KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

entinen Tertun kannattaja

#2186 Katti-Matti 4/2002 s.4

07.08.2011 17:09

...Myös yhdistyksellä , niin kuin kaikilla elämässään, on ollut vastoinkäymisiä vuosien mittaan;milloin rahavaikeuksia, milloin kissojen sairauksia jne., mutta aina niistä on selvitty. Olen vakuuttunut , että toimintamme jatkuu vakaana tästä eteenpäinkin. Siitä lankeaa kiitos kaikille, jotka ovat tukeneet työtämme tavalla tai toisella, mutta ennen kaikkea vapaaehtoisväellemme:suurkiitos tästä kuluneesta vuodesta, kuten kaikista edellisistäkin. Te olette voima tässä yhdistyksessä kukin omalla panoksellanne.

Näin kirjoittaa puheenjohtaja silloin, kun yhdistys toimi oikein eli vapaaehtoispohjalla auttaen hädänalaisia kissoja. Sairauksia on aina ollut ja tulee olemaan, mutta ennen viime vuotta sairauksiin suhtauduttiin asiallisesti ilman hysteriaa.

Katti-Matti 2/2009 s. 2"Hyvin on sijoittajamme, Pirjo Peltoniemi kuitenkin saanut asiat rullaamaan ja ihme kyllä olemme selvinneet kunnialla erilaisista kiperistäkin tilanteista hyvien ensikotiemme avulla." (Katkelma puheenjohtajan palstalta.)

Vuonna 2010 ääni kellossa muuttui, mutta rivijäsenenä en hyväksy sitä, että suksien ristiinmeneminen Pirjo Peltoniemen ja Terttu Kanervon välillä LAMAANNUTTI yhdistyksen toiminnan! Pirjo Peltoniemeä ja hyviä ensikoteja ei olisi saanut erottaa ! Yhdistys tarvitsee uuden puheenjohtajan , jotta toiminta saataisiin elvytettyä!

Terttu teki aikoinaan ison työn kissojen hyväksi, kiitos siitä, mutta viime vuodesta lähtien Tertusta on ollut yhdistykselle ja yleensä eläinsuojelun maineelle vain haittaa. Ympäripyöreät puheet eivät auta jo syntyneitä kissoja, vaan tarvitaan loukuttajia ottamaan ne kiinni luonnosta. Pirjo Peltoniemi ja kumppanit takaisin yhdistykseen!


Vastaukset


Vieras

#2187 Re: Katti-Matti 4/2002 s.4

2011-08-07 20:12:11

#2186: entinen Tertun kannattaja - Katti-Matti 4/2002 s.4

Niin kauniisti ei taida aurinko enää paistaa tai T.Kanervo kumppaneineen puhua ja/tai asenteet ja toiminta muuttua, että mainitsemasi henkilöt palaisivat koskaan takaisin KKY;n?!?