Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

fundis

#13846 Re: Re: Re: Sullekin tiukkapipo

19.05.2013 10:51

#13845: - Re: Re: Sullekin tiukkapipo

Kiitos :) kuin myös!

Onko täällä turhautuminen nostattanut 'raivoa', kun ei me fundikset millään käännytä puoltamaan sukupuolineutraalia avioliittolakia? Ja aina vain perustetaan mielipiteemme Raamattuun!

 

Vastaukset

veryxyl

#13847 Re: Re: Re: Re: Sullekin tiukkapipo

2013-05-19 11:01:52

#13846: fundis - Re: Re: Re: Sullekin tiukkapipo 

 

No näin on ehkä käynyt, mutta eihän se "ase" siellä tupessa mitään meinaa, kuten tuossa edellä luimme... Seurasin Jumalanpalvelusta tv:stä joka tuli Lapualta. Silloin vasta tajusin, että on myös KAATUNEIDEN muistopäivä. Eilen olikin Kyösti Kallion rukous isänmaan puolesta täällä. Sopii hyvin ajankohtaan.

Vieras

#13850 Re: Re: Re: Re: Sullekin tiukkapipo

2013-05-19 11:36:50

#13846: fundis - Re: Re: Re: Sullekin tiukkapipo 

"Onko täällä turhautuminen nostattanut 'raivoa', kun ei me fundikset millään käännytä puoltamaan sukupuolineutraalia avioliittolakia? Ja aina vain perustetaan mielipiteemme Raamattuun!"

- Näyttää tosiaan tuottavan toisille melkein ylitsepääsemätöntä tuskaa, että meitä suomalaisia on lukematon määrä jotka emme tule koskaan hyväksymään jotain sellaista, mikä selkeästi sotii Jumalan pyhää sanaa eli ilmoitusta vastaan joka Raamatusta on luettavissa.

- Muuten tuo turhautunut 'raivo' näkyy mielestäni aika hyvin noissa edellä olevissa epätoivoisen oloisissa pakkotoistoistokommenteissa, joissa yritetään väkisin tuputtaa jotain linkkiä.


Vieras

#13851 Re: Re: Re: Re: Sullekin tiukkapipo

2013-05-19 11:43:02

#13846: fundis - Re: Re: Re: Sullekin tiukkapipo

Tämän keskustelun perusteella teitä on n. tusina ja loput hupuja, takuja ja tuksuja!. Allekirjottajienne määräähän on jopa Seta, anteeksi Sea kommentoinut näin:

"Vetoomuksen nimiä läpikäydessäni olen huomannut, että monet ovat allekirjoittaneet adressin kaksi kertaa, jotkut jopa useammin. Moderaattorina poistan tuplanimiä lähiaikoina, samoin kuin asiattomia ja vääriä allekirjoituksia. Kaikesta tästä aiheutuu turhaa vaivaa, joten pyydän, että jokaisella on vetoomuksessa vain yksi allekirjoitus. Poistan lähiaikoina myös niiden nimet, jotka ovat sitä yksityisviesteissä erikseen pyytäneet.

Jari Sippola
tiedotussihteeri
Suomen Evankelinen Allianssi
www.SuomenEA.fi"

 

Kas kummaa kun noin syntinenkin asia kuin facebook kelpaa tälle hihhulijoukolle! Mutta onhan täällä nyt tämäkin:

Tukiaisten sisaruksilta koirat pois -adressi