Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Valheella on lyhyet jäljet

#11026 Re: Homous on pedofilian esiaste.

22.04.2013 09:10

#11025: LAPSIA EI HOMOILLE. - Homous on pedofilian esiaste.

Ikävä huomata, kuinka Pelastakaa Lapset ry:stä levitetään valheellista tietoa. Oikeaa tietoa järjestön toiminnsta voi lukea sivuilta http://www.pelastakaalapset.fi/

Pelastakaa lapset.

#11027 Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

22.04.2013 09:35

#11026: Valheella on lyhyet jäljet - Re: Homous on pedofilian esiaste.

Lapsia tulee suojella kaikelta, joka tuhoaa lapsen kasvua ja kehitystä. Adoptointi homouteen tulee kieltää lailla ja Pelastakaa lapset ry: n on tehtävä kaikkensa, jotta lapset eivät joutuisi moraallittomien ihmisten kasvatettavaksi.

 

päivi

#11028 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

22.04.2013 09:55

#11019: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Heippa! Kyllä teit perusteellisen selvityksen  -  Eiköhän siitä nyt selviä, jos on selvitäkseen.


Vieras

#11029 Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

22.04.2013 09:57

#11027: Pelastakaa lapset. - Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

Äläpä puhu yhdistyksen suulla; kiihen sinulla ei ole mitään valtuuksia.

 

Adoption myöntämisestä vastaavat sosiaalivirainomaiset tapauskohtaisesti.


Vieras

#11030

22.04.2013 10:13

Avioliitto on ainoastaan miehen ja naisen välinen liitto.
Olkinukke itsellesi

#11031 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgo 92. Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto!

22.04.2013 10:48

#11000: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgo 92. Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto!

Klassinen, mutta alkeellinen väistö, kiinnität huomiota siihen, mikä on erilaista ja pois siitä, mitä rinnastuksella tarkoitettiin. Vaikka tämä tuntuu typerältä, tarvittanee siis jälleen rautalankaa:

Analogioissani yhteinen tekijä on se, että jollekin ryhmälle saavutettuja etuja ei haluttaisi antaa niistä eduita vielä nauttimattomille ryhmille. Samoin avioliitto antaa samalla hujauksella sellaiset oikeudet heteroille, joita ette täysimittaisena haluaisi homoille, ettei avioliitto tahriintuisi. Niihin kuuluu myös se, että liiton nimikkeestä ei saa tulla sellaisenaan diskriminoiva.


Vieras

#11032 Re:

22.04.2013 10:51

#11013: -

no ainakaan ei paljon homoavioliitosta. ...paitsi sen, että aidsin riski vähenee, kun liitot saadaan ajatuksenkin tasolla pysyvimmäksi.


Vieras

#11033

22.04.2013 11:24

Onko kellään tietoa, mitä tarkoitusta varten tämä adressi on aloitettu?
Pelastetaan toki - sinulta

#11034 Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

22.04.2013 11:51

#11027: Pelastakaa lapset. - Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

Pelastakaa lapset ry kyllä tekee paljonkin lapsia auttaakseen. Siksi se tekee myös rasisminvastaista työtä ja on selkeästi ottanut kielteisen kannan myös seksuaaliseen suuntaukseen perustuvaan syrjintään. Pelastakaa lapset ry kun haluaa tukea myös nuorten kasvua ja myös siinä tapauksessa, että he kokevat olevansa homoseksuaaleja. Järjestö selvästi haluaa suojella lapsia ja nuoria sinun kaltaistesi ihmisten vihapuheilta ja syrjinnältä, mutta ei todellakaan tuomitse homoseksuaalisuutta! Jos vielä aiot vääristellä totuutta Pelastakaa lapset ry:n toiminnasta, ilmoitan sinusta heille suoraan. Myös poliisille, sillä syyllistyt jatkuvasti kiihottamiseen kansanryhmää vastaan, joka on rikoslain mukaan rangaistava teko. Pelastakaa lapset ry:kin on erikseen maininnun ko. rikoslain kohdan (alla).

Tässäpä pari lainausta Pelastakaan lapset ry:n oppaasta "r-sana: kirja rasismista ja siihen puuttumisesta":

"Tämänhetkinen yhteiskunnallinen ilmapiiri sallii rasistisia lausuntoja ja kannanottoja. Rasismi- ja vihakirjoittelun määrä on kasvanut erityisesti verkossa, mikä näkyy myös nuorten suosimissa verkkoympäristöissä.---

Nuorisotoiminta, joka ottaa huomioon rasisminvastaisuuden, mahdollistaa nuorelle turvallisen tilan tulla, olla, osallistua ja vaikuttaa. Tämä luo pohjaa ilmapiirille, jossa jokainen hyväksytään omana itsenään niin pitkälle kuin tämä oleminen ei loukkaa kenenkään muun vastaavaa oikeutta.---

Kasvattajille suunnattu koulutus pyrkii tuomaan näkyviin sisäistetyt asenteet ja iskostuneet ennakkoluulot, jotka synnyttävät tai vahvistavat syrjiviä toimintamalleja. Syrjintä voi kohdistua esimerkiksi sukupuoleen, etnisyyteen, ihonväriin, seksuaaliseen suuntautumiseen tai vammaisuuteen.---

Rikoslain 11 luvun 10 §:ssä säädetään että se, ”joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alku- perän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.---

Yhdenvertaisuus on ihmisten tasaveroista kohtelua kansalaisuudesta, etnisestä alkuperästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, iästä, sukupuolesta, vammasta tai muista yksittäiseen henkilöön liittyvistä piirteistä huolimatta. Yksinkertaisimmillaan yhdenvertaisuus on erilaisuuden hyväksymistä ja toisen ihmisen kunnioittamista sellaisena kuin hän on. Ihmisillä tulee olla yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua, kehittyä ja saada palveluita."

http://pelastakaalapset-fi-bin.directo.fi/@Bin/7fbd547ee1644155914cf5b85df2f2b1/1366630505/application/pdf/638074/R-sana%20-kirja%20rasismista%20ja%20siihen%20puuttumisesta.pdf

 


Vieras

#11035 Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

22.04.2013 12:23

#11034: Pelastetaan toki - sinulta - Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

Eiköhän seksuaalisen suuntautumisen hyväksymisen ja homoavioliittojen hyväksyminen ole kaksi aivan eri asiaa!


Vieras

#11036 Re:

22.04.2013 12:23

#11033: -

Tämä on kristillisen liiton viimeinen oljenkorsi kansalaistoiminnan puolella, kun sen taktikointi homojen ihmisoikeuksia vastaan epäonnistui hallitusneuvottelukiristyksen jälkeen massiivisen suosion saaneen tasa-arvoinen avioiliitto-aloitteen takia. Toki he yrittävät jarruttaa asiaa eduskunnassakin, mutta tällä adressilla yritetään luoda kuva, että vastustus olisi myös hirmuista. Ei taida onnistua, allekirjoittajien määrä ei yltäne vakuuttavalle tasolle. Puolue on hankkeesta hieman häpeissään ja yrittää piilotella osuuttaan SEA-järjestön taakse.


Vieras

#11037 Re: Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

22.04.2013 12:38

#11035: - Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

Selväksi tuli ainakin, että Pelastakaa lapset ry näkee lapsia uhkaavat asiat hyvin eri suunnilla kuin homoavioliitossa. Teksti viittaa vahvasti siihen, että uhkia, jotka vaarantavat erilaisten lasten psyykkisen kasvun, nähdään ahtaasti uskonnollisissa tai muuten taantumuksellisissa piireissä.

 

(Taantumuksellinen = henkilö, joka haluaa kehityksen kulkevan yksioikoisesti jotain sellaista tilaa kohti, joka on vallinnut joskus ennen)


Vieras

#11038 Re: Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

22.04.2013 12:53

#11035: - Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

Eivät ne sinänsä ole eri asioita, sillä jos todella hyväksyy homoseksuaalit, eli pitää heitä aivan yhtä arvokkaina ihmisinä kuin heteroseksuaaleja, siis yhdenvertaisina eli tasa-arvoisina niin silloin hyväksyy myös sen, että heillä on samat oikeudet kuin heteroseksuaaleilla. Muunlainen "hyväksyntä" on pelkkää sanahelinää ja oman kuvan kiillotusta. On aivan turha sanoa, että hyväksyn kyllä homoseksuaalit, mutta en kannata heidän tasa-arvoisuuttaan. Ihan kuin sanoisi, että hyväksyn kyllä mustaihoiset, mutta en sitä, että heidät päästetään valko-ihoisten kanssa samaan kouluun. Tällainen ei ole hyväksymistä, eikä tasa-arvoa, se on syrjintää. Ei hyväksyntä ole sitä, että antaa armollisesti luvan jollekulle olla olemassa, mutta ei anna hänelle samoja oikeuksia, mitä itsellä on.

En aio väittää mitään Pelastakaa lapset ry:n kannasta asiaan. Se ei ole järjestö, jolla varsinaisesti olisi tasa-arvoisen avioliittolain kannalta mitään tekemistä. Kirjoitin vastineen siksi, että kirjoittaja, jolle vastasin, oli ottanut oikeudekseen kertoa, että järjestö vastustaa tasa-arvoista avioliittolakia. Itse katson, että Pelastakaa lapset ry on ottanut ei-syrjivän kannan suhteessa seksuaalisiin vähemmistöihin siteeraamalla yhdenvertaisuuslakia (joka kieltää kaikenlaisen syrjinnän mm. seksuaalisen suuntautumisen perusteella) ja sanoutumalla irti kaikesta rasismista ja sisällyttämällä käsitteen rasismi alle myös syrjinnän sukupuolisen suuntauksen perusteella.


Vieras

#11039 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

22.04.2013 13:00

#11038: - Re: Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

Ja tässä vielä yksi lainaus Pelastakaa lapset ry:n rasisminvastaisesta oppaasta:

"Rasisminvastaisuutta, ei hiljaista suvaitsevaisuutta

jonkin asian vastustaminen voi tuntua vieraalta lähestymistavalta: helpompi olisi vain puhua yleisesti suvaitsevaisuudesta. Kirjassa paneudutaan nimenomaan rasismiin ja rasisminvastaisuuteen, sillä se on osa nuorten arkitodellisuutta. Nuoret myös itse toivovat, että puhuttaisiin mieluummin rasismis- ta ja sen vastustamisesta kuin suvaitsemisesta. Rasismi ilmenee monin eri tavoin, joten sen vastustamisen tavatkin vaihtelevat. Tarvitaan monenlaista rasisminvastaisuutta.

Nuorisotyössä ja -toiminnassa rasisminvastaisuutta on tärkeää pitää esillä erilaisten tiedotus-, koulutus- ja kilpailukampanjoiden avulla, mutta yhtä tärkeää on myös puhua ja toimia rasismia vastaan jokapäiväisessä arjessa. Rasisminvastaisuus on aktiivista rasismia tuottavien ajattelutapojen kyseenalaistamista sekä monitahoista tiedon lisäämistä rasismista ja rasisminvastaisuudesta."

Järjestö siis aivan selkeästi haluaa vastustaa kaikenlaista rasismia, joten se ei ainakaan allekirjoittaisi minkäänlaisia homoseksuaaleja leimaavia mielipiteitä, kuten alkuperäinen kirjoittaja tahtoi väittää.

 

päivi

#11040 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

22.04.2013 13:06

#11019: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

TERVE, TERVE !!     No niin ystäväni!!  Olemme kuule pillastuneet samoista kommenteista. Kelasin ne alkuun ja käytin laatimaasi kirjoitusta.

Reippaasti lyhentäen  viestiketjun alkua:       Teksti valitettavasti  hajoaa tuossa vaiheessa kun painaa nappia   ! On työläs                                                                                lukea!

Alkuna oli  10878  Ei mitään uutta auring.........                                                                                                                                                        ...onko Jumala todella sanonut...                                                                                                                                                myös kliinisesti kuolleiden,    henkiinherätettyjen ker-                                                                                                                       tomukset vahvistavat uskoani.                                                                                                                                                                                                                                 10880  Jaha,  että elvytettiin, eikös joku lahko                                                                                                                                       yrittänyt herättää henkiin..                                  10886  Voi sinua  (n:rolle 10880)                                                                                                                                                            olen ollut ensiavussa  ja ollut monissa tilan-                                                                                                                              teissa mukana, kun esim. sydänpysähdyksen                                                                                                                            saaneita on elvytetty henkiin.....                                                                                                                                                   .

..Jatka elämän suurien salaisuuksien tutkimista.

10888  Jaha    .. minä olen se, joka on  yleensä kuolevan                                                                                                                      vierellä. Voin vahvistaa, sieltä ei palata                                                                                                                                                     vaikka kuinka rukoilisit.                                                                                                                                                                                                                         esim   10905  Väitän, että tuolla asenteella kuolevan vie-                                                                                                                     rellä olemisesi olisi kärsimystä...  ( n:rolle 10886  ja                                                                                                                                                                          10888)

10932 Vaihda kiireesti alaa.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           10...    ...jne, jne, jne                                                                                                               He etsivät tietä valoon, maassa                                                                                                                                        kyyneleiden, he saapuvat majataloon , särkyneiden

 

 

 

 

 

 

 

Lapsi etusijalle

#11041 Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

22.04.2013 13:20

#11034: Pelastetaan toki - sinulta - Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

Rikoslaissa on myös maininta lasten sekaantumiseen Eli pedofiliaan ja se on todella törkeää jos lasten kasvattajiksi hyväksytään moraalittomuudessa elävät homo parat. Ajatteleppa asiaa lasten kannalta äläkä aina työnnä aikuisten haluja etusijalle.

Lapsi tarvitsee terveet ja kestävät elämän esimerkit ja homous on kaukana siitä. Yhdenvertaisuus EI Ole sitä että hyväksytään lasten hyväksi käyttö.


Vieras

#11042 Re: Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

22.04.2013 13:45

#11041: Lapsi etusijalle - Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste. 

 

Vaan kun sinulle on sata kertaa täällä jo todistettu, että homoseksuaalisuudella ei ole sen enempää tekemistä pedofilian kanssa, kuin heteroseksuaalisuudellakaan!! Mutta sinä vain jatkat tuon valheesi toistamista? MIKSI??? Etkö ymmärrä, vai oletko oikeasti jotenkin sairas? Joka tapauksessa viestisi ovat sellaista, jotka jo ylittävät ihmisryhmää vastaan kiihottamisen rajat, joten jos et oikeasti jo lopeta, niin lupaan tehdä sinusta ilmoituksen nettipoliisille. En puhu edes omasta puolestani, sillä olen hetero ja minulla on lapsia. Mutta kärsivällisyyteni alkaa kerta kaikkiaan olla lopussa.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

22.04.2013 13:52


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

22.04.2013 13:59



Vieras

#11045 Re: Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

22.04.2013 14:09

#11041: Lapsi etusijalle - Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

Et siis ymmärtänyt, että tuossa älyflatuksessasi tulit rikkoneeksi juuri mainittua rikoslain pykälää nimittelemällä homoja pedofiileiksi :

joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alku- perän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

 

No, ei hätää, laitan asiasta nootin ylläpitoon.

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

22.04.2013 14:18


päivi

#11047 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

22.04.2013 14:19

#11043: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Voi Veljet!  näin sitä voi mennä pieleen ! -   Oli se lausahdus kyllä kaikkein  pahimman tuntunen  siinä yhteydessä, mihin sen liitin,   vaikka ethän siitä puhunut. :)            No opiksi tämä.   Kunpa vois vaan tavoittaa nuo 2 hoitajaa,  jotka todella kantavat vastuuta lähimmäisestään  tämän elämän rajan ylikin vielä.   Mutta kyllähän he tietysti ovat  saaneet ennenkin maistaa tällaista.  Surkuteltavin tietysti on ihan muualla. Siinä jää vaan hiljaa huokaamaan, Herra armahda ja avaa silmät! Paljon siunausta sullekkin! :)

tiedät...k

#11048 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

22.04.2013 14:27

#11047: päivi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Voithan kirjoittaa tälle palstalle, kyllä he varmaan tulevat lukemaan "jälki mainingit". Eilen olikin erehdysten päivä täällä.

 


Vieras

#11049

22.04.2013 14:44

Tuntemani homot, eivät onneksi ole lapsista kiinnostuneita. Avioliittokin on heille viaras asia ja niin hyvä.
Naurettava väite

#11050 Re: Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

22.04.2013 15:00

#11035: - Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste. 

 

Homoseksuuaalien aviolittoa on mahdotonta hyväksyä, koska samaa sukupuolta olevien liitto ei edes ole avioliitto. Miten sellaista voi hyväksyä, mitä ei edes ole olemassa?