ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!.


Vieras

#601 Jumala on täydellisyys

25.08.2011 14:45

Hän rakastaa sinua ja jos et rakasta häntä maallisen elämäsi ajan niin päädyt ikuisiksi ajoiksi käsittämättömään piinaan ja kidutukseen, jonka tämä rakastava jumala on sinulle valmistanut:)paradoksien paradoksi tämän jumalan rakkaus.

Vieras

#602

25.08.2011 16:01

Meidän tulee siunata Israelia !
dorrit

#603 Re: Re: Re: Re: # 587

25.08.2011 17:28

#599: SW - Re: Re: Re: # 587

Ymmärrän. On vaikeaa olla ärsyyntymättä jos ärsytetään.  Pro Israel-foorumit on yleensä aika hyviä paikkoja siihen taistelulajiin. Hesarinkin nettiuutiset Israelista oli aika hyviä mestoja, mutta kun tuli se moderaattorisysteemi, niin kielenkäyttö siistiytyi huomattavasti. Ei ole enää likasanko-osastoa, kuten täällä. Mode siivoaa sellaiset kommentit pois.

Toivotan sinulle parasta mahdollista jatkoa. Lisää Pro Israel-aihetta voit löytää vaikka täältä:

http://tv7.fi/vod/index.html?category=13651

Tämäkin on aika villi versio Pro Israel-sarjaa. Jopa ihan rentouttava. Katselen näitä joskus iltaisin, kun pitää saada ajatukset pois arkirealismin murheista. Ainakin prempi kuin napata pari pamia. :)

http://tv7.fi/vod/categories.html?id=71

Hyvää Schalke-iltaa!

Shalom Israel

#604 Kadonneet palaavat

25.08.2011 21:01

Lue mielenkiintoinen kokonaisuus Israelin kadonneista...

http://www.fkf.net/Kadonneet/

Vieras

#605 Re: Kadonneet palaavat

26.08.2011 08:42

#604: Shalom Israel - Kadonneet palaavat 

 Mielenkiintoinen onkin ehkä positiivisinta, mitä linkin takaa löytyvästä sivusta voi sanoa. Mielenkiintoinen patologisella tavalla. Kuinka joku voi olla niin sekaisin, että laatii tuollaisia?

Aika hupaisaa

#606 Re: Re: Kadonneet palaavat

26.08.2011 09:01

#605: - Re: Kadonneet palaavat

Mielenkiintoinen onkin ehkä positiivisinta, mitä linkin takaa löytyvästä sivusta voi sanoa. Mielenkiintoinen patologisella tavalla. Kuinka joku voi olla niin sekaisin, että laatii tuollaisia?

 

Vastaus: No, Eihän se ole tietenkään kenenkään vika jos sinun älykapasiteettisi ja henkesi ilman Jumalaa ei riitä tuon ko tekstin ymmärtämiseen.

Sitten jos ei ymmärretä jotain kokonaisuutta, sanotaankin kirjoittajan olevan sekaisin - kätevää, mutta niin läpinäkyvää.


Vieras

#607 Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

26.08.2011 10:33

#606: Aika hupaisaa - Re: Re: Kadonneet palaavat 

Olet varmaankin oikeassa. Koska päässäni ei ole yhtään jumalaa, hahmotan maailmaa tavalla, joka estää moisen tekstin ymmärtämisen.

Näin jumalattomasta näyttää siltä, että homma lähtee lapasesta ensimmäisessä lauseessa; "Tässä esitellään teoria ...". En löydä tekstistä teoriaa, ainakaan siten esitettynä kuten sen vaatimukset aikoinaan tuli opiskeltua.  Maallikolle se näyttää pikemminkin tyypilliseltä rajatietosepitelmältä. 

Jätä asia sikseen

#608 Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

26.08.2011 12:01

#607: - Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

Olet varmaankin oikeassa. Koska päässäni ei ole yhtään jumalaa, hahmotan maailmaa tavalla, joka estää moisen tekstin ymmärtämisen.

Näin jumalattomasta näyttää siltä, että homma lähtee lapasesta ensimmäisessä lauseessa; "Tässä esitellään teoria ...". En löydä tekstistä teoriaa, ainakaan siten esitettynä kuten sen vaatimukset aikoinaan tuli opiskeltua.  Maallikolle se näyttää pikemminkin tyypilliseltä rajatietosepitelmältä.

 

Kuten sanottu, koska et ymmärrä ko kokonaisuutta, älä vaivaa sillä päätäsi. Eikä se ole kaltaisiasi varten kirjoitettukaan, vaan ymmärtäväisiä varten.

SW

#609 Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

26.08.2011 12:50

#606: Aika hupaisaa - Re: Re: Kadonneet palaavat

Uskoisitko minua jos sanoisin, että jumala puhui minulle, tai  peräti näin hänet, ja hän lupasi minulle ja minun sukukunnalleni sinun sukukuntasi maat? Tai pitäisitkö minua seonneena ja harhoja kokevana, vai olisitko yhä/yhtä ymmärtäväinen minun kirjoituksiani kohtaan, jos kirjoitan ne oikein Kirjaan?

Miksi nykypäivänä kaikki jumalan puhetta kuulleet diagnostisoidaan hulluiksi, mutta Aabrahamille ja muille raamatun ajan ihmisille se yhteydenpito oli aivan luonnollista ja heitä uskottiin sokeasti?

Mitä muita todisteita noista jumalan yhteydenotoista on kuin henkilöiden omat kertomukset? Jos on silminnäkijähavaintoja niin miten ne voidaan erottaa ns. 'silmänkääntäjien' ja taikureiden luomista illuusioista?

Huippu taikurithan pystyisivät koska tahansa luomaan suurellekin väkijoukolle sellaiset temput ja näyt, että ymmärtämättömät ja varsinkin 'herkästi ymmärtäväiset' ihmiset pitäisivät heitä jumalan lähettäminä, jos he sellaisia väittäisivät olevansa!


Vieras

#610 Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

26.08.2011 13:05

#609: SW - Re: Re: Re: Kadonneet palaavat 

Tämä on mielenkiintoinen aihe. Ovatko uskovat kliinisesti mielisairaita vai 'pelkästään' vakavasti harhaisia?

Todennäköisesti suurin osa uskovista ei ole mielisairaita, vaan heillä on harhainen ja itsepetoksellinen maailmankuva. Tuo esimerkkinä ollut Kadonneet heimot -sivusto saattaa tosiaankin olla ymmärrettävä sellaiselle henkilölle, jolla on sitä tukevia harhakäsityksiä. Joukossa on sitten aina näitä profetioita tuottavia yksilöitä. Veikkaanpa, että sekä tämän päivän, että Raamatun profeetat olivat harhaisen maailmankuvan lisäksi  sairaita.

 

dorrit

#611 Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

26.08.2011 15:23

#609: SW - Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

Kyseinen artikkeli kertoo itse monessa kohdassa, että tämä-ja-tämä tieto perustuu perinnetaruihin, vanhoihin juutalaisiin myytteihin jne. Ei siihen edes tarvitse suhtautua tieteellisen vakavasti. Juutalaisuudessa on mystikko-oppeja, numerologiaa, kabbalaa. Jopa okkultismia. Monet jutut ja tarinat sekoittuu irrallisiin raamatun lauseisiin. Kritiikkiä ja järkeä saa käyttää, mutta hermostua ei kannata.

Tässä maailmassa hyvin monissa eri kulttuureissa löytyy viehtymys siihen, että juuri he ovat "Israelin kadonnutta sukukuntaa". Meissä ihmisissä on luonnollinen taipumus olla jotain suurta ja erikoista, jolla on aivan erityinen kutsu. Tämän todistaa myös psykologia.

Mutta anna heidän olla kadonneita juutalaisia.  David Ben Gurion sanoi jo aikanaan, että "Anyone meshugge enough to call himself a Jew, IS a Jew."   Tarkoittaa, että jos joku on tarpeeksi hullu, järjetön kutsuakseen itseään juutalaiseksi, hän ON juutalainen. Kun on jonossa tuhoamisleirin kaasutusuuniin, ja väittää olevansa juutalainen, silloin on todella ansainnut kunnianimen juutalainen, oli sitä sitten tai ei. Ihmiset eivät välttämättä ymmärrä, mihin ovat samaistumassa.

Mutta Israelissa on myös ihan aitoja kadonneiden heimojen etsintäorganisaatioita. Monia kadonneita on jo lennätetty Israeliin, mm. Etiopian falashat.

SW

#612 Re: Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

26.08.2011 16:18

#611: dorrit - Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

Tuossa aiemmin eräs vastaaja vain oli sitä mieltä, että tuo kirjoitus olisi suunnattu jollekin ryhmälle, joka olisi 'ymmärtäväinen' sitä kohtaan, ja luultavasti he hyväksyvät sen täytenä totuutena.

Miten tässä siis voi tietää ketä uskoa, kun yksi sanoo yhtä ja toinen toista ja jokainen on sitä mieltä että oma usko on parempi kuin muiden?

 

dorrit

#613 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

26.08.2011 16:33

#612: SW - Re: Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

Kyllä. Minullakin on kavereita, jotka uskovat täysillä kuuluvansa Kadonneisiin sukukuntiin, ja käyvät jokaisessa tilaisuudessa, mikä aiheeseen liittyy. So what?

Toiset uskovat olevansa peräisin kaloista tai apinoista, toiset juutalaisista. Onko sillä nyt väliä. Ei ihmisten mieliä voi muuttaa väittelemällä. Yleensä sillä tavoin saa toisen vain entistä enemmän linnoittautumaan oman mielipiteensä taakse. "Right or wrong, my country."

Meidän uskovien piireissä on tapana sanoa, että "nämä eivät ole pelastuskysymyksiä". Jos uskoo sukukuntiin, tai jos uskoo lapsikasteeseen, tai kieleillä puhumiseen, se ei ratkaise, onko nimesi Jumalan ja Karitsan Elämänkirjassa. Loppupeleissä vain se ratkaisee.

Missä kirjassa sinun nimesi on?  Vielä ehtii muuttaa kirjat oikeaan osoitteeseen.

SW

#614 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

26.08.2011 17:14

#613: dorrit - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

Minun nimeni on väestörekisterissä.

Ja voi sanoa että; 'straight or a hook, my book'. ;-)

Kukaan ihminen ei voi osoittaa oman nimensä olevan oikeassa kirjassa, siispä jätän kirjoista vouhottamisen oman valintansa erinomaisuuteen uskovien huoleksi.

Uskon nimittäin itse siihen, että viimeisellä tuomiolla pystyn vakuuttamaan toimineeni parhaan kykyni mukaan ja erehtyneeni vain tietämättömyyttäni/päättämättömyyttäni, kun jokainen uskovainen yritti houkutella minua eri suuntiin.

JOS erehdyin...


Vieras

#615

26.08.2011 17:25

Uudestisyntyneenä uskovana haluan näin tukea Israelia Jumalan omaisuuskansaa.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

26.08.2011 21:20


Livetsort

#617 Syyttömästä syyllinen

26.08.2011 21:42




EIKÖ JOTAIN OLE PIELESSÄ, KUN LOUKATTUA KEHOTETAAN PYYTÄMÄÄN ANTEEKSI

Tilanne ei ole vielä rauhoittunut viikko sitten Eilatin pohjoispuolelle tehdyn terrorihyökkäyksen jälkeen. Hyökkäyksessä kuoli kahdeksan israelilaista, joista kuusi oli siviilejä. Israel on vastannut hyökkäämällä terrorikohteisiin Gazassa, josta terrori oli peräisin. Hyökkäyksessä kuoli 15 terroristia, joiden joukossa oli PRC:n (Palestinian Resistance Committee) vanhimpia johtajia. Kyseinen järjestö oli vastuussa hyökkäyksestä. Myös Israelin hyökkäyksissä kuoli traagisesti kolme lähellä ollutta siviiliä, joista kaksi oli lapsia. Siviilien kuolemat aiheutuvat terroristien menetelmästä, jossa he ympäröivät itsensä siviileillä ja käyttävät heitä ihmiskilpinä.

Torstain jälkeen useat terrorijärjestöt Gazassa ovat kilpailleet Lounais-Israelin siviilikohteiden moukaroimisessa. Noin 140 rakettia ja kymmenittäin kranaatteja on ammuttu, ja ne ovat osuneet muun muassa kouluun ja synagogaan tappaen yhden ja haavoittaen kymmeniä israelilaisia. Yksi kranaateista sisälsi fosforia, ja niin on tapahtunut aikaisemminkin.

Raketti-iskujen seurauksena yli miljoona israelilaista, jotka asuvat kaupungeissa lähellä Gazaa, ovat juosseet pommisuojiin monta kertaa päivässä viime viikon aikana. Tämä siis koskee niitä onnekkaita, joilla on pommisuoja 15-30 sekunnin juoksuetäisyydellä. Toiset saavat heittäytyä maahan seinän, auton tai puun taakse ja toivoa parasta. Raketti-iskussa kuollut mies, 38-vuotias Jossi Shoshan, oli tunnettu henkilö ja jalkapallovalmentaja Ofakimin kaupungissa. Hyökkäyksistä varoittavan sireenin äänen kuullessaan hän oli huolissaan vaimostaan, joka on yhdeksännellä kuukaudella raskaana, ja kiirehti kotiin pitämään huolta hänestä. Hän ei koskaan saapunut kotiin.

Egyptin neuvotteleman tulitauon oli määrä alkaa sunnuntai-iltana, mutta sen jälkeen Gazasta on ammuttu noin 20 rakettia ja useita kranaatteja israelilaisiin siviilikohteisiin.

Poliittisella tasolla Egypti uhkasi vetää pois suurlähettiläänsä Israelista, mikäli Israel ei pyydä anteeksi viiden egyptiläisen turvahenkilön surmaa, jotka kuolivat terrorihyökkäyksen aikana. Heidän kuolemaa ympäröivät olosuhteet ovat yhä epäselvät, mutta Israel on ilmaissut pahoittelunsa heidän kuolemastaan. Samaan aikaan Israelin Kairon-suurlähetystöä on ympäröinyt usean päivän ajan joukko, joka on vaatinut Israelin suurlähettilään karkottamista ja rauhansopimuksen lopettamista Israelin kanssa. Sunnuntai-iltana 23-vuotias egyptiläinen Ahmed El-Shahat kiipesi 13-kerroksisen rakennuksen katolle ja korvasi Israelin lipun Egyptin lipulla – egyptiläisten turvallisuusjoukkojen seisoessa passiivisina ja jopa hurraten teolle.

Kommentti:
Egyptiläisen päivälehden Al-Masry Al-Yaoumin julkaisemassa raportissa, joka nojautuu Egyptin turvallisuusjoukkojen tekemään tutkimukseen, kerrottiin, että kaksitoista terroristia osallistui neljässä eri ryhmässä viime torstaina tehtyyn terrorihyökkäykseen. Kolme heistä oli Egyptin kansalaisia ja islamististen ryhmien jäseniä. Todistajat kertovat myös, että osalla terroristeista oli ruskeat armeijan univormut – kuten Egyptin armeijalla. Terroristit olivat varustautuneet moninaisilla aseilla ja pommeilla ja asiantuntijat uskovat heidän harjoitelleen Siinailla usean päivän ajan ennen hyökkäystä. Hyökkäys lähti Egyptin maaperältä egyptiläisten turvallisuushenkilöstön välittömästä läheisyydestä. Kansainvälisen lain mukaan valtio on vastuussa hyökkäyksistä, jotka saavat alkunsa sen suvereenilta alueelta – ja se on vastuussa myös niiden estämisestä. Hyökkäys on siksi Egyptiltä vakava rikkomus Israelin suvereeniutta kohtaan. Egypti ei ole täyttänyt laillisia velvoitteitaan tässä asiassa.

Israelin lipun poistaminen Kairon suurlähetystön katolta saattaa vaikuttaa viattomalta, ja Ahmed El-Shahatista on tullut egyptiläisten sankari “urotyönsä” takia, joka on katsotuimpia filmejä Youtubessa tällä hetkellä. Hän on saanut lempinimet Hämähäkkimies (Spiderman) ja Lippumies. Mutta Israelin suurlähetystö on Israelin aluetta, ja tunkeutumalla alueelle sekä poistamalla lipun loukataan selvästi Israelin suvereniteettia. Kaikki tämä tapahtui Egyptin armeijan ja turvallisuushenkilöstön katsellessa!

Kuten käy ilmi edellä, niin Israel on loukattu osapuoli näissä tapauksissa – ja Egypti on rikkoja. Siitä huolimatta Egyptillä on kanttia vaatia Israelilta anteeksipyyntöä! Sen sijaan, että näkisimme maailman asettuvan loukatun puolelle, YK:n turvallisuusneuvosto ei pysty tuottamaan edes sanallista tuomitsemista julmalle hyökkäykselle israelilaisia siviilejä kohtaan. Libanon, jonka hallitusta kontrolloi terroristijärjestö Hizbollah, esti tuomitsemisyrityksen.

Yksi syy maailman mykälle reaktiolle ja puolustusministeri Barakin valittelun ilmaisemiselle on se, että suhteellisen uusi ja heikko Egyptin hallitus on vahvoja islamistisia sympatioita omaavan julkisen paineen alaisena. On jo vaatimuksia Israelin kanssa tehdyn rauhansopimuksen mitätöimisestä, ja mikäli Egyptin sotilashallitsijat eivät ole tiukkoina “sionisteja” kohtaan, niin yleinen tyytymättömyys lisääntyy, ja saattaa tulla kontrolloimattomaksi – ja se ei ole hyvä asia, kun vaalit ovat ovella. Entistä presidenttiä Hosni Mubarakia pidettiin aivan liian lempeänä suhteissaan Israeliin, ja nykyinen hallitus yrittää välttää välittämästä sellaista vaikutelmaa.

Vaikka onkin mahdollista ymmärtää egyptiläisiä rauhoittavan politiikan logiikkaa suuremmassa poliittisessa mitassa – on tärkeää säilyttää rauhansopimus Egyptin kanssa – niin on olemassa raja, jonka jälkeen hyvää tarkoittavat kompromissit kääntyvät itseään vastaan. Lyhyellä tähtäimellä Israelin tekemä kompromissi saattaa auttaa, mutta se ei missään tapauksessa takaa rauhaa rajalle. Mutta mitkä ovat pitkän aikavälin kustannukset? Viesti, joka tavoittaa egyptiläiset, jotka ovat laajalti tietämättömiä Israelin motivaatioista, on että “sionistit” ovat heikkoja ja siksi taipuvat Egyptin painostukseen: Israelia voidaan pelotella.

Euroopassa pidetään kompromissia ja joskus jopa heikkoutta hyveenä. Vahvaa usein halveksitaan, koska oletetaan, että hän on vahva vain koska hän väärinkäyttää toisia. Mutta kulttuurit ovat erilaisia ja ihmiset arvostavat asioita eri tavalla. Lähi-idässä heikkoutta halveksitaan ja voimaa kunnioitetaan. Heikkous ei tee henkilöstä altavastaajaa, jota kohtaan tunnettaisiin myötätuntoa, vaan saaliin, joka voidaan tuhota. Tämä voi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta on hyvin tunnettu tosiasia Lähi-idän tutkijoille.

Tässä tapauksessa ei ainoastaan Israel, vaan myös Egyptin hallitus viestittää heikkoudesta. Egyptin hallituksen on kiinnitettävä huomiota poliittisiin näkökohtiin ja kansainväliseen politiikkaan. Se ei esimerkiksi tahdo menettää USA:n taloudellista tukea, mikä todennäköisesti seuraisi, mikäli Egypti rikkoisi rauhansopimuksen Israelin kanssa. Egyptin yhteiskunnassa rehottaa kuitenkin yleisesti antisemitismi, ja hallitus tasapainoilee Obaman (tai paremminkin kongressin) miellyttämisen ja kansan tyytyväisenä pitämisen välillä. Mutta vahvojen Israelin-vastaisten ja antisemiittisten mielipiteiden tyydyttäminen vaatimalla myönnytyksiä Israelilta on hyvin vaarallista. On todennäköistä, että se johtaa uusiin vaatimuksiin ja kasvavaan vihaan ennemmin kuin rauhoittaa ilmapiiriä Egyptin kaduilla. Rauhansopimuksen säilyttäminen Israelin kanssa on sekä Egyptin että Israelin etu. Lyhyesti sanottuna, antisemitismillä lepyttäminen ei ole koskaan ollut ratkaisu – ja se saattaa olla opiksi sekä Egyptin että Israelin johdolle.

Suosittelemme, että katsot seuraavan videon:

http://givepeaceachance.info/video/

Vieras

#618 What Would Jesus Do and what he did

26.08.2011 22:11

Mutta teille, jotka kuulette, minä sanon: rakastakaa vihollisianne, tehkää hyvää niille, jotka teitä vihaavat,
28 siunatkaa niitä, jotka teitä kiroavat, rukoilkaa niiden edestä, jotka teitä parjaavat.
29 Jos joku lyö sinua poskelle, tarjoa hänelle toinenkin, ja jos joku ottaa sinulta vaipan, älä häneltä kiellä ihokastasikaan.
30 Anna jokaiselle, joka sinulta anoo, äläkä vaadi takaisin siltä, joka sinun omaasi ottaa.
31 Ja niinkuin te tahdotte ihmisten teille tekevän, niin tehkää tekin heille.
32 Ja jos te rakastatte niitä, jotka teitä rakastavat, mitä kiitosta teille siitä tulee? Rakastavathan syntisetkin niitä, jotka heitä rakastavat.
33 Ja jos teette hyvää niille, jotka teille hyvää tekevät, mitä kiitosta teille siitä tulee? Niinhän syntisetkin tekevät.
34 Ja jos te lainaatte niille, joilta toivotte saavanne takaisin, mitä kiitosta teille siitä tulee? Syntisetkin lainaavat syntisille saadakseen saman verran takaisin.
35 Vaan rakastakaa vihollisianne ja tehkää hyvää ja lainatkaa, toivomatta saavanne mitään takaisin; niin teidän palkkanne on oleva suuri, ja te tulette Korkeimman lapsiksi, sillä hän on hyvä kiittämättömille ja pahoille.
36 Olkaa armahtavaiset, niinkuin teidän Isänne on armahtavainen.
37 Älkääkä tuomiko, niin ei teitäkään tuomita; älkää kadotustuomiota lausuko, niin ei teillekään kadotustuomiota lausuta. Antakaa anteeksi, niin teillekin anteeksi annetaan.
38 Antakaa, niin teille annetaan. Hyvä mitta, sullottu, pudistettu ja kukkurainen, annetaan teidän helmaanne; sillä millä mitalla te mittaatte, sillä mitataan teille takaisin."
39 Hän sanoi heille myös vertauksen: "Eihän sokea voi sokeaa taluttaa? Eivätkö molemmat lankea kuoppaan?
40 Ei ole opetuslapsi opettajaansa parempi; täysin oppineena jokainen on oleva niinkuin hänen opettajansa.
41 Kuinka näet rikan, joka on veljesi silmässä, mutta et huomaa malkaa omassa silmässäsi?
42 Kuinka saatat sanoa veljellesi: 'Veljeni, annas, minä otan pois rikan, joka on silmässäsi', sinä, joka et näe malkaa omassa silmässäsi? Sinä ulkokullattu, ota ensin malka omasta silmästäsi, sitten sinä näet ottaa pois rikan, joka on veljesi silmässä.
43 Sillä ei ole hyvää puuta, joka tekee huonon hedelmän, eikä taas huonoa puuta, joka tekee hyvän hedelmän;
44 sillä jokainen puu tunnetaan hedelmästään. Eihän viikunoita koota orjantappuroista, eikä viinirypäleitä korjata orjanruusupensaasta.
45 Hyvä ihminen tuo sydämensä hyvän runsaudesta esiin hyvää, ja paha tuo pahastansa esiin pahaa; sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu.
46 Miksi te huudatte minulle: 'Herra, Herra!' ettekä tee, mitä minä sanon?



Vieras

#619

26.08.2011 22:19

Silloin Pietari meni hänen tykönsä ja sanoi hänelle: "Herra, kuinka monta kertaa minun on annettava anteeksi veljelleni, joka rikkoo minua vastaan? Ihanko seitsemän kertaa?"22 Jeesus vastasi hänelle: "Minä sanon sinulle: ei seitsemän kertaa, vaan seitsemänkymmentä kertaa seitsemän.


Vieras

#620

26.08.2011 22:20

Sentähden taivasten valtakunta on verrattava kuninkaaseen, joka vaati palvelijoiltansa tiliä.
24 Ja kun hän rupesi tilintekoon, tuotiin hänen eteensä eräs, joka oli hänelle velkaa kymmenentuhatta leiviskää.
25 Mutta kun tällä ei ollut, millä maksaa, niin hänen herransa määräsi myytäväksi hänet ja hänen vaimonsa ja lapsensa ja kaikki, mitä hänellä oli, ja velan maksettavaksi.
26 Silloin palvelija lankesi maahan ja rukoili häntä sanoen: 'Ole pitkämielinen minua kohtaan, niin minä maksan sinulle kaikki'.
27 Niin herran kävi sääliksi sitä palvelijaa, ja hän päästi hänet ja antoi hänelle velan anteeksi.
28 Mutta mentyään ulos se palvelija tapasi erään kanssapalvelijoistaan, joka oli hänelle velkaa sata denaria; ja hän tarttui häneen, kuristi häntä kurkusta ja sanoi: 'Maksa, minkä olet velkaa'.
29 Niin hänen kanssapalvelijansa lankesi maahan ja pyysi häntä sanoen: 'Ole pitkämielinen minua kohtaan, niin minä maksan sinulle'.
30 Mutta hän ei tahtonut, vaan meni ja heitti hänet vankeuteen, kunnes hän maksaisi velkansa.
31 Kun nyt hänen kanssapalvelijansa näkivät, mitä tapahtui, tulivat he kovin murheellisiksi ja menivät ja ilmoittivat herrallensa kaiken, mitä oli tapahtunut.
32 Silloin hänen herransa kutsui hänet eteensä ja sanoi hänelle: 'Sinä paha palvelija! Minä annoin sinulle anteeksi kaiken sen velan, koska sitä minulta pyysit;
33 eikö sinunkin olisi pitänyt armahtaa kanssapalvelijaasi, niinkuin minäkin sinua armahdin?'
34 Ja hänen herransa vihastui ja antoi hänet vanginvartijan käsiin, kunnes hän maksaisi kaiken, minkä oli hänelle velkaa.
35 Näin myös minun taivaallinen Isäni tekee teille, ellette anna kukin veljellenne sydämestänne anteeksi."

Vieras

#621

26.08.2011 22:21

25 Ja kun te seisotte ja rukoilette, niin antakaa anteeksi, jos kenellä teistä on jotakin toistansa vastaan, että myös teidän Isänne, joka on taivaissa, antaisi teille anteeksi teidän rikkomuksenne."

Vieras

#622

26.08.2011 22:28

28 Mutta hän sanoi: "Niin, autuaat ovat ne, jotka kuulevat Jumalan sanan ja sitä noudattavat".

Vieras

#623

26.08.2011 22:32

Ja Mooses on laissa antanut meille käskyn, että tuommoiset on kivitettävä. Mitäs sinä sanot?"
6 Mutta sen he sanoivat kiusaten häntä, päästäkseen häntä syyttämään. Silloin Jeesus kumartui alas ja kirjoitti sormellaan maahan.
7 Mutta kun he yhä edelleen kysyivät häneltä, ojensi hän itsensä ja sanoi heille: "Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä".
8 Ja taas hän kumartui alas ja kirjoitti maahan.

Vieras

#624

26.08.2011 22:36

13 Israelin toivo, sinä Herra! Kaikki, jotka sinut hylkäävät, joutuvat häpeään. "Jotka minusta luopuvat, ne kirjoitetaan tomuun. Sillä he ovat hyljänneet elävän veden lähteen, Herran."
Muuta SINÄ kirjasi oikeaan osoitteeseen

#625 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

26.08.2011 22:36

#613: dorrit - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

Kyllä. Minullakin on kavereita, jotka uskovat täysillä kuuluvansa Kadonneisiin sukukuntiin, ja käyvät jokaisessa tilaisuudessa, mikä aiheeseen liittyy. So what?

Toiset uskovat olevansa peräisin kaloista tai apinoista, toiset juutalaisista. Onko sillä nyt väliä. Ei ihmisten mieliä voi muuttaa väittelemällä. Yleensä sillä tavoin saa toisen vain entistä enemmän linnoittautumaan oman mielipiteensä taakse. "Right or wrong, my country."

Meidän uskovien piireissä on tapana sanoa, että "nämä eivät ole pelastuskysymyksiä". Jos uskoo sukukuntiin, tai jos uskoo lapsikasteeseen, tai kieleillä puhumiseen, se ei ratkaise, onko nimesi Jumalan ja Karitsan Elämänkirjassa. Loppupeleissä vain se ratkaisee.

Missä kirjassa sinun nimesi on?  Vielä ehtii muuttaa kirjat oikeaan osoitteeseen

 

dorrit - mikä sinun nimesi ei ehdottomasti ole ja olen huomannut, ettei sukupuolikaan täsmää, sillä tyylisi on varsin jätkämäinen.

Luettuani erittäin vastahakoisesti tekstejäsi, minä teen sinusta tämän yhden ja ainoan kerran henkilökuvauksen:

Olet oikein ilkeä mieshenkilö, jolla on elämän ainoana intohimona haukkua ja riidellä kaikenmaailman palstoilla uskovaisten kanssa. Juutalaisten kanssa sinulla ei olekaan ollut vielä ollut mahdollisuutta riidellä, sillä he eivät korvaansa lotkauta  sinunlaiseesi luuseriin.

Sinä väität olevasi joku kristitty, mutta sinusta henkii voimakas demonisuus - eli olet joko entinen uskovainen, nykyinen backslideri tai sitten olet paha pakana, joka hillut uskovien yhteydessä vaan pahuuttasi, jotta saisit informaatiota kristillisyydestä, haastaaksesi riitaa ja kiusataksesi meitä uskovia.

Tämä on kaikki mitä sinussa on nähtävissä. Olet valitettavan kiinnostamaton henkilö, mutta halusin vaan, että tiedät meidän tietävän että olet H U I J A R I.