Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

terve.

#36051 maailma muuttuu mutta,

12.06.2014 19:58

Sen ei anneta muuttua ihmisyyttä tuhoavaksi niikuin homot vastuuttomasti haluaisivat. Homohiv tarttuu ja tuhoaa ainutlaatuista ihmisyyttä ja vain himon takia. Onko homojen halu yhdenvertaisuuteen niin jalo että jopa ihmisyys jää toiseksi. Ei todellakaan. Lakia ei tehdä tuhoavaksi, vaan suojelevaksi ihmisyyttä kohtaan ja kansakuntaa kohtaan. Kukaan ei halua hivin leviävän yhtään. Aidsi tappaa.

Vieras

#36052 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otsikko

12.06.2014 20:10

#36050: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otsikko

"Perusteet muuttamiselle nousevat yhdenvertaisuusperiaatteesta ja perusteet muuttamattomuuteen pitäisi löytyä jostain muusta. Tämä homohivi kovasti yrittää niitä löytää, mutta..."

Taitais "homohiv" olla joskus ainakin totuuden syrjässä kiinni, nimittäin...aikuisten oikeesti ajateltuna heteropari ja homopari eivät 'luonnollisina' ole yhdenvertaiset. Homoparilta puuttuu joko m...t tai m.sarjat. Heteroparilta löytyy molemmat. Pieni ratkaiseva ero. Ihmisinä olemme kaikki yhdenvertaisia, miehet ja naiset.





Vieras

#36053 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otsikko

12.06.2014 20:51

#36052: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otsikko

Mielestäsi sotainvalidi ei siis ole yhdenvertainen muiden kanssa eikä tarvitse kaikkien lakien turvaa, koska häneltä puuttuu jalka....?


Vieras

#36054 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otsikko

12.06.2014 20:59

#36053: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otsikko

Avioliitostahan puhutaan, joten ei jalattomuus miestä haittaa menemästä naisen kanssa naimisiin. Muutkin voimassa olevat lait hänen oikeuksiaan turvaavat.

Suvussani on ollut nyt jo edesmennyt nainen, joka sodan aikana astui miinaan ja menetti jalkansa. Myöhemmin hän avioitui ulkomaalaisen kanssa ja muutti sitten miehensä kotimaahan. Suomen valtio kustansi hänelle vammautumisesta aiheutuneet hoidot hänen  kuolemaansa saakka.


Vieras

#36055 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otsikko

12.06.2014 21:28

#36054: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otsikko

En kyllä nyt puhunut sotainvalidin oikeudesta mennä naimisiin vaan muista oikeuksista, kuten liikkua yleisissä tiloissa jne. Mutta niinhän se usein käy: Kun osoittaa Kaalepille sormella taivaanrantaa, Kaaleppi katsoo sormea...

Perhe muodostuu aikuisten välisenä liittona, jossa ollaan yleensä rakkaudeksi kutsuttavassa kiintymyssuhteessa ja jossa voi olla tai olematta huollettavina alaikäisiä lapsia, joko omia tai adoptoituja. Joskus perheessä on tietysti vain yksi aikuinen huoltaja. Tähän kaikkeen pystyvät periaatteessa kaikki aikuiset oman ja puolison sukupuoleen katsomatta.

Ja koska homojen kykyä ylläpitää perhettä ja huoltaa lapsia ei voida pitää sen huonompina kuin muidenkaan ihmisten, muodostuu nykyisessä avioliittolaissa tuolla aiemmin mainittu selkeä syrjintätilanne. Perusteen pitäisi näet olla sellainen, jolla avioliitto evätään myös muilta vastaavan "riskitason" ihmisiltä ja silloinkin näyttöön perustuvin perustein. Näin ei kuitenkaan tapahdu, vaan päinvastoin paljon korkeamman riskin lapsilleen tuottavien aikuisten annetaan mennä naimisiin ja tehdä lapsia.

res.matr.

#36056 Re: Helppoa vastata....

12.06.2014 22:37

#36041: ei homoliittoja suomeen. - helppo vastata.

...noihin sinunkin päähuolenaiheisiisi tämän asian yhteydessä, mutta  kovin helppoa teidän, tämän maan varsinaisten "AIDS-tietouseksperttien" tuntuu olevan käsittää esim. sitä ,että 50% 2:sta=1 (...propagandalle tyypillinen piirre on muuten on käyttää aina asian paisuttelussa mielummin  prosentteja kuin mitään varsinaisia lukuja...)

.Tänä vuonna tuo oli juuri niiden( aikanaan HIV-tartunnan saaneiden) henkilöiden määrä, jotka ovat siis tämän vuoden aikana kuolleet AIDS:iin . Miestenkeskeisestä seksistä tartunnan saaneiden osalta THL:n tilastossa on  merkintä yhdestä tapauksesta ja toinen tapaus on mieshenkilö joka on saanut sen normi  heteroseksistä.

Kaikkien tartunnansaanti-tapaustyyppien osalta  on ko. tilastossa havaittavissa vuosi vuodelta selvää tapausten määrän laskua ja vähenemistä.

1990-luvun pahimpienkaan vuosien lukumäärät tapausten osalta, eivät milloinkaan päässeet, kaikki homojen ja heteroiden tapaukset saman vuoden tilastoluvun osalta yhteenlaskettunakaan,koskaan lähellekään viittäkymmentä tapausta vuodessa.

Kaikki nämä luvut ovat todettavissa ja luettavissa juuri nimenomaan sieltä THL:n tilastoinnista ,johon te niin ahkerasti tunnutte jaksavan viitata - aina...

Mitä jos vaihteeksi ihan syventyisitte siihen vähäksi aikaa ja tarkastelisitte sitä itse.

Siis sen sijaan, että meuhkaisitte vain siitä täällä  ihmisille ,jotka osaavat kyllä  lukea itsekin ja tarkastella tilastoja  ihan ilman teidän " tilastontulkinta-apuannekaan".

Luottakaa toki tilastoon,tapausten rekisteröinti ja sen luotettavuus Suomessa -ovat myös kansainvälisesti arvioiden- hyvin luotettavalla tasolla...

Asia,eli AIDS-kuolemien todellinen määrä  olisi teidänkin  tosin huomattavasti helpompi suhteuttaa, jos lukisitte  myös MUITA kuolinsyytilastoja...

Viimeinen tieto alkoholin suoraan tai välillisesti aiheuttamien kuolemantapausten osalta on (tuohon tilastoon viittavan maininnan mukaan)  vuodelta 2011. Tapausten määrä siinä oli kaikenkaikkiaan 1889 tapausta.

Liikennekuolematilastoissakin luvut ovat sentään useissa kymmenissä tapauksissa  vuosittain.

Sitten ovat tietysti väkivaltakuolemien tilastot, hukkumistilastot,myrkytystilastot ja siitä pääsemmekin sitten jo luontevasti syöpä-, ym. muihin tautikuolleisuustilastoihin....

Kun on tunninkin verran malttanut perehtyä noihin tilastolukuihin, alkaa AIDS kyllä väistämättä näyttää varsin marginaaliselta tappajalta sittenkin (kaikkien niiden muiden tunnettujen , ´elämälle pisteen panijoiden´, joukossa) maassamme.

Tällä en tokikaan tarkoita tuon taudin vakavuuden vähättelyä,AIDS-tietouden vähättelystä nyt puhumattakaan  tai ehkäisyvälineiden käytön vähättelyä yleensäkään.

Päinvastoin, arvostan suuresti AIDS-tukikeskusten työtä maassamme ja annan sille täydet pisteet laitoksena tämän taudin ehkäisytyössäkin ja myös siitä  tiedotustoiminnasta.

Hyvin suurelta osalta juuri niiden toiminnan avulla tähän tilanteeseen on päästy ja AIDS-tietous on täällä näin hyvin levinnytkin.

Mitään julkista, virallista terveydenhoitoalan tilastoa  ei Suomessa  ole tehty minkään  vihapuheen propaganda-aseeksi, vaan pelkästään  tapausten rekisteröimiseksi, joka on kaikkien tautien osalta maassamme vallitsevana käytäntönä.

terve.

#36057 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otsikko

13.06.2014 02:44

#36053: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otsikko

jalka on aivan eri asia kuin homous. Älä ala sotkea asioita ja tekoja keskenään. Homous on teko ja valinta. Sotainvalidin jalka on vauroitunut maata puolustaessa. Homoushiv ei tule maata puolustaessa vaan vapaehtoisesta päätöksestä harrastaa harkittua homohiv touhua. Sotilaan on pakko puolustaa maata ja seurauksista vastaa valtio. Homohiv touhua ei ole pakko tehdä se on täysin vapaaehtoista.

Jos homolta sodassa menee jalka niin samoilla pelisäännöillä hänenkin asiansa hoidetaan. Samanvertainen asia.

 


Vieras

#36058 Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

13.06.2014 05:31

 

 

http://www.eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/cache.png...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#36059 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otsikko

13.06.2014 05:59

#36057: terve. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otsikko

"Homous on teko ja valinta. "

Homous on yhtä paljon valinta kuin sinun heteroutesi. Teko.. ettekö te täällä ole toitottaneet, että ette tuomitse homoja (=homoutta), vaan heidän tekojaan...? Koettakaa nyt päättää!

"Sotainvalidin jalka on vauroitunut maata puolustaessa.... "

Löytyi siis Kee Pula-Ahon etunimikin, Kaaleppihan se...  ja on sen Kaalepin vaikea olla katsomatta muuhun kuin osoittavaan sormeen.... Sotainvalidivisioni oli vertaava vastine väitteelle, että kaksi ihmistä ei voi mennä naimisiin sillä perusteella, että heillä on samanlaiset värkit. Ja tämähän koskee myös lesboja, joilla ei ole muuta väestöä enempää hiviä.

 


Suvaiseeko HÄN?
Vieras

#36060 Suvaitsee, ei suvaitse...

13.06.2014 07:18





SUOMI ON MAAILMAN VIIDENNEKSI ISLAMILAISIN VALTIO!

http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288700611753.html


Vieras

#36061 Tuore mielipidemittaus

13.06.2014 07:22

TNS Gallupin mielipidekyselyssä 46 prosenttia suomalaisista säilyttäisi avioliiton miehen ja naisen välisenä, 40 prosenttia ei kannata tätä. 14 prosenttia vastaajista ei sanonut kantaansa. Vastaajilta kysyttiin myös, mikä olisi heidän mielestään lähtökohtaisesti paras perhemuoto adoptiolapselle. 62 prosenttia vastaajista ilmoitti pitävänsä miehen ja naisen muodostamaa perhettä parhaana vaihtoehtona. 33 prosenttia ei osannut sanoa.

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kotimaa/4645/tuore_mielipidemittaus_46_prosenttia_pitaisi_avioliiton_miehen_ja_naisen_valisena

Vieras

#36062 Re: Tuore mielipidemittaus

13.06.2014 08:06

#36061: - Tuore mielipidemittaus

 

Tuon Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittolakia -naamakirjaryhmän tilaaman ja maksaman kyselytutkimuksen kysymykset ovat kyseenalaisen oudosti muotoiltuja:

 

"Kannatatko avioliittolain uudistamista siten, että avioliitto pysyy miehen ja naisen välisenä ja muut pari- tai monisuhdemuodot nimetään toisella tavoin?"

"Mikä mielestäsi on adoptiolapselle lähtökohtaisesti paras perhemuoto, jossa kasvaa: miehen ja naisen, miehen ja miehen, naisen ja naisen vai yhden vanhemman perhe?"

 


Vieras

#36063

13.06.2014 08:17

Päivän Sana

Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä, mutta minulla ei olisi rakkautta, olisin minä vain helisevä vaski tai kilisevä kulkunen.

1. Kor. 13:1 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.06.2014 09:45



Vieras

#36067 Re:

13.06.2014 09:48

#36066: Ei ihminen ilman uskontoa elä -

 

Mihin tutkimukseen nämä väitteesi perustuvat?

 

 

 


Vieras

#36068 Re: Re:

13.06.2014 09:53

#36067: - Re:

 

Esimerkiksi tällä opetusvideolla Suomen kuuluisin kristillinen manaaja Pirkko Jalovaara selittää, kuinka jooga on paholaisen palvontaa:

 

https://www.youtube.com/watch?v=GBsFlrV15tE

 

 

 


Vieras

#36069 Re: Re: Tuore mielipidemittaus

13.06.2014 09:56

#36062: - Re: Tuore mielipidemittaus 

Ensimmäinen kysymyksenasettelumuoto oli selkeä: Kyllä / Ei (En) -muotoinen kysymys. (Johon 46 prosentti suomalaisista vastasi Kyllä, ja 40 prosenttia Ei (En), ja 14 prosenttia ei sanonut kantaansa.)

Toinen kysymyksenasettelu oli muodoltaan vaihtoehtomuotoinen, eli vastaajalle tarjottiin 4:ää erilaista vaihtoehtoa joista vastaaja sai valita omasta mielestään parhaimman vaihtoehdon. (Tähän kysymykseen 62 prosenttia vastaajista ilmoitti pitävänsä miehen ja naisen muodostamaa perhettä parhaana vaihtoehtona ja 33 prosenttia ei osannut sanoa.)

Millä perusteella nuo kysymykset olisivat mielestäsi jotenkin ”kyseenalaisen oudosti muotoiltuja” ?


Vieras

#36070 Re:

13.06.2014 10:05

#35974: -

 

 

 

 

 

Vanhurskaalle koittaa valkeus ja oikeamielisille ilo.





http://www.youtube.com/watch?v=DQNUpa66EVI      Meritunnelmia/ Kuvia + Faunin iltapäivä

http://www.vastavalo.fi/abstrakti-kaisla-abstract-reed-reeds-kaislanuolet-347705.html  




http://www.vastavalo.fi/albums/userpics/18972/normal_201207-Vastavalo_0607.jpg...





Iloitkaa Herrassa, te vanhurskaat; kiittäkää hänen pyhää nimeänsä.

 


Vieras

#36071 Re: Re: Re:

13.06.2014 10:11

#36068: - Re: Re:

 

No kenen pavontaa se sitten on?


Vieras

#36072 Re: Re: Re: Tuore mielipidemittaus

13.06.2014 10:12

#36069: - Re: Re: Tuore mielipidemittaus

 

Kiitti!    Tuota loppuosaa en ollut huomannutkaa!   Mistä se olikaan?


Vieras

#36073 Re: Re: Re: Tuore mielipidemittaus

13.06.2014 10:33

#36069: - Re: Re: Tuore mielipidemittaus

 

Ensimmäisessä kysymyksessä kysytään harhaanjohtavasti kantaa nykytilanteen säilyttämiseen ikään kuin se olisi jonkinlainen uudistus. Lisäksi muut ihmissuhdemuodot kuin heteroavioliitto niputetaan yhteen. Mihin kysymykseen vastaaja on vastannut? Siihenkö esimerkiksi, että kannattaako hän useamman naisen ja miehen liittoa tai moniavioisuutta, jota pitäisi säädellä avioliittolailla?

Toinen kysymys taas pitää hajottaa useammaksi kysymykseksi. Kutakin vaihtoehtoa tulee kysyä erikseen.

Kantansa sanomatta jättäneiden poikkeuksellisen suuri määrä kertoo siitä, että kysymyksenasettelu on pahasti pielessä.

 

 


Vieras

#36074 Re: Re: Re: Re: Tuore mielipidemittaus

13.06.2014 10:36

#36072: - Re: Re: Re: Tuore mielipidemittaus 

Täältähän tämä loppuosa ("62 prosenttia vastaajista ilmoitti pitävänsä miehen ja naisen muodostamaa perhettä parhaana vaihtoehtona.") löytyy:

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kotimaa/4645/tuore_mielipidemittaus_46_prosenttia_pitaisi_avioliiton_miehen_ja_naisen_valisena

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

13.06.2014 10:38