Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#18311 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

02.08.2013 15:57

#18310: Signal - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

 

 

Rooman klubin Kasvun rajat -teos oli aikanaan merkittävä kirja, koska se kiinnitti huomiota rajattoman kasvun mahdottomuuteen. Rooman klubi on tulevaisuudentutkimuksellinen keskustelufoorumi, ei tutkimuslaitos. Klubiin kuuluu luonnontieteilijöitä, taloustieteilijöitä, liikemiehiä, korkeita virkamiehiä sekä nykyisiä ja entisiä valtionpäämiehiä kaikilta viideltä mantereelta. He ovat sitä mieltä, että ihmiskunnan tulevaisuus ei ole ennalta määrätty, vaan jokainen meistä voi osallistua yhteiskuntiemme parantamiseen.

 

Ilmastontutkijoiden uudet tieteelliset tutkimukset perustuvat havainnointiin ja luonnontieteellisiin metodeihin. On erikoista, että yrität kiistää ilmislähtöisen ilmastonmuutoksen, vaikka tiedeyhteisö on vakuuttunut sen olevan käynnissä. Etkö ole huomannut esimerkiksi ilmaston ääri-ilmiöiden yleistymistä maapallolla vai kuvitteletko niiden olevan sadistijumalasi rangaistustoimia ihmisiä kohtaan?

 

 

 

 

 

Vastaukset

Signal

#18331 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

2013-08-02 18:53:14

#18311: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

Jep jep. Kaikkia 'viisaita' siihen porukkaan kuului kaikilta mantereilta. Väitän edelleenkin, ettei öljy loppunut 70-luvun lopussa, kuten he pokkana tiesivät=uskoivat. Se siitä nimekkäiden 'tiedemiesten' metodeista.