Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#18288 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

02.08.2013 09:26

#18259: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

Kysymykseesi "muilta uskiksilta: Mitä erityisarvoa saatte vahingonilosta ja kauhukuvien maalaamisesta?" Oma vastaukseni menee yks´yhteen #18271 "Uskiksen" vastaus -nimimerkin kanssa. En tunnista itseäni vahingonilosta tai kauhukuvien maalaamisesta. Ainakaan minulla ei ole mitään syytä tuntea vahingoniloa, mistä asiasta minun pitäisi olla vahingoniloinen? Jos kauhukuvien maalaamisella tarkoitetaan Raamatun totuuksien kertomista niin se on "uskiksien" etuoikeus ja velvollisuus.

Totuus on, että me kaikki olemme syntisiä ja tarvitsemme Jeesuksen veren suojaa. Jokainen meistä menee kerran Luojansa eteen tuomiolle. Vain Jeesuksen uhri meidän puolestamme riittää Jumalan tuomiolla. Viisas hän, joka antaa sovittaa itsensä Jumalan kanssa.

Signal kirjoitti #18258 nykytilanteesta ja kaikesta muustakin kaiken olennaisen (selkeästi ja suhteellisen lyhyesti).  Enpä löydä em. kirjoituksiin mitään tärkeää lisäämistä. ii

Vastaukset


Vieras

#18289 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

2013-08-02 09:37:17

#18288: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hämmentävää

Sinusta en tiedä, mutta pelottelemalla "kuriin saattaminen" ja usein jopa ennenaikainen vahingonilo ovat useille uskiksille toinen luonto. Täälläkin on sitä nähty profetiajutuissa, esim. Vesuviuksen purkaus, New Orleansin tulvat ja mahdollinen San Fransiscon maanjäristys. Maailmalla erityisen tunnettuja ovat Fred Phelpsin puheet Jokelan koulusurmista ja Intian valtameren tsunamista jumalan rankaisuina Pohjoismaiden liberaaliin suhtautumiseen homoihin. Tämä onkin yksi luotaan työntävimmistä uskismin piirteistä - pahin on tietysti suora militantisimi, esim. aborttilääkäreiden tappaminen.