Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#24306 Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

07.11.2013 13:34

#24303: - Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

 

Armolahjoista saatetaan puhua siihen tyyliin,  että kuulijaa heikottaa.  Tämä on alue,  jossa voi olla  kyllä vaikka mitä.  Paljon väärinymmärrystä,  paljon sielullisuuttakin.   Aika se laittaa asiat oikealle kohdalleen,  sekä kuulijan,  että kokijan päässä.  
Armolahjoja saavat armosta kaikki,  jotka aukaisevat oven Jumalan valtakuntaan,  ja sillä periaatteella,  että heikolle ja halveksitulle enemmän.   Tämä on kyllä ainutlaatuista maailmassa.  Jumalan antaa toisin kuin tämä maailma.  Ja on hyvä muistaa,  että keskeneräinen uskova ei jää siihen paikalleen polkemaan keskeneräisyyteensä,  vaan kyllä hän kehittyy siihen tahtiin,  kuin ihmiselle on mahdollista,  eli  hitaasti,  askelen kerrallaan.

Mutta inhimillinen raadollisuus  saattaa näkyä niissä niin paljon,  ettemme aina voi niitä vastaanottaa Jumalalta tulleina.  Itse olen kyllä saanut nähdä myös todella upealla tavalla armoitettuja uskovia,  helposti henkilökohtaisiin profetioihin  jää kiinnikkin.  Jumala tahtoo  kyllä ennenmuuta kiinnittää meitä aina tarjolla olevaan kirjoitettuun ilmaisuunsa, ja tehdä sitä hengellään eläväksi.




Vastaukset


Vieras

#24308 Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

2013-11-07 14:14:06

#24306: - Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

 

Ns. armolahjojen varjolla voi harjoittaa erittäin tuottoisaa uskonnollispohjaista liiketoimintaa, kuten monet suomalaisetkin esimerkit osoittavat. Täytyy vain kehittää esiintymiskykyjään, luoda karismaattinen imago ja sopivat puitteet sekä löytää sopivan kritiikittömiä asiakkaita esimerkiksi ihmeparannettaviksi. Ekonomin tutkinto tai raamattukoulun käyminen USA:ssa ei ole pahasta siinä ammattissa.