KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

trolli

#2689 Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

23.11.2011 13:38

#2688: Tuulia - Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini? 

 Oli miten oli, oli kuka oli. Homma on lähtenyt lapasesta molemmilta puolin jo jonkin aikaa sitten.

Nyt tarvittaisiiin kypsyyttä molemmillta puolilta ja keskusteltaisiin asiat halki rakentavasti, kumpikin osapuoli myöntäisi ilmeiset virheensä ja ylilyöntinsä. Fiksumpi osapuoli tekee aloitteen tapaamisesta. Sen jälkeen lähdettäisiin yhdessä toimimaan yhteisen tavoitteen eteen.

Tuskin kannattaa henkeään pidätellä tätäkään odotellessa.

Vastaukset

Timo P.

#2690 Osapuolista

2011-11-23 14:30:45

#2689: trolli - Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

Nimimerkki trolli kirjoitti, että "Nyt tarvittaisiiin kypsyyttä molemmillta puolilta ja keskusteltaisiin asiat halki rakentavasti, kumpikin osapuoli myöntäisi ilmeiset virheensä ja ylilyöntinsä".

Mitä trolli tarkoitat sanonnoilla "molemmilta puolilta" ja "kumpikin osapuoli"?

KKY:n ymmärrän yhdeksi osapuoleksi, sillä sen hallituksen enemmistön tekemää päätöstä vastaan on joku henkilö perustanut tämän adressin.

En tunne perustajaa, joten ilmoitan, että en tiedä kuuluvani kumpaankaan "osapuoleen". Minä olen minä edelleenkin!

Omasta puolestani olen yrittänyt olla KKY:n hallituksen enemmistöön yhteydessä sinnikkäästi jo keväästä 2010 lähtien. Vastauksia ei ole kuulunut eikä omassa "tapaamisessani" heidän kanssaan ole ainakaan minulle myönnetty mitään "virheitä eikä ylilyöntejä". Kerran yritin soittaa puheenjohtajalle, mutta hän alkoi heti alussa puhua päälle ja sitten katkaisi puhelun. Ei häntä kiinnostanut tietää, mitä minulla oli asiana. Olin silloin vielä (hänenkin mielestään) jäsen.

KKY:n hallituksen kutsumiin "tapaamisiin" en ainakaan minä enää halua heiltä kutsua saada. Tai ainakaan kutsua noudattaa. En ole ansainnut sellaista eikä minun tarvitse.

Tosin - siksi olen nyt oikeusprosessissa kyseisen yhdistyksen kanssa. Kun en hyväksynyt sitä, mitä minut pakotettiin ottamaan vastaan , olen nyt käräjillä.


Vieras

#2694 Re: Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

2011-11-23 14:59:55

#2689: trolli - Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini? 

 Olipas hyvä neuvo ja noinhan se yksinkertaisuudessaan meneekin MUTTA MUTTA, paitsi ettei se ole toiminut millää ilveellä lukuisista yrityksistä huolimatta. Olet ihan mitä ilmeisimmin pihalla kun lumiukko tässä asiassa ja taustoista ja siitä mitä on todellisuudessa tapahtunut!!! Olet hypännyt tähän "junaan" vasta nyt tällä sivulla ja luulet ,että asia on sillä silipai kun tehdään niinkuin neuvot? ja että täällä ihmiset ihan vaan huvikseen ränttälöimisen ja keljuilun  halustaan käyvät kommentoimassa!? Tuo mitä neuvot tekemään niin sitä on yritetty jo ja siinä ei ole onnistuttu, joten muuta vaihtoehtoa ei ole ollut kuin tämä adressi!!

Ei millään pahalla MUTTA Jos asia kiinnostaa noin paljon, että katsot tarpeelliseksi antaa neuvoja niin kehoitan siinä tapauksessa lukemaan myös koko ketjun ja perehtymään asiaan niin tiedät mistä on kyse ja että minkälaisia neuvoja alat jakelemaan....mistähän näitä viisastelijoita oikein tulee?!?!?


Vieras

#2698 Re: Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

2011-11-23 18:00:23

#2689: trolli - Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini? 

Luuletko TOSIAAN, ETTEI OPPOSITIO OLE YRITTÄNYT SAADA KESKUSTELUA HALLITUKSEN KANSSA AIKAISEKSI? HALLITUS KUTSUTTIIN KAHTEEN TAI KOLMEEN ERI OTTEESEEN KESKUSTELEMAAN RISTIRIIDOISTA, MUTTA TERTTU KANERVO EIKÄ KUKAAN MUKAAN HALLITUKSESTA SUOSTUNUT TULEMAAN PAIKALLE ANNELI REPOA LUKUUNOTTAMATTA, JOKA HÄNKIN KOMMENTOI ASIOITA LÄHINNÄ HENKILÖKOHTAISESTA NÄKÖKULMASTA! EI SIIS HALLITTUKSEN VIRALLISENA EDUSTAJANA. 

TAPAAMISET OLIVAT SITEN YHTÄ TYHJÄN KANSSA, KUN EMME SAANEET NEUVOTTELUYHTEYTTÄ TOISEEN OSAPUOLEEN!

VASTAPUOLI EI PYSTYNYT MINKÄÄNLAISEEN ASIALLISEEN JA RAKENTAVAAN KESKUSTELUUN OPPOSITION KANSSA. HALLITUS PÄINVASTOIN TEKI KOKO AJAN KIUSAA ERI TOIMINNOLLAAN OPPOSITIOLAISIA VASTAAN.OPPOSITION MASSIIVINEN MUSTAMAALAUS JA TOIMINTOJEN ALASAJO OLIVAT HALLITUKSEN TOIMINNAN KESKEISIN STRATEGIA!

dream on!

#2704 Re: Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

2011-11-23 22:08:46

#2689: trolli - Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

"Fiksumpi osapuoli tekee aloitteen tapaamisesta. Sen jälkeen lähdettäisiin yhdessä toimimaan yhteisen tavoitteen eteen."

Mutta mitäpä jos sinä ottaisit yhteyttä suoraan KKY,n puheenjohtajaan ja kerrot tuon yllä olevan hänelle, niin jospa se tuottaisi tulosta?

 


Vieras

#2786 Re: Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

2011-11-30 17:55:20

#2689: trolli - Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

Hiukan utopistinen ajatuksenakin. Miten kuvittelet jonkun tulevan edes juttuun tuon kltaisen lauman kanssa? He kuvittelevat olevansa suuriakin kissojen ystäviä. Kuitenkin kaikki toiminta pitää tapahtua yhteisesti sopimalla tavalla. Tätä ei kuitenkaan Kisu ry:n perustajat halua tehdä, eivätkä edes kykene kenenkään kanssa yhteistoimintaan.

Kaikki mitä on sanottu heille, olkoon kuinka asiallista tahansa, he mollaavat. Ihmettelen kuinka he yleensä tulevat jatkossa keskenään juttuun.

Paremminkin lasten hiekkalaatikko-rähinältä  nämä sivut  vaikuttavat.

Sanoisin jo: Jolle on vähän annettu, ei voi paljon vaatia.