Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#18259 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

01.08.2013 19:09

#18258: Signal - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää 

 

Kuka tahansa kykenee huomioimaan että maailma on muuttunut ja tulee aina muuttumaan. Kysyisin nyt sinulta ja muilta uskiksilta mitä erityisarvoa saatte vahingonilosta ja kauhukuvien maalaamisesta? Millä tavalla se edesauttaa rakkaudellista sanomaa?

Vastaukset

"Uskiksen" vastaus

#18271 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

2013-08-02 01:14:32

#18259: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää 

En ole signal, mutta "uskis" kuitenkin. En tunnista itseäni vahingonilosta tai kauhukuvien maalamisesta. Ainakaan minulla ei ole mitään syytä tuntea vahingoniloa, mistä asiasta minun pitäisi olla vahingoniloinen? Jos kauhukuvien maalaamisella tarkoitetaan Raamatun totuuksien kertomista niin se on "uskiksien" etuoikeus ja velvollisuus.

Totuus on että me kaikki olemme syntisiä ja tarvitsemme Jeesuksen veren suojaa. Jokainen meistä menee kerran Luojansa eteen tuomiolle. Vain Jeesuksen uhri meidän puolestamme riittää Jumalan tuomiolla. Viisas hän, joka antaa sovittaa itsensä Jumalan kanssa. 

Signal

#18281 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

2013-08-02 08:25:29

#18259: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

Kyllä Jumala rakkaudellakin vetää meitä jatkuvasti lähelleen, meitä kaikkia, tavalla tai toisella. Jos olemme oikein uppiniskaisia, sitten sillä toisella tavalla. Raamatun sanan mukaan asiat tapahtuvat, emmekä me voi kirjoitettuja asioita miksikään muuttaa, vaikka kovasti sitä sanaa nykyisin yritetäänkin vääristää.

Joku meni istumaan junanraiteille. Tuntemattomien ohikulkijoiden kävi häntä sääliksi ja he  ystävällisesti varoittivat häntä tulevasta junasta. He asuivat lähellä, he tiesivät asian. Raiteilla istujalle ei ilmeisesti oltu koskaan kotona tai muuallakaan opetettu, että on vaarallista istua raiteilla. Oliko elämä istujaa niin katkeroittanut, ettei hän  sellaisista puheista välittänyt, vai oliko vain omavoimaista uhmaa, sitä sivulliset eivät voineet tietää.

Kiskoilla istuja muutti puheenaihetta ja totesi vain, mitä erityisarvoa saatte vahingonilosta ja kauhukuvien maalaamisesta? Hän ei todellakaan ymmärtänyt, mutta muut toivoivat sydämissään, että junantulon fakta hänelle vielä selviäisi, olihan aikataulu kaikkilla etukäteen tiedossa.


Vieras

#18288 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

2013-08-02 09:26:40

#18259: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

Kysymykseesi "muilta uskiksilta: Mitä erityisarvoa saatte vahingonilosta ja kauhukuvien maalaamisesta?" Oma vastaukseni menee yks´yhteen #18271 "Uskiksen" vastaus -nimimerkin kanssa. En tunnista itseäni vahingonilosta tai kauhukuvien maalaamisesta. Ainakaan minulla ei ole mitään syytä tuntea vahingoniloa, mistä asiasta minun pitäisi olla vahingoniloinen? Jos kauhukuvien maalaamisella tarkoitetaan Raamatun totuuksien kertomista niin se on "uskiksien" etuoikeus ja velvollisuus.

Totuus on, että me kaikki olemme syntisiä ja tarvitsemme Jeesuksen veren suojaa. Jokainen meistä menee kerran Luojansa eteen tuomiolle. Vain Jeesuksen uhri meidän puolestamme riittää Jumalan tuomiolla. Viisas hän, joka antaa sovittaa itsensä Jumalan kanssa.

Signal kirjoitti #18258 nykytilanteesta ja kaikesta muustakin kaiken olennaisen (selkeästi ja suhteellisen lyhyesti).  Enpä löydä em. kirjoituksiin mitään tärkeää lisäämistä. ii