KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras minäkin

#3913 Re: Mummelin mustat listat

02.04.2012 23:18

#3904: Totta vai tarua - Mummelin mustat listat

Mummelin aikana rahat on kuitenkin kerätty. Ny vaan näkyy ilmestyneet haaskat saalinjaolle. Ihmekkös se. Rahaa kun on.

Ihmetyttää röyhkeä kerjääminen,parjaaminen toisia kohtaan.Tiedä mihinkä piikkiin nuokin puheet laittaisi? Tervettä järkeä puuttuu Kisun toiminnasta.

Kuinka Timo Peltoniemi vielä kehtaa kertoa pyrkivänsä KKY:n jäseneksi? Jo on röyhkeys huipussaan.

Vastaukset


Vieras

#3916 Re: Re: Mummelin mustat listat

2012-04-03 00:34:09

#3913: Vieras minäkin - Re: Mummelin mustat listat

kisu ry:llä ei ole osaa eikä arpaa tässä asiassa!

trolli

#3917 Re: Re: Mummelin mustat listat

2012-04-03 07:00:44

#3913: Vieras minäkin - Re: Mummelin mustat listat 

 Näitä trolleja löytyy joka lähtöön

Pelastakaa mummelit ry?

#3924 Re: Re: Mummelin mustat listat

2012-04-03 10:53:32

#3913: Vieras minäkin - Re: Mummelin mustat listat 

 Pidätkö näitä hädänalaisia kissoja "haaskoina saaliinjaolla", sillä  niiden rahoista tässä on kysymys. Teillä on edelleen käsitteet ja toimintaetiikka täysin hukassa. Ei Kisu tai muut yhdistykset ole KKY:n rahoja kärkkymässä, vaan kyseenalaistavat varojen seisottamista pankkitilillä. Sitä paitsi monet KKY:n ex-jäsenet ovat olleet varainhankinnassa mukana, kunnes heidät potkittiin pois. Heillä on moraalinen oikeus kommentoida rahojen käyttöä.  "Mummelilleko" näitä rahoja on siis kerätty?

Ei kannattaisi sotkea muita yhdistyksiä tähän asiaan, varsinkaan kun et ymmärrä mitä "terve järki" merkitsee. Kun kerran olette niin tarkkoja varojen käytöstä, niin miten selittyy tuo kallispalkkainen taloudenhoitaja? Tervettä järkeä vai?

Parjauksen mestarille

#3929 Re: Re: Mummelin mustat listat

2012-04-03 12:03:38

#3913: Vieras minäkin - Re: Mummelin mustat listat 

 Enemmän kuin "kerjääminen ja parjaaminen" minua ihmetyttää tuo perusteeton, röyhkeä asenne  jokaisessa kommentissasi. Mihin se perustuu ? Oletko jollain tavalla muiden yläpuolella, vai luuletko vain niin?  Kommentoit sieltä norsunluutornistasi ja koet ilmeistä ylemmyyttä. "Terveestä järjestä" sinulla ei ole mitään tietoa; hoet koko ajan tuota samaa mantraa ja päivittelet . Kirjoitat omia otaksumiasi täytenä totena ja hykertelet "johtopäätöksistäsi". Mitään perusteluja sinun ei ole tarvinnut koskaan esittää, en tiedä oikein kenen "piikkiin" kommentoit. Jos minä saisin päättää, niin et kommentoisi edes KKY:n piikkiin -  on siksi heikkoa tuo ulosanti.

Olet  yhdessä asiassa täysin oikeassa; Timo Peltoniemi ja hänen kaltaisensa eläinsuojelijat menisivät täysin hukkaan KKY:n kaltaisessa yhdistyksessä. On olemassa rehellisiä, toiminnan ihmisiä ja sitten näitä jeesustelevia besservissereitä.

Teillä saalis - kissoilla ei mitään

#3933 Re: Re: Lukihäiriöisille mummeleille

2012-04-03 15:00:47

#3913: Vieras minäkin - Re: Mummelin mustat listat 

 Taas on loistavia johtopäätöksiä tehty: "TP vielä kehtaa kertoa PYRKIVÄNSÄ KKY:n jäsenksi". Missä kohtaa TP kirjoitti näin, luinko ihan eri tekstiä?  Luetun ymmärtäminen ei taida edelleenkään sinulta sujua?  Onko kissojen asian ajaminen hävettävää? Häpeää pitäisi tuntea ihan jonkun muun - TP on ajanut johdonmukaisesti kissojen etuja, toisin kuin te muut.

Pyrkimisellä ja tiedustelulla on vissi ero . Ainakin normaalijärkinen sen ymmärtää.

Mitä siihen "saaliiseen" tulee, niin jakakaa edes osa siitä kissojen kanssa. Saalistahan riittää, mikäli sinun pullisteluihisi on uskomista.