Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11882 Re: Re: Re: Re: Re: Re: tässä on järkee.

28.04.2013 15:53

#11873: - Re: Re: Re: Re: Re: tässä on järkee.

"Markku Salon mukaan narsistiselle häiriölle on ominaista manipulointikyky, mutta jos narsisti ei saa toista alistumaan tahtoonsa hyvällä, hän pyrkii siihen pahalla: uhkailuin, painostaen, tekemällä rikosilmoituksia, valituksia ja kanteluita.[15] Hänellä on myös tyypillistä luoda itselleen hovi, jonka hän pitää tyytyväisenä muun muassa lahjonnalla. Hovista pois jäävä tai joutuva joutuu aina vainon kohteeksi.[16] Salon mukaan narsistille tyypillinen temmellyskenttä on tuomioistuinlaitos ja muut siihen liittyvät viranomaiset kuten poliisi.[17] Viranomaiset ovat narsismihäiriöisille väline oman tahdon läpi viemiseen, siksi he käyttävät viranomaiskanavia normaalia enemmän. Häiriöinen pystyy kehittämään riidan yksinkin kehittämällä näennäisiä ongelmia voidakseen kontrolloida toista. Hän kerää oikeudenkäynteihin valtavasti aineistoa, ja hän on hyvin taitava selittämään ja luomaan omia totuuksia ja hankkimaan näennäisnäyttöä. Hänen on saatava voittaa kulloinenkin peli ja säilytettävä näin ylivertaisuuskuvitelmansa keinoja kaihtamatta. Häiriöinen voi kohdistaa vastapuoleen aina uusia oikeudenkäyntejä entisten päätyttyä. Ensisijainen tavoite on vastapuolen nujertaminen[18][19]

Johtamisen ja organisaatioiden professori Pauli Juudin mukaan työpaikoilla on pahana ongelmana narsistinen johtaja, joka kokee olevansa itse koko organisaatio ja pyrkii nousemaan muiden yläpuolelle."

 

http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Narsismi

Vastaukset


Vieras

#11889 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tässä on järkee.

2013-04-28 16:01:58

#11882: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: tässä on järkee.

Tässä jälleen paraatiesimerkki sairausleimoilla keskustelusta. Kun asia-argumentit loppuvat, niin tämä sama kristityksi itseään nimittävä poloinen joutuu turvautumaan tuntemattomien ihmisten diagnosointiin. Nauran nykyään ääneen ja linkkaan FB-chattiin tämän kaverin onnettomat debattisutaisut, niin infantiileiksi hänen ilmaisunsa on kutistunut.

No, eiköhän hän kohta keksi jotakin "uutta ja raikasta", esim. pedofilian esiasteudesta huutamista tai keuhkoamista siitä, miten hän "allekirjoitti" kansalaisaloitteen vaikka hänelle valehdeltiin sen sisällöstä (hän on ilmoittanut haluavansa vetää kannatuksena pois, odottelen tässä että saisin häneltä kuvankaappauksilla varustettua infoa asian etenemisestä, mutta hiljaista on ollut).