäisi hänen arviointiaan kokonaisvaltaisemmin. Jotkut puolustavat Simolaa sillä, että hän on mukava mies. Sitä hän on minunkin mielestäni, sen verran on kokemusta " - See more at:

p.

http://www.kotimaa24.fi/blogit/somaa-huolenpitoa-simolalta

 

 

very...

#18160 Re: Re: Re: Re: Hei, kirjoittakaa nyt vähän enemmän sitaatteja Raamatusta!

31.07.2013 07:10

#18157: - Re: Re: Re: Hei, kirjoittakaa nyt vähän enemmän sitaatteja Raamatusta!

Näissä netti Raamatuissa voi tehdä vertailuja. Raamattu uskonkirjat.net:ssä voi valita vertailtavat valikosta. Finbiblessä on vain suomenkielisiä Raamatunkäännöksiä. Molemmissa voi valita koko luvun tai jakeittain vertailuun.
Olisiko näistä apua:
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Jes.+62%3A1&rnd=1375254399721
http://www.finbible.fi/jakeittain/VT/Jesaja_62.htm

very...

#18161 Re: Re: Sin brazos ,sin piernas....

31.07.2013 07:41

#18155: - Re: Sin brazos ,sin piernas....

Lähdin katselemaan tuota talidomidi asiaa ja tällainen tuli vastaan...Oletkohan lukenut saman artikkelin.

Talidomilla lääkitään taas

Teksti:Yasmina Dadi
http://www.tiede.fi/artikkeli/506/talidomilla_laakitaan_taas

 


Vieras

#18162

31.07.2013 07:54

Päivän Sana

Niin minä alttiisti sinulle uhraan, minä ylistän sinun nimeäsi, Herra, sillä se on hyvä.

Ps. 54:6 (KR33/38)

Vieras

#18163 Miksi shamaanilla on rumpu? Mistä rummun saa?

31.07.2013 07:55



Rummun monotoninen rytmi muuttaa aivoaaltoja niin, että ihmisen tajunnantaso muuttuu ja hän vaipuu transsiin. Shamaanin rumpu voi olla apuhenkien asuinpaikka, voimaesineiden koti ja siihen on piirretty ehkä shamanistisen todellisuuden kartta. Rummun voi tehdä itse kursseilla, joita järjestetään ympäri Suomea esimerkiksi kansanopistoissa. Rummun voi ostaa myös musiikkiliikkeestä (kehärumpu, Remo-merkkinen).

Mikä tahansa rumpu ei ole shamaanirumpu, vaikka sen olisi tehnyt shamaanirumpukurssilla. Rumpu vaatii pyhittämisen ja tehtävälleen omistamisen. Rituaalissa rumpu esitellään neljälle ilmansuunnalla ja elementille ja vihitään käyttöön.





very...

#18164 Re: Re: Re: Re: Re: Hei, kirjoittakaa nyt vähän enemmän sitaatteja Raamatusta!

31.07.2013 08:19

#18160: very... - Re: Re: Re: Re: Hei, kirjoittakaa nyt vähän enemmän sitaatteja Raamatusta!

Jesaja 62:11
the entire earth:

Pronunciation:eh'-rets

Origin:from an unused root probably meaning to be firm
Definition:1) land, earth 1a) earth 1a1) whole earth (as opposed to a part) 1a2) earth (as opposed to heaven) 1a3) earth (inhabitants) 1b) land 1b1) country, territory 1b2) district, region 1b3) tribal territory 1b4) piece of ground 1b5) land of Canaan, Israel 1b6) inhabitants of land 1b7) Sheol, land without return, (under) world 1b8) city (-state) 1c) ground, surface of the earth 1c1) ground 1c2) soil 1d) (in phrases) 1d1) people of the land 1d2) space or distance of country (in measurements of distance) 1d3) level or plain country 1d4) land of the living 1d5) end(s) of the earth 1e) (almost wholly late in usage) 1e1) lands, countries 1e1a) often in contrast to Canaan

end(s) of the earth = maan ääri

Voiko tämän ajatella tarkoittavan Finland-ia?

mycket...

#18165 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hei, kirjoittakaa nyt vähän enemmän sitaatteja Raamatusta!

31.07.2013 08:37

#18164: very... - Re: Re: Re: Re: Re: Hei, kirjoittakaa nyt vähän enemmän sitaatteja Raamatusta! Voiko tämän ajatella tarkoittavan Finland-ia?

 

Ilman muuta. Samoin Canaan tarkoittaa Canada-aa tai Canarian saaria. Venezia on Veneen sija. Tunisia taas on Tuonen sija, koska se on Egyptistä katsoen lännen maa, jonne vainajat menivät faaraoiden aikoina.

 

 

 

 

 


Vieras

#18166 Transsitekniikoita

31.07.2013 08:49



Transsiin on monta tekniikkaa; ekstaattinen tanssi ja rytmin lyöminen reisiin / jaloilla polkien, polvikeinunta, kehon täristäminen – joista seuraa kokemukseni mukaan voimakkaampi loveen lankeamisen tai lentoon nousun kokemus, kuin ydinshamanismissa käytetystä – mutta hyvin yleisestä ja aloittelijalle turvallisesta – selinmakuusta rummutuksen aikana. Rummun tai polkemisen rytmi on avain tajunnantilan muuttumiseen, sillä se vaikuttaa aivoaaltoja stimuloivasti.

Shamaanin matkalle kutsutaan aina henget mukaan ja matkaa ei tehdä yleensä ilman omaa voimaeläintä, joka ydinshamanismin kursseilla haetaan ensimmäiseksi alisesta. Ensimmäisiä matkoja on hyvä tehdä kokeneen ihmisen avustamana, sillä matkaaminen ei ole leikin asia. Esimerkiksi Shamaaniseura ry järjestää ydinshamanismin peruskursseja ja järjestän silloin tällöin alkeiskursseja kotonani Espoossa.



Vieras

#18167

31.07.2013 08:50

Room. 1. luvussa ovat perustelut asiasta.

Vieras

#18168

31.07.2013 08:53

Jumalan sanan, Raamatun lehdiltä (Room. 1 luku ja esim. 1. Moos. 19. luku) löytyy perustelu, jos ne vaan halutaan ottaa täydestä nykyaikana.
nimi. yks waari vm 33

Vieras

#18169 Re: Re: Re: Hei, kirjoittakaa nyt vähän enemmän sitaatteja Raamatusta!

31.07.2013 09:02

#18142: - Re: Re: Hei, kirjoittakaa nyt vähän enemmän sitaatteja Raamatusta!

Jumalalle ei ole toivotonta sakkia. Kaikki me olemme vielä matkalla.

Kiitän/kiitämme Jumalaa siitä hyvästä, jota Hän on meille tehnyt ja antanut.


Vieras

#18170 Helsingin Sanomat 28.1.2007

31.07.2013 09:03




Tämä on yksi syy siihen, että kirkko on nostanut profiiliaan ottamalla voimakkaasti kantaa maallisiin asioihin. Silloin ääneen on usein päästetty juuri se vanhoillisin elin eli kirkkohallitus, joka on tehnyt parhaansa esimerkiksi sukupuolitautien puolesta.







Vieras

#18171

31.07.2013 09:14



On totta, kuten tekstimme sanoo, että Jumalan viha täyttyy. Johannes näki taivaassa seitsemän enkeliä, joilla oli seitsemän viimeistä vitsausta. Niillä Jumala rankaisee jumalatonta maailmaa. Nämä vitsaukset olivat paiseet, meren muuttuminen vereksi, jokien ja lähteiden muuttuminen vereksi, auringon paahde, pedon valtakunta pimenee ja he pureskelevat kielensä rikki tuskissansa, koko maanpiirin kuninkaat nousevat sotaan Kristusta vastaan ja lopulta tulee maailman loppu. Kaikissa näissä vaiheissa seurakunta varjeltuu taivaan autuuteen, mutta jumalattomat kokevat Jumalan vihan ja hänen tuomionsa. Kysymyksessä ovat hengelliset taistelut, joista Ilmestyskirja kertoo vertauskuvin. Paha nostattaa kannattajansa kaikkea sitä hyvää vastaan, joka on lähtöisin Jumalasta. Tulee harhaoppeja, hyökätään puhdasta evankeliumia vastaan, hylätään totuus, luovutaan myös ulkonaisesta moraalista ja maallinen lainsäädäntö kääntyy tarkoitustaan vastaan suojaamaan ja edistämään pahaa. Mutta kaikki tämä tuottaa tuskaa kannattajilleen eikä anna heille sisäistä lepoa eikä rauhaa.

http://www.luterilainen.com/index.php?option=com_content&task=view&id=153&Itemid=30


Vieras

#18172 Mitä muita välineitä shamaani käyttää?

31.07.2013 09:19




Shamaani voi puhdistaa tilan suitsukkeilla. Perinteisesti intiaanit ovat käyttäneet salviaa ja nykyään moni käyttää olibaanihartsia. Suomessa hyvin käy esimerkiksi mänty tai kuivatut luonnonkasvit, joiden symboliikka tuntuu sopivalta. Helistintä käytetään henkien kutsumiseen. Tuli sytytetään aina istunnon tai rituaalin aluksi tuomaan uudistavaa lämpöä. Tähän tarkoitukseen käy nuotio tai kynttilä. Muita rituaalivälineitä voi tarpeen mukaan soveltaa ja valmistaa itse. Monelle kertyy ajan kuluessa kaikenlaista pyhää esineistöä aina juomasarvesta suitsuketelineeseen ja rituaaliveitseen, jolla leikataan tarvittavat oksat ja yrtit. Esineitä on hyvä käsitellä huolella ja arvokkaasti, niihin kertyy ajan kuluessa lisää voimaa.






Vieras

#18173 Re:

31.07.2013 09:52

#18132: -

Pienenä tarkennuksena, että tuo #18132 liittyy tähän #18117 -asiaan.

Myös #18119 ja #18124 liittyvät läheisesti samaan asiaan.

Kyseisissä kohdissa Raamatussa (tarkoitan tässä #18117, #18119 ja #18124 -kirjoitusten viittauksia Raamattuun) Jumala ottaa itse kantaa pohdintaamme Jumalan olemassaolosta vastaten siihen ´Minä olen´.

Minulle ja teille muillekin Hän on antanut vapauden valita, haluanko vai enkö halua uskoa Häneen.


Vieras

#18174 Re: Re:

31.07.2013 10:05

#18173: - Re: Jumala ottaa itse kantaa pohdintaamme Jumalan olemassaolosta vastaten siihen ´Minä olen´.

 

Ihanko totta? Tämähän on täysin uutta tietoa. Missäs se henkiolento näin sanoi ja keiden kuullen? Onko tallenteita saatavissa?

 

 

 

 


Vieras

#18175 Re: Re: Re:

31.07.2013 10:11

#18174: - Re: Re:

Juuri sinua tarkoitin, että uskoako vai ei... Siis vapaaehtoinen valinta sinulle. Eikös näin.