KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Sanna Kaski
Vieras

#488 Re: Re: Kuulin huhua

17.01.2011 21:20

#485: Vieras - Re: Kuulin huhua

Oletkos Maija Ankkuri vaivautunut tutustumaan asiaan muuta kuin toiselta kantilta? Oletko esim kysynyt puheenjohtajalta montako kissaa (puolivilliä) on loukutettu parin viimeisen viikon aikana?

Ja mihinkähän nämä Kissojen Katastrofiyhdistyksen "mattitoivoset" meinaavat rahat sitten tuhlata? Ehkä kissoihin??

Nimeäsi googlaamalla löytyykin mielenkiintoisia juttuja mm. Gloomy Sunday -nimisestä blogista. Olettaisin että nämä touhut/kirjoitukset ovat Katastrofiyhdistyksen edellisen KATASTROFIN ajoilta, jolloin kanssa jotkut "mattitoivoset" hyökkäsivät samaista puheenjohtajaa vastaan kuin nytkin.

Täytyy jatkaa tutkimustyötä mitä muuta googlettamalla löytyy.

Minulla ei ole mitään tarvetta esiintyä nimettömänä, kuten ei Pirjo Peltoniemellä, Annika Fabritiuksella ja monella muulla, joka tähän adressiin on kirjoittanut (tosin aiemmin olen käyttänyt pelkkää etunimeä Sanna).

Sinähän voisit Maija Ankkuri vaikka tutkia löytyykö meidän taustoistamme mitään rikollista/huijausyrityksiä tai muuta vastaavaa?

 

 

 

Vastaukset

Terttu Kanervo
Vieras

#493 Re: Re: Re: Kuulin huhua

2011-01-17 21:55:14

#488: Sanna Kaski - Re: Re: Kuulin huhua 

 Huhujen perässä ei kannata juosta! Olisit kysellyt minulta suoraan tuosta Gloomy Sunday tapauksesta. Olisin voinut kertoa sinulle siitä aivan, kuten asia oli. Se ei ollut minua vastaan hyökkäys. Siinä oli mukana useita ihmisiä, joista yksi on jo kuollutkin. Tuntuu kummalliselta, että vanhoja jutuja tuodaan esille, varsinkin kun niistä ei tiedetä mitään. Uskotko todellakin siihen, ettei useiden vuosien toiminnan aikana koskaan tulisi mitään ristiriitoja ihmisten välille? Siispä odotan, että otat minuun yhteyttä. Silloin saat varmemmin vastauksia. Tällaisille palstoille en monien yhdistystöiden takia läheskään aina ennätä. 

Terttu Kanervo
Vieras

#531 Re: Re: Re: Kuulin huhua

2011-01-20 12:01:58

#488: Sanna Kaski - Re: Re: Kuulin huhua 

 Huhua oletkin kuullut, mutta et ilmeisesti tosiasioita, Sanna, kun kirjoittelet asioista totuutena olltuasi vasta vuoden yhdistyksessä. Se on hyvin lyhyt aika! Tuntuu kummalliselta, että yhdistyksen varojen käytöstä kirjoitellaan aivan kuin tiedettäisiin jotain, mutta ei voida esittää mitään todisteita. Voin vakuuttaa, että varojamme ei ole kosakaan tuhlattu mihinkään väärään tarkoitukseen. Siitä meillä on HTM tilintarkastajien lausunnot joka vuosi, joten on turha levitellä vääriä tietoja ja repiä hyvintoiminutta yhdistystä alas, varsinkin, jos aikoo siinä jatkossakin toimia.