Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #18155 Re: Sin brazos ,sin piernas....

30.07.2013 21:27

#18139: Virgo92 - Sin brazos ,sin piernas....


Kuule, voiskohan olla kyse samasta asiasta jälleen,  nimittäin talidomidista,  joka on uudelleen putkahtanut esiin muistaakseni Brasiliassa.  Talidomidihan oli 50 - luvun raskauspahoinvoinnin lääke,  - nyt sitä käytettiin kyllä muun sairauden hoitoon,  kun epämuodostumat taas tulivat esiin.  Äskettäin tästä luin.

Tämä kärsimys on kyllä sellainen asia,  joka tuntuu aivan mahdottoman vaikealta sulattaa.  Itsekkin kamppailen näissä kohdin, että Voi Herra Miksi!  

Kun kysyit,  tätäkö Jumala hänen kohdallaan halusi,  joutuu,  vaikkei ymmärräkkään miksi,   miettimään lähtökohtia ihmisen tuomionalaiselle tilalle ja kärsimykselle,  ja menemään valintojen alkuun kauaksi meidän päivistämme:

Löysin aika erkoisen ajatuksen kaukaa Esran kirjasta;  -  mutta ensin   Viis. 12:10    " Oi,  Aadam,  mitä sinä olet tehnyt kaikille näille,  jotka polveutuvat sinusta?   ja mitä on sanottava eevalle,  joka kuunteli käärmeen puhetta..."

2. Esra 4:30   Oi,   Adam, mitä sinä olet tehnyt,   sillä vaikka ainoastaan sinä olet tehnyt syntiä, 
.                     ei lankeemus kuitenkaan ole yksin sinun,  vaan myös meidän,   jotka olemme
.                     sinun jälkeläisiäsi,  7:118

Aadamin aiheuttamana pidetään yleismaailmallista kuolemaa. tähän liittyy myös kärsimyksen ongelma.
----------------------------------------------------------------------------- 

Evankeliumi alkaa enkeli-ilmoituksella siitä,    että syntyvän lunastajan nimi on oleva Jeesus, sillä Hän on vapahtava kansansa heidän synneistään.     
Kun aika oli tullut,  lähetti Jumala Poikansa,  lain alaiseksi syntyneen,  lunastamaan lainalaiset,  että me pääsemme lapsen asemaan. KENEN lapsen,   JUMALAN / JEESUKSEN.   
.                  Lapsen asema - ja vielä Jumalan - OHO - käsitinköhän oikein?  Jos olen lapsen suhteessa kaiken elämän antajaan,   eikö koko kuoleman ja katoavaisuuden kolkko verho ole vedetty pois elämäni vaiheista!

Adamin synnin tähden kaikki ihmiset ovat joutuneet Jumalan tuomion alaiseksi.      Kristuksessa tuomio puretaan ja myös sitä 
seuraavien seuraamusten valta murtuu,   kun ihminen siirtyy kuolemasta elämään!