Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#26126 Re: Re: Re: Re: Re: Hävetkööt!

18.12.2013 21:12

#26120: res.ylikers. - Re: Re: Re: Re: Hävetkööt!

 

Kiitos erittäin hyvästä kommentista!

Ajattelen juuri samoin!

Luokkasodalla raukat uhittelevat...sodasta yhtikäs mitään tietämättömät keskenkasvuiset (usealla mittarilla mitattuna)!!

Kuinkahan vain tosipaikan tullen kävisikään!?

Vastaus: Niin kuin viimeksikin!

Historia toistaa itseään!?

 

Vastaukset


Vieras

#26127 Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

2013-12-18 21:21:32

res.matr.

#26140 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Typeryys toistaa itseään!

2013-12-19 06:54:02

#26126: - Re: Re: Re: Re: Re: Hävetkööt! 

 Mistä ihmeen ´luokkasodalla uhittelusta`nyt horiset  joidenkin keskenkasvuisuutta siinä vielä   keskeisenä tekijänä oikein painottaen? Tuo ei nyt noilla noin  vähillä vihjeillä  tunnu viittaavan mihinkään historianjaksoon täällä...

Otahan vähän paremmin asioista selvää  ennenkuin alat kirjoittamaan niistä ja selkiytä sanomaasi vähän ymmärrettävämpään muotoon,että siitä saisivat lukijatkin jotain tolkkua.

Historia muuten ei ,ainakaan sotateknologian osalta ´toista´ itseään,vaan aina on käytetty parasta mahdollista saatavilla ollutta senhetkistä kalustoa ja uusinta tekniikkaa .Mitään ´ miten kävisi tosipaikan tullen´-tyyppisiä spekulaatioita ei kannata käydä edes arvioimaan.

 Viime maailmansodan päättymisestäkin on kulunut jo 70 vuotta ensi vuonna! Siis  aikavertauksen vuoksi :suurinpiirtein yhtä kauan kuin silloin oli kulunut jostain Turkin sodasta, nälkävuosista ja satusetä Topeliuksen kulta-ajoista.Ratkaisuja 1930-luvun ongelmiin  ei todellakaan  etsitty jostain  isovanhempien ajan 1800-luvun maailmasta!

Näin  historianharrastajan ja historiasta jo koulussa eniten kiinnostuneen ihmisen  näkökulmasta tuo into (nyt tässäkin asiassa )viitata johonkin viime maailmansotaan paljastaa lähinnä vain  sen ,että jotkut kirjoittajat ovat kadottaneet kokonaan kaiken  suhteellisuudentajunsa (huom.:ei tässä nyt olla mihinkään sotaan lähdössä...) ja tuovat näitä ihmeelisiä vertailujaan menneistä ajoista,(joihin he kuitenkaan eivät ole kunnolla edes itse perehtyneet) ja yrittävät niitä soveltaa joihinkin nykypäivän asiaan ja tilanteeseen (jolla ei ole mitään tekemistä ko. sodan tai muidenkaan sotien ja aseellisten konfliktien kanssa) ja josta he eivät tietenkään ole ottaneet mitään selvää siitäkään.

Lopputulemaksi tästä kaikesta jää silloin vain jotain tuollaisia epämääräisiä, jokseenkin käsittämättömiä mölähdyksiä jotka eivät kerro muusta kuin kirjoittajan psyykeen tilasta.Niitä on täältä saatu lukea paljon...