Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Signal

#18258 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

01.08.2013 18:39

#18257: - Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

Ei kelloa voi tosiaankaan kääntää taaksepäin, eikä äänestyksillä voi kumota Raamatun sanaa. Nykytilanne vain vahvistaa sitä. Luopumus valtaa alaa koko yhteiskunnassa. Jopa papit luopuvat uskosta ja alkavat opettaa mitä ihmiset korvasyyhyynsä haluavat. Tulee paljon eksytystä, niin että jopa uskovaisetkin eksyvät. Jumalan todistaminen tulee pilkan aiheeksi ja kristittyjä aletaan vainota. Kaikki näyttää menevän ihan Raamatun mukaan, tietysti. Ylistys Herralle.

2.Tim.3.1.Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.

2. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, 
3. rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, 
4. pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; 
5.heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.

http://www.youtube.com/watch?v=VEyujOSEexM

 

Vastaukset


Vieras

#18259 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

2013-08-01 19:09:24

#18258: Signal - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää 

 

Kuka tahansa kykenee huomioimaan että maailma on muuttunut ja tulee aina muuttumaan. Kysyisin nyt sinulta ja muilta uskiksilta mitä erityisarvoa saatte vahingonilosta ja kauhukuvien maalaamisesta? Millä tavalla se edesauttaa rakkaudellista sanomaa?
Megafon

#18260 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

2013-08-01 19:31:05

#18258: Signal - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

 

Noilla uskomuksilla ei ole mitään tekemistä eduskunnan lainsäädäntötyön kanssa.

 

 

 

 


Vieras

#18261 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

2013-08-01 19:43:14

#18258: Signal - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

 

 

Nimimerkin "Pannumyssy päässä" kommentti nimimerkki “Markuksen” uneen tammikuussa 2013

Karttakirjan lehdellä toisella puolen, siltä puolen jolta niljake nuoli, voisi viitekehys (Obama ja juutalaistemppeli) huomioiden olla - Israel.

Milanon sopimus voi olla tuossa jutussa joko jokin ihan uusi sopimus, tai sitten viittaus historiaan, jos se tarkoittaa Keisarin Konstantinuksen vuonna 313 tekemää sopimusta kilpailijansa Liciniuksen kanssa. Siinä he sopivat, että kaikilla Rooman kansalaisilla on oikeus uskoa mihin haluavat ilman, että valtiovalta puuttuisi asiaan mitenkään. Sopimus lopetti kristittyjen vainot (Kristinuskosta ei vielä tuolloin tehty virallista valtiouskontoa, huom!).

Keisari konstantinus oli mitralainen – auringonpalvoja – oli oman aikansa Antikristus, sillä myöhemmin hän keksi yhdistää alkukirkon ja roomalaisen valtiouskonnon katoliseksi valtiouskonnoksi, jossa hänestä – umpipakanasta – tuli Nicean kirkolliskokouksen jälkeen virallisesti ”Kristuksen sijainen maan päällä”. Tällä tempulla keisari onnistui kertaheitolla näennäisesti ratkaisemaan kristittyjen ja valtiovallan konfliktin, kun edelliset eivät suostuneet palvomaan keisaria. Nyt tosin samat kristityt tekivät samaisesta pakana-keisarista ”paavin”. Ennen paaveja keisari oli tämä ”sijainen” eli vikapää. Nicean kirkolliskokouksessa, joka oli Konstantinuksen koolle kutsuttama, päätettiin mm. muuttaa ”ajat ja lait” kuten Ilmestyskirjassa varoitettiin eli sapatin siirto sunnuntaille ja roomalaisen kalenterin ottaminen kirkkokalenteriksi pakanallisine juhlineen.

Toinen vaihtoehto on, että kyse on Milanon sopimuksesta vuonna 1848, jolloin ns. Wienin protokollan mukaisesti sovittiin, että palautetaan vanhat rajat Italiaan, jolloin hyötyjinä oli mm. silloinen suurvalta Itävalta. Sopimus palautti valtaan mm. ruhtinaita, jotka italialaiset olivat kapinassa syösseet valtaistuimiltaan. Ruhtinaat ja suurvallat päättivät, kansalta ei kysytty.

Olisiko tulossa antikristillinen ”Molotov-Ribbentrop”, joka palauttaa ”vanhat rajat” vaikka siten, että Venäjä saa Suomen taloudellis-valtiollisesti mutta Vatikaani hengellisesti (valtikirkko-asema pois Ev.-Lut.-kirkolta mutta kirkko liittyy Rooman kirkkoon, vastaavasti ortodoksinen kirkko liittäisiin Venäjän kirkon alle)?