KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Carmen
Vieras

#2000 Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

24.04.2011 20:15

#1970: Jaana Vuorenpää - Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville! 

 Jaana Vuorenpää ja Sanna K, eiköhän nyt ole niin, että teidän aikanne ja enrgianne menee tällä netissä kirjoitteluun senkin aikanne voisitte kayttää paljon hyödyllisemmin, eli todellakin kissojen auttamiseen. Olen lukenut kirjoittelujanne josta saan sen käsityksen, että perus ajatuksenne on vain riidanhalu, no siinähän nähtiin mitä saitte sillä' aikaan.

Vastaukset

Sanna K
Vieras

#2001 Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

2011-04-24 22:11:46

#2000: Carmen - Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville! 

 Katsoppa vaan.. Carmen on palannut. Kuule täällä netissä kun käyn kerran päivässä vilkaisemassa näitä kirjoituksia ja kirjoitan ehkä jonkun vastauksen niin siihen menee aikaa noin 10 minuuttia. Ja olemme tosiaan suunnitelleet erilaisia toimenpiteitä näiden apua tarvitsevien kissojen auttamiseksi näiden KKY:n päätösten jälkeen.  Mutta ei niistä sen enempää. Vielä.

Aion jatkossakin kirjoittaa kriittisesti KKY:n toiminnasta, koska siihen aihetta tuntuu riittävän. Voisit lisäksi valaista että mistä aiheesta olen riitaa haastanut? Voisit antaa pari esimerkkiä tästä? Olen perännyt oikeuksia niille henkilöille joiden tiedän tekevän kissojen eteen työtä paljon enemmän kuin sinä ja minä ja samalla olen perännyt oikeuksia hädänalaisille kissoille.

Kerrohan Carmen nyt ihan todella jos tänne tulet suutasi soittamaan että mitä olet itse tehnyt kissojen eteen ja tulet seuraavien kuukausien aikana tekemään? Ja kuinka huolissasi olet niistä kissoista, joita KKY on ennen huolta kantanut ja joista jo nyt on tullut useita ilmoituksia? Ja mitkä ovat sinun suunnitelmasi näiden eniten apua tarvitsivien kissojen auttamisessa nyt kun "kissanystävät" saivat tahtonsa läpi että näitä kisuja ei enää KKY:ssä auteta?

Odotan mielenkiinnolla vastausta sulta, joka olet ilmeisesti todellinen kissanystävä. Etkä riidanhaastaja.

meissä kaikissa asuu pieni riidankylväjä
Vieras

#2002 Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

2011-04-24 22:56:48

#2000: Carmen - Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

Eipä voi kun nauraa sun kirjoituksellesi. Sinä ilmeisesti olet käyttänyt aikasi neuvomallasi tavalla eli auttamalla niitä kissoja, jotka KKY jätti avun ulkopuolelle kun siirtyi kissojen varjelusta rahojen varjeluun. Riittääpä sitä sinullakin näämmä aikaa notkua täällä ruotimassa ihmisten kirjoituksia. Ja sinun kirjoituksesta näkyy se perusajatus, ettei sinulla ole mitään kunnollista kissa-asiaa sanottavana, vain halu "opettaa"=nälviä.


Vieras

#2013 Saanasta ja Jaanasta

2011-05-01 22:14:30

#2000: Carmen - Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

Olet aivan oikeassa. Näitä lukiessa ihmettelee kuinka kukaan viitsiikin kirjoitella noinkin pitkään jauhaen yhtä ja samaa asiaa. Kuten juuri Sanna, että Jaana tekevät. Luulisi parempaakin tekemistä löytyvän? Nythän on hyvää aikaa ajatella mitä voisi kissojen hyväksi tehdä, eikä vain mollata muita.

Tuossahan edellä Sanna mainitsi: muilla yhdistyksillä ei ole varoja. Olisiko tämä syy miksi tämä joukko riehuu, vailla järkeä?

Onhan moni tehnyt eläinten hyväksi työtä mahdollisuuksiensa mukaan.

Silmänkääntäjien klubi
Vieras

#2022 Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

2011-05-03 19:50:38

#2000: Carmen - Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville! 

 Näköjään sinullakaan Carmen ei ole tähdellisempää tekemistä kuin "lukea näitä kirjoituksia". Haluatko kiusata itseäsi vai oletko sinäkin alkanut epäillä KKY:n toimintaperiaatteita??  Jokin tässä oppositiossa sinua tuntuu kiehtovan, olisiko se vaikka totuus? Vai kadehditko opposition rehellisyyttä ja kykyä sitoutua pyyteettömään eläinsuojelutyöhön? Se on kyllä kadehtimisen arvoinen asia; me tiedämme asiamme oikeutuksen, miten on sinun laitasi?