KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Mummo
Vieras

#685 Re: yhdistys

31.01.2011 21:53

#668: Carmen - yhdistys 

Tähän keskustelussa ilmenevään viisasteluun, piikittelyyn ja ikärasismiin väsyneenä toivon todella, että vaaleihin ilmaantuisi musta hevonen!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#686 Re: Re: yhdistys

2011-01-31 22:19:40

#685: Mummo - Re: yhdistys 

Opposition väki toivottaa ainakin kaikenikäiset kissojenystävät tervetulleiksi mukaan toimintaan ilman minkäänlaista rasismia.;) Pitäisikö meidän sitten vaan antaa yhdistyksen mennä alamäkeen ja kaikki se työ, mitä olemme tehneet yhdistyksen ja kissojen eteen, antaa valua hukkaan? Olemme kissojen asialla ja meillä on jäseninä oikeuksia. Emme hyväksy tällaista käytöstä enää puheenjohtajalta ja tynkähallitukselta, vaan haluamme muutosta. Kyllä itseään saa puolustaa, kuten myös kissojen etuja,j os sitä muutoin ei osata tehdä.

Toisten kielenkäytöstä emme ota vastuuta, vaikka onhan tilanteen järkyttävyys saanut myös välillä itse kunkin mielen vihaiseksi ja silloin tulee sanottua voimakkaammin asioita kuin olisi ehkä syytä. Sekin on kuitenkin inhimillistä, eikö? Emme ole mitään orjjia, eikä kynnysmattoja, vaan tavallisia tuntevia ja ajattelevia ihmisiä, jotka satumme pitämään kissoista...

Periaatteessa hallitukseen ja puheenjohtajaksi ovat kaikki ne tervetulleita, joilla kykyjä ja halua toimia tässä ympäristössä. Nykyinen istuva hallitus ei siihen enää pysty.

Anonymous
Vieras

#688 Re: Re: yhdistys

2011-01-31 22:24:11

#685: Mummo - Re: yhdistys 

 Jos ilmestyy "musta hevonen", ei meitä Pirjon kannattajia sillä hämätä. Luuletteko, että Kanervon marionetit äänestäisivät häntä? No, sehän on  sitten hyvä.

Antaa tulla vaan. Me äänestämme Pirjoa.

Vieras
Vieras

#689 Re: Re: yhdistys

2011-01-31 23:29:41

#685: Mummo - Re: yhdistys 

 

Ikärasismia on esiintynyt molemmilla puolilla kumpaankin suuntaan. Valitettavasti. Pitää kuitenkin nähdä metsä puilta. Pirjon viaksi sitä ei ainakaan voi laittaa. Tertun kyllä..