KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Sanna

#2301 Re: Re: Re:

29.09.2011 15:40

#2300: - Re: Re:  

 Useita sellaisia arkoja ja kesyjä kissoja on tullut autettua uusiin koteihin tai ensikoteihin, jotka olisivat vielä edellisenä vuotena hoituneet KKY:n kautta. Ja yhden olen auttanut vihreämmille hiirestysmaillekin.

Kyllähän se herne menee nenään kun tarpeeksi provosoiden/haista p -asenteella kysymyksiä heittelee...

No turha kai täällä on kenenkään enää länkyttää. Ei tätä taida enää edes lukea kuin muutama hassu ihminen. Ja vaikka lukisikin niin ei asioita enää saada muuttumaan yhtään mihinkään KKY:n osalta. Taidanpa siis sanoa lopullisesti moro tälle adressille...


Vieras

#2302 Re: Re: Re: Re: Re: Joko on selvillä?

29.09.2011 18:12

#2293: - Re: Re: Re: Re: Joko on selvillä?

Miten ihmeessä se sinua noin kovasti kiinnostaa!?? Aiotko avustaa kenties?


Vieras

#2303 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

29.09.2011 18:19

#2292: Sivussa pysyvä - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

"Sairasta touhua koko Kisun toiminta."

Oletko mahdollisesti perehtynyt paremmin ko. yhdistyksen toimintaan, ollut mukana toiminnassa kun rohkenet sanoa noin?!?

MIstä sinä tiedät täällä olevista kommenteista kuka on kisulainen ja kuka ei kommentin kirjoittajana?!?

 


Vieras

#2304 Re: Re: Re: Re: Re: 2227 Mieti vain

29.09.2011 18:33

#2290: - Re: Re: Re: Re: 2227 Mieti vain

Tuota ..noin ... kisussa tuskin ovat niin häpeämättömiä ja törkeitä että maksattavat oikeudenkäyntikulunsa kissoille varatuilla rahoilla..niiinkuin eräät hyvin härskisti tekevät, pyyhkivät kissoilla pöytäänsä puhtaaksi.


Vieras

#2305 Re:

29.09.2011 18:36

#2297: -

No saat ihan vapaasti hävetä niin paljon kun haluat..minä häpeisin jos olisin noin sairaalloisen kiinnostunut joidenkin oikeudenkäyntikuluista...mene hevelatti käräjätalolle koko päiväksi istumaan niin saat varmaan monen istunnon käräjäkulut selville...tulet autuaaksi.


Vieras

#2306 Re:

29.09.2011 18:39

#2297: -

Saatko joitain sairaita kiksejä tuosta tivaamisesta...miten ihmeessä voi jonkun maksuasiat kiinnostaa noin sairaalloisen paljon!!! Hanki oma elämä, taitaa vaan pelottaa liikaa kun pitää elää toisten kokemuksilla.


Vieras

#2307 Re: Re: Re:

29.09.2011 18:43

#2300: - Re: Re:

Lähinnä tässä on ihmeellistä toi sun jatkuva kyselys ja outo kiinnostus toisten raha-asioista ja maksuista....onkos sulla kenties tulossa käräjät ja niissä pelko haviimisestä kuin noin paljon "hävinneen" kulut kiinnostaa?


Vieras

#2308 Re: Re: Re: Re:

29.09.2011 21:39

#2301: Sanna - Re: Re: Re:

Jos oot auttanut kissoja uuden suojelujärjestön kautta ja kisut on saanu kodin niin sitten asia on ok. Jos toi toinen ei niitä hotannu ja sää hoidit, niin mix ihmeessä valitetaan jonku tekemisiä? Eix kaikki hoida kissoja?


Vieras

#2309 Re: Re: Re:

29.09.2011 22:10

#2300: - Re: Re:

Samaa mieltä olen. Haluaisin tietää paljonko Kisu on ottanut talteen kissoja, paljonko leikkauttanut niitä, että moniko on saanut uuden kodin?

KKY:hän ilmoittaa tietääkseni kissatilanteensa vuodenvaihteessa aina.Joten heidän kannaltaan asia on tiedossa.


Vieras

#2310 Re: Re: Re: Re:

29.09.2011 23:01

#2307: - Re: Re: Re:

Miten niin jatkuva tivaaminen. Kerran oon kysyny

KKY:n jäsen ja kohta Kisunkin

#2311 Kisu on nuori yhdistys !

30.09.2011 08:56

KKY on vanha yhdistys ja sen mahdollisuudet leikkauttaa kissoja on huomattavasti paremmat kuin Kisun.

Kisu on kuitenkin OIKEA eläinsuojeluyhdistys, koska se auttaa hädänalaisimpia kissoja, mitkä KKY on hylännyt.

Vieras

#2312 Re: Re: Re: Re:

30.09.2011 09:23

#2309: - Re: Re: Re: 

liityhän jäseneksi niin saat lisää tietoa :) ja jos oot kky:n jäsen niin heidän tietonsa vuodelta 2011 tulevat olemaan täysin toisenlaisia kuin aiempina vuosina talteen otettujen kissojen osalta. muutos on tapahtunut nyt vuoden 2011 aikana jos tämä yksityiskohta on sattunut unohtumaan... hirveän paljon tietoa ei mahdu näköjään kerralla tietyillä henkilöillä tuonne pääkoppaan :):)

Tuulia

#2313

30.09.2011 13:56

Millä tavoin Kisun toiminta poikkee KKY.n toiminnasta? Moititte vaan KKY:n toimintaa ja Kisua kehutaan. Mitään konkreettista ei ole tullut esiin tai erilaista toimintaa mitä KKY:llä. Jos KKY:llä ei tehdä mitään niin mistä kirjoittajat sen tietävät? Onko joku siellä olevista kertonut jotain? KIsu puhuu avoimmuudesta, muta ei kerro kuitenkaan mitään. Moittii ja haukkuu vaan.
Miksi sekoittaa muita tähän

#2314 KISUN virallinen tiedotus jo kauan sitten

30.09.2011 14:03

#2313: Tuulia -

PJ/Kisu

#2192 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

08.08.2011 13:33

 

#2179: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...


Yhdistyksemme on perustettu toukokuussa ja ei ole ollut tietenkään osallisena mihinkään asiaan liittyen KKY:n tapahtumiin ennen sitä. Osa talven tapahtumissa osapuolina olleista ovat jäseniämme ja osa ei. Nyt yhdistyksen jäsenistö on tämän päivän luvun mukaan päälle 110 ja heistä vain osa on entisiä kky läisiä. Uudet jäsenemme eivät ole ansainneet leimaamista. Pyytäisin, että kommentoija joka viittasi viime vuoden syksyllä olleeseen KKYn tapahtumaan ei sotke yhdistystämme asiaan tai käytä sanaa Kisulaiset tässä yhteydessä. Meitä ei ollut silloin edes olemassa. Lisäksi Jaana Vuorenpää tuon tilanteen on valaissut niinkuin se meni. Meillä ei ole mitään yhdistyksenä kkytä vastaan. Päinvastoin olemme auttaneet jopa muutamaa  KKY:n kissapörssissä ollutta kissaa löytämään kodin. Yksi oli allergiatapaus kissa, jolle tarjosimme ensikotipaikan ja sittemmin uuden kodin, koska KKY:llä ei juuri sillä hetkellä ollut paikkaa kissalle. Toinen tapaus oli kun KKY:stä erotettiin ensikoteja, jossa oli vielä KKY:n hoitokissoja. Pysyvän kodin etsiminen annettiinkin KKY:stä erotetun hommaksi. Nyt sitten yhdistyksemme etsii kotia näille ressukoille, koska nämä entiset ensikodit pyysivät meitä auttamaan.  Kaikin puolin välit on siis  asiallisessa kunnossa ja toivoisin, että niitä ei pilata tai provosoida perusteettomilla heitoilla. Ennemmin toivon, että voisimme tehdä laajempaakin yhteistyötä KKYn kanssa esimerkiksi ensikotitoiminnassa. Viime kädessä näistä toki päättää yhdistyksien jäsenet, joten voin vain tosiaan toivoa erilaisia asioita.

Täällä kommentoineet ihmiset ovat yksityishenkilöitä mielipiteineen ja heillä on siihen täysi oikeus. Osa kommentoijista olen tunnistanut jäseniksemme nimen perusteella, mutta valtaosa ei kuulu (ainakaan vielä :-D ) yhdistykseemme. He eivät tietenkään edusta virallista kantaamme vaan omaavat sananvapauden niinkuin me kaikki. Yhdistyksellä ei ole mitään oikeutta suitsia ihmisten mielipiteitä ja perusteltuja mielipiteitä saa esittää kenestä vain, jos kokee sen tarpeelliseksi. Sääntömme kieltävät ainoastaan eläintenkaltoin kohteluun liittyvän toiminnan. Kisun edustajina he eivät ole toimineet täällä kuin eivät ole toimineet KKY aikanakaan (se ei olisi ollut edes mahdollista). Yhdistyksen mielipiteen ilmaisemme tiedotusvälineiden kautta, sivuillamme, facebookissa tai yhdistyksen edustajan toimesta, jolloin nimen perässä on toimijan tehtävänimeke yhdistyksessä.

Me puolestamme yhdistyksenä ja sen toimijoina otamme myös kritiikkiä vastaan, jos ja kun sitä ilmenee. Koitamme tottakai kehittää toimintaamme. Palautetta voi lähettää osoitteeseen posti ät kissojensuojelu piste fi. Henkilökohtaista postia voi toki myös lähettää tai vaikka rimpauttaa/tekstata, jos se on helpompaa. Jos oikein kismittää, saa perustaa vaikka adressin. :-) Helpoin tapa vaikuttaa on tottakai liittyä jäseneksi ja tulemalla toimintaan mukaan! Pyydän vain, että jos haluaa antaa palautetta, niin kertoo asian koko taustan niinkuin omasta mielestään on käynyt. Muuten on tosi vaikeaa ottaa opiksi. Kritisoiminen ilman antamista mahdollisuutta oppimiseen menee hukkaan ja jää vain harmittamaan molempia osapuolia. Tälläin käy nyt sinun tapauksessasi, ellet auta meitä hieman lisää.

Tämä adressi ei ole perustettu Kisua koskevia ongelmia varten ja toivoisinkin ihmisiä ottamaan tämän huomioon. Kisusta saa toki keskustella vapaasti, mutta en usko adressin tekijän arvostavan, jos meitä koskevia viestejä tulee tähän ketjuun enemmän sotkemaan alkuperäistä asiaa. Aikuiset ajattelevat ihmiset varmasti ymmärtävät tämän.

 

Me emme yhdistyksenä pärjää yksin. Vaikka jäsenmäärämme kasvaa ja olemme saaneet hienoilta ihmisiltä ja yhteisöiltä tukea, työmäärä edessämme on valtava.  Siinä tarvitaan meidän kaikkien yhteistyötä. Voit auttaa meitä tulemalla toimintaamme mukaan tai lahjoittamalla esimerkiksi tarvikkeita. Kisun saamat avustukset menevät luonnollisesti lyhentämättöminä kissoille. Ensi kerralla voimme sitten ehkä auttaa ystävääsi. Mietitään keinoja, kuinka voit itse osallistua auttamistyöhön ja mahdollisesti neuvoa ystäviäsi vastaavassa tilanteessa. Erityisesti tarvitsisimme koteja, jotka voisivat ottaa hädänalaisen kissan tai kaksi silloin tällöin hoitoonsa. Saat lisätietoa sivuiltamme tai soittamalla vaikka minulle. Osoitteesta www.kissojensuojelu.fi löydät vinkkejä kissojen auttamisesta, vaikka et haluaisikaan liittyä mukaan.

Toivon, että voisimme tehdä Pirkanmaasta kissojen auttamisen menestystarinan pitkällä aikavälillä. Eihän Suomessa ole kulkukoiraongelmaa, joten miksi pitäisi olla hädänalaisia kissojakaan tällä tavalla? Apuna tarvitaan niin KKY:n massiivisia resursseja leikkauskampanjaansa, meidän hädänalaisten kissojen auttamista, kuin Pesun ja monen muun toimijan apua. Yhdessä meidän pitää herätellä viranomaisia ja valistaa ihmisiä kissojen pidosta. Ennen kaikkea tarvitaan yksityisten ihmisten apua ilmoittaa hädänalaisista kissoista sekä opastaa ystäviään.

 

Terveisin

Jussi Vaahtikari

PJ/Kisu

 

Kissojen suojelu -yhdistys eli Kisu on hädänalaisten kissojen oma yhdistys, joka toimii Pirkanmaan alueella vapaaehtoisvoimin kissojen tarpeen mukaan.

Kisun tarkoituksena on auttaa hädänalaisia kissoja, etsiä kodittomille kissoille uusi koti, edistää eläinsuojelutyötä ja vastustaa kaikenlaista eläinten väärinkäyttöä ja rääkkäystä.

Kisussa kissojen lisäksi panostetaan myös positiiviseen fiilikseen ja avoimeen toimintaan. Eläinsuojelutyö on välillä raskasta työtä, mutta toisiamme tukemalla jaksamme auttaa paremmin kissojakin.

Valehtelijoiden klubi

#2315 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

30.09.2011 19:13

#2292: Sivussa pysyvä - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa... 

Ei tarvitse olla asiantuntija, että ymmärtää KKY:n toimivan vastoin eläinsuojeluyhdistyksen periaatteita ja harrastavan kaikkea muuta kuin demokraattista päätöksentekoa. Mitä omaan mielenterveyteeni tulee, itseäni viisaampaa lainatakseni voin kertoa, että "kykenen tekemään työtä ja rakastamaan". Sehän lienee mielenterveyden karkea määritelmä.

KKY:n kaltainen yhdistys - kuten yhteisöt yleensäkin - tarvitsee kehittyäkseen eri ikäisiä toimijoita erilaisine näkemyksineen. Valtaa pitävän "eliitin" keski-ikä on jo kuudenkymmenen paremmalla puolella ja se kyllä näkyy toiminnassa; vanhenemisilmiö erilaisine oireineen sävyttää KKY:n toimintaa.

 Säästäväisyys ja talouden kunnossapito ovat tietysti hyveitä mutta niistä ei saa tulla toiminnan itsetarkoitus, varsinkaan kun kyseessä on eläinsuojeluyhdistys. Epäluuloisuus nuorempia toimijoita kohtaan ja pelko rahojen"hassaamisesta" ovat yhtä kaikki tätä samaa vanhuuden deluusioihin liittyvää ilmiötä. Eihän missään yhdistyksessä voida hyväksyä, että omat ja yhdistyksen rahat menevät sekaisin, ei edes mielikuvatasolla!

Joustamattomuus ja uusien asioiden hyväksyminen on vanhenevalle ihmiselle ymmärrettävästi vaikeaa, mutta fiksut ihmiset älyävät siirtyä syrjään kun heidän tietotaitonsa ei enää riitä tehtävien hallintaan. Vain oma turhamaisuus ja narsismi saavat ihmisen jäämään tehtävään, jossa hän ei nauti enemmistön luottamusta.

Vanhenemiseen liittyy toki paljon postiivista, etenkin silloin kun elämä on ollut hyvää ja vanheneminen seesteistä. Hiljaisen tiedon siirtäminen uusille sukupolville ja nuorempien toiminnan tukeminen on osoitus kypsyydestä ja vahvuudesta. On todella sääli, että mittava elämäntyö menee turhamaisuuden ja ahneuden vuoksi hukkaan. Käärinliinoissa kun ei ole taskuja.


Vieras

#2316 Re: Re: Re: Re:

30.09.2011 21:50

#2307: - Re: Re: Re:

Tässähän on paasattu koko ajan avoimuudesta. Kuiteski kysyttäessä sätitään kysyjää utelusta. Millähän linjalla KISUN avoimuus näkyy?


Vieras

#2317 Re: Re: Toisinajattelijoita ei hyväksytä

30.09.2011 21:55

#2226: - Re: Toisinajattelijoita ei hyväksytä

Luin muutaman kirjoituksen. Ooppa käsityskyvyiltäis tosi heikko. Kky ei näillä sivuilla parjaa ketään. Oppositio puolestaan parjaa, jopa kielenkäyttökin on sopimatonta.

Kai te rahaa voitte kerätä siinä kuin kky-kin on tehnyt?

Mekon noille mieskirjoittelijoille saisi päälle laittaa.koko tuttavapiirini ihmettelee moista. Pitänee vaan sanoo: kukin taaplaa tavallaan.


Vieras

#2318 Re: Re: Re: Toisinajattelijoita ei hyväksytä

01.10.2011 09:49

#2317: - Re: Re: Toisinajattelijoita ei hyväksytä 

 hih.. :)

ilman pidempiä selityksiä: osa tajuaa tuon "naurahduksen" ja osa ei......


Vieras

#2319 Re: Re: Re: Re: Re:

02.10.2011 12:19

#2316: - Re: Re: Re: Re:  

Millä tavalla oikeudenkäyntikulut liittyvät KISUn toimintaan? EIVÄT MITENKÄÄN! ;) Niistä ei voi KISU siten mitenkään informoida! 

KKY:n ja KISUn jäsen

#2320 Re:

02.10.2011 13:05

#2313: Tuulia -  

Voi Tuulia, kirjoituksesi kertoo sen, että olet pihalla kuin lumiukko tilanteesta. Kisu on perustettu ottamaan talteen ne hädänalaisemmat kodittomat arat puolivillit kissat, jotka KKY jätti toimintansa ulkopuolelle! Nämä kissat ovat juuri niitä, jotka eniten sitä apua tarvitsevat VAIKKA toki kaikki kissat ovat avun arvoisia.

Tekeehän KKY hyvää työtä näissä leikkauskampanjoissa, mut siihen se sitten melkein jää. Varaa ja resursseja olisi ollut hyvin mittavaan suojelutoimintaan, mutta KKY:n nykyisen hallituksen mielestä näyttäisi olevan tärkeämpää kerätä rahaa tilille kuin tehdä konkreettista pelastustyötä! Kolmisen kymmentä aktiivia ajettiin ulos KKY:stä, koska heidän pelättiin käyttävän rahoja kissoihin?? ;) Puheenjohtaja Terttu Kanervo kertoi Kissafani lehdessä ihan suoraan, että hänestä oppositio oli vain rahan ja vallan perään, kun taas oppositio halusi  vain pelastaa kissoja! Aika ironista eikö totta!?

Kuten on aikaisemmin jo tuotu ilmi, ihmiset kommentoivat täällä pääasiallisesti  yksityisinä henkilöinä. Kisun virallisissa kommenteissa on aina ko. henkilön nimi ja asema yhdistyksessä! Kisu ei ole millään tavoin vastuullinen näistä kommenteista, joita ihmiset yksityisesti kirjoittavat. Kisulla ei ole yhdistyksenä myöskään mitään tekemistä KKY:n sisäisten ristiriitojen kanssa! KKY oppositioon kuuluvia henkilöitä on toki jäseninä Kisussa! JOS HALUATTE TIETOA KISUSTA, SITÄ KANNATTAA KYSYÄ KISUN TOIMIHENKILÖILTÄ JA OMILTA FOORUMEILTA! :)

PS. Jo Kisun Kodittomat kissat -osiota www.kissojensuojelu.fi sivustolla seuraamalla voi kuka tahansa nähdä, että Kisulla on ollut näiden muutamien toimintakuukausiensa aikana useita kymmeniä talteenotettuja kissoja! Virallisia väliaikaislukuja saa varmasti koska tahansa asiasta Kisun hallitukselta. Olen aivan varma, että KKY:n 2011 luvut ovat hyvin minimaaliset edellisvuoteen 2010 verrattaessa, jolloin kissoja otettiin talteen 461 kpl!


Vieras

#2321 Re: Re: Re: Toisinajattelijoita ei hyväksytä

02.10.2011 13:27

#2317: - Re: Re: Toisinajattelijoita ei hyväksytä 

HI HI HI HIH! Tämä kommenttisi naurattaa kyllä minuakin! ;D Siis kerrassaan uskomatonta! Miettisin kyllä enemmän omaa luetunymmärtämiskykyäsi, jos KKY:n hallituksen puolustajat eivät sinusta parjaa täällä oppositiota. 

Tämä sinun viestisikin vaikutti juurikin sellaiselta; mm. tuo "mekko -juttu"!

Huomauttaisin myös, että täällä vastakkain ovat KKY:n sisäiset ryhmät eli hallitusryhmän kannattajat ja sen toimintaa vastaan olevat oppositiolaiset. Uudella Kissojen Suojelu - KISUlla ei ole mitään tekemistä näissä ristiriidoissa, vaikka sitä niin kovasti KKY:n hallituksen kannattajat yrittävät mukaan vetääkin! 


Vieras

#2322 Re: Re:

02.10.2011 13:48

#2320: KKY:n ja KISUn jäsen - Re:  

Niin vuonna 2010 KKY:n riveissä toimi vielä monikymmenpäinen opposition edustajien aktiivi joukko, joiden toimesta tuo 461 kissaa otettiin talteen. Toisin tulee olemaan tämän vuoden luvut! 

Mihin ovat menneet muuten ne kaikki KKY:lle kissataloa (karanteenitila) varten kerätyt rahat, joita oli noin 150 000 euroa? Tätä tilaa ei ole, vaikka se olisi ollut ainoa konkreettinen keino sairauksien leviämisen estämiseksi. Hallitus ei halunnut sitä vaikka rahaakin oli. Heistä oli helpompi ulkoistaa nämä karanteenia tarvitsevat kissat pois toiminnasta! He lakaisivat nämä kissat siten "maton alle"! Lahjoittajia myös huijattiin näillä kissatalo keräyksillä!


Vieras

#2323 Re:

02.10.2011 14:27

#2313: Tuulia -

Mistä helvetistä sinä tiedät että kisulaiset on ne jotka haukkuu!! Onko joku "haukkuja" sanonut täällä olevansa kisulainen...ja mitä yleensä takoitat haukkumisella? Kritisoiminen ei ole haukkumista..haukkuminen on NIMITTELYÄ, eikä totuuden kertominen myöskään ole haukkumista. JOs et ole huomannut niin täällä aika usea KKY,n jäseneksi tunnustautuva on kritsoinut KKY,n hallituksen toimintaa, ja syystäkin...ovatko he siis syyllistyneet haukkumiseen?!?

Et taida tietää KISU,ta yhtään mitään..et ole vaivautunut käymään KISU,n sivuilla katsomassa esim. kotia etsiviä kissoja....

Ihan vaan että jos et tiedä niin nyt tiedät että KISU on toiminut vasta  4kk mutta täydessä toiminnassa.


Vieras

#2324 Re:

02.10.2011 14:33

#2313: Tuulia -

Kirjoituksestasi käy selville että sinä tosiaan on katveessa kaikesta kyselemistäsi tiedoista, myös KKY osalta.

entinen ensikotilainen

#2325 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

02.10.2011 14:43

#2315: Valehtelijoiden klubi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

Ikävä kyllä tuota hiljaisen tiedon ja kokemuksen siirtoa ei tapahtunut ollessani ensikotina.