Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#38477 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

11.07.2014 21:26

#38476: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

Tapio Puolimatka ”maailman laajimmasta” homoperhetutkimuksesta: ”Merkittäviä metodologisia ongelmia”

 

 

09.07.2014 16:07 PÄIVITETTY 16:11 | SEURAKUNTALAISEN TOIMITUS | MATTI KORHONEN

TIEDE Muun muassa Iltalehti uutisoi eilen australialaistutkimuksesta, jonka mukaan homoperheiden lapset ovat terveempiä ja onnellisempia kuin heteroperheiden lapset. Professori Tapio Puolimatkan mukaan tutkimuksessa on useita keskeisiä metodologisia ongelmia, joiden olemassaolon tutkijat itsekin myöntävät. 38


Tutkimuksen ongelmana on Puolimatkan mukaan se, että kyselyyn vastanneet tietävät osallistuvansa homoperheissä kasvatettuja lapsia käsittelevään tutkimukseen, jolla on hyvin tärkeä poliittinen ja retorinen merkitys. Näin heillä on vahva syy antaa myönteisiä raportteja omien lastensa hyvinvoinnista. Sen sijaan heteroseksuaalisten lasten vertailuryhmää koskeva tosiasia-aineisto tulee puolueettomista julkisista terveyskartoituksista.

"Niinpä tämän tutkimuksen perusteella emme tarkkaan ottaen saa tietoa samaa sukupuolta olevien lasten hyvinvoinnista. Tutkimustieto perustuu vanhempien antamiin raportteihin, joten korkeintaan saamme tietoa vanhempien käsityksistä omien lastensa hyvinvoinnista. Mutta ottaen huomioon tutkimuksen reunaehdot, tämäkin on liikaa sanottu. Tarkalleen ottaen saamme tietoa vain siitä, minkälaista käsityksen samaa sukupuolta olevat vanhemmat haluavat antaa lastensa hyvinvoinnista tutkimuksessa, jolla on merkitystä heidän yhteiskunnalliselle asemalleen ja imagolleen", Puolimatka analysoi.

 

hiv on homojen kansantauti THL.

#38478 no niin homot valehtelee omissa tutkimuksissaan

11.07.2014 22:06

Koko maailmalle. Homoihin ei voi luottaa yhtään. Puhuvat oma etusijalla hivin leviämisestä viis.
Homous on valheella kuorrutettu omena. Kun puraisee niin sisältä tulee mätänevä ja lemuava velli.
Hyi että homous on saastainen harrastus. Yäk Yrjö lensi.
Pink Butterfly

#38479 ´Sic transit gloria mundi´....

12.07.2014 00:06

#38478: hiv on homojen kansantauti THL. - no niin homot valehtelee omissa tutkimuksissaan

Sota-aikana on,lentämisestä juuri puheenollen ollut montakin ´Yrjö`- nimistä taistelulentäjää-se oli silloin hyvin yleinen miehen nimi .Sitä nimenä pidettiin hyvin komealta kalskahtavaltakin ja auktoriteetille hyvin sopivalta .

Varmaankin moni rehtori, johtajaopettaja, yritysjohtaja jne. oli nimeltään Yrjö ja moni reilu työmieskin toki...mutta nyt-se tarkoittaa PÄÄSÄÄNTÖISESTI; MELKEINPÄ YKSINOMAAN:´OKSENNUSTA´....

Sitä tarkoittaa muuten ´laattakin´-ennenhän   sekin  hyvin usein liitettiin paljon ylevämpiin ilmaisutarpeisiin,sellaisiin kuin ´muistolaatta´,´pronssilaatta´,´kunnialaatta´ tms.

Näin ovat vanhat arvot (sekin perinteinen miehen nimi) tippuneet ´kuin eno veneestä´ ja lentäneet kuin yrjöt (huom. jo monikossa) roskakoriin tai laatat (jo) wc:n lattialle.

Kiitän sinua joka tapauksessa (ja kuitenkin) tuosta viestisi vihoviimeisesta pikku lauseesta,joka juuri antoi minulle virikkeen näiden nimiasioiden ja kielikuvien tarkastelulle ja johti  sen kautta tavallaan aika mielenkiintoisiin havaintoihin niistä.

Tuosta omenaan liiittyvästä metaforastasi en sensijaan olisi niinkään varma,sanoit siis:

´valheella kuorrutettu omena´,jonka sisällä olisi siis´mätänevä,lemuava velli´??

.....Barcelonan keskustassa ,tarkemmin sanoen sen  ´Rambloilla ja niiden varrella sijaitsevilla  torihalleilla törmäsin kerran omenakauppiaisiin , jotka olivat latoneet myyntitiskinsä etuosaan ,ikäänkuin  lumipalloista tehdyn ´lumilyhdyn´tapaan "edustusomenansa"...Ne varsinaiset  myyntiomenansa he kuitenkin  kauhoivat asiakkaalle  tiskin takaosasta...Niiden laatu ei tosiaankaan näyttänyt olevan ihan sitä samaa, mitä nuo ´edustusomenat´hyväuskoisen asiakkaan saivat ymmärtämään niiden olevan.Nahistuneempia ne toki olivat , mutta ei niidenkään  joukossa sentään mätiä ollut ainuttakaan, vaikka asiakasta kieltämättä kaupassa huijattiinkin ,niin sittenkin vain sentään  kohtuullisesti ....

Lontoossa taas näin kadulla myytävän kojuissa ns. ´´ candy apples´.Ne olivat  (tavallisesti syvän kauniin punaisella),karamellivärillä värjätyllä sokeriliemellä päällystettyjä  Läpinäkyvän lasin vaikutelman omenan kuoren  pinnalle liemi jähmettyneenä antoi. Omenat ´dipattiin´  eli nopeasti upotettiin kuumaan sokeriliemeen. Tämä oli niiden valmistustapa ja prosessi , jonka siellä myös näin. Valmiina myyntitiskillä omenat olivat kyllä  hyvin kauniin ja houkuttelevan  näköisiä, kuin joulukuusen palloja suorastaan ,mutta koska pyrin vättämään sokeria ja hapanta yht´aikaa hampaille,niin tyydyi vain visuaaliseen ja tuoksumuistonautintoon niistä Mayfairin kujilla... Vanha  "Merry Olde England", oli siinä  muistossa läsnä...

Tuo omenoiden  ´vellillä täyttäminen´ei kuitenkaan liene sinänsä  kovin kehittelykelpoinen tuoteidea. Omenan kovertaminen vellinpitäväksi ei näet  liene aivan niin helppoa, kuin ehkä nopean liikevoiton toivossa kuvittelit. Jos näet asiakkaat haluavat esim.aamuateriavelliinsä säväyksen omenan makua he saavat sen sata kertaa helpommin lisäämällä  sen siihen omenahillon muodossa ja lisäksi velliomenien jakelutuoreuden varmistavaan logistiikkaan olisi tehtävä kalusto- ja kuljetusinvestointeja niin paljon  ,että  liikeideasi kuulostaa kyllä,ikävä sanoa se näin suoraan;kuolleena syntyneeltä ....

Velliä ei näet  normaalissa huoneenlämmössä saa mitenkään  ´mätänemään´. Vesi vain haihtuu siitä ja se yksinkertaisesti  vain kuivuu ennenkuin ehtii muuten mennä pilalle.

Totta puhuen:kielikuvasikaan ei siis ollut kovin toimiva.Tuollaisia omenia ei taida olla missäänpäin maailmaa.Kyllä ne omenapuut taitavat  nyt kukkia ihan sinun päässäsi-elleivät ole kasvaneet  jo siitä läpi tai suorastaan  lahottaneet sitä jo pystyyn....


Vieras

#38480 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

12.07.2014 06:16

#38476: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 




http://www.youtube.com/watch?v=ZHqj0vwHi0w= ”David Hertzog in Finland” video ei ole enää käytettävissä käyttäjän - TV7 - tekemän tekijänoikeusvaatimuksen vuoksi. MIKSI??? Oliko video liian paljastava valheopetuksesta ja väärästä profeetasta (Herzog) sekä New Age’sta???

Raamattu kertoo aina totuuden:”Mutta myös VALHEPROFEETTOJA oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva VALHEENOPETTAJIA, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia HARHAOPPEJA, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon. Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi; ja AHNEUDESSAAN HE VALHEELLISILLA SANOILLA KISKOVAT TEISTÄ HYÖTYÄ; mutta jo ammoisista ajoista heidän tuomionsa valvoo, eikä heidän perikatonsa torku.” 2.Piet.2:1-3.

Herzog -palautteita http://www.seurakuntalainen.fi -SIVULTA

Kun Herzogista tiedotettiin ja häneen ihastuttiin viime kiertueen aikana, kukaan ei ole huomioinut, että kuinka paljon ihmisiä tuli uskoon. Haluan nostaa tämän kysymyksen esille, koska sielun pelastus on se varsinainen juttu Jumalan Seurakunnan toiminnassa, ei vitsien kuuntelu.
- Reijo M.

"Mikä Herzhogissa niin ottaa päähän?" Raamatussa meitä kehotetaan arvioimaan henget, nöyryydessä ja Herran pelossa. David H. on itse kirjassaan Glory Invasion s.127 kertonut hakeneensa "kaksinkertaisen voitelun" kuolleen ruumiin viereltä. Jotakin okkultistista hän varmasti sieltä saikin. Tällaista toimintamallia meille ei kuitenkaan anneta Jumalan Sanassa. Pelkästään tuolla perusteella en henkilökohtaisesti aio olla tekemisissä moisen voitelun kanssa. Toinen David H:n selvästi epäraamatullinen toimintatapa on käskytellä enkeleitä tekemään yhtä ja toista, mm. parantamaan sairaita. Kyllä ne hänen käskyläisensä taitavat olla langenneita enkeleitä, jotka pystyvät myös matkimaan Pyhän Hengen työtä. Raamattu kertoo, että pimeyden enkelit pystyvät esiintymään myös valkeuden enkeleinä. Pyhä Henki kirkastaa Raamatun mukaan aina Jeesusta, ja Jeesus kirkastaa Isää. Enkelit ovat aivan sivuroolissa.
- Soile M.

David Herzog kirjassaan Glory Invasion kertoo sivulla 127 Ruth Heflin nimisestä karismaattisesta naishenkilöstä, joka on toiminut Herzogin "oppi-äitinä".Heflinin kuoltua Herzog menee kuolleen Heflinin ruumiin luokse, kertoo kokevansa korkeaa kirkkauden tunnetta, suurempaa kuin Heflinin ollessa elossa. Hän sanoo, että hänen käsketään laskemaan kätensä Heflinin kuolleen ruumiin ylle, saadakseen kaksinkertaisen määrän kirkkautta. Herzog kirjoittaa: "Kun nyt hänen ruumiinsa oli korkeamassa kirkkauden tilassa, hänen ruumiinsa oli kosketuspisteessä välittääkseen kirkkauden taivaan ja maan välillä." [s.127] Tässä hetkessä kuin sähkövirta, Herzog kokee voimaa omassa kehossaan. Tämän sähkövirran Herzog ymmärtää "ylösnousemusvoimana". Tämä on hänen oma todistuksensa kirjassaan. --- http://elaman-tie.blogspot.fi/2013/11/miksi-hylkaan-david-herzogin-opetuksen.html
- Petri K.

Onpa todella valitettavaa Davidin ja Stephanien saapuminen Suomeen eksyttämään ihmisiä. David opettaa ja toimii epäraamatullisesti ja sitä ei ole vaikea havaita. Elleivät he tee parannusta opetuksissaan ja irtisanoudu kaikesta pahasta Jeesuksen nimessä ja veressä, on mahdotonta toivottaa heitä iloiten tervetulleiksi..
- Susanna K.


Markku Günther
24.06.2014

 

Myös elämäntie-blogi oli poistettu! 

Löysin Mc Arthurin videon: "He lupaavat menestystä,"  siinä Herzog esiintyy lyhyesti aivan alussa.http://www.youtube.com/watch?v=ZHqj0vwHi0w


Vieras

#38481 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

12.07.2014 06:41

#38480: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Valitettavasti blogi osoitteessa elaman-tie.blogspot.com on poistettu.


Vieras

#38482

12.07.2014 06:44

Päivän Sana

Sillä elämä on minulle Kristus, ja kuolema on voitto.

Fil. 1:21 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html


Vieras

#38483 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

12.07.2014 06:48

#38481: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

 

Juu,  juuri ehdin kirjoittaa että blogikin on poistettu, sen sijaan löysin tuon videon jossa ainakin  tämä Mc Arthur kommentoi Herzogia ja muutakin menestysteologiaa.  http://www.youtube.com/watch?v=ZHqj0vwHi0w Ehkä tässä o myös D. Wilkerson mukana,  en ole katsonut loppuun.


Vieras

#38484 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

12.07.2014 06:53

#38481: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

 

Helsinki  7.12.2013

 

 

Ojares  alkupuheessaan: "Onko joku ihminen  käynyt jotain vainajaa katsomassa,  se ei minua kiinnosta!"  Eilen kun tätä kyselin,  minuun tuli sellainen voima,  joka ihan kuplii.   Sitten hän kertoo muista vastaavista kohdista,  joissa on kokenut vastaavan  väliintulon.  "Kysy minulta,  älä ihmisiltä!"       Voiman alkulähde jää kysymysmerkiksi.


"Suomi on sinulle vain kynnysmatto,  sinun alueesi  on koko maailma!  
Tämä on kyllä pelottavaa,  jos ollaan muussa kuin Jumalan hengessä.  Ja tämä iskee tuohon kaikkein helpompaan kohtaan: ihmisen oman suuruuden  loppumattaan janoon."



Vieras

#38485 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

12.07.2014 07:10

#38484: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Täältäkin löytyy video, jossa  D.Herzog puhuu niistä radioaalloista. Ensimäinen video täältäkin on poistettu tekijäoikeusvaatimuksen vuoksi.

http://ajankohtainen.wordpress.com/2014/04/26/david-herzog-suomessa/


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

12.07.2014 07:19


pakene homoutta

#38487 hiv on homojen kansantauti THL.

12.07.2014 07:31

Homoliittoja ei pidä tukea hivin leviämisen vuoksi, koska hiv leviää mm. Hollannissa juuri homoliittojen ansiosta. THL tutkimuksissa Hollannin hiv luku on jo 16%. Karmea luku homohiv hurjastelusta. Hiv leviää ja aidsi tappaa.

Vieras

#38488 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

12.07.2014 07:31

#38486: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

 

– Hannu Matikainen, Savonlinna –    kritisoi myös tätä Arizonan kulkijaa ja hänen julistustaan

David Herzog Suomessa

Surullisena olen ihmetellyt, miten TV7 on mennyt mukaan äärikarismaattiseen toimintaan. Sen kutsumana David Herzog on pitänyt kokoussarjan Suomessa, ja hänet on kutsuttu täksi kesäksi uudestaan, tällä kertaa muiden toimesta.

Herzogin puheessa on jotain hyvääkin, mutta valtavan paljon outoa – täydellinen sekoitus oikeaa ja väärää. Jos taikinassa on hivenenkin verran myrkkyä, mitä sille tulee tehdä? Se täytyy hylätä kokonaan!

En epäile yhtään, etteikö Herzogin tilaisuuksissa olisi pelastunut ihmisiä. Jumala on nimittäin suurempi kuin Herzog tai S-aatana, ja Jumala voi pelastaa sieluja, vaikka valhehenget olisivat käsin kosketeltavina läsnä tilaisuudessa. En silti menisi Herzogin käsien alle ”siunattavaksi”.

Julistus on ihmis- ja ihmekeskeistä; kirkkautta, enkeleitä ja parantumista korostavaa. Missä on nöyryys ja evankeliumin julistus? Raamatullista opetusta ei ole oikeastaan ollenkaan; koko show on pääosin tyhjän jauhamista. Puhetta synnistä, katumuksesta ja parannuksenteosta on vain muutama minuutti useamman tunnin kokouksessa, kun sen pitäisi olla pääasia. Uhripuheeseenkin käytetään moninkertaisesti enemmän aikaa.

 


Bögarnas fel

#38489 THL tarkoittaa,,,

12.07.2014 08:13

#38487: pakene homoutta - hiv on homojen kansantauti THL.

Tässä sinun yhteydessäsi kaiketi: ´toimintaa  harhatiedon  levittämiseksi´...


Vieras

#38490 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

12.07.2014 08:24

#38481: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 




Sain tässä kirjoituksessa  kokea Totuuden Hengen 
konkreettista  johdatusta.

Leo Mellerin luento Herzogista:  Meno on hyvin rauhallinen ja alkaa kaukaa,  Pietarin ja Paavalin,  ympärileikattujen ja Antiokian ympärileikkaamattomien  keskinäisistä jännitteistä.  Kun Pietari tulee Antiokiaan,  hän pistää liikkeelle opillisen riidan!    On erilaisuutta,  sitä on lupa kunnioittaa,  mutta myös tärkeätä puolustaa sitä.

Sitten Keefas,    2 PieT 3: 14, 15,  16      Siksi rakkaani kun tätä odotatte,  pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja  lukekaa Herramme pitkämielisyys pelastukseksi.   ....   tosin noissa kirjoissa on yhtä ja toista vaikeatajuista. Kummatkin veljet kirjoittavat rakkaudesta,  mutta sitten Pietari nälväisee, - "joo, kuten tiedätte,  kuka tuota ymmärtää." No nyt ovat kummatkin taivaassa jo  kaksi vuosituhatta seurustelleet,  miten he tänä päivänä puhuvat?


Etkö jo tulisi   Herzoogiin?


Yllätys yllätys! Meller kutsuukin häntä veljekseen!

No - tätä  saattoi toisaalta odottaa.  Tässä kohtaa kyllä yhdyn nyt Pasi Turusen ja Petri Mäkilään mieluummin tässä arvostelussa kuin Melleriin.  
Täm 


ä juontuu amerikan ajoilta,  uskon näin.  

Jaa,  nyt tapahtui jotain erikoista tässä kirjoituksessa,

Olen kokenut alusta asti   erimielisyyttä Mellerin kanssa, suhteessa tietynlaiseen karismaattisuuden aaltoon,  Bill Johnssonit ja muut kuuluvat samaan väkeen.        
Linkki meni tuonne "ristintielle"  !       Liekkö Jumalan puhetta?  Vai sekoitusta. 



Siellä on  joka tapauksessa Stefanuslähetyksen,  vainottujen tukijan 
Aki Miettisen puhevideo,  alussa tosin väläys Irakin väkivallasta.

Tämän tunnen olevan  totuuden hengestä ja vaino antaa asioille oikean taustan.
Miettinen  lähtee Irakin  kristittyjen vainosta - Alista,  mies joka rohkeana
pysyi kidutuksista huolimatta Jeesuksessa.
Tai Nigerialainen Rebekka,  jäsenensä menettänyt kristitty tyttö(Muilta katkottiin kaulat)
" jos minä olen katkera,"  Boko Hara on voittanut.



Lähteekö Jumala kilpasille itse sallimansa eksymyksen kanssa,
vai riittääkö meille risti?                

Väärä evankeliumi / risti.





Kiitos,  että evankeliumin sana on niin kirkas,  ja sieltä tulee se voima!


Ja se kirkkaus ei ole samaa laatua kuin menestysteologian kirkkaus.

 


Vieras

#38491 Re: Re: Re: Re: Re:

12.07.2014 08:27

#38473: - Re: Re: Re: Re:

"Koska yhden miehen ja yhden naisen väliset, uskolliset ja pitkäkestoiset parisuhteet joukkona, säännönmukaisesti ja luonnostaan (”as a group, as a rule and by nature”)tuottavat seuraavan täyspäisen sukupolven, yhteiskunnat ovat kaikkina aikoina pyrkineet kannustamaan jäseniään sitoutumaan tämänkaltaisiin parisuhteisiinerilaisin lainsäädännöllisin keinoin."

 

http://bigbible.org/sansblogue/wp-content/uploads/2012/02/marriage.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Jos miehet ja naiset eivät hanki keskenään jälkeläisiä, yhteiskunta tuhoutuu yhdessä sukupolvessa."

Tarkoitat siis, että homojen avioliitto-oikeus aiheuttaa sen, että ihmiset lakkaavat tekemästä lapsia...? Did I miss something...?

"Jos miehet ja naiset hankkivat keskenään jälkeläisiä, mutta eivät sitoudukasvattamaan näitä vaan loikkivat vuoteesta vuoteeseen miten sattuu, lasten ja nuorten pahoinvointi aiheuttaa valtavia yhteiskunnallisia ongelmia ja myös kustannuksia."

Sinulla on varmaan todistusaineistoa siitä, että huoltajiksi määritellyt homovanhemmat ovat herkempiä hylkäämään lapsensa kuin heterovanhemmat...?



Vieras

#38492 Re: hiv on homojen kansantauti THL.

12.07.2014 08:45

#38487: pakene homoutta - hiv on homojen kansantauti THL.

 

 

 

Sanon asian kokeneena:  PAKENE HOMOUTTA siihen sisältyvän hengen ja pimeyden tähden =  ja lopulta omalta kohdaltasi tuomion tähden!


Pakene henkesi edestä!



Vieras

#38493 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

12.07.2014 09:00

#38490: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

 

Myös Benny Hinn on ollut tekemisissä tämän vainajien luona vierailujen,  ja niiltä voiman saannin  kanssa!!

Siis Herzog,
Benny Hinn,

?   Kukas tästä nyt puuttuu?

Bögarnas fel

#38494 Re: Re: hiv on homojen kansantauti THL.

12.07.2014 09:04

#38492: - Re: hiv on homojen kansantauti THL.

Eli siis ´hölmöjen ihmisten v.ttuilu´?

homoliitto on rappioliitto

#38495 hiv leviää juuri homoliitoissa

12.07.2014 10:13

Koska homojen suhteet kestävät lyhyitä pätkiä, joten hiv leviää nopeasti kuten Hollannissa on käynyt. Avioliittoon ei homohiviä saa sotkea, koska homous on epätasa arvoinen. Avioliitosta tulisi epätasa arvoinen homouden myötä.

Vieras

#38496

12.07.2014 10:25






Tätä on huokailtu,      Kiitos Jumalalle!,    Israel-tiedotuksessa on toivon pilkkeitä:


Western Media: Israel Doing Its Best to Spare Civilians

RELATED STORIES


Friday, July 11, 2014 | Israel Today Staff



The Moral Paradox of Israel's Gaza War
Gaza, Syria borders heat up with rocket attacks
Aikaisemmin Israel on arivostuttavasti ja odotetusti lyöty lyttyyn kansasinvälisessä lehdistössä. Siellä arabien syytökset kansamurhasta on ennen otettusuoralta kädeltä sotarikoksina.

In past flare-ups with the Palestinians, Israel has been unsurprisingly bashed by an international media that took Arab accusations of “war crimes” at face value. It would seem that the mainstream press has either woken up to reality, or has grown weary with constantly smearing the Jewish state.

Nyt joko kans.väl. lehdistö on herännyt todellisuuteen,   tai  lopulta hiipunut jatkuvassa juutalaisen valtion mustamaalauksessa.
As expected, cries of “genocide” and “massacres” have accompanied the still-raging Gaza war. But this time, the many in the media aren’t buying it.


Odotetut huudot kansanmurhasta ja massamurhasta ovat säeswtäneet yhä-tapahtuvaa Gaza-sotaa,  mutta tällä kerralla monet mediassa eivät "osta"  sitä.


HURRAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vieras

#38497 Re: ´Sic transit gloria mundi´....

12.07.2014 10:30

#38479: Pink Butterfly - ´Sic transit gloria mundi´....

Omenoita on mätiäkin riippuen säilytyspaikasta.


Vieras

#38498 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

12.07.2014 13:06

#38477: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Tapio Puolimatka ”maailman laajimmasta” homoperhetutkimuksesta: ”Merkittäviä metodologisia ongelmia”

 

Puolimatkan oma argumentaatio, jota hän vielä esittää parlamentaariselle elimelle "tieteen sanana", taas sisältää likimain pelkkää puppua. Aika huono lähtökohta toisten tieteellisyyden kritisoinnille.

 

http://liljat.fi/2014/04/asiantuntijalausunto-homoliitoista-epatieteellista-puppua/

Pink Butterfly

#38499 Re: Re: ´Sic transit gloria mundi´....

12.07.2014 13:19

#38497: - Re: ´Sic transit gloria mundi´....

Niiden "jatkojalostus-" ja loppusijoituspaikka on kyllä kompostissa ja jo paljon ennen sitä vaihetta....


Vieras

#38500 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

12.07.2014 14:09

#38498: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

 

Puolimatkan  lausuntoa arvosteleva kirjoitus on tehty suurella kiireellä,  ilman kasvatusalan akateemista koulutusta,  esittäen väitteitä, mm ettei kasvatustieteen teorian ja historian professori voi tehdä johtopäätöksiä tutkielmista,  joita ei ole tehty aivan prikulleen juuri homokysymystä silmälläpitäen.