Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Lapsi etusijalle

#11041 Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

22.04.2013 13:20

#11034: Pelastetaan toki - sinulta - Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

Rikoslaissa on myös maininta lasten sekaantumiseen Eli pedofiliaan ja se on todella törkeää jos lasten kasvattajiksi hyväksytään moraalittomuudessa elävät homo parat. Ajatteleppa asiaa lasten kannalta äläkä aina työnnä aikuisten haluja etusijalle.

Lapsi tarvitsee terveet ja kestävät elämän esimerkit ja homous on kaukana siitä. Yhdenvertaisuus EI Ole sitä että hyväksytään lasten hyväksi käyttö.

Vastaukset


Vieras

#11042 Re: Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

2013-04-22 13:45:10

#11041: Lapsi etusijalle - Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste. 

 

Vaan kun sinulle on sata kertaa täällä jo todistettu, että homoseksuaalisuudella ei ole sen enempää tekemistä pedofilian kanssa, kuin heteroseksuaalisuudellakaan!! Mutta sinä vain jatkat tuon valheesi toistamista? MIKSI??? Etkö ymmärrä, vai oletko oikeasti jotenkin sairas? Joka tapauksessa viestisi ovat sellaista, jotka jo ylittävät ihmisryhmää vastaan kiihottamisen rajat, joten jos et oikeasti jo lopeta, niin lupaan tehdä sinusta ilmoituksen nettipoliisille. En puhu edes omasta puolestani, sillä olen hetero ja minulla on lapsia. Mutta kärsivällisyyteni alkaa kerta kaikkiaan olla lopussa.

Vieras

#11045 Re: Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

2013-04-22 14:09:32

#11041: Lapsi etusijalle - Re: Re: Re: Re: Homous on pedofilian esiaste.

Et siis ymmärtänyt, että tuossa älyflatuksessasi tulit rikkoneeksi juuri mainittua rikoslain pykälää nimittelemällä homoja pedofiileiksi :

joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alku- perän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

 

No, ei hätää, laitan asiasta nootin ylläpitoon.