ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!.


Vieras

#551 Re: Re: Re:

23.08.2011 21:55

#531: x - Re: Re:

Todellakin oikein hyvin sanottu ja totta.

z

#552 Re: Rukousaihe: IDF

23.08.2011 22:15

#548: dorrit -

Haistan taas inhottavaa sarkasmia. Ovatko tällaiset asiat leikinlaskun paikka, kysyn vaan?  Suomessa, maassa missä ei tarvitse  olla gazan rintamalla , tehdään melkein eniten itsemurhia maailmassa. Varsinkin nuoret miehet. Myös armeija-aikana kuten viime yönä Vekaranjärvellä. Toivon todella, että olisi jotain asioita joista ei leikkiä laskettaisi.

3:16

#553 Re: Re: Re: Re:Ota edes vähän selvää..

23.08.2011 22:36

Lover

#554 הבאנו שלום עליכם

23.08.2011 22:38

3:16

#555 Re: Re: Re: Yllättäviä asioita.

23.08.2011 22:39

3:16

#556 Re: Tässä yksi ihmeellinen toteutunut raamatun ennustus.

23.08.2011 22:42

dorrit

#557 Re: Re: Rukousaihe: IDF

23.08.2011 22:55

#552: z - Re: Rukousaihe: IDF

Kiitos kommentista. En vain oikein ymmärtänyt sitä. Onko sinusta "sarkasmia", jos rukoilemme Israelin armeijan sotilaiden ja henkilökunnan puolesta, jos he tekevät 5 kertaa enemmän ITSEmurhia kuin mitä heitä kuolee terroristi-iskuissa?

Ehkä haluaisit tarkemmin kertoa, mitä "sarkasmia" näet sellaisessa? Tottakai uskovien tulee rukoilla myös Vekaranjärven itsemurhatilastojen pienenemistä, mutta toisaalta: 1) tämä on Israel-aiheinen palsta ja 2) et ole aiemmin kertonut asiaa rukousaiheeksi. En siis osannut mainita asiaa rukousaiheena IDF:n ohessa. Ehkä voit samalla kertoa tarkemin oman rukousaiheesi, ole toki hyvä.

Minä olin IDF:n itsemurha-ongelman suhteen aivan tosissani. Tilastot ovat aitoja, ongelma on aito. Tähän asti on puhuttu vain palestiinalaisista itsemurhapommittajista. Valitettavasti IDF:n omat itsemurha-tilastot  osoittavat, että IDF:n sisäinen ongelma tappaa 5 kertaa enemmän IDF:n sotilaita. Siis useampi juutalainen tekee vihollisuuksien takia itsemurhan kuin palestiinalainen - sehän on sielunvihollisen kieroin voitto koko sodassa!

Se ON rukousaihe. Sekä näiden yksilöihmisten ja heidän läheistensä kannalta, että koko armeija kannalta. IDF on todella vaikeassa tilanteessa muutenkin. Omien sotilaitten ja henkilökunnan itsemurha"käyttäytyminen" ei todellakaan paranna armeijan mielialaa tai taistelumotiivia.

Toinen rukousaihe IDF:n suhteen on jatkuva, runsas traumaterapian tarve. Voin jättää tämänkin asian samalla rukousaiheeksi. Ihminen voi traumatisoitua esim. siitä, mitä hän joutuu kokemaan, näkemään muille tehtävän - tai mitä hän itse vastoin omaa tahtoaan joutuu tekemään. IDF:n sotilaiden kokemat traumat ovat monentasoisia, osa menettää psyykkisistä syistä muistinsa, osa sairastuu psykiatrisesti, osa selviytyy "pelkillä" käytöshäiriöillä.

Monen elämä joutuu raiteiltaan. Alkoholismia, huumeita, väkivaltaa jne. Ei oman elämän hallintaa.  Israelissa ja palestiinalaisalueilla kasvaa traumatisoituneitten aikapommi. Sodanomaiset olosuhteet, viha ja kosto tuhoavat molempien elämää.

Kaikki IDF:n piirissä olevat tarvitsevat rukouksiamme. Niin voimme siunata Israelia. Niin voimme rukoilla Jerusalemille rauhaa. Ei lietsomalla vihaa, vaan rukoilemalla fyysisesti ja psyykkisesti haavoittuneille parantumista ja turvaa, armahdusta.

Vieras

#558 Re: Re:

23.08.2011 22:58

#527: Erez Yisrael - Re:

Vastaus oli aivan kuin naulan kantaan!  Olen täysin samaa mieltä. Siunausta sinulle.

Vieras

#559 Re: Re:

23.08.2011 23:05

#527: Erez Yisrael - Re:

Vastaus täyttä rauttaa. Onneksi tällä sivustolla on joskus fiksujakin ihmisiä.

Vieras

#560 Re: Tässä yksi ihmeellinen toteutunut raamatun ennustus.

23.08.2011 23:08

dorrit

#561 Re: Re: Rukousaihe: IDF

23.08.2011 23:19

#552: z - Re: Rukousaihe: IDF

Pyydän kovasti anteeksi. En todellakaan tiennyt yhtään, että Vekarajärvellä on tapahtunut itsemurha.

Nettihesari on kertonut vain neljästä tuhkarokkoon sairastuneesta puolustusvoimissa. Itsemurhauutisesta en ole kuullut yhtään mitään. Löysin sen vasta äsken, kun kommenttisi jälkeen googlasin, oliko jotain erityistä tapahtunut. Oli yllättävää, ettei se ole ollut uutisissa.

Mutta tässä tiedoksi muillekin http://pietar.in/2011/08/varusmies-kuoli-kouvolan-vekaranjarvella/

Liitetään siis myös tämä nuori uhri ja hänen läheisensä rukouksiimme. Ja muistetaan, että näin voi tapahtua Suomessa rauhan aikana, ilman ulkoisia vihollisia, ilman terroristiuhkaa. Nuori mies voi silti päätyä itsemurhaan armeijassa, ja nyt varuskunnan väellekin annetaan kriisiapua.

Kuinka paljon suurempi onkaan siis Israelin sotilaitten ja henkilökunnan avuntarve. Muistetaan tukea heitäkin rukouksin.


Vieras

#562 Re: Re:

24.08.2011 00:18

#527: Erez Yisrael - Re:

Kuulepas kääkkä, vähän ihmettelen sitä sinun kehumaa juutalaisten fiksuutta, hehän kieltävät Jeesuksen olevan jumalan poika! Miten siis SE voi olla sinusta fiksua?

Enkä minä tärise kauhusta vaan olen hämmästynyt siitä, että vielä nykypäivänäkin otetaan jotkut ikivanhat kirjoitukset niin kirjaimellisesti. Oletko ajatellut millaisen vaikutuksen taikurit David Copperfield tai Chris Angel tekisivät jossain yhtä sivistymättömien ihmisten parissa mitä raamatun kirjoittajien aikaan on ollut? Heitähän pidettäisiin varmasti aivan jumalan poikina, hehän näyttävät osaavan jopa lentää, mitä Jeesuskaan ei tiettävästi osannut!

Väitätkö tosiaankin, että jos ihminen ja koko kansa vankkumattomasti uskoo olevansa jumalan valittu silmäterä, niin se ei muka näkyisi ylimielisyytenä? No, vastaustasi odottamatta uskallan veikata, että USKOT niin olevan...

Haluan myös oikoa käsityksiäsi minun suhtautumisesta juutalaisiin/Israeliin. En ole koskaan ymmärtänyt miksi juutalaisia on niin paljon vainottu, vaan olen aina pitänyt juutalaisia älykkäinä, yritteliäinä ja - siinä ehkä selitys - kadehdittan pätevinä ihmisinä. Kieroudesta ja vilpillisyydestä en tiedä, vaikka tällaista usein kuuleekin väitettävän.

Arabeja ja muslimeja puolestaan pidän tänä päivänä 1000 vuotta kehityksestä jälkeen jääneinä, ja siitä saanevat kiittää mm. omaa taantumuksellista uskontoaan.

Romaneista ei tässä keskustelussa ole paljon mainittu, ja hyvä niin, mutta sen voinen sanoa, että he ovat kansana täysin juutalaisten vastakohta. Ainakin minun mielestäni. Vai pitääkö selittää että miksi?

En pidä rasismista, mutta jotain kummallista on siinäkin, että kaikkien kansojen muka pitäisi olla niin samanlaisia ja yhdenvertaisia keskenään.

Olen aiemmin ollut hyvinkin Israel-myönteinen, sillä olen sitä mieltä, että jokaisella kansalla pitäisi olla oma valtio, (myös esim. saamelaisilla).

Vaan sitten olen saanut TIETÄÄ enemmän miten israelilaiset toimivat! Toki myönnän, että heillä on kovat paineet ympäristönsä vuoksi, mutta silti - he käyttäytyvät ylimielisesti ja ylimitoitettuja voimatoimia käyttäen ja vähät välittävät mitä esim YK tänä päivänä sanoo. Vaikka juuri YK heidän valtionsa loi, eikä suinkaan jumala!

Esim. tässä taannoin pommitettiin se YK.n tarkkailuasema tieten tahtoen maan tasalle ja surmattiin siellä ollut suomalainen rauhanturvaaja/tarkkailija.

Lopuksi sanon että en kuulu mihinkään uskontokuntaan, sillä ne ovat kaikki ihmisten keksintöjä ja niissä toimitaan niin kuin ihmiset vankkunmattomasti USKOVAT olevan oikein toimia, mutta uskon silti itsekin, että joku Luoja saattaa hyvinkin olla tämän kaiken takana. Sitä vaan on aivan turha ruveta palvomaan ja pokkuroimaan, se riittänee kun elää 'ihmisiksi'.


Vieras

#563

24.08.2011 00:31

Dorrit, uskovaiseksi ihmiseksi kirjoitit yllättävän JÄRKEVÄÄ tekstiä!
Siinä oli myös peiliin katsomista, eikä pelkkää uskonkiihkoilua.

Se vaan on niin.

#564 Re: Tässä yksi ihmeellinen toteutunut raamatun ennustus.

24.08.2011 09:53

#522: Ihmeellistä mutta totta! - Tässä yksi ihmeellinen toteutunut raamatun ennustus.

Hieno kirjoitus ja asiahan on just näin. Sitähän ei voi kukaan kieltää.


Vieras

#565 Re: Re: Tässä yksi ihmeellinen toteutunut raamatun ennustus.

24.08.2011 10:37

#564: Se vaan on niin. - Re: Tässä yksi ihmeellinen toteutunut raamatun ennustus.

Siitä pitää kyllä keskustella, että MIKSI on näin!

Nimittäin vähemmälläkin saa aikaan itseään toteuttavan ennustuksen kuin sillä, että miljoonat ihmiset uskovat raamattuun ja he päättävät hyvittää juutalaisia heidän kokemuksistaan toisessa maailmansodassa.

Herää myös kysymys pitikö teidän jumalanne tosiaankin 'järjestää' ensin holokausti, jotta Israel voitiin perustaa?

Vaikuttaa jotenkin - järjettömältä.


Vieras

#566

24.08.2011 11:10

On todella surullista, ettei tämän maailman ihmiset/päättäjät tunne Raamattua. Se mitä on luvattu Jerusalemin ja Israelin osalta tulee toteutumaan, mikäli maa pikotaan ja myös! Ne kuvat eivät tule olemaan mitään ilosita katsottavaa eikä luettävää. Herra, auta mmeitä ihmispoloisa valitsemaan oikein, anna memille rohkeutta vastustaa sielun viholisen toimia ja pidä meidät lähelläsi ja tietoisina Sinun voimastasi ja vallasta hallita tapahtumia. Herr, sido pajoilaien simät, korvat, jalat ja paha yleensäkin siinä persoonassa. Kiitos että olet rukouksia kuuleva Jumala ja me voimme kaikessa luottaa Sinuun, Sinä tahdot ihmiselle pelkkää hyvää:) Jeesus, rakastan sinua ja tiedän,että Sinä rakastat minua, amen. Siunausta kaikille elämään ja rohkeutta olla uskova tässä ajassa :)
Tästä on kysymys.

#567 Se on uskoa, ei järkeilyä.

24.08.2011 12:54

Järjen päätelmät eivät useinkaan auta näissä asioissa. Siinähän se onkin. Meidän järkeilymme estää usemmiten tien löytymisen Jumalan yhteyteen. Jeesus aikanaan pyöriessään ihmisten keskellä kehoitti heitä uskomaan,ei JÄRKEILEMÄÄN, katsomaan olosuhteita tai onko se mahdollista.Sitten ihmeitä tapahtui,todella suuria IHMEITÄ. Suurin ihme on kuitenkin se, kun ihminen löytää tien Jumalan yhteyteen Jeesuksen sovitustyön kautta. Sen löytymiseen ei aina järki auta. Jeesuksen toiminnasta voit muuten lukea muidenkin historiankirjoittajien toimesta, ei vain Raamatun sivuilta. Jumala ei tosiaankaan ole rakentanut pelastusuunnitelmaansa ihmisen järjen varaan ONNEKSI! Sanoohan raamattu, että missä ihmisen viisaus ja tieto loppuvat, siitä vasta alkaa Jumalan viisaus. Raamattu kertoo siitä,kuinka Jeesus liikuttuneena kiittää isäänsä(Jumalaa) siitä, että hän on ilmoittanut sen (Evankeliumin)lapsenmielisille ns. "taviksille". Näin löytyy yhteys Jumalaan, ei järjellä spekuloiden. Se on monelle suuri kompastuskivi.
Onhan suomessa toki useita uskovia professoreja, tohtoreita, jopa tieteenalansa johtavia tutkijoita, tunnen heitä henkilökohtaisesti muutamia. Puhumattakaan niistä sadoista lääkäreistä, jotka ovat henkilökohtaisesti uskossa. He eivät ole löytäneet yhteyttä Jumalaan järjen päätelmien perusteella vaan USKOLLA, vaikka toimessaan tai tieyeenharjoittamisessaan järkeä tarvitsevatkin.
Teija

#568

24.08.2011 15:31

Shalom!Israel on voittamaton koska se on Herran Sebaotin oma kansa ja maa ja Herra itse on sotiva kaikkia Israelin vihollisia vastaan!On hirmuista yrittää muuttaa itse Herran asettamaa lakia ja määräyksiä kansaansa koskien, sen saavat pakanakansat tulla tuntemaan nahoissaan.Teija
Dorrit

#569 Re:

24.08.2011 16:00

#563: -

Kiitos. Ei Israelia voi opiskella vain samoinajattelijoiden kerhoissa. Täytyy tutustua myös dokumentoituun, kriittiseen historiakirjoitukseen. Suosittelen esim. Hannu Juusolan "Israelin historiaa" vuodelta 2005.

"Vieras", tule kimppaan. Jeesus on Tie, ja Tiellä on hyvin tilaa. Tarvitsemme myös niitä, jotka tunnustautuvat järjen ihmisiksi. JUmala se on luonut järjenkin, ja ihan käyttöä varten.  :)  HYvää syksyä Sinulle!


Vieras

#570 Re: Re:

24.08.2011 16:28

#569: Dorrit - Re:

Kiitos itsellesi, Dorrit!

Voisin tullakin kimppaan jos tietäisin mihin kimppaan yhyttäytyisin.

Maailmassahan uskontoja riittää, sillä ilmeisesti se on ihmisen sisään rakennettuna joku uskomisen tarve.

Jos mietitään vaikkapa vain kristinuskon eri vaihtoehtoja, on siinäkin liikaa valinnan vaikeutta, ja jos valitsee väärin joutuu kadotukseen. Pahimmassa tapauksessa hyvinkin nopeasti, sillä näitä itsemurhalahkojakin on Jeesukseen uskovilla ollut aivan riittävästi. Vuosituhannen vaihtumisenkin piti olla maailmanloppu ja sitä piti välttää tekemällä itsemurha, ei kovin järkevää minun mielestäni. Tai kuka sen tietää ovatko paratiisissa parast'aikaa...

Miten ihmeessä esim nuo nykypäivän juutalaiset selviävät 'viimeisellä tuomiolla', hehän eivät Jeesusta jumalan pojaksi hyväksy. Ja kuitenkin ovat kuulemma jumalan valittua kansaa - aivan käsittämätöntä!

Siispä taidan yrittää olla vain ihmisiksi ja luottaa Luojan hoitavan homman kuten parhaaksi katsoo.

:-)

Dorrit

#571 Re: Re: Re:

24.08.2011 17:23

#570: - Re: Re:

Kimppa itsessään, siis srk, ei ole tarkoitus. Jumala johdattaa sinut kyllä siihen sinulle parhaaseen yhteyteen. Tai sellaiseen, joka tarvitsee sinua, johtuen esim. niistä armolahjoista, jotka Jumala sinulle tulee antamaan. Mutta sielläkin tiedät, että se on just sun oikea paikka.

"Ja hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi,
tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen,
kunnes me kaikki pääsemme yhteyteen uskossa ja Jumalan Pojan tuntemisessa, täyteen miehuuteen, Kristuksen täyteyden täyden iän määrään..."      Efesolaiskirje 4:11-13
.
Jumalalla on hyvä suunnitelma, sinullakin on siihen varattuna paikka. Itsemurhasuunnitelmia siihen ei kuulu. Jeesuksen sisimmästä vuotavat Elävän Veden virrat, Pyhän Hengen virrat. Elävän veden virta tuo mukanaan elämää kaikialle, mihin se saa tulla. Jumala on luvannut saman Elävän veden virran meidän jokaisen sisimpään.
.
Mutta et oikein pääse käsiksi siihen todelliseen eläväksi tekevään virtaan, jos Jeesus ei saa olla Herrasi. Sekin on ihan järkevä asia. ;)  Joko sinä tai Jeesus on elämäsi Herra. Yhteen taloon ei mahdu kahta isäntää. Jeesuksen Herraus tuo elämää. Meidän oma herrautemme taas....   No jaa......  viitsi edes kirjoittaa, mitä kaikkea siitä seuraa!  ;)
.
15.9-15.10. on pääkaupunkiseudulla Mahdollisuus Muutokseen Missio. Jos olet täälläpäin, seuraa ohjelmia ja mainoksia telkkarissa, radiossa, kaupungilla. Tavoittavia tilaisuuksia on paljon eri puolilla, käy tsekkailemassa. Ota yhteyttä, ja pidä kiinni. Kysymys on ihan oikeasti sinun elämästäsi. Kuka sinun elämääsi oikein elää? Aiotko elää sen täysillä, vai liueta tapettiin ja jättää koko elämäsi Elämättä?
.
Et menetä mitään jos edes kokeilet. Pliiis, pyydän, toimi! Se on sinun ainut elämä!

 

Y

#572 Re: Re:

24.08.2011 18:23

TeroK

#573 Miksi raamatun totuus on muita jalompi?

24.08.2011 18:48

Miljoonat muslimit,hindut,buddhalaiset,juutalaiset ynnämuut jotka harjoittavat uskontoaan ovat vakuuttuneet oman uskontonsa paremmuudesta ja ylivertaisuudesta muihin nähden.He vakuuttavat,että juuri heidän pyhät kirjoituksensa ovat sitä ehtaa ja aitoa jumalalta tullutta yliluonnolisen viisasta sanaa.

millä perusteella harras muslimi, joka pyrkii oikeamielisyyteen on vähempiarvoisempi kuin harras kristitty joka ylistää jeesusta?

Jos jokin uskonto toimii juuri sinun kohdallasi ja antaa sinulle tunteen,että olet yhteydessä jumalasi kanssa ja toteutat luojasi tahtoa niin hyvä niin.

Lienee kuitenkin turhaa alkaa etsimään vikoja toisten pyhistä kirjoituksista sillä sehän ei johda yhtään mihinkään.

Koraanissa on paljon hyvää mutta myös paljon suoranaista typeryyttä(pyhää sotaa sun muuta).Sama pätee nähdäkseni myös raamattuun(mm.orjuuden hyväksyminen).hare krisnojen kirjoituksista löytyykin jo sitten sellaisia määriä humpuukia,että ei mittaa eikä määrää mutta on siellä myös hyviä pointteja.

Elämän tarkoitus on olla onnellinen ja minun onnellisuuteni ei omien kokemuksieni perusteella siitä kasva, että harjoittaisin jotain (taika)uskontoa.

Eli annetaan kunkin uskontokunnan kumartaa mitä nyt sitten ikinä haluavatkaan eikä tuomita heitä helvettiin sen perusteella,että se oma totuus ja näkökulma nyt sattuu olemaan omasta mielestä jalompi ja parempi.

Useimmissa valta uskonnoissa on omat hyvät ja huonot puolensa mutta myös oma syvällinen filosofiansa ja viisautensa.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

24.08.2011 19:08


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

24.08.2011 19:35