Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Signal

#18310 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

02.08.2013 15:50

#18296: Megafon - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

Niin, mihin se vihreiden ilmastopelottelu perustuikaan? Ovatko he vahingoniloisia ja nauttivat siitä? En saanut siihen vieläkään vastausta.

Rooman klubi/ sen ajan ’huipputiedemiehet’ kertoivat 60-luvun lopulla, että öljy loppuu maailmasta 10 vuoden kuuluttua. Monet ottivat sen silloin tosissaan, kunnes huomasivat että ’maailman viisaiden’ mielipiteet vaihtuvat.

En todellakaan ole USA:n oikeiston ja teekutsuliikkeen kannattaja. En myöskään elä tuhlaillen vaan hyvin vaatimattomasti. Mutta totta on se, että ihmisille on annettu vastuu ympäristöstään. Jumala on luonut maailman ja ihmiset mitä siinä on, mutta ihmiset ovat sen aika pitkälle omilla ’viisailla’ valinnoillaan saastuttaneet. Näyttää myös siltä, että kaikki nämä 'viisaiden' korvausyritykset, saastuttavat vieläkin enemmän. Palmuöljynkin piti olla erinomainen vihreä ympäristöratkaisu energiapulaan, mutta pian huomattiinkin, että se vasta isoja ympäristötuhoja aiheuttaakin.

 

 

Vastaukset


Vieras

#18311 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

2013-08-02 15:57:10

#18310: Signal - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

 

 

Rooman klubin Kasvun rajat -teos oli aikanaan merkittävä kirja, koska se kiinnitti huomiota rajattoman kasvun mahdottomuuteen. Rooman klubi on tulevaisuudentutkimuksellinen keskustelufoorumi, ei tutkimuslaitos. Klubiin kuuluu luonnontieteilijöitä, taloustieteilijöitä, liikemiehiä, korkeita virkamiehiä sekä nykyisiä ja entisiä valtionpäämiehiä kaikilta viideltä mantereelta. He ovat sitä mieltä, että ihmiskunnan tulevaisuus ei ole ennalta määrätty, vaan jokainen meistä voi osallistua yhteiskuntiemme parantamiseen.

 

Ilmastontutkijoiden uudet tieteelliset tutkimukset perustuvat havainnointiin ja luonnontieteellisiin metodeihin. On erikoista, että yrität kiistää ilmislähtöisen ilmastonmuutoksen, vaikka tiedeyhteisö on vakuuttunut sen olevan käynnissä. Etkö ole huomannut esimerkiksi ilmaston ääri-ilmiöiden yleistymistä maapallolla vai kuvitteletko niiden olevan sadistijumalasi rangaistustoimia ihmisiä kohtaan?

 

 

 

 

 

IIlmastot ja ilmestykset

#18315 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

2013-08-02 16:36:25

#18310: Signal - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

Ilmaston ennustaminen on äärimmäisen vaikea asia, enkä ole ollenkaan varma, että nykyisetkään tieteelliset ennusteet menisivät nappiin - semminkin, kun niitä on monen sorttisia. Vihreät tuskin ovat yleisesti vahingoniloisia, joitakin Linkolan tapaisia ihmisvihaajia lukuun ottamatta.

Vaan ovatpahan ilmastomuutospuheet kuitenkin aika paljon vahvemmalla pohjalla kuin ilmestyskirjaan ennustuksensa perustavat rohveetat, jotka epäonnistuvat kerta kerralta kertomaan, miten asiat tulevat menemään. Jälkeenpäin kyllä ollaan liittämässä satunnaisia asioita profetian todisteeksi.

USA:n oikeistosta puheen ollen: Tämän adressin perustajahenkilöt propagoivat juuri sieltä Juhani Ahvion suoraan kopioimilla iskulauseilla. Eikö asia vaivaa yhtään...?