KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Totta vai tarua

#3985 KKY vahvisti adressin mukaisen toimintalinjansa

21.04.2012 15:15


TÄNÄÄN 21.4.2012 vahvisti KKY:n nykyjohto adressin mukaisen toimintalinjansa: KKY ottaa vastaan vain löytöeläinkodeista "vapautuvia" löytökissoja!

Eri eläinsuojelutoimijoiden tapaamisessa Pälkäneellä muiden läsnäolijoiden kuullen esitetty toiminnan linjaus todistaa adressin tarpeellisuuden. Kun KKY ottaa itselleen vain ns. kadonneita lemmikkejä eli virallisesti sanoen löytöeläimiä jäävät KODITTOMAT KISSAT KKY:n toiminnasta edelleenkin pois.

Siis esimerkiksi pakkaseen.

Tämä adressi on edelleenkin AJANKOHTAINEN!

Vastaukset

Valehtelijoiden klubi

#3986 Re: KKY vahvisti adressin mukaisen toimintalinjansa

2012-04-21 20:56:38

#3985: Totta vai tarua - KKY vahvisti adressin mukaisen toimintalinjansa 

 Ihanteellista toki olisi, että yksi yhdistys/taho huolehtisi koko "kentästä". Toiminnan pirstaleisuus ja tämä harmaa, "ei-kenenkään alue" tekee kentästä todella haastavan - kiitos heikon eläinsuojelulain ja sen valvonnan!  Näitä kissojen kannalta ikäviä ja tulkinnanvaraisia katvealueita jää edelleen olemaan. Kaikki vakuuttavat olevansa "yhteisellä asialla", käytännön toimista ollaan silti haluttomia tekemään sopimuksia ja päätöksiä.  Yhdistysten omat intressit painavat vaakakupissa enemmän kuin kissojen etu. Ilman viranomaisapua ja yhdistysten välistä yhteistyötä on  toiminta rääpimistä ja epäsystemaattista.  

Nämä kaikkein hädänalaisimmat jäävät edelleen sinne navettojen alle ja metsiin. Ne tulevat liian lähelle mukavuusaluetta; ne tuottavat liian paljon vaivaa ja työtä, sekä rahanmenoa. Kuin yhteisestä, hiljaisesta sopimuksesta vaietaan ongelma kuoliaaksi.

Monesti hiljaisuus huutaa kovimmin.

 

Kun mikään ei muutu

#3987 Re: KKY vahvisti adressin mukaisen toimintalinjansa

2012-04-21 23:42:09

#3985: Totta vai tarua - KKY vahvisti adressin mukaisen toimintalinjansa 

 KKY pitää edelleen muita yhdistyksiä jonkinlaisena uhkana tai kilpailijoina. Eräskin  KKY:n edustaja väitti aivan vakavalla naamalla "ettei ihminen voi kuulua useampaan eläinsuojeluyhdistykseen". En tiedä missä laissa se on kiellettyä  -  KKY:llä lienee ihan omat lakinsa.

 Se siitä yhteistyöstä..

Kky:n toimintaan syvästi pettynyt!

#3988 Re: KKY vahvisti adressin mukaisen toimintalinjansa

2012-04-22 02:14:20

#3985: Totta vai tarua - KKY vahvisti adressin mukaisen toimintalinjansa 

Jaahas! Näköjään varovainen uskoni uuteen puheenjohtajaan on ollut vain täydellistä harhaa. Näin tosin vähän arvelinkin käyvän mutta uskalsin silti hieman toivoa muutosta toimintaan. 

Erosin mielenosoituksena yhdistyksestä ja kuten on tehnyt useampi sata muutakin jäsentä! Olen tällä hetkellä jäsenä toisessa aktiivista kissojen suojelutoimintaa tekevässä yhdistyksessä. Siellä tuntuvat kissat olevan pääasiana.

Tämä Kky:n päätös keskittyä vain löytöeläinkodeista tulleisiin kissoihin taitaa olla viimeisiä nauloja Kky:n mahtiaikoijen arkkuun. Rahaa toki on, mutta jäsenet ja tekijät kaikkoavat. Jäljelle jää siten lopulta vain rahakasa, jonka päällä hallitus makoilee aikansa kuluiksi ja kissat huutavat hätäänsä!


Vieras

#3989 Ajankohtainen vai

2012-04-23 16:57:52

#3985: Totta vai tarua - KKY vahvisti adressin mukaisen toimintalinjansa 

 Nyt on kevät ja kesä tulossa. Ei kissat ole pakkasessa, ei voi siis olla ajankohtainen?