KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Timo P.

/ #2690 Osapuolista

23.11.2011 14:30

#2689: trolli - Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

Nimimerkki trolli kirjoitti, että "Nyt tarvittaisiiin kypsyyttä molemmillta puolilta ja keskusteltaisiin asiat halki rakentavasti, kumpikin osapuoli myöntäisi ilmeiset virheensä ja ylilyöntinsä".

Mitä trolli tarkoitat sanonnoilla "molemmilta puolilta" ja "kumpikin osapuoli"?

KKY:n ymmärrän yhdeksi osapuoleksi, sillä sen hallituksen enemmistön tekemää päätöstä vastaan on joku henkilö perustanut tämän adressin.

En tunne perustajaa, joten ilmoitan, että en tiedä kuuluvani kumpaankaan "osapuoleen". Minä olen minä edelleenkin!

Omasta puolestani olen yrittänyt olla KKY:n hallituksen enemmistöön yhteydessä sinnikkäästi jo keväästä 2010 lähtien. Vastauksia ei ole kuulunut eikä omassa "tapaamisessani" heidän kanssaan ole ainakaan minulle myönnetty mitään "virheitä eikä ylilyöntejä". Kerran yritin soittaa puheenjohtajalle, mutta hän alkoi heti alussa puhua päälle ja sitten katkaisi puhelun. Ei häntä kiinnostanut tietää, mitä minulla oli asiana. Olin silloin vielä (hänenkin mielestään) jäsen.

KKY:n hallituksen kutsumiin "tapaamisiin" en ainakaan minä enää halua heiltä kutsua saada. Tai ainakaan kutsua noudattaa. En ole ansainnut sellaista eikä minun tarvitse.

Tosin - siksi olen nyt oikeusprosessissa kyseisen yhdistyksen kanssa. Kun en hyväksynyt sitä, mitä minut pakotettiin ottamaan vastaan , olen nyt käräjillä.