Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

res.ylikers.

#26120 Re: Re: Re: Re: Hävetkööt!

18.12.2013 20:18

#26119: ei rähmällään - Re: Re: Re: Hävetkööt!

Vaikka oltaisiin ainoa maa maailmassa, joka avioliittoa sen alkuperäisessä muodossa pitää kunniassa, niin ei haittaa...ennenkin olemme olleet yksin, 1939 tulti puna-aatteen "lähetystyöntekijöitä" asevoimin maahamme, inhimillisesti katsoen olimme yksin..105 kunnian päivää, itsenäisyys säilyi! (Se oli Korkeimman armoa)

Silloin kansakuntamme arvopohja oli paljon terveempi, mottona oli; "Koti, uskonto ja isänmaa". (tätä nämä vihrevasurit halveksivat syvästi ja tahtoisivat tuon arvopohjan polkea syvälle suohon...itsensä raukat lopulta repivät siinä hommassa.

Vastaukset


Vieras

#26122 Re: Re: Re: Re: Re: Hävetkööt!

2013-12-18 20:24:34

#26120: res.ylikers. - Re: Re: Re: Re: Hävetkööt!

 

Jaaha, nyt päästiin jo talvisotaan... Res. ylikersalta unohtuu kummasti, että jatkosodassa ryssän panssareiden tuhoamisesta Karjalan rintamalla piti huolen Luftwaffen erikoislaivue.

 

 


Vieras

#26126 Re: Re: Re: Re: Re: Hävetkööt!

2013-12-18 21:12:33

#26120: res.ylikers. - Re: Re: Re: Re: Hävetkööt!

 

Kiitos erittäin hyvästä kommentista!

Ajattelen juuri samoin!

Luokkasodalla raukat uhittelevat...sodasta yhtikäs mitään tietämättömät keskenkasvuiset (usealla mittarilla mitattuna)!!

Kuinkahan vain tosipaikan tullen kävisikään!?

Vastaus: Niin kuin viimeksikin!

Historia toistaa itseään!?

 

res.matr.

#26136 Re: Re: Re: Re: Re: Hävetkööt!

2013-12-18 22:24:14

#26120: res.ylikers. - Re: Re: Re: Re: Hävetkööt! 

 Usko Suur-Saksan voittoon antoi tunnetusti puhtia pienelle suur-Suomellekin sotaponnistuksissa ....´yhteistä bolshevistista vihollista vastaan.´, ´. (jos tässä nyt ihan sotahistoriaan mennään ,millä ei tietenkään nykyisen vapaan ja demokraattisen Saksan valtion kanssa ole enää  tänäpäivänä yhtään mitään tekemistä...)

Siellä ,toisin kuin meillä, noista iänikuisista (...milloin missäkin asiassa) toisen maailmansodan aikoihin vetoamisesta on jo päästy eroon.

 Museovitriinneissä ja mikrofilmillä, kirjastoissa ym. voi tutustua sota-ajan sanomalehtien kirjoitteluun. " Tiedotus Johtajan päämajasta " (huom. aina isolla J:llä) Ei koskaan niissä tarkoittanut Mannerheimia. 

Saatettiin mainita esim. "Johtaja itse on tänään palkinnut tänään neljä Luftwaffen ,tuon uuden  Saksan pelottavan ilma-aseen sankarillista lentäjää..."  Sitten tiedonantoja omilta rintamalohkoiltamme : sotamarsalkka M. on tänään...   jne."     

Mille lohkolle hra ylikersantti on tässä ´sodassa perusarvojen puolesta´ saanut käskyn joukkueensa komentaa. Viettekö mukana oikein ne vanhat  perinteen edellyttämät vesijäähdytteiset Maxim-konekiväärit vai liikutteko kevyemmin varustein?

Piirrättekö nytkin rajan ´miekalla Vienalta Laatokkaan´vai mikä on  tässä sodassa strategianne?