KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#2184 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

07.08.2011 11:16

#2182: - Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

Nytpäs haukut väärää puuta, KISUA ei tuolloin ollut edes olemassa!!Tarkenna tietosi äläkä lauo julkisuuteen ihan mitä sattuu, eihän sua kukaan usko!

Ja muutenkin tuo kommenttisi on varsin sekava, eikä siitä saa tolkkua. Kuitenkin se käy ilmi että sinua kaivelee edelleen, joku vanha kahvikestitys, siis tärkein asia on sittenkin se kahvi ja pulla! Tilaisuudella ei ole väliä mikä se on kunhan saa ilmaisen kahvin ja pullan.

"Eikös teidän parjauksillenne olisi laittaa piste jo? Eläissäni en ole kaltaisianne tavannut. Kuvittelette olevanne fiksujakin.Sanoisin ettei kukaan todella viisas henkilö parjaa muita yleisillä keskustelusivuilla. Näistä näkee minkälainen ÄO teillä on? Kehtaattekin solvata kaikkea eteenne tulevaa, ette vain näe omaa nenäänne pidemmälle."

No et se ole kyllä ihan fiksu ja viisas sinäkään tämän lausumasi perusteella.

"Te parjaatte todella paljon KKY:n toimintaa. Epäilempä ettei heillä ollut todella pätevää syytä eroittaa teidät riveistää."

Tässä puhut asiaa, ettei heillä todellakaan ollut pätevää syytä erottaa ketään riveistää.

 

Vastaukset


Vieras

#2205 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

2011-08-18 18:48:40

#2184: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

Samasta joukosta on kyse. Varmasti löytyy jopa dokumentteja asiasta.

Mikä nyt mättää? Itsehän kahvinjuonnista olette parjanneet muita. Kuivista pullista, itse vain ette kritiikkiä itseänne kohtaan hyväksy.

Kannattaisikohan miettiä omaa toimintaanne vain?