KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Timo P.

/ #2003 Kommentoida voi koska vaan

24.04.2011 23:49

Tässä adressikeskustelussa on valtava määrä sellaisia kirjoituksia, joissa mielipiteensä ilmaisevia ihmisiä on neuvottu käyttämään aikansa kirjoittelun sijasta kissojen pelastamiseen.

Aika korneja ohjeita, jotka kertovat antajastaan paljon. "Neuvojat" ovat selvästi henkilöitä, jotka eivät ole perillä niistä keinoista ja välineistä miten ja missä ihmiset voivat olla yhteydessä internetiin.

Kun (nuorehkot?) ihmiset kirjoittelevat tänne mielipiteitään vaikkapa bussissa, kahvilassa, ruokatunnillaan, kirjastossa, kävellessään, kaveriporukassa, vessassa, ruokaillessaan, oppilaitoksessa, yöllä jne, niin PITÄISIKÖ HEIDÄN OLLA SILLOINKIN MUKA KISSOJA PELASTAMASSA?

Kiireiset nykyihmiset, joista monet ovat sentään ihan oikeasti jopa töissä (siis eivät esimerkiksi eläkkeellä) ja joilla on omia lapsia ja joilla on kodeissaan löytökissoja, ovat yrittäneet kuukausikausia pysyä ajan hermolla tällä(kin) palstalla.

Sitävastoin näillä "neuvojilla" puolestaan on ollut kaiket päivät aikaa pohtia kaiken maailman perättömiä kirjoituksia monensorttisiin "jäsentiedotteisiin" ja istuskella tuntikausia puhelimessa kertoilemassa ihan oudoillekin ihmisille kaiken maailman satuja eri mieltä olevien "oppositiolaisten" mielipiteistä, heidän sähköpostiensa sisällöistä tai heidän muista yksityisistä tekemisistään.

Vaikuttaa siltä, että nämä "neuvojat" eivät ole vieläkään tyytyväisiä. Ovatko he sitä koskaan? Tyytyväisiä elämäänsä ja edes itseensä. Toisista ihmisistä puhumattakaan.