Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#11876 Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan.

28.04.2013 15:45

#11874: - Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan.

Jahas.. luupataan sitten taas kerran.. vaikka tuskin tämäkään kerta kilauttaa mitään kelloja.

 

Näin kristityt peittävät veritekonsa jälkiä ja tuputtavat uskontoaan muille. Otettu Vartiotorni-lehdestä No: 1984/5.

 

1. Jaetaan hyväntekeväisyyttä ja toistetaan ihmisten syntisyyttä. Perinteinen aivopesun keino.

2. Jaetaan/luvataan pääsyä taivaaseen kuoleman jälkeen. Asiassa jätetään tarkoituksella pois tieteellinen fakta että kuoleman jälkeen ei ole elämää.

3. Kristillisissä historiankirjoituksissa jätetään erittäin vähälle huomiolle/huomiotta se fakta, että ristiretkien aikana tapettiin enemmän ihmisiä kuin toisessa maailmansodassa suhteessa sen ajan väkilukuun."

4. Julistetaan kaikki eri mielipiteen omaavat syntisiksi ja sairaiksi.

5. Istutetaan ihmisten mieleen ajatus mielikuvitusolennosta joka ohjaa koko planeettaa. Tämän avulla heikkomielisimpiä voidaan manipuloida vihamielisiksi pappien ja katusaarnaajien luomilla mielikuvilla toisinajattelijoita vastaan.

6. Kaiken tieteellisen faktan voi kumota vain sanomalla "Jumala vain testaa uskoasi."

7. Hoetaan kaikkia toisinajattelijoita sairaiksi ja mielenvikaisiksi, jotta näiden henkinen voima murentuisi.

8. Ei puhuta noitavainoista julkisesti. Se on huonoa PR:ää kirkolle.

9. Jos kirkon vastustajissa ilmenee mielenvikaisia, leimataan koko joukko sellaisiksi. Jos kirkon riveissä ilmenee mielenvikaisuutta, haudataan asia eikä puhuta siitä enää koskaan.

10. Poimitaan Raamatusta vain ne osat, jotka sopivat tarkoituksiimme kyseisessä tilanteessa, jätetään muu kirja ja sen käskyt huomiotta."

 

Ja kappas, aika virallisen näköinen kristillisdemareiden puoluelinjaus vuodelta 1984.

 

taku

#11877 tiedotus

28.04.2013 15:47

Mainittakoon että olen aateliskalenterissakuulun Granfeldin sukuun jossillä nyt on jotain merkitystä.Kerron tämän siksi että eräillä tuntuu olevan sellainen käsitys että kyseessä olisi oma katkeruus siitä etten olisi kyseisessä kalenterissa.Minulle sinänsä on samantekevää kukasielläkalenterissa on.Otin tämän esimerkiksi koska ilmeisestitälä aloitteella tähdätään nsmuodollseen tasa-arvoon. Minustaon syytä erottaa kaksi käsitettä käytännön tasa-arvo ja muodollinen tasa-arvo.Käytännössä homot ovat jo tasa-arvoisia heteroparien kanssa mutta he haluavatmyös muodollisen tasa-arvon.Yritän osoittaa että kyse on väkisin väännetystä tasa-arvo-ongelmasta. Tärkeä kysymys on riittääkö että ihmiset ovat käytännössä tasa-arvoisia vai pitääkö mennä siihen että haetaan muodollita tasa-arvoa ja yritetään kehittää väkisin kaiken mailman ongelmia.Aateli ja tämä avioliittolaki ovat hyvin samankaltaisia juttujasikäli etä kummallakaan ei ole käytännön merkitystä. Jos tavoitteena on muodollisesti tasa-arvoinen yhteiskunta olisi epäloogisa vaatia "tasa-arvoista" avioliittoa ja jättääaateli rauhaan.Otetaanpa toinen esimerkki
Kutentiedämmeyhteiskunnassa täysi-ikäisyyden raja on 18-vuotta.Jos olet syntynyt 28.4.1995 täytät tänään 18-vuotta ja olet täysi-ikäinen.Riippumattamihin kellon aikaan oletsyntynyt saat aikuisen oikeudet klo 12.yöllä.Jos toinen on syntynyt klo 16 ja toinen klo 19 se tarkoittaa että toinen on joutunut olemaan alaikäinen kolme tuntia kauemmin kuin toinen.Miksi tälläinen epätasa-arvo hyväksytään?Vastaus on että siksi ettei sillä olemitään käytännön merkitystä.Tässäkin on kysesamanlaisestamuodollisesta epätasa-arvosta kuin avioliittolaissa.Yhtä järkevää olisi vaatia että oltaisiin tarkkoja kellon aikojen suheen ja katsottaisiin sekuntti kelosta milloin kukakin on sekunnilleen täysikäinen.Ehdotanettä vihreä alkavat kiinnittääsamanlaista huomiota tähän ongelmaanonhan kyse täysin yhtä suuresta ongelmasta
VÄÄRÄN TIEDON LEVITTÄMISTÄ

#11878 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan.

28.04.2013 15:48

#11876: - Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan. 

 

OIKAISU: Vartiotorni lehti on Jehovantodistajien lehti. Jehovantodistajat eivät ole kristittyjä.
veritas

#11879 Re: Re:

28.04.2013 15:51

#11854: - Re:  

Voimme noudattaa Paavalin neuvoa, eli  1.kirje Timoteukselle, 3.luku, 2.jae : "Niin tulee siis seurakunnan kaitsijan olla nuhteeton, yhden vaimon mies, raitis, maltillinen, säädyllinen..."  Paavalin neuvo koskee seurakunnan paimenta, mutta sopii se muillekin seurakunnan miehille. Toki on mahdollista olla naimatonkin, eihän ole pakko mennä naimisiin.

Daavid ja Joonatan olivat kumpikin naimisissa naisen kanssa. Tuskin heillä oli homosuhdetta keskenään, sillä siitä oli Israelissa määrätty yksiselitteinen rangaistus, eli kuolema : 3 Mooseksen kirja 20.luku, jae 13.


Vieras

#11880 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan.

28.04.2013 15:53

#11876: - Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan. 

Ei vieläkään selvinnyt mikä on Guide-lehdessä 1987 julkaistun  ("The Overhauling of Straight America” by Marshal E. Kirk) homoliikkeen ohjelmajulistuksen lähdearvo?

Ei myöskään selvinnyt miten tuo Jehovan todistajien Vartiotorni-lehdestä otettu juttu liittyy asiaan?

Malla

#11881 Re: Re: Re: Arvokeskustelun avaus

28.04.2013 15:53

#11866: taku - Re: Re: Arvokeskustelun avaus

Suomalainen yhteiskunta on muuttunut lähes pelkästään huonompaan suuntaan.Ennen sotia Suomi oli nykytilanteeseen verrattuna lähes paratiisi.

 

No aivan satavarmasti. Ennen sotia esim. homoseksuaalisuus oli rikos. Vasenkätiset pakotettiin oikeakätisiksi ja pakkosteriloinnit olivat arkipäivää. Suomalaisten elin- ja koulutustaso oli todella alhainen nykyisen verrattuna. Silloin elettiin vielä impivaaralaisittain kirkon, tehtaanpatruunan ja suojeluskunnan nuhteessa.


Vieras

#11882 Re: Re: Re: Re: Re: Re: tässä on järkee.

28.04.2013 15:53

#11873: - Re: Re: Re: Re: Re: tässä on järkee.

"Markku Salon mukaan narsistiselle häiriölle on ominaista manipulointikyky, mutta jos narsisti ei saa toista alistumaan tahtoonsa hyvällä, hän pyrkii siihen pahalla: uhkailuin, painostaen, tekemällä rikosilmoituksia, valituksia ja kanteluita.[15] Hänellä on myös tyypillistä luoda itselleen hovi, jonka hän pitää tyytyväisenä muun muassa lahjonnalla. Hovista pois jäävä tai joutuva joutuu aina vainon kohteeksi.[16] Salon mukaan narsistille tyypillinen temmellyskenttä on tuomioistuinlaitos ja muut siihen liittyvät viranomaiset kuten poliisi.[17] Viranomaiset ovat narsismihäiriöisille väline oman tahdon läpi viemiseen, siksi he käyttävät viranomaiskanavia normaalia enemmän. Häiriöinen pystyy kehittämään riidan yksinkin kehittämällä näennäisiä ongelmia voidakseen kontrolloida toista. Hän kerää oikeudenkäynteihin valtavasti aineistoa, ja hän on hyvin taitava selittämään ja luomaan omia totuuksia ja hankkimaan näennäisnäyttöä. Hänen on saatava voittaa kulloinenkin peli ja säilytettävä näin ylivertaisuuskuvitelmansa keinoja kaihtamatta. Häiriöinen voi kohdistaa vastapuoleen aina uusia oikeudenkäyntejä entisten päätyttyä. Ensisijainen tavoite on vastapuolen nujertaminen[18][19]

Johtamisen ja organisaatioiden professori Pauli Juudin mukaan työpaikoilla on pahana ongelmana narsistinen johtaja, joka kokee olevansa itse koko organisaatio ja pyrkii nousemaan muiden yläpuolelle."

 

http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Narsismi

Homot ja hyväksikäyttäjät erotettava kirkoista

#11883 Re:

28.04.2013 15:54

#11869: -  

 

Tahallista syntiä tekevät kuten mm. homot on erotettava kirkoista. Raamattu käskee erottamaan nämä kauhistusten tekijät keskuudestaan, mutta mitä kirkko tekee? Jopa piispoina on näitä haurendentekijöitä!

Vieras

#11884 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan.

28.04.2013 15:55

#11878: VÄÄRÄN TIEDON LEVITTÄMISTÄ - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan.

Jehovan todistajien salaisen strategian kohta 4 hieman muunneltuna.

Miksi piilottelet jehovantodistajataustaasi? Totuus on tullut julki.


Vieras

#11885 Re: Re: Re: Re: Arvokeskustelun avaus

28.04.2013 15:55

#11881: Malla - Re: Re: Re: Arvokeskustelun avaus 

 

Sterilointi ei auta homouteen, koska homous on itse valittu perversio.

Vieras

#11886 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan.

28.04.2013 15:57

#11880: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan.

Guide-lehdellä ei ole lähdearvoa.

Vartiotorni-lehdellä sen sijaan on, koskapa siinä kuvatut ideat on sellaisenaan salaa kopioitu kristillisdemokraattien linjauksiin ja sen pilkuntarkkaa toteuttamista voidaan nähdä tälläkin foorumilla. Miksi kristityt valehtelevat ja kiistävät selvät yhteytensä jehovapropagandaan?


Vieras

#11887 Re: Re:

28.04.2013 15:58

#11883: Homot ja hyväksikäyttäjät erotettava kirkoista - Re:  

 

Homoilla on oma raamattunsa kuten Jehovan todistajillakin.

Vieras

#11888 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan.

28.04.2013 16:00

#11886: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan. 

Miksi Guide-lehdessä 1987 julkaistun  ("The Overhauling of Straight America” by Marshal E. Kirk) homoliikkeen ohjelmajulistuksella ei ole mielestäsi lähdearvoa?


Vieras

#11889 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tässä on järkee.

28.04.2013 16:01

#11882: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: tässä on järkee.

Tässä jälleen paraatiesimerkki sairausleimoilla keskustelusta. Kun asia-argumentit loppuvat, niin tämä sama kristityksi itseään nimittävä poloinen joutuu turvautumaan tuntemattomien ihmisten diagnosointiin. Nauran nykyään ääneen ja linkkaan FB-chattiin tämän kaverin onnettomat debattisutaisut, niin infantiileiksi hänen ilmaisunsa on kutistunut.

No, eiköhän hän kohta keksi jotakin "uutta ja raikasta", esim. pedofilian esiasteudesta huutamista tai keuhkoamista siitä, miten hän "allekirjoitti" kansalaisaloitteen vaikka hänelle valehdeltiin sen sisällöstä (hän on ilmoittanut haluavansa vetää kannatuksena pois, odottelen tässä että saisin häneltä kuvankaappauksilla varustettua infoa asian etenemisestä, mutta hiljaista on ollut).


Vieras

#11890 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan.

28.04.2013 16:02

#11888: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan.

Onko mielestäsi Vartiotorni-lehden ohjelmajulistuksella lähdearvoa tässä keskustelussa?


Vieras

#11891 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan.

28.04.2013 16:03

#11878: VÄÄRÄN TIEDON LEVITTÄMISTÄ - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan.

Voiko oikean tiedon nasevammin ilmaista! Revipä "jahas- ja kappas- viestittäjä tästäkin huumoria! Odotamme mielenkiinnolla.


Vieras

#11892 Re: Re: Re:

28.04.2013 16:04

#11887: - Re: Re:

Ai niin, tässä myös yksi tämän narsismileimoja jakelevan mielijankutuksista. Homoilla on oma raamattu! Kaikki maailman homot käyttävät omaa ja samaa homoraamattua! Praise the lord.

Kun hänen kanssaan koettaa keskustella aiheesta, hän häviää paniikissa takavasemmalle ja huutele sitten hätäisesti jotakin narsismista ja polkee vielä kiukkuisesti jalkaansa ennen kuin pakenee paikalta.


Vieras

#11893 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan.

28.04.2013 16:05

#11890: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan. 

Miksi et vastannut kysymykseeni miksi Guide-lehdessä 1987 julkaistun  ("The Overhauling of Straight America” by Marshal E. Kirk) homoliikkeen ohjelmajulistuksella ei ole mielestäsi lähdearvoa?


Vieras

#11894 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan.

28.04.2013 16:05

#11891: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan.

Koetatte piilottaa ja väistellä ilmeisiä ja nyt julkitulleita kytköksiänne jehovantodistajiin. Miksi valehtelette? Totuus teistä ja propagandakampanjastanne on tullut nyt julki.


Vieras

#11895 Re: Re: Re:

28.04.2013 16:05

#11879: veritas - Re: Re:

Huomaanpa, että tulkitset Raamattua, et lue sitä niin kuin sinne on kirjoitettu, Paavalin teksti on yksiselitteisesti seurakunnan kaitsijoita koskeva. Siitä on johdettu myös katolisen ja ortodoksipapin siviilisäätysäännöstöt, joskin ne ovat keskenään erilaiset. Siinä ei kuitenkaan puhuta sanaakaan maallikkojen avioliittosäännöksistä. Samoin Daavidin ja Joonatanin tilanteesta esität vain tulkinnan, et mitään varmaa. Abrahamin, Jaakobin ja Daavidin jalkavaimoista vaikenet kokonaan.

Demonstroit tällä tekstilläsi loistavasti sen, kuinka fundamentalistit väittävät lukevansa Raamatusta selkeän yksiselitteistä pyhää totuutta, mutta todellisuudessa vääntävät ja vääristelevät merkityksiä ihan oman, peräkylän asenteisiin perustuvan teologian tarpeisiin. Täällä ei voi tehdä niin kuin islamilaisissa maissa, joissa imaami tulkitsee Koraanin totuuksia mielensä mukaan lukutaidottomille ihmisille. Sen takia uskonlahkoissa on "Raamattutunteja", joissa varmistetaan, että väki varmasti lukee tekstiä uskonjohtajan antamat laput silmillään.

jumalattomat pysyvät jumalattomina

#11896 Re: Re:

28.04.2013 16:05

#11883: Homot ja hyväksikäyttäjät erotettava kirkoista - Re:  

 

Homouden hyväksyjät ja pedofiilit soluttautuvat kirkkoihin tuhotakseen seurakunnat. Temppelissä on hävityksen kauhistus: DAN 12:7 Ja minä kuuntelin pellavapukuista miestä, joka oli virran vetten yläpuolella, ja hän nosti oikean ja vasemman kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen kauttansa, joka elää iankaikkisesti: "Siihen on vielä aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa. Ja kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut, silloin nämä kaikki täyttyvät." 12:8 Ja minä kuulin, mutta en ymmärtänyt, ja minä sanoin: "Herrani, mikä on oleva näitten päätös?" 12:9 Niin hän sanoi: "Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti. 12:10 Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät. 12:11 Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää.

Vieras

#11897 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan.

28.04.2013 16:06

#11893: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ettei totuus pääse unohtumaan.

Koska siihen on vastattu arviolta miljoona kertaa tässä samassa adressiketjussa. Laitapa Googleen komento site:http://www.adressit.com/keskustelu/43200 ja hakusanaksi jokin sopiva sanayhdistelmä tuosta "GAID"-lehdestä.


Vieras

#11898 Re: Re: Re:

28.04.2013 16:07

#11896: jumalattomat pysyvät jumalattomina - Re: Re:

Heh heh, tässä hän nyt hienosti toteutti minuutti sitten antamani profetian pedofiliakohkaukseen siirtymisestä.


Vieras

#11899 Re: Re:

28.04.2013 16:07

#11883: Homot ja hyväksikäyttäjät erotettava kirkoista - Re: Tahallista syntiä tekevät kuten mm. homot on erotettava kirkoista.

 

 

Siitäpä sitten toimeen vain. Tätä kirkon jäsenistön puhdistusta voidaan hoitaa KD:n puoluetoimistosta ja hieman myös virkatyönä Sisäasiainministeriöstä niin kauan, kun Päivi Räsänen on ministerinä.


Vieras

#11900 Re: Re: Re: Re:

28.04.2013 16:11

#11892: - Re: Re: Re:  

 

Homot kieltävät syntinsä vetoamalla homoraamattuun. Siksi heidän syntinsä pysyy: Johanneksen evankeliumi: 9:41 Jeesus sanoi heille: "Jos te olisitte sokeat, ei teillä olisi syntiä; mutta nyt te sanotte: 'Me näemme'; sentähden teidän syntinne pysyy."