Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #38488 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

12.07.2014 07:31

#38486: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

 

– Hannu Matikainen, Savonlinna –    kritisoi myös tätä Arizonan kulkijaa ja hänen julistustaan

David Herzog Suomessa

Surullisena olen ihmetellyt, miten TV7 on mennyt mukaan äärikarismaattiseen toimintaan. Sen kutsumana David Herzog on pitänyt kokoussarjan Suomessa, ja hänet on kutsuttu täksi kesäksi uudestaan, tällä kertaa muiden toimesta.

Herzogin puheessa on jotain hyvääkin, mutta valtavan paljon outoa – täydellinen sekoitus oikeaa ja väärää. Jos taikinassa on hivenenkin verran myrkkyä, mitä sille tulee tehdä? Se täytyy hylätä kokonaan!

En epäile yhtään, etteikö Herzogin tilaisuuksissa olisi pelastunut ihmisiä. Jumala on nimittäin suurempi kuin Herzog tai S-aatana, ja Jumala voi pelastaa sieluja, vaikka valhehenget olisivat käsin kosketeltavina läsnä tilaisuudessa. En silti menisi Herzogin käsien alle ”siunattavaksi”.

Julistus on ihmis- ja ihmekeskeistä; kirkkautta, enkeleitä ja parantumista korostavaa. Missä on nöyryys ja evankeliumin julistus? Raamatullista opetusta ei ole oikeastaan ollenkaan; koko show on pääosin tyhjän jauhamista. Puhetta synnistä, katumuksesta ja parannuksenteosta on vain muutama minuutti useamman tunnin kokouksessa, kun sen pitäisi olla pääasia. Uhripuheeseenkin käytetään moninkertaisesti enemmän aikaa.