Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11035 Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

22.04.2013 12:23

#11034: Pelastetaan toki - sinulta - Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

Eiköhän seksuaalisen suuntautumisen hyväksymisen ja homoavioliittojen hyväksyminen ole kaksi aivan eri asiaa!

Vastaukset


Vieras

#11037 Re: Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

2013-04-22 12:38:37

#11035: - Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

Selväksi tuli ainakin, että Pelastakaa lapset ry näkee lapsia uhkaavat asiat hyvin eri suunnilla kuin homoavioliitossa. Teksti viittaa vahvasti siihen, että uhkia, jotka vaarantavat erilaisten lasten psyykkisen kasvun, nähdään ahtaasti uskonnollisissa tai muuten taantumuksellisissa piireissä.

 

(Taantumuksellinen = henkilö, joka haluaa kehityksen kulkevan yksioikoisesti jotain sellaista tilaa kohti, joka on vallinnut joskus ennen)


Vieras

#11038 Re: Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

2013-04-22 12:53:23

#11035: - Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

Eivät ne sinänsä ole eri asioita, sillä jos todella hyväksyy homoseksuaalit, eli pitää heitä aivan yhtä arvokkaina ihmisinä kuin heteroseksuaaleja, siis yhdenvertaisina eli tasa-arvoisina niin silloin hyväksyy myös sen, että heillä on samat oikeudet kuin heteroseksuaaleilla. Muunlainen "hyväksyntä" on pelkkää sanahelinää ja oman kuvan kiillotusta. On aivan turha sanoa, että hyväksyn kyllä homoseksuaalit, mutta en kannata heidän tasa-arvoisuuttaan. Ihan kuin sanoisi, että hyväksyn kyllä mustaihoiset, mutta en sitä, että heidät päästetään valko-ihoisten kanssa samaan kouluun. Tällainen ei ole hyväksymistä, eikä tasa-arvoa, se on syrjintää. Ei hyväksyntä ole sitä, että antaa armollisesti luvan jollekulle olla olemassa, mutta ei anna hänelle samoja oikeuksia, mitä itsellä on.

En aio väittää mitään Pelastakaa lapset ry:n kannasta asiaan. Se ei ole järjestö, jolla varsinaisesti olisi tasa-arvoisen avioliittolain kannalta mitään tekemistä. Kirjoitin vastineen siksi, että kirjoittaja, jolle vastasin, oli ottanut oikeudekseen kertoa, että järjestö vastustaa tasa-arvoista avioliittolakia. Itse katson, että Pelastakaa lapset ry on ottanut ei-syrjivän kannan suhteessa seksuaalisiin vähemmistöihin siteeraamalla yhdenvertaisuuslakia (joka kieltää kaikenlaisen syrjinnän mm. seksuaalisen suuntautumisen perusteella) ja sanoutumalla irti kaikesta rasismista ja sisällyttämällä käsitteen rasismi alle myös syrjinnän sukupuolisen suuntauksen perusteella.

Naurettava väite

#11050 Re: Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

2013-04-22 15:00:46

#11035: - Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste. 

 

Homoseksuuaalien aviolittoa on mahdotonta hyväksyä, koska samaa sukupuolta olevien liitto ei edes ole avioliitto. Miten sellaista voi hyväksyä, mitä ei edes ole olemassa?