ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Kommentoitu viesti

SW

#612 Re: Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

26.08.2011 16:18

#611: dorrit - Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

Tuossa aiemmin eräs vastaaja vain oli sitä mieltä, että tuo kirjoitus olisi suunnattu jollekin ryhmälle, joka olisi 'ymmärtäväinen' sitä kohtaan, ja luultavasti he hyväksyvät sen täytenä totuutena.

Miten tässä siis voi tietää ketä uskoa, kun yksi sanoo yhtä ja toinen toista ja jokainen on sitä mieltä että oma usko on parempi kuin muiden?

 

Vastaukset

dorrit

#613 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

2011-08-26 16:33:53

#612: SW - Re: Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

Kyllä. Minullakin on kavereita, jotka uskovat täysillä kuuluvansa Kadonneisiin sukukuntiin, ja käyvät jokaisessa tilaisuudessa, mikä aiheeseen liittyy. So what?

Toiset uskovat olevansa peräisin kaloista tai apinoista, toiset juutalaisista. Onko sillä nyt väliä. Ei ihmisten mieliä voi muuttaa väittelemällä. Yleensä sillä tavoin saa toisen vain entistä enemmän linnoittautumaan oman mielipiteensä taakse. "Right or wrong, my country."

Meidän uskovien piireissä on tapana sanoa, että "nämä eivät ole pelastuskysymyksiä". Jos uskoo sukukuntiin, tai jos uskoo lapsikasteeseen, tai kieleillä puhumiseen, se ei ratkaise, onko nimesi Jumalan ja Karitsan Elämänkirjassa. Loppupeleissä vain se ratkaisee.

Missä kirjassa sinun nimesi on?  Vielä ehtii muuttaa kirjat oikeaan osoitteeseen.