KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Myös veronmaksaja
Vieras

/ #3830 Re: Re: Re: Kysymys 3790:lle

22.03.2012 12:05

#3829: Itse laskunsa maksava - Re: Re: Kysymys 3790:lle 

 Täällä huudellaan kissojen rahojenperään, ei "muiden". Rahat ovat teillä lainassa, ette te omista niitä. Kun Kisulla on yhtä monta toimintavuotta takanaan kuin KKY:llä, luulen tai oikeastaan tiedän sen saaneen eläinsuojelutyössä paljon merkittävää aikaan - toivottavasti Kisun ei teidän laillanne tarvitse selitellä lusmuilujaan nettipalstalla.

 Kerjuukirje se ei ollut, oli tarkoitus vain muistuttaa ahneudesta sokeita "kissaystäviä" heitä velvoittavista asioista. Rahan keräämisen lisäksi varoja on myös velvoite käyttää kohteeseen samassa suhteessa. Jos kerjuukirjeitä kirjoitellaan, niin rahoja pyydetään kissoille ei itselle. Se on se merkittävä ero KKY:een.

Olet siinä oikeassa, että Kisu tekee korkeatasoista työtä niin eettisesti kuin moraalisestikin. Rahaakin on kertynyt jo ihan mukavasti - ihan teille tiedoksi. Mikä parasta, moni kissa on saanut  Kisulta avun.

Säälittävää ja nurkkakuntaista tuo "oman pussin mukaan eläminen". Tyypillistä, ajatusrakenteeltaan kangistuneen  ikäihmisen puhetta.