KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#485 Re: Kuulin huhua

17.01.2011 16:11

#476: kissafani - Kuulin huhua 

 Me perustettiin kaksikymmentä vuotta sitten rekisteröity yhdistys, joka menestyi heti alkukuukausina tosi hyvin ja saimme tuettua toimintaa, jota varten se oli perustettu.  Toiminta oli niin näkyvää, että muuan mieshenkilökin sen huomasi, värväsi  koko joukon tuttaviaan jäseniksi, jotta hänestä äänestettäisiin seuraava puheenjohtaja. Yhdistyksen pankkitilille oli maksettu miehen kotipaikkakunnalta koko joukko jäsenmaksuja eri ihmisten nimissä.

Kuulin päivää ennen vuosikokousta, että sama mies oli tulossa äänestämään itseään puheenjohtajaksi ja hänellä olisi iso nippu valtakirjoja mukanaan. Soitin tutulle asianajajalle ja kysyin mitä pitäisi tehdä, kun kuulemma rahanahneeksi tunnettu mies on työntämässä nykyistä puheenjohtajaa ja hallitusta pellolle ja tulossa itse puheenjohtajaksi.

"Koska hallitus saa valita jäsenet, älkää ottako näitä ihmisiä jäseniksi", oli asianajajan neuvo. "Laittakaa ovelle portsarit ja selvittäkää sisälle tulijoiden oikeutus tulla vuosikokoukseen".

Teimme kuten asianajaja neuvoi.  Kyseinen yhdistyksemme puheenjohtajaksi halunnut mies, Matti Toivonen joutui parin vuoden kuluttua lusimaan, koska oli kaappausyrityksen epäonnistuttua perustanut itse yhdityksen (lastenklinikan kummit) ja käyttänyt perustamansa yhdistyksen varoja väärin. 

Toivonen teki hallaa vapaaehtoistyölle. Meiltäkin meni inspiraatio kokonaan.

Tuon karmean kokemuksen takia neuvoin Kissojen Katastrofiyhdistyksen puheenjohtajaa, ettei kannata ottaa uusia jäseniä ennen kuin tilanne selkiää, koska ei ole pakko.

Kissojen Katastrofiyhdistyksellä on penettelupuheista huolimatta paljon varoja, joita ei ole käytetty väärin eikä tuhlaten ja joita kaikenlaiset mattitoivoset saattaisivat havitella. Varat on kerätty kovalla työllä ja  testamentit saatu koska puheenjohtaja on luotettava.

Maija Ankkuri

JK.
Nämä nettikeskustelut ovat siitä mukavia, että kuka tahansa jopa nimettömänä kirjoittava voi
keksiä valheita kestä tahansa ja laittaa vielä panettelemansa ihmisen nimenkin esille. 
Toivosen nimeäminen tässä yhteydessä ei ole panettelua vaan täyttä totta. Matti Toivosia on muitakin, joten hänen nimeään googlatessa kannattaa käyttää hänen perustamansa yhdistyksen nimeä, joka toimii nytkyisin täysin rehellisesti.

Voitte seuraavaksi alkaapanetella minua

 

Vastaukset

Sanna Kaski
Vieras

#488 Re: Re: Kuulin huhua

2011-01-17 21:20:32

#485: Vieras - Re: Kuulin huhua

Oletkos Maija Ankkuri vaivautunut tutustumaan asiaan muuta kuin toiselta kantilta? Oletko esim kysynyt puheenjohtajalta montako kissaa (puolivilliä) on loukutettu parin viimeisen viikon aikana?

Ja mihinkähän nämä Kissojen Katastrofiyhdistyksen "mattitoivoset" meinaavat rahat sitten tuhlata? Ehkä kissoihin??

Nimeäsi googlaamalla löytyykin mielenkiintoisia juttuja mm. Gloomy Sunday -nimisestä blogista. Olettaisin että nämä touhut/kirjoitukset ovat Katastrofiyhdistyksen edellisen KATASTROFIN ajoilta, jolloin kanssa jotkut "mattitoivoset" hyökkäsivät samaista puheenjohtajaa vastaan kuin nytkin.

Täytyy jatkaa tutkimustyötä mitä muuta googlettamalla löytyy.

Minulla ei ole mitään tarvetta esiintyä nimettömänä, kuten ei Pirjo Peltoniemellä, Annika Fabritiuksella ja monella muulla, joka tähän adressiin on kirjoittanut (tosin aiemmin olen käyttänyt pelkkää etunimeä Sanna).

Sinähän voisit Maija Ankkuri vaikka tutkia löytyykö meidän taustoistamme mitään rikollista/huijausyrityksiä tai muuta vastaavaa?

 

 

 

Vieras
Vieras

#502 Re: Re: Kuulin huhua

2011-01-17 22:51:44

#485: Vieras - Re: Kuulin huhua 

Maija Ankkuri kirjoitit näin:

Kissojen Katastrofiyhdistyksellä on penettelupuheista huolimatta paljon varoja, joita ei ole käytetty väärin eikä tuhlaten ja joita kaikenlaiset mattitoivoset saattaisivat havitella. Varat on kerätty kovalla työllä ja  testamentit saatu koska puheenjohtaja on luotettava.

Miten ajattelit, että yhtäkkiä monta sataatuhatta euroa häviää, kun puheenjohtajan toiminnasta on puhuttu julkisuudessa toista kuukautta. Oletan, että tuolla "penettelupuhueilla" tarkoitat AVOINTA PUHETTA YHDISTYKSEN TOIMINNASTA?

Sanan luotettava ymmärrän hieman toisella tavalla kuin sinä.... Puheenjohtaja salailee jäsenien tietoon kuuluvia asioita, poistaa koko yhdistyksen Facebookista, ettei kukaan saisi tietää hänen päätöksistään ja todella oksettavalla tavalla kiusaa jäseniä, jotka kerran sattuvat olemaan eri mieltä jostain puheenjohtajan kanssa. Minusta luotettava puheenjohtaja toimisi avoimesti.


asiaa seurannut ja huolestunut
Vieras

#515 Re: Re: Kuulin huhua

2011-01-18 17:09:26

#485: Vieras - Re: Kuulin huhua 

Maija toivoo että häntäkin hieman paneteltaisiin, mikä ettei?

Jos olet Maija kokenut 20 vuotta sitten karvaita kokemuksia vääränlaisesta ihmisestä. Olet surkeassa jamassa jos et ole vielä päässyt siitä yli. Sillä eihän kaikki kuitenkaan ole niitä Matti Toivosia.

Millä ihmeen syyllä sinä panettelet ihmisiä joista et tiedä mitään. Jos ystäväsi valehtelevat ja vääristelevät asioita, viisas ihminen ottaisi ensin selville pitääkö syytökset paikkaansa. 

Suurin osa uusista yhdistykseen tulevista jäsenistä on ehkä entisiä ja nykyisiä ensikoteja jotka Kanervo on itse valinnut ilmoittautuneista. Eikö Kanervon arvostelukyky ole riittävä?  Jos hän on kelpuuttanut heidät ensikodeiksi, työskentelemään kaikkein vaativammassa vapaaehtoistyössä, eli kissojen hoitamisessa. Niin miksi he eivät kelpaisi myös jäseniksi? Kerropa siihenkin hyvä neuvo.

Myöskään KKY:n varoja ei KUKAAN ole havittelemassa, siinäkin olet saanut vääristeltyä tietoa, tai vain luulotautisten luuloja.  Kissojahan nämä kaikki ihmiset vain haluavat hoitaa ja kunnolla. Raha on vain toiminnan edellytys ja roope ankkoja osaavat muutkin olla. Kukaan ei varmasti havittele sitä itselleen. Mutta kissoille kyllä.  Uuden yhdistyksen perustaminen on melko mahdoton ajatus, sen ymmärtää jokainen kissoja hoitanut ihminen. Kissojen kulut ovat niin suuret, että jo alkuvaíheessa uusi yhdistys olisi rahavaikeuksissa.

Tämän hetkinen osahallitus puheenjohtajineen, ei käytäydy normaalien yhdistysihmisten tavoin. Heillä ei ole lainkaan taitoa keskustella ensikotilaisten kanssa , eikä muuten muidenkaan ihmisten, Näin kerrotaan niiden ihmisten suulla jotka ovat Kanervolle soittaneet.

Jos nämä niin sanotut opposotiolaiset, ovat kokeneet asian olevan jo mahdoton, miksi ei tehdä niin kun muissakin hyvissä yhdistyksissä tehdään: vaihdetaan ne henkilöt pois hallituksesta joilla ei ole sosiaalisia taitoja kommunikoida muiden kanssa. Näin saadaan toimiva ja hyvähenkinen yhdistys jossa on mukava toimia.

Vieras
Vieras

#520 Re: Re: Kuulin huhua

2011-01-18 23:46:05

#485: Vieras - Re: Kuulin huhua 

Kiitos kirjoituksestasi, olenkin kuullut joskus kyseisestä tilanteesta. KKY:llä näyttää painivan saman kaltaisen tilanteen kanssa. Ihmettelenkin kuinka huonosti yhdistystä yli kolmekymmentä vuotta vetänyt henkilö voi olla noin huono hoitamaan yhdistystä?

Yhdistyksellä on varoja, samoin yhdistyksellä on ajoittain leikkauskampanjoita. Huono varaisetkin voisivat leikkauttaa kissansa.

Nyt tätä vanhempaa joukkoa haukutaan mummoiksi joiden on aika jättää yhdistys. Mitähän Pirjo Peltoniemi mahtaakaan tarkoittaa?  Itse jo ylittänyt jokunen vuosi kuudenkympin rajan. Hän siis laskee itsensä nuorten joukkoon kuuluvaksi?  Taitaa olla jo hieman rajat hämärtyneet?

Aikoinaan tämä mummolauma teki omavaraisesti kissojen eteen töitä, mikseivät Peltoniemet tee nyt samoin?

Oksettaa lukiessa vain muihin kohdistuvia parjauksia. Kukin käyttäköön haluamallaan tavalla keräämänsä varat. Niin yhdistyksen puheenjohtaja, kuin Peltoniemet, että heidän kannattajansa.

Ei nyt luulisi pienen kissalauman paljonkaan kuluttavan? Muuta kuin rakennatte pesän kissoille kotiin ja hoidatte kuntoon. Ei siihen mitään yhdistystä tarvita. Saatte katsella pikkutaaperoita iltapuhteittenne iloksi.

Antaa yhdistyksen toimia omalla tavallaan, toimikaa te myös omalla tavallanne! - Jos siis olette tosiaan eläimiä rakastavia? Mitä todella jo epäilen. Pikemminkin näkee silmissänne hohtavan setelien kuvat; kunhan niihin pääsisi käsiksi.