KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.


Vieras

#2376 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit

07.10.2011 11:05

#2375: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit 

 Osui silmiini kirjoituksesi. Tarkkoittaako tämä, että kaikki jotka kuuluvat, puoltavat tai ovat muuten oppsositiota vastaan ovat, heidän ÄÖ on alle keskitason. Todella uskomaton loukkaus meitä tavallisia kohtaan. Häpeä. Onko nyt niin, että oppositiolaiset ovat jotenkin fiksumpia, tuskin. Kirjoituksesi oli suorainen loukkaus. Laitetaan asiantuntija katsomaan mistä osoitteesta viestisi on tullut.


Vieras

#2377 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit

07.10.2011 13:22

#2376: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit 

 Kun olen nyt lukenut näitä ihmeellisiä sepustuksia, niin Kisun pj selvitys/kirjoitus oli ainoa asiallinen ja valaiseva kirjoitus.

Sääliksi käy pj:jan hyvää tarkoittavat ja asialliset kannanotot, kun mukana on repiviä ihmisiä kommentteineen.

Kisun toiminnalle ja pj:lle työrauha. Terveisin KKY:n vanha jäsen

Mää kysyv vaa

#2378 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit

07.10.2011 14:42

#2376: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit 

Onko KKY:ssä jo uusi oppositio? Riitoja taas? Vieläkö kokouksessa fiksuksi todettu ja hallitukseen valittu herra on toiminnassa? Vai onko hänet jo savustettu ulos?


Vieras

#2379 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit

07.10.2011 17:18

#2376: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit 

 Siltä se vaikuttaa näiden tekstien perusteella. No, voihan olla että näin ei ole mutta epäilys on herännyt kun Kky:n kannattajien tekstejä lukee. Eivät varmaan kaikki heidän kannattajansa ole alle keskitason, mutta täällä olevat kommentoijat "kuulostavat" siltä. Ehkä se on vaan hämäystä :) Enkä sanonut että oppositiolaiset olisivat fiksumpia kuin keskitaso, mutta tekstiensä perusteella vaikuttavat olevan ainakin sitä keskitasoa:):) 

sukankutoja

#2380 I wonder

08.10.2011 01:48

Voisiko joku KKY:n kannattaja vastata siihen, miksi TE ette kommentoi mitään opposition esittämiä KKY:n toiminnan epämääräisyyksiä? Jauhatte vaan turhanpäiväisyyksiä, juupas eipäs leikkiä! Miksi ette puhu myöskään mitään kissoista? Mitä luulette tapahtuvan niille aroille puolivilleille kissoille nyt, jotka KKY jätti heitteille poistaessaan ne toimintasuunnitelmastaan? ? Voin kertoa, että osa niistä paleltuu pakkaseen ensi talvena tai saa vakavia vammoja.... Tai niin voisi käydä monelle yksilölle, jos Kisu ei niistä huolehtisi! Häpeän kertoa kuuluneeni KKY:n toimijoihin... En kertakaikkiaan jaksa ymmärtää KKY:n nykyistä toimintaa, joka on pelkkää teatteria. Edes AS, jonka kuvittelin olevan jonkinlainen pelastus KKY:n hallituksessa kaiken vuosikokouksen farssin tunnelmissa, ei ole osoittautunut olevan hallituspaikan arvoinen tai kissojen arvoinen! Miten aikuinen mies voi olla niin lapsellinen ja tietämätön todellisista asioista.

Vieras

#2381 Re: I wonder

08.10.2011 11:38

#2380: sukankutoja - I wonder 

 tää ei ole faktaa mutta en ainakaan ole kuullut saati lukenut KKY:n sivuilta että AS tai toinen mieshenkilö hallituksessa olisivat muuta tehneet kuin osallistuneet hallituksen kokouksiin. eli ovat ns hallituksen täytettä. eihän sinne meinattu vuosikokouksessa saada tarpeeksi väkeä..  tietysti voi olla että ovat tehneetkin vaikka mitä (kehittäneet toimintaa jotenkin?) mutta se kuullaan sitte vuosikokouksessa. kovasti AS alkuun kertoi esim Katti-Matissa että haluaisi kehittää ensikotitoimintaa, saas nähdä miten on käyny. ja vuosikokouksessa tuntui olevan puheiden perusteella aikaansaava ja yhdistyksen kehitystä ajava henkilö. yhdistysjyrä sanakin tuli jossain esiin eli voitaisiin olettaa että edes jotain saa aikaiseksi. 


Vieras

#2382 Re: Re: Missä olivat aktiivit

08.10.2011 13:20

#2357: - Re: Missä olivat aktiivit

Olitkos itse siellä etunenässä valmiina siivoamaan ja desinfioimaan kissatilaa?!?!? MIKÄHÄN OLI SE SYY MIKSI ET ITSE OLLUT SIELLÄ?!?!?!?!? Varmasti olit TAI AINAKIN SINUN OLISI PITÄNYT OLLA kun noin kärkkäästi arvostelet ensikoteja, niin ja sinä varmaan olet aktiivisista aktiivisin kissakenttätyössä?!!

...tässä taas yksi malliesimerkki "välkky" jolla ei ole hajuakaan luetun ymmärtämisestä tai yleensäkään ymmärtämisestä siitä mistä on kyse kissojen sairauksien hoitamisessa ja tautien ehkäisyssä...vaikka se on täällä jo selitetty moneen kertaan...haluaa olla vain räkyttämässä räkyttämisen vuoksi.


Vieras

#2383 Re: Re: Re: Re:

08.10.2011 13:25

#2362: Sanna - Re: Re: Re:

"Täällä kommentoivat vain ne KKY:n puolustajat, joilla on henkilökohtainen suhde johonkin KKY:n toimijaan ja häneltä sitten saavat yksipuolista tietoa asioista. Tai sitten eivät ole perillä asioista ollenkaan, kunhan louskuttavat leukojaan tietämättä asioista mitään."

 

Asia taitaa puhtaimmillaan olla juuri näin! Tyhjät tynnyrit kolisee kovimmin. Typeryys ja tyhmyys loistaa kirkkaasti.

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

08.10.2011 13:41



Vieras

#2385 Re: Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit

08.10.2011 13:43

#2366: - Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit

....no tästä nyt ei saanut mitään tolkkua.....


Vieras

#2386 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit

08.10.2011 13:45

#2368: Valhetta vain - Re: Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit

Siis täysin taitamatonta porukkaa hoitamaan asioita.....ja nämä sitten jatkaa siellä!! Onnea vaan yhdistyksen aktiivitoimijoille ja jäsenille.


Vieras

#2387 Re:

08.10.2011 13:56

#2369: -

Kuule, nää ei ole uskon asioita, eikä uskolla ole mitään tekemistä näiten asioitten kanssa vaan faktoja, helposti toteen näytettävissä olevia asioita. "Kyllä ne on tehnyt jotain"...vähän nyt naurattaa kyllä tämä piipitys...

Jos et ole huomannut, niin täällä kirjoittaa suuri joukko ihmisiä (vielä suurempi joukko samanmielisiä on vaiti) joilta on mennyt kokemuksen myötä usko siihen, että jotkut osaisivat tai edes haluaisivat hoitaa kunnolla oikeasti hädänalaisten kissojen asioita.


Vieras

#2388 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit

08.10.2011 14:02

#2372: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit

Kommentoidussa kommentissasi oli paljon sanoja vailla ymmärrettävää merkitystä....ehkä se päässäsi oli kirkas ja selkeä mutta et saanut sitä kuitenkaan ilmaistua....hämäräksi se jäi muille..


Vieras

#2389 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit

08.10.2011 14:06

#2375: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit

Tässä taitaa olla kyse joukosta ihmisiä joita ei oikeasti kiinnosta itse asia vaan se että saa kommentoida "fiksuja" täällä kun sattuvat ehkä tuntemaan jonkun henkilön KKY,ssä


Vieras

#2390 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit

08.10.2011 14:15

#2376: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit

Anteeks ny vaa mut voisitko selventää tämän ristiriidan sanomassasi..sillä haluisin ymmärtää mitä tahdot sanoa mutta tosta ei nyt ota selvää mitä tarkoitat

suora lainaus kommentistasi:

"Tarkkoittaako tämä, että kaikki jotka kuuluvat, puoltavat tai ovat muuten oppsositiota vastaan ovat, heidän ÄÖ on alle keskitason."

siis voiko oppositioon kuuluvat ja sitä puoltavat olla myös sitä vastaan?!? Totisesti tuosta lausahduksesta tulee kieltämättä mieleen arvio ÄO,sta

Tää ei nyt ihan avaudu........


Vieras

#2391 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit

08.10.2011 14:32

#2376: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Missä olivat aktiivit

"Todella uskomaton loukkaus meitä tavallisia kohtaan."

Ja joukko teitä tavallisia, täällä nimeämättömiä ihmisiä menee poliisilaitokselle tekemään nimetöntä kunnianloukkaus tutkintapyyntöä?...haluaisinpa nähdä sen tutkintapyyntöä vastaanottavan poliisin ilmeen....

"Laitetaan asiantuntija katsomaan mistä osoitteesta viestisi on tullut."

Voi sua, säälittävää että sorrut uhkailemaan.....sinäkö laitat asiantuntijan asialle? Onko sulla lupa tuohon sillä nimeämättömät mielipiteet ei ihan riitä laillisesti kommentoijien osoitteiden tutkimiseen.....

Taitaapa olla laitonta puuhaa teitpä tuon yllämainitsemasi sitten miten tahansa ja jos toteutat tuon niin silloin on syytä laittaa asiantuntija selvittämään mistä sun viestisi on tullut.....



Vieras

#2392 Re: Re: I wonder

09.10.2011 10:53

#2381: - Re: I wonder 

Ainoa julkinen toiminto, jota KKY ainakin esittää tekevänsä,on leikkauskampanjat! Muutamia sosiaalitapauksia kissoja on toki otettu vastaan ja pari pentuettakin.

AS:n ensikotitoiminnan kehitys? Mitähän tuo lienee ollut muuta kuin sanahelinää. Katti-matin kommentit olivat pelkkää potaskaa! Ensikotien suojaus taudeilta tehtiin ns. poistamalla puolivillit kissat toiminnan piiristä ja jättämällä ne samalla oman onnensa nojaan - KUOLEMAAN PAKKASEEN. Julkisella sektorilla kun ei ole resursseja niiden talteenottoon ja kesyttämiseenkään! KARANTEENITILA on AINOA OIKEA TOIMINTO TAUTIEN LEVIÄMISEN EHKÄISYSSÄ! Edelleenkin kuulutan, että myös ulkona olevat kesykissat voivat kantaa sairauksia! KKY:n hallitus meni sieltä, missä aita oli matalin eikä ajatellut kissojen hyvinvointia lainkaan. Hallitukselle tämä on vain rahaan ja valtaan liittyvä  tapahtuma! KISSOISTA VIIS!

Täysivaltainen KKY:n jäsen

#2393 KKY:n jäsentiedotus olematonta

09.10.2011 12:11

Olen KKY:n jäsen, mutta en ole saanut mitään tietoa yhdistyksen toiminnasta sitten kevään jäsenlehden. Olen tilannut nettivujen kautta tiedotuskirjeenkin, mutta mitään ei ole koskaan tullut. Salaista toimintaa näyttäisi olevan. Jäsenistö pidetään pimennossa täysin!
Rivijäsen

#2394 Mikkeliin eläintalo

09.10.2011 13:01

Mesyn upouusi löytöeläintalo SAATIIN PYSTYYN VUODESSA, kovalla työllä. Kustannusarvio noin 200 000 e , kiitos lukuisten lahjoittajien.
(Hesyn jäsenlehti 2/2011)

Mielestäni KKY voisi tehdä enemmän yhteistyötä myös Boondocksin kanssa. Rakentaisi sinne uuden karanteenitilan ja korvaisi hoidosta ja eläinlääkärikuluista osan Pellaksille, koska he auttavat sydämellä eivätkä pelkästään rahasta löytöeläimiä. Tämä olisi mielestäni järkevin vaihtoehto ja HALVIN ! JÄSENÄÄNESTYS SIIS TÄSTÄ ASIASTA PYSTYYN !


Juniori jäsen

#2395 Re: Mikkeliin eläintalo

09.10.2011 13:53

#2394: Rivijäsen - Mikkeliin eläintalo  

Mainio idea yhteistyöstä, mutta eipä taida Pellas tuohon suostua ainakaan KKY:n kanssa! Enpä kyllä minäkään niin kauan kuin nykyinen hallitus on vallassa!

Jäsen

#2396 PJ taas syynäkö...

09.10.2011 15:15

Juniorijäsen 2395: Niin minäkin luulen, ettei Pellakset suostuisi...olen käsittänyt, ettei PJ tule oikein toimeen Pellasten kanssa...olen kuullut, että PJ nimenomaan suututti Pellakset aikoinaan...onko sitten totta vai ei...

Yhdistys siis toimisi, jos PJ lähtisi eläkkeelle ja antaisi toisten toimia. PJ teki aikoinaan hyvää työtä, mutta nyt näyttää vain joka asiassa olevan este toiminnan kehittämiseksi. Ei tunnu hyvältä...ja kissat kärsivät...
Juniori jäsen

#2397 Re: PJ taas syynäkö...

09.10.2011 17:47

#2396: Jäsen - PJ taas syynäkö... 

Olen kuullut toisen käden tietona puhuttavan, että Pellas ei tule tekemään KKY:n kanssa yhteistyötä niin kauan kun Kanervo on siellä puheenjohtajana, Se mitä tiedän tapahtuneen opposition kanssa ja jo aiemmin 2006 vuoden myräkän ohessa, en ihmettele tätä päätöstä lainkaan.

Rapu

#2398 Re: KKY:n jäsentiedotus olematonta

10.10.2011 10:58

#2393: Täysivaltainen KKY:n jäsen - KKY:n jäsentiedotus olematonta

"Olen KKY:n jäsen, mutta en ole saanut mitään tietoa yhdistyksen toiminnasta sitten kevään jäsenlehden. Olen tilannut nettivujen kautta tiedotuskirjeenkin, mutta mitään ei ole koskaan tullut. Salaista toimintaa näyttäisi olevan. Jäsenistö pidetään pimennossa täysin!"

Sama täällä. Olen tiedustellut Kanniaisen Nooralta, Heikkilän Sirkalta, Kattaisen Eijalta sekä Kanervon Tertulta lukuja tämän vuoden pelastetuista kissoista, mutten ole vastauksia saanut. Kai minulla olisi jäsenenä oikeus saada tietoa, millaista yhdistystä oikein tuen.


Vieras

#2399 Re: Re: KKY:n jäsentiedotus olematonta

10.10.2011 15:17

#2398: Rapu - Re: KKY:n jäsentiedotus olematonta 

Toivottavasti jäsenistössä tapahtuisi enemmänkin herätystä ja tiukkaa kyselyä hallitukselta ja toimijoilta toiminnasta, siis pelastetuista kissoista!!!

Jatkakaa vaan kyselyä, jäsenellä on oikeus saada vastauksia...

Kirsti L

#2400 En saanut minäkään vastausta !

10.10.2011 21:44

Minäkin yritin kysellä Tertulta lukuja loukutetuista kissoista, mutta ei ole Terttu vastannut. Silloin, kun olimme samalla puolella , niin vastasi aina heti.
Ei voi muuta kuin ihmetellä nykyistä touhua.
Eräs miespuolinen hallituksen jäsen vastasi minulle aiemmin, että vain kerran vuodessa vuosikokouksessa vastataan jäsenten esittämiin kysymyksiin.Tosi, tosi outoa....miten toimintaa voi kehittää, jos jäsenistön ääntä ei kuunnella....
Pitänee tässä itsekin alkaa kohta yhdistyslakia tutkimaan...ei voi olla oikein, että muutama ihminen päättää asioista ja vieläpä vastoin jäsenistön enemmistömielipidettä.

...ja kissat kärsivät....