Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #38480 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

12.07.2014 06:16

#38476: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 




http://www.youtube.com/watch?v=ZHqj0vwHi0w= ”David Hertzog in Finland” video ei ole enää käytettävissä käyttäjän - TV7 - tekemän tekijänoikeusvaatimuksen vuoksi. MIKSI??? Oliko video liian paljastava valheopetuksesta ja väärästä profeetasta (Herzog) sekä New Age’sta???

Raamattu kertoo aina totuuden:”Mutta myös VALHEPROFEETTOJA oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva VALHEENOPETTAJIA, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia HARHAOPPEJA, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon. Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi; ja AHNEUDESSAAN HE VALHEELLISILLA SANOILLA KISKOVAT TEISTÄ HYÖTYÄ; mutta jo ammoisista ajoista heidän tuomionsa valvoo, eikä heidän perikatonsa torku.” 2.Piet.2:1-3.

Herzog -palautteita http://www.seurakuntalainen.fi -SIVULTA

Kun Herzogista tiedotettiin ja häneen ihastuttiin viime kiertueen aikana, kukaan ei ole huomioinut, että kuinka paljon ihmisiä tuli uskoon. Haluan nostaa tämän kysymyksen esille, koska sielun pelastus on se varsinainen juttu Jumalan Seurakunnan toiminnassa, ei vitsien kuuntelu.
- Reijo M.

"Mikä Herzhogissa niin ottaa päähän?" Raamatussa meitä kehotetaan arvioimaan henget, nöyryydessä ja Herran pelossa. David H. on itse kirjassaan Glory Invasion s.127 kertonut hakeneensa "kaksinkertaisen voitelun" kuolleen ruumiin viereltä. Jotakin okkultistista hän varmasti sieltä saikin. Tällaista toimintamallia meille ei kuitenkaan anneta Jumalan Sanassa. Pelkästään tuolla perusteella en henkilökohtaisesti aio olla tekemisissä moisen voitelun kanssa. Toinen David H:n selvästi epäraamatullinen toimintatapa on käskytellä enkeleitä tekemään yhtä ja toista, mm. parantamaan sairaita. Kyllä ne hänen käskyläisensä taitavat olla langenneita enkeleitä, jotka pystyvät myös matkimaan Pyhän Hengen työtä. Raamattu kertoo, että pimeyden enkelit pystyvät esiintymään myös valkeuden enkeleinä. Pyhä Henki kirkastaa Raamatun mukaan aina Jeesusta, ja Jeesus kirkastaa Isää. Enkelit ovat aivan sivuroolissa.
- Soile M.

David Herzog kirjassaan Glory Invasion kertoo sivulla 127 Ruth Heflin nimisestä karismaattisesta naishenkilöstä, joka on toiminut Herzogin "oppi-äitinä".Heflinin kuoltua Herzog menee kuolleen Heflinin ruumiin luokse, kertoo kokevansa korkeaa kirkkauden tunnetta, suurempaa kuin Heflinin ollessa elossa. Hän sanoo, että hänen käsketään laskemaan kätensä Heflinin kuolleen ruumiin ylle, saadakseen kaksinkertaisen määrän kirkkautta. Herzog kirjoittaa: "Kun nyt hänen ruumiinsa oli korkeamassa kirkkauden tilassa, hänen ruumiinsa oli kosketuspisteessä välittääkseen kirkkauden taivaan ja maan välillä." [s.127] Tässä hetkessä kuin sähkövirta, Herzog kokee voimaa omassa kehossaan. Tämän sähkövirran Herzog ymmärtää "ylösnousemusvoimana". Tämä on hänen oma todistuksensa kirjassaan. --- http://elaman-tie.blogspot.fi/2013/11/miksi-hylkaan-david-herzogin-opetuksen.html
- Petri K.

Onpa todella valitettavaa Davidin ja Stephanien saapuminen Suomeen eksyttämään ihmisiä. David opettaa ja toimii epäraamatullisesti ja sitä ei ole vaikea havaita. Elleivät he tee parannusta opetuksissaan ja irtisanoudu kaikesta pahasta Jeesuksen nimessä ja veressä, on mahdotonta toivottaa heitä iloiten tervetulleiksi..
- Susanna K.


Markku Günther
24.06.2014

 

Myös elämäntie-blogi oli poistettu! 

Löysin Mc Arthurin videon: "He lupaavat menestystä,"  siinä Herzog esiintyy lyhyesti aivan alussa.http://www.youtube.com/watch?v=ZHqj0vwHi0w