KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#2004 Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

25.04.2011 10:28

#2001: Sanna K - Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville! 

 Sanna K. Sinä et  ollut vielä syntynytkään silloin, kun loukutin ensimmäisiä kissoja, sekä huolehdin niistä, kuten muistakin kissoista.

Sinun ja Jaana Vuorenpään kannanotot tekivät hallaa P.Peltoniemen pj ehdokkuudelle.

Vastedes en tule sivustoille kanssanne visailemaan, koska se on todellakin ajanhukkaa.

Vastaukset


Vieras

#2005 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

2011-04-25 11:31:39

#2004: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

Ensimmäinen lauseesi kertoo kaiken siitä miten suhtaudut ihmisiin ja millä perusteilla arvostat heitä. Eipä ole kehumista. Toistat ja jatkat tuota samaa mustamaalauskampanjaa joka alkoi jo ties kuinka kauan sitten. Todella säälittävää. En ole itsekään enää nuori ja "parasta ennen päiväys" mennyt ohi jo aikoja sitten mutta tunnen myötähäpeää puolestasi. Tunnen molemmat mainitsemasi henkilöt ja heillä on asenne ja sitoutuminen kohdallaan eläinsuojeluasioissa. Sinä et todellakaan tunne heitä sanomasi perusteella ja olet mielessäsi vääristellyt heidän sanomisiaan ja antanut aivan toisen merkityksen.

Etkä ilmeisesti ole ymmärtänyt molempien kannanottoja, olet lukenut niitä kuin piru raamattua. Sillehän ei voi kukaan mitään jos asenne estää ymmärryksen ja näkemästä asioita sellaisena kuin ne on. Estää näkemästä oikeaa väärästä. Kannettu vesi ei kaivossa pysy.

Tuo ensimmäinen lause kertoo itsekekskeisyydestä, luutuneisuudesta ja sekä mielen ja ymmärryksen lukittuneisuudesta, mikään oman itsen ulkopuolelta eri saavuta, eikä kosketa vaikka se olisi kuinka hyvää ja oikeaa. Se kertoo juuttuneisuudesta menneisyyteen, vuodet ja elämä on mennyt ohi.

Mennyt on mennyt ja ne kissat joita ammoisina aikoina pelastit ovat jo kuolleet. Nyt on nyt ja nyt on kissoja, jotka tarvitsevat näitä auttajia varsinkin KKY,n toiminnan muutoksen jälkeen. MIKSI IHMEESSÄ SINÄ HALVEKSIT, PAINAT NÄITÄ ITSESI KALTAISIA KISSOJEN AUTTAJIA MAAHAN JA MOLLAAT HEITÄ?!?!? OLETHAN ITSEKIN OLLUT AIKANAAN KISSOJEN AUTTAJA!!! MUTTA ILMEISESTI ET OLE ENÄÄ KANNANOTOSTASI PÄÄTELLEN?!? OLETKO NOIN KATEELLINEN?!?!?

Todellakin kannanotostasi ei ollut mitään hyötyä ja se oli ajanhukkaa, onko sanoillasi tai teoillasi mitään hyötyä apua tarvitseville kissoille nykyisin??

Sanna K
Vieras

#2006 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

2011-04-25 13:03:05

#2004: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville! 

 Kyllä se kokouksessa nähtiin että millään asialla ei ollut vaikutusta siihen mitä vanhan puheenjohtajan kannattajat ajattelivat. He äänestivät henkilöä, eivät kissojen parasta. Ikävä kyllä. Mutta älä sinä Carmen huoli. Oli tällä asialla se positiivinen vaikutus että KKY:n nykyisestä linjauksesta huolimatta (tai sen takia) on iso joukko ihmisiä jotka haluavat ja aikovat auttaa hädänalaisia kissoja. Myös me kauhean "negatiiviset ihmiset" eli (Jaana ja minä :)) saimme potkua alkaa tekemään enemmän asioiden eteen kuin olisimme KKY:n riveissä todennäköisesti ikinä tehneet.


Vieras

#2007 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

2011-04-25 13:35:22

#2004: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

KKY on aikansa elänyt ja jää sivuun, koska se ei kykene uudistumaan eikä uudistamaan toimintaansa parempaan suuntaan kissojen auttamiseksi. Alkaahan esim. viimeisimmän jäsenlehden pj,n palstan kirjoitus muistuttaen niista kultaisista auvoisista alkuajoista tyyliin "kun me silloin..." ja tätä on saanut lukea melkein joka kerta kun pj,n kirjoituksia on saanut julkisuudessa lukea.  Ja pj,n vaalipuheen otsikko kertookin selväsanaisesti toimintaideologian "Näin on ollut.... ja näin tulee olemaan" (lehdessä painotus juuri näin) kertoo jo sen ettei muutoksia parempaan ole luvassa, entiseen malliin jatketaan ja maailma menee ohi. Muuten, tämäkin kirjoitus alkaa toistolla menneistä "auvoisista" alkuajoista.

Sen vuoksi jäi yhdistykseltä saamatta kaupungin avustuskin mutta sokeus ja tietynlainen umpimielisyys estää näkemästä näitä tosiasioita, jotka muut kyllä näkevät. Tämän avustuksenkin eväämiseen liittyvät syyt vieritettiin sopivasti jo syyttä haukkumiensa muutamien kissojen asialla olleiden niskoille (jotka itse asiassa pelastivat KKY,n maineen) vaikka jokainen asiaan perehtyvä huomaa, että syyt ovat omassa toiminnassaan.

Joo, jää vain pois täältä ja käytä aikasi paremmin...vaikkapa niitä kissoja loukuttamalla.


Vieras

#2008 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

2011-04-25 13:40:12

#2004: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

AI!?!? Tekö, ette olleetkaan Pirjoa vastaan?!?!? Olitteko sitten niiin raukkamaisia, että kun ette pitäneet parista Pirjon kannattajasta niin jätitte äänestämättä Pirjoa!?!? No huhhuh

Tuuliviirit pyörii kun tuulee....

Jaana Vuorenpää
Vieras

#2009 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

2011-04-25 17:24:33

#2004: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville! 

Hah hah haa, jos susta siltä tuntuu, NIIN EI SILLEKÄÄN SITTEN MITÄÄN VOI! Minä pystyn ainakin pysymään sanojeni takana ja kirjoittaa nimelläni TOISIN KUIN SINÄ! ;) Olen kertonut ainoastaan ja vain totuuden, mitään lisäämättä tai muuntamatta.

kissojen puolella
Vieras

#2010 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

2011-04-25 17:32:53

#2004: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

Todellakin, totuutta vastaan on vaikea visailla ja se on ajanhukkaa.