Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#28026 Re: Re: Re: Re: Du kärä!

07.02.2014 21:35

#28025: Habitus paljastaa... - Re: Re: Re: Du kärä!


Taitoo olla meitillä leäkärkii paikan päällä?

No,  kuitenkin ajattelin,  että hyväksytyksi-tulemisen tarpeeseen  se varmasti pohjautuu,  tuo yhdenlainen Ronskilan Hilkan rooli.  Jotakin sellaista,  että nainen kävelee yli naiseutensa. Ollaan opittu sitä niin pienenä,  ettei hoksata,  kuinka paljon se meihin vaikuttaa.
Lienee noita SYVIMPIÄ JA RATKAISEVIMPIA TARPEITA,  että tunnen olossani muidenkin hyväksymisen.  Ja lapasistahan( EI KUN lapsista tietenkin) näemme,  että he ovat valmiit maksamaan melkein kaiken hyväksytyksi tullakseen.




Vieras

#28027 Re: Re: Re: Re: Re: Du kärä!

07.02.2014 21:43

#28026: - Re: Re: Re: Re: Du kärä!

 

Et tainnu ehtiä vielä kommentoimaankaan,  mutta jatkan taas mielikuvastani Modigista.  Niin tunnen,  että on jokin
negatiivinen lataus.  Tämä on subjektiivista tietysti,  eikä saa ottaakaan sitä muuna kuin ehkä jonain projektiona.  Mutta juuri sellaisena saatan siitä tunnistaa jotain asetelmasta,  jossa on alla nöyryytystä, alistamista, ja muuta ikävää.  Se on verhottu tämän päivän tietoisiin,  todellisiin asioihin,  mutta käyttövoima tulee ihmisen kivusta.  Tai tuo verhottu on liian tuollanen analyyttinen ilmaisu,  se ei ole maailmankuvani.  Mutta on niissä asioissa mukana,  joista puhumme.


Ja koska asiat = ihmiset eivät ole saaneet sovitusta,  niillä on voima meihin.  Mutta  avuttomuutta  ei voi näyttää,  koska ei ole ollut pulustajaa. SIIS PUOLUSTAJAA !   Kuitenkin täytyy saada ihmisen arvo,  joka jää tuon " hengissäselviämisen" jalkoihin,  ja kääntyy tunteeksi,  jonka  toiset aistivat pienoisena kopeutena.  

Onkos kokemuspohjaa tälle yhdellä ja toisella?


Vieras

#28028

07.02.2014 22:09


Jah-haa, taitaa olla pienten lasten nukkumaanmenoaika, kun on niin hiljaista.
Tuo saattoi levitä hiukan liian leviälle,   tuo juttu, mutta kaikkihan nämä kie-
toutuvat helposti toisiinsa.


Mie vaan tässä Isä pienenä ihmisenä pyyän,
että kato meiän puoleen näissä kommervenkeissä, joista emme itekkään aina ollen-
kaan ole jyvällä, emmekä kykene niitä hallitsemaan itsessämme.  Sinä ossoot hoitaa 
aivan juuri niinkuin tarvitsemme.

Kosketa meitä näissä asioissa ja anna näkökykyä, ja vapautta!
Mutta ennenkaikkea hoida meitä totuuteen ja rakkauteen Sinun hyvyydessäsi!
Amen!


Vieras

#28029 Tätäkö haluatte myös Suomeen?

08.02.2014 00:13

http://www.youtube.com/watch?v=eGY8PVLTWrM
Kuunnelkaas näitä uskovaisia...samaahan täälläkin saarnataan..joten ilmeisesti haluatte tällaisen yhteiskunnan!
Ja ilmeisestikkin haluatte myös tätä kun yhdytte Hetero Pride p..kaan. Sitähän nämä Aatu naamareilla uhittelevat haluavat.


http://www.youtube.com/watch?v=zMTbFSJ_Tr4

Ajatelkaa onko tämä sitä kristillistä rakkautta mitä haluatte jakaa!! Tuo video ei ehkä näy mutta katsokaa tästä linkistä..kelatkaa alas ja "nauttikaa" saavutuksistanne. http://www.interasistmen.se/dumheter/sd-politiker-rasar-gaygala-maste-allt-hbtq-vara-vulgart-provocerande-och-smaklost/


Vieras

#28030 Re: Tätäkö haluatte myös Suomeen?

08.02.2014 00:31

#28029: - Tätäkö haluatte myös Suomeen?

Niin,tuota yhteiskuntaahan täälläkin laajasti ihannoidaan ja ylistetään. Noiden videoiden jälkeen voi vain kysyä MIKSI? Onko homoseksuaalien pahoinpitely ja pulloilla raiskaamiset teidän unelmanne? Varmasti teidän Jumalanne on nyt tyytyväinen.

"El Coyote"

#28031 Re: Re: Tätäkö haluatte myös Suomeen?

08.02.2014 05:28

#28030: - Re: Tätäkö haluatte myös Suomeen? 

 Vitali Milonov näyttikin varsinaiselta " Rakkauden Pääapostolilta " vinoine virneineen kirjoituspöytänsä takaa...Onpahan saanut "pyhälle vihalleen " paljon kuuliaita "opetuslapsia" ja  "hyviä" toteuttajia ja synninpuhdistajia spraypulloineen.Oikeuslaitoksen puolueellisuudesta kertoo se ,että edes noiden koko maailman nähtävissä olevien , toteuttajien itsensä kuvaamien törkeiden väkivaltavideoiden  (niitä alkaa täällä olla jo melkoinen määrä) perusteella ei ole saatu aikaan yhtään tutkintapyyntöä "poliisille" (ansaitsee jo olla lainausmerkeissä) Jos Milonov,Putin, "Isä"Kiril (ym. tämän vainon pääarkkitehdit todellakin kuvittelevat, ettei tämän tällaisen toiminnan netissä näkymisellä olisi länsimaissa (...joihin siis Venäjä ei kuulu nytkään)mitään vaikutusta (huom.heteroihinKIN),niin he eivät voi muuta kuin erehtyä

Turha heidän kuvitella, ettei tällaisella valtiollisella vainolla olisi mitään vaikutusta maan talouteen ja kulttuuriyhteyksiin ja maan imagolle yleensäkin. Pietari on sinänsä todella kaunis kaupunki ja toisenlaisella asenteella ja  näkyvällä meiningilläsiellä sillä olisi kaikki edellytykset olla vaikka millainen´Pohjolan Pariisi, Amsterdam ja Venetsia samassa paketissa´, joten: SÄÄLI ! ( mutta toki )enemmän säälittävää ovat nuo vainon kohteeksi joutuneet ihmisryhmät-homot ja....heidän lisäkseen muutkin vainotut ja sorretut siellä HÄVETKÖÖT kaikki ne täällä ,jotka tuollaista meinkiä siellä sananpuolikkaankaan vertaa puolustavat tai ´ymmärtävät´!

Vieras (Herran oma)

#28032 Messiaan saapumisen airueita

08.02.2014 05:35


40 lopun ajan merkin lisäksi (muinaisia ennustuksia) Messiaan tulemukseen liittyy muitakin ajan merkkejä

mm.
- Jeesus tulee pilvissä omilleen Jerusalemista sovittaessa
- Muutamien henkilöiden siirryttyä ajasta ikuisuuteen

Päiviemme metuselaheista löytyy kooste hakusanalla Messiah-return Messiaan saapumisen airueet.


8.1.2014 Päiviemme metusalehit

Tuon koosteen lisäksi on olemassa myös tieto siitä, että Mandela kuolee hyvin lähellä Jeesuksen tulemusta omilleen.

Vieras

#28033 Re: Messiaan saapumisen airueita

08.02.2014 07:52

#28032: Vieras (Herran oma) - Messiaan saapumisen airueita

 


Jeesus tulee pilvissä,  mutta
voi tulla aivan toisellakin tapaa tähän ihmisen todellisuuden tasolle.



Huomenta vaan,  ja jatkaisin tuosta eilisestä vielä jonkin verran.

Ei tarvitse olla mitään hirmuvanhempia että ihminen haavoittuuu suojaamattomana  =   lapsuutensa päivinä.
Siihen riittää jo lapsiryhmässä oleva ilkeys - ihmisen syntinen perusluonto pienen lapsen mittakaavassa,  jos 
käyttäytyminen on jatkuvaa,  ja lapsi kokee asian ylivoimaisena.  No tämä on kyllä aidon keittiöpsykologin teoria,  jonka kuka tahansa voi kumota.  Mutta eiköhän se suurinpiirtein näin ole,  mikäli kehitys ei saa parempia puitteita.  Ja riippuu myös henkilökohtaisesta herkkyydestä - vai riippuuko?  
No,  joka tapauksessa haavan päälle kasvaa arpi,  ja ison haava-alueen päälle kasvaa isoarpialue.
Se ei kuitenkaan vastaa oikeaa ihoa,  se on kova  ja kuiva rakenteeltaan, siitä puuttuu ihon kimmoisuus ja joustavuus.  Sen suojaamiskyky pettää tiukanpaikan tullen,  ja haavoja voi tulla helposti uudestaan etenkin sen reunoille.  

No,  Jeesus-laastarilla ei tee mitään haava-alueen päällä,  ja tekeekö laastarilla yleensäkkään mitään isoissa asioissa. On ihan sama onko sitä vai ei,  sehän voi olla enemmän haitaksi kuin hyödyksi.  Kun kuvan vetää sielunelämän tasolle,  se on kuin pintauskonnollisuus,  joka ei ruoki eikä rakenna.  Ihminen ajoittain saattaa kuitenkin aavistaa,  että on olemassa jokin rakkauden ulottuvuus,  ja yhteys,  johon tuntee suurta kaipausta.






Vieras

#28034 Re: Re: Re: Tätäkö haluatte myös Suomeen?

08.02.2014 07:59

#28031: "El Coyote" - Re: Re: Tätäkö haluatte myös Suomeen?

 

Hei,  olen sitä mieltä,  että tuo ymmärtäminen ei tarkoita kuitenkaan hyväksymistä.


Vieras

#28035 Re: Re: Messiaan saapumisen airueita

08.02.2014 08:27

#28033: - Re: Messiaan saapumisen airueita



Mutta,  tuon  kovettuneen,  hankalan ja pientä  kipuakin tuottavan arpialueen kanssa vaeltaminen vuodesta toiseen on tukahduttavaa.  Täytyy olla tarkkana,  ettei kukaan söhäise siihen ja suojautua kovuudellakin, jotteivat ihmiset töki  tahtoen tai tahtomattaan.
Sielujen Paimen kysyy lupaa päästä korjaamaan tilannetta.  Ei harjoita  pakkovaltaa,  ei painosta,  eikä uhkaile. Ei lyö edes Raamatulla päähän!  Kysyy vain,  tahdotko?

17 Herra, sinun Jumalasi, on sinun keskelläsi, sankari, joka auttaa. Hän ilolla iloitsee sinusta, hän on ääneti, sillä hän rakastaa sinua, hän sinusta riemulla riemuitsee."  Sef 3

Ihminen saa uudelleen yhteyden tuohon haavoittuvaan,  herkkään osaan itsestään,  jota tämä maailma niin monella tavalla näykkii ja runtelee.   Jeesus ottaa pois tulehtuneen moskan ja vuodattaa suojaavan balsamikerroksen,  jonka alla iho voi suojassa kasvaa koko alueeltaan uudestaan.  

Minkälaajuisesti tämä itsekullakin,  ja millä tavalla tuo muutos sielussa tapahtuu,  jää meille arvoitukseksi.  Mutta sen huomaa ajanoloon, kun   painajaiset jäävät pois.  Ja  aamu aamulta saa herätä läsnäolevaan rakkauden kokemukseen.


Hes. 34:12     Niinkuin paimen pitää huolen laumastaan, kun hän on lampaittensa keskellä ja ne ovat hajallaan, niin minä pidän huolen lampaistani, ja minä pelastan ne joka paikasta, minne ne ovat hajaantuneet pilvisenä ja pimeänä päivänä.







Vieras

#28036 Re: Re: Re: Tätäkö haluatte myös Suomeen?

08.02.2014 09:45

#28031: "El Coyote" - Re: Re: Tätäkö haluatte myös Suomeen?

".... valtiollisella vainolla olisi mitään vaikutusta maan talouteen ja kulttuuriyhteyksiin ja maan imagolle yleensäkin...."

Neuvostoliitto kielsi Jumalan voiman ja siitä on kärsinyt koko maa ja sen kansalaiset, kärsivät vieläkin.


Vieras

#28037

08.02.2014 10:11

Päivän Sana

Te olette näet kutsutut vapauteen, veljet; älkää vain salliko vapauden olla yllykkeeksi lihalle, vaan palvelkaa toisianne rakkaudessa.

Gal. 5:13 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html

" El Coyote"

#28038 Re: Re: Re: Re: Tätäkö haluatte myös Suomeen?

08.02.2014 10:16

#28036: - Re: Re: Re: Tätäkö haluatte myös Suomeen? 

 Ai niinkö ,että nyt pannaan Neuvostoliiton aikana  jo pelkästä olemassaolostaan kriminalisoitu vähemmistö kärsimään  ja julistetaan (tällä kertaa) oikein "Jumalan  ja uskonnon voimalla"  oikeutetusti vainotuiksi? Perustelusi hieman ontuu...


Vieras

#28039 Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

08.02.2014 10:53

http://www.eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/cache.png...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#28040 Kristillisdemokraattien moniavioisuuskampanja

08.02.2014 11:07


Kummasti hiljeni tämä räsäsläisten kampanja moniavioisuuden kirjaamiseksi uuteen avioliittolakiin. Ei ilmeisesti saanut kannatusta.

Vieras (Herran oma )

#28041 Re: Re: Re: Messiaan saapumisen airueita

08.02.2014 11:22

#28035: - Re: Re: Messiaan saapumisen airueita

Kiitos sinulle tuosta hienon hienosta jatkokirjoituksesta.  Voisiko tuon paremmin ilmaista!


Vieras

#28042 Lisää eksytystä himojen "siunailuun"...

08.02.2014 11:46


K.o. sivustolta kopioitua:
"Pe.kele kiertää ympäriinsä katsoen kenet voisi niellä. Nyt hän käyttää Isänmaallisuutta keppihevosenaan.

Tästä voidaan nähdä, että Ateismin kuuluttamaa uskonnollista tyhjiötä ei voi olla. Kun ihmisiltä estetään elävä sana he ryhtyvät palvomaan luotuja ym puusta veistettyjä puupökkelöitä.

Haluan kertakaikkiaan irtisanoutua tällaisesta. Todella kieroa touhua."

http://yle.fi/uutiset/karhun_kansa_saa_vihkia_pareja_nimeta_lapsia_ja_jarjestaa_hautajaisia__millaisia_ajatuksia_uskonnollisen_kirjon_kasvu_herattaa/7069694

Vieras (Herran oma)

#28043 Re: Lisää eksytystä himojen "siunailuun"...

08.02.2014 12:01

#28042: - Lisää eksytystä himojen "siunailuun"...

Selvää eksytystä! Kuuluu tähän lopun aikaan, että niitä ilmaantuu. Jumala tosin samaan aikaan kaatelee kaikenlaisia epäjumalia.

Jeesuksen omainen

#28044 Kristillisdemokraattien loppu lähenee

08.02.2014 12:16


Pyypuolue voisi hyvin vaihtaa nimensä. En näe uusnatsien ja moniavioisuuden kanssa flirttailussa mitään demokraattista saatikka kristillistä.

Vieras (Herran oma)

#28045 Uusista sanoista

08.02.2014 12:30

Olisikohan syytä hiihtoloma -nimike muuttaa esim. kevätlomaksi? Kun ei voi olla varma, pystyykö silloin hiihtämään. Nämä ilmat kun ovat sitä mitä ovat.
Jeesuksen omainen

#28046 Re: Uusista sanoista

08.02.2014 12:38

#28045: Vieras (Herran oma) - Uusista sanoista

 

Kristillisdemokraattien tulevan uuden nimen vaihtoehtoja:

 

1. Kristillisteokraatit

2. Jeesusnatsit

3. Jumalfasistit

 

Olisiko muita tarjolla?

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

08.02.2014 12:43



Vieras

#28048 Skotlannin onnittelut jatkuvat

08.02.2014 13:11

 

Alamaan säkkipilliä yhtyeen kera:

http://www.youtube.com/watch?v=lWWBXPo1PXQ




"El Coyote"

#28049 Re: Re: Uusista sanoista

08.02.2014 13:14

#28046: Jeesuksen omainen - Re: Uusista sanoista 

 Miten olisi Kristillisdespootit ?


Vieras

#28050 Re: Skotlannin onnittelut jatkuvat

08.02.2014 13:24

 

#28048: - Skotlannin onni


...alamaassa kana katala,  
säkkipilli,   pikkisälli,